Turnikelerden atlamak, otobüs metrobüse kaçak binmek, akbil basmamak... Yaptınız mı?

Yapar mısınız, yaptınız mı? Yapan çok görüyorum. GÜvenlikler de alışkın, yol veriyorlar bazen kapı açıyorlar filan. İlginç şeyler.
Bu ülkede yaşıyorsan kurallarına uyacaksın. Parası neyse vereceksin.
Bu tür eylemleri destekliyorum. Sisteme karşı güzel bir tepki, sert bir duruş. Keşke ben de yapabilsem.
Ben yapmam ama yapan yapsın. Ulaşımdan da kazanmasın. Zaten metrobüs 3 lira.
Akp mitingine gitmiyorsa bedava ulaşım imkanına sahip olmaya hakkı yok kimsenin! Herkes haddini bilmeli.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Deneyin göreceksiniz ki çok basit çoğu yerde ve güvenlik çoğu zaman umursamıyor. Bazı metrobüs indirme bölgelerinde bekleyip aradan içeri girmek gibi şeyler de olabilir. Eğer ülkede dünyada sistemde rahatsız eden bir şeyler varsa bu tür tepkiler koymak iyidir.
Güncellemeler
+1 yıl
Hiöçbir zaman kurallar dışına çıkmamış, ülkesine sadık kalmış, hiçbir eyleme gitmemiş, apolitik, sistemin tam istediği gibi biri olarak ben de yapmadm böyle bir şey , yapmam da işim olmaz. Yanlış anlaşılma olmasın yani. Hava atmak istedim kızlar eklesin filan diye yapıyormuş gibi görünüp asdfghjnsdfghj
Turnikelerden atlamak, otobüs metrobüse kaçak binmek, akbil basmamak... Yaptınız mı?