Bakıştığınız biri olur, ani frenle yaşadığınız rezil bir anınız olur, birinin üstüne düştüğünüz falan olur ne biliyim ne varsa anlatın hadi merak ettim :D
Cevabın nedir?
+1 yılSaat 7.30'ta işten çıkmıştım
Otobüs durağında soluğu aldım
Otobüsü bekliyordum öyle dalmışım
Otobüs geldi tabi hemen atladım
En arka sıralara geçtim oturdum
gözlerim camda yolu ben izliyordum
inmeyi bekliyorken ben uyumuşum
Biri eliyle tutmuştu benim kolumu..
Gözlerimi açtım bir baktım etrafıma
otobüste sadece kalmışım kızla
kız demeye bin şahit melek adeta
gözlerine baka kaldım daldım uzağa. .
Kendime geldim tabi teşşekkür ettim
bir çay içelimmi diye davet etmiştim
utanmış olmalı tabi ilk hayır dedi
gözlerime baktı güldü içelim dedi..
Otobüsten inerken şoför çağırdı
Yanına gittim hemen eğdim kulağı
Bu kız varya kardeş sana fena kapıldı
Sen uyurken bu kız sana habire baktı. .
Gülümseyerek eyvallah dedim ve indik
Kızı aldım yanıma cafeye gittik
Sanki bişey içmişiz fena kitlendik
Kendimize geldik tabi gülümsemiştik. .
Konu konuyu açtı vakit geçmişti
saat 11 sularında kalkalım dedi
dur bir dakka kızım sana bişey söyliyimmi
gözlerinde öldür çürüt sen gençliğimi..
Bişey söylemedi güldü cafeden cıktık
Evin yoluna dogru voltayı attık
Yol boyunca eğlendik zaman harcadık
Zaman çok cabuk geçti eve varmıştık
Herşey için çok teşşekkür ederim dedi
Numarasını yazarak elime verdi
Boş mesaj attım hemen çıkardı teli
RAMAZAN YILDIZHAN CANDIR diye kaydetti
Neyse o eve gitti ben eve gittim
Çok yorgun düşmüştüm hemen yatağa girdim
Sabah uyandım telefondaydı gözlerim
1 mesaj alındı yazdı ve gülümsedim..
Mesajı açtım hemen baya hüzünlü
toplu olarak atmış GÖRÜN ÖLÜMÜ
yaşayın her zaman siz son gününüzü
KARAMSAR OLMAYIN GÜLDÜRÜN YÜZÜNÜZÜ..
o mesajı görünce inan kahroldum
gencecik bir fidandım bir anda soldum
hep yanında olcam diye kafaya koydum
geliyorum bende diye noktayı koydum. . !!01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl43 Yorumla- +1 yıl
Offfff ahahahahaahahah
- +1 yıl
anlam ve önemini belirtmek amacıylan asdfghjk
- +1 yıl
:AFGADGFSDVsf olum bune çaykırdım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabah ise gidiyordum otobüste en arkada yer verdi 23 yaşlarında biri bana isterseniz cam kenarına geçebilirsiniz dedi bende hayir dedim iyi ki gecmemisim :) adam sonra bacagini bacagima surtmeye başladı kolunu falan kalksam kalkcak yer yok kendimi çekmeye başladım ama nafile inecegim yere yaklasinca adam telefonunu cikartip saat 11 de sahilde bulusalim mi yazıp bana gösterdi ve hafif diyip minibüsü durdurup indim :)
10 Yorumla
Tatil & Seyahat konusunda 387 cevap paylaştı. Ablamla hastaneye gidiyorduk.
Ters yönde koltuğa bindik, bende hiç sevmem öyle oturmayı çeneme vurdu tabi. Konuş falan filan derken sonraki durakta tatlı bir çocuk bindi. Tam karşımda ayakta gidiyordu. Bizde o sırada komik anları falan konuşuyorduk, sırıtmaya başladım ister istemez. O da ona gülüyorum sandı güldü, bende tutamadım kendimi güldüm, ablam da bize güldü derken gülüşmeli bir ortamdı co ^_^10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
52Cevap
+1 yılPek otobüs mecarası sayılır mı bilmem ama yazıhanede tanık olduğum bir olay var, bundan iki yıl önce diyarbakır'a bir iş için gitmem gerekiyordu, internetten rezervasyon yaptırıp biletimi almak için yazıhane gittim, önümde bir genç var erkek nerden baksan 19 yaşında, star diyarbakır'ın yazıhanesinin önünde bekliyoruz, bu biletini yazdırırken şöyle dedi, "abi bayan yanı varsa beni öyle bir yere koy", memur ilk önce biraz afalladı ve şunu dedi, "davar yanı var vereyim mi?", hâlâ hatırladıkça gülerim :))
20 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 617 cevap paylaştı. Yıllar önce otobüste Liseli kızlar var ve onları sürekli kesen 2 liseli çocuk. Durakta otobüs frenleyince kızın elindeki kitaplar yere düştü erkeklerden biri yerden almak için çevik bir hareketle eğilmesiyle caartt diye bir ses... pantolon yırtıldı :) Çocuğun rengini görmeliydiniz:) bir taraftan inecek var diye bağırıyor diğer taraftan arkadaşına gülüyor diye kızıyordu. aklıma geldikçe hala gülerim.
61 Yorumla
+1 yılgeçenlerde Cevizlibağ'dan Beylikdüzü'ne gelmek için metrobüsü bindim kadının biri bana Beylikdüzü'ne kadar öyle bir ford yaptı ki; Beylikdüzün'de indiğimde durakta diz çöktüm ellerimi semaya kaldırdım ve dedim ki;
Allah ım iyi ki bir aleti yokmuş :(20 YorumlaMetrodaydım. Elim doluydu ve bir an fren yaptı makinist yanlışlıkla güzel bir bayanın poposuna elim çarpmıştı. Baya sert oldu. Kadın direk döndü baktı bende şaşırdım bir an göz göze geldik sonra ben bir şey yapmamış gibi kafamı çevirdim. Ardından ikimizde taksimde indik. Şansa aynı asansöre bindik :D ben yine içimden gülüyorum ama ciddiyetimi bozmadım
20 Yorumla
+1 yılBigun dolmusa bindim yanimdaki adam ondeki bayana pardon parayi uzatirmisiniz dedi. Kadin cevap bile vermedi. Adam parmagiyla hafif durttu belki duymadi diye kadin cigliklarla taciz ediliyorum diye bagirmaya basladi :D
22 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha maalesef manyaklık derecesinde olan çılgın kadınlarımızda var
- +1 yıl
Aynen allahtan yukardaki gibi hamile kalmadi :D
+1 yılYa bilmiyorum neden ama her otobüse bindiğimde elbet bir kızla bakışmışımdır hiç atlamaz bu metrodada aynı şekilde hatta bugün kadıköyden kartala kadar bakıştık bukadar uzun bakışınca tanışmak istedim ama annem vardı yanımda yapamadım :D Peki bu bakışma olayı sizce beni beğendikleri içinmi yoksa başka bişeymi?
02 Yorumla- +1 yıl
Beğenmişlerdir tabii başka ne için bakıcaklar ki
- +1 yıl
Ne biliyim bence okadar beğenilcek bir tarafım yok. Yorumliycaksan profilimde link var 4 tane bakabilirsin fotoğraflarıma :)
+1 yılBugün metroda adam oturan 2 çocuğu kaldırttı karısı ve kendisi oturdu şok oldum. Öküz karın hamile anladık bir kısmınıda senmi taşıyosun!! Hayvan off yine sinirlendim
30 YorumlaBizim uninin otobusleri kalabalik olur bir kere otobus yine cok doluydu ve soforun hemen yanindaydim milletin icinde adam sacma sapan seyler soylemeye basladi iste ya sen otobuste tirnak kesen gorur musun ben gordum iste ustundeki kiyafeti degistiren gorur musun ben gordum milletin icinde bebegini emziren gorur musun ben gordum diyip diyip duruyodu icimden bana ne l*n bana ne diye diye bagirasim geliyodu ama diyemedim basimi salliyip evet abi evet abi diyip durdum inene kadar hic susmadi :)
20 Yorumla
+1 yılTeyzelere yer vermekten harap düştüğüm anılarla dolu.
12 Yorumla- +1 yıl
Sorma ya bendede öyle maalesef dövücekmiş gibi bakıyolar bende mecbur veriyorum
- +1 yıl
Ben isteyerek de versem üni. zamanı baya yoruluyordum, mesafe uzundu. Tabi anlatamıyorsun bu yüzden hiçbir gün oturamadığı, gençsin ve oturmayacaksın :)
kadının birisi durduk yere arkadaşımla otururken bize bişeyler demişti tamda hatırlamıyorumda böyle abuk subuk işte delimiydi neydi :D sonra o inince camdan el hareketi çektim mal gibi baktı :D
21 Yorumla- +1 yıl
Kardesim ayni sey banada oldu manyagin birisi yanima oturdu. Yayilmissin duzgun otursana dedi. Delimidir nedir? Kavga cikti dalcaktim ya.
+1 yılOkulla gidiyordum cok otobus tiklim tiklim yank cok yakiskli biryle baksiyorduk tam fren yapti ben dusmezmiym rezil oldum ama oglan hic bakmadk dustugmde sonra bakismayi kestm utancimdan :(
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 4b cevap paylaştı. 6-7 yaşlarımda otobüste ordan oraya koştururken yere kapaklandım arkadaki 4-5 kişi hahahah diye güldüler ne gülüyonuz eşşoluşekler ben cüneyt arkın l*n dedim sustular:/
20 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yanımda hoşlandığım çocuk varken koltuğa oturuyorum sanıp yere yapışma ve yapışamama arasında gidip gelmiştim
20 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 476 cevap paylaştı. Sabahın körü dolmuşta gidiyoruz. Sabah açılamamışım bir hikaye anlattı bir kahkaha attım bütün dolmuş bana baktı. Kızardım kanka :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenım olmustu sabahın korunde işe gıdıyorum onumde lıselı bır kız vardı guzel sexı bırsey tabıkıde tamda arkasındaydım otobus gercı pekde fazla kalabalık degıldı ama yınede vardı neyse sonra etegı baya bır kısaydı kızın o ara yavasca kızın dıbıne yasanıp arkadan dayıyordumm kızda ses cıkarmamıstı o ara bmkıde kalkınca bı acayıp olmustu kızda o ara ses cıkarmayınca devam ettımm tam bosalcaktım fren koydu sofor kızın ustune dustum sarsılarak bosalmıstım herkezın ıcınde rezıl olmustum o an kızda fırsat bılerek yarım saattır arkamda dayıyorsunuz ses cıkarmadım artık yeter deyınce yerın dıbıne gırmıstım o an :)
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöyle yanı :)
- +1 yıl
demek o ötübüsteki sapıkalrdansın ayıp ayıp utan
Cevap sahibi+1 yılulan ne ayıbı o zamanlar kucuktuk koca adam olduk sımdı zamanında oldu bıseyler ıste
- +1 yıl
şimdi yapmıyorsan sorun yok :)
Cevap sahibi+1 yılyok be gardesım evlı barklı adamız ne ısımız olcak coluk cocukla :)
- +1 yıl
ilk mesajimdaki bütün sözlerimi çektim abicim :)
Cevap sahibi+1 yıleyvallah kardesım :)
- +1 yıl
abi dedim sen de bana kardeş dedin ama ben senden büyüğüm :)
Cevap sahibi+1 yılyasın kac senın?
- +1 yıl
bir ay sonra 30 olacak
Cevap sahibi+1 yılbenımde 29
- +1 yıl
gizli kullanıcın yanında 18-24 yazıyor ona göre konuştum kardeşim :)
Cevap sahibi+1 yılanladım yazabılır normaldır ılla 18-24 yazması bırseu degıstırmez bılırısn :)
- +1 yıl
çok iyi bilirim :)
Bir kere otobusten inmeden adam gitmeye kalktı bir ayağım yerde diğeri arabada gitmisim kavga ettim tabi !!! :D
10 Yorumlaotobüs yolculuklarından nefret ediyorum :D bakıştıgm kimse olmadı ama şöyle bir gerçek dikkatimi çekti. İlk ön 5 sıra solda öğrenciler sağda yaşlılar oturuyor. İlk başlarda tesadüf diyordum ama sanırım bu bilinmez bir kurgu :D
10 Yorumla
+1 yılbir çocuk bindi ben ona baktım o bana baktı ben ona baktım o bana baktı sonra o indi ben başkasına baktım
31 Yorumla- +1 yıl
Ahahaahhahaah yakışıklılar da hiç eksik olmuyo zaten ajajskd
+1 yılİstanbul da otobüse binmiştim sınavım vardı çok kalabalıktı önüme bir kız geldi istemeyerek de olsa sıkıştık temas oldu geriye sağ sola gitmek imkansızdı bunu koltuk da oturan kapalı bir kız fark etti ve gözünü bizden ayırmadı. çok rahatsız oldum bir durağa geldik çok inen oldu onu boşalınca önümdeki kız ilerledi ve koltukta oturan kapalı kızın ilk yaptığı önüme bakmak oldu kalkmıdmı ya da bosmışmıyım diye. Sonra gızlerimin içine baktı neyapilirdim yani demek geldi içimden çıkk ses çıkmadı
00 YorumlaAni fren ile genç bir kızın kalçasına elim çarpmıştı çok utanç verciydi -,-
20 Yorumla
+1 yılkızın biri tarafından resmen taciz edilmiştim ya çok kötüydü.
10 Yorumlayav istanbuldan urfaya gelirken bir kadın yanıma oturdu 2 çocuğu vardı kadın uyuyunca çocuklarla ilgilenim dedim uyanmasın diye yav kahve çay kola ne varsa döktüler heralde üstüme perişan oldum ya:DD
10 Yorumlalisede 4 yıl boyunca kızın birine baktım arada kafasını cevirip bakardı ne zaman gidip konusayım desem ya mesajlasırken güldüğünü görürdüm ya benzer şeyler hiç yanaşmadım kimbilir nerde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimle otobüse bindik bir tane çocuk bana bakıyordu fark ettim kafami çevirdim sevgilim de çocuğun bana baktığını fark etti gitti çocuğu dövdü otobüsten atildik :D
10 Yorumla
+1 yılhmm dalgınlıktan bir kadının kucağuna kafamı dayayıp uyuya kalmıştım bu olurmu :D
10 Yorumlamınubusde dusmustum mal gıbı zıplayarak bıneyım derken kanks
30 YorumlaOtobuste uykum gelmesi huyumdan dolayi başım yanimdakinin omzuna dustugunde ve o an uyandigimda hissettigim ölme duygusu
10 Yorumla
+1 yılEsnek bir hatun vardı bana siz ne alirsiniz dedi sok oldum konusamadım kamil koc otobusu cok esnek hatunlar var
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eminönünde tramvaydeyken tıklım tıklımdı tabi ani bir fren sonucu Asyalı bir kız ile çocuğumuzun ilk tohumlarını atmış olabilirz :p :))
10 Yorumla:) arkadasim otobusu durdurup beni gostererek cepci var demisti herkesin cuzdanini kontrol etmesi rahatsiz etmisti beni
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOtobus ani fren yapınca birinin bacagina oturmustum dusup. Rezil lik cok utanc verici
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOtobüs ani fren yapmıştı yaşlı amcanın teki koridorda uçarak öne doğru geliyordu ben bunu tuttum bileği çıkmıştı :(
30 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 998 cevap paylaştı. var asker donusu hemde ne macera burada anlatılması zor
10 Yorumlaen arka koltuktan bir frenle orta kapiya kadar gitmisligim var :)))
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılmetrobüste güzel bir kadına arkadan çakmıştım çaktırmadan
12 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibiler yüzünden oramızı buramızı saklıyoruz bizde işte yazık...
Cevap sahibi+1 yıldenk gelirse sanada çakarım öyle diyonuzda yanaşan sizsiniz kanka
Otobüs ani fren yaptı arkadaşla yere yapışıyorduk. Arkadaş bir yere tutundu ama bu sefer de kollarında sorun oldu. Doktora gitti falan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızın biritle bakştk gülüştk snra arka arkaya gldk sürtndü ve snra yüzümu ona döndüm penismi sürttün smdi düzenli olarak sevisiyoruz :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın teki kapıda sıkıştı, bende kahkahalarla güldüm, bütün otobus bana baktı. Kendimi tutamanistim cok utandim:d
10 Yorumla
+1 yıldil sınavına hazırlanıyorum nickin sayesinde bir kelime daha öğrendim teşekkürler :D
01 Yorumla- +1 yıl
Aaa ne demek :D ahahah
+1 yılFortlayan bir abinin arkasından ayrılmamıştım üniversitedeyken. Sonra o kızın arkasından ayrıldı ama ben onu takip ettim :)
00 Yorumla
+1 yılçok kalabalık bir pazartesi sabahı iki kız beni onca kalabalığın içinde otobüsün en arkasında arasına almıştı 6 durak felan gittik sonra ben boşaldım değişik bir maceraydı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha 11 yasindayim, okuldan eve gidiyordum otobüsle, tuhaf birsey hissettim kilotumda, oturakdan kalkinca baktim, kan oturaga gecmis.. ve ilk defa adet olmussum.
02 Yorumla- +1 yıl
Of çok kötü birşey olsa gerek üzüldüm senin adına şu an :(
Cevap sahibi+1 yılEvet, kimse görmedi ama canim. :))
bir keresinde kız üstüme düşmüştü ondan sonrasını hatırlamıyorum :) fsdgbh
10 Yorumla
+1 yılOtobüste ayaktaydık önümde bir kadın vardı, frene bastı adam bende buna çarptım. şu an 17 tane çocuğumuz var inanır mısınız :/ :/
12 Yorumla- +1 yıl
Hay maaşallah şoför nasıl fren yaptıysa artık sizi frenleyememiş ahahah
- +1 yıl
valla ya sevdanın son vuruşu dsfafdsfaf
Camdan fırladım baya bir maceralıydı yani :D
11 Yorumla- +1 yıl
Yok artık ahahahaha
+1 yılTramvayda ayaktaydim yasitim bir erkegin kucağına düşmüştüm :(
00 Yorumla
+1 yılalırsın ford olursun lord diye bir slogan varmış zamanında şimdi ne çağrıştırdı bu sende
00 Yorumlabekar entelektüel bir goddess kucağıma düşsün isterdim ama yasamadım... yazmasam mı
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 482 cevap paylaştı. Çok var en son heycana gelip indiği durakta indim annesi yanındaydı, cesaretim yetmedi :)
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 436 cevap paylaştı. Koulular bilir hat 33 -.- ayakta parnak ucunda gidersin.
00 Yorumlabir kadın tarafından taciz edilmiştim, kaçtıkça geldi, sonra ben de zevke odaklanmıştım ama gerçekten zevkliydi.
00 Yorumla
+1 yılbugün bir kızla islami usüllere göre kesiştim.
13 Yorumla- +1 yıl
İslami usulle nasıl oluyo o iş ahahahah
- +1 yıl
eğer bir gün bir otbüste denk gelirsek uygulamalı olarak tatbik etmek isterim.
tabi hergün oluyor bu olaylar :D
10 Yorumlaotobüste platonik olup inince unutuyorum :D:D:D
00 YorumlaTramway var genelde sayılırsa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldolu var kanka muavinim ben :D
10 Yorumla
+1 yılVar ya seyahat ediorum otobusle iyi oluo ucuzda
00 Yorumla
+1 yılYaw nası amlatim simdi ben onu burada :d
00 Yorumlaben bakmam o baksın :D
00 YorumlaHiç binmedim. :)
00 Yorumla- Devamını Gör (4)