Aslında itirafı zor olsa da, bilinçaltının kaçma isteği değil mi bu bir şeylerden? Ben ergenlik yıllarımın başında böyle isteklerde bulunmuştum da; nereye gidersen git, kendinden kaçamıyorsun maalesef, ama itiraf edeyim güzel saklanırım.
Ne diyorum yahu ben? Neyse bir viski daha alayım...
İnsan bazen değişiklik istiyor hayatında Allah tabiki yakınımızdakiler başımızdan eksik etmesin ama ne olursa olsun ara sıra temaşa lazım çevresel değişiklik lazım uzaklara gitmek lazım kendimizi bile tanıyamayacağımız kadar uzaklara :)
Ne güzel anladın halimden tamda buydu anlatmak istediğim, ruhumu dinlemeye ihtiyacım var belkide kimsenin olmadığı bir göl kenarında ne bilim öyle işte :-)
ya da bir dağın zirvesine çayım ve kitaplarım olsun yanımda kafi diyecek derecede Dünyanın şaşaasından ve gürültüsünden sıkılıyoruz bazen en azından tefekkür eder huzur buluruz :)
Ama herşeyde bir hayır var dışarıya çıkanların büyük çoğunluğu kendini muhafaza edemeden baba evine dönüyor kendini bilen elbette heryerde bilir o ayrı mesele ama nefiste dürtüyor bir taraftan :)
Nefs her zaman savaşılan bir canavar ama tabiki aileyle olmanın da faydası var, ama artık Olgun yaştayız, Allah'ın izniyle yanlış yapmayız ama tebdili mekanda ferahlık var demişler, biraz beni özlemeleri lazım :-)
Tabiki arasıra özletmelisin kendini bir hafta iki hafta açmalısın kendini farklı yerlere hem gidince iyi olursun hemde dönünce ailenin özlemi seni mutlu eder :)
Tren degilde lisedeyken rastgele iett otobuslerine binip dolaşıyordum. Birgun kafama taktim 4 otobuse rastgele bindim. Her duraktan gecen 3. Otobuse bindim. Ve 10 sene once Beylikdüzünü ilk kesfedenler arasına girdim.
Sorma ya daha neyin ne olduğunu bilmiyor insan ve bir şekilde hayatı tanımaya çalışıyoruz hertürlü şey gelebilirdi başımıza ama bunada şükür yıkılmadık ayaktayız :)
Tek başına olmuyor ışte arkadaşlar alışmış salona ben kapalı alanda spor sevmiyorum 😄 bisikletle gezerken pamuk şeker falan almam lazım 😄 arada düşüp parcalanmam lazım kii spordan birşey anlayim 😅😇
Sen aslında en doğrusunu yapıyorsun onlarda maceracı ruhu yok belliki... temiz havayı içine çekerek yapılan spor gibisi var mı spor salonunda pamuk şeker satsalarda zaten yenmez insan daralır :) ama el mahküm ben mecburen salondayım :)
En İyi Cevaplar