AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Bazı düşüncelerin oldukça saçma
Rahat bir yaşam alkolün dibine vurup
Gününü gün etmek
Sabaha kadar eğlence dans müzikli ortam
Salınmış rahat bir yasamdan ibaret değil
Eğlenmek illa alkol kullanımı demek degildir, ama merak ediyorsan bence alkolde kullanıp kötü olduğunu öğrenmek gerekir BAZI YANLIŞLARI YAPMADAN DOĞRU BULUNMAZ. Ve ayrıca Türkiyede yaşıyorsun hayatın stresini atmak gerek sosyalleşmek bu yüzden çok önemli bu bar veya cafe veya pub veya başka bir mekan olabilir. en azından haftada 1-2 gün kesinlikle çıkıp insanlar içine karışılmalı iletişim kurulmalı her gün her gün aynı yüzleri görmek ne kadar mantıklı? Günün 8-10-12 saati çalışıp eve gelip yatıp sabah tekrar işe gidip hep aynı siradanlikta boğulmak ne kadar mantıklı?
@terkadehidolutut valla naparsa yapsın kral pekte umrumda değil uğrasamam
Kapalı ya da açık fark etmez aynı hayat sonuçta. Yapman gereken şey kendi ayaklarının üzerinde durman çalışıp para kazan.
Ot gibi yaşamamışsın. İyi bir hayat yaşamışsın. Devamını dilerim. Lakin helal olduğu sürece anne ve babanız görüşlerinize de saygılı olmalıdır.
Valla ablacım yanlış yönlendirmek istemiyorum ki sen yaşça büyüksün benden az çok biliyorsundur, kendi ayaklarının üzerinde durduğun an sen sensindir bunun içinde ekonomik özgürlüğünü eline alman lazım ve tabiki de cesur olman lazım
Karışmaları normal. Sigara ve alkol de zaten yanlış olduğu için artı bir şeymiş gibi düşünmenize gerek yok. Güzel bir hayat yaşamışsın. Biraz dışarı atman gerekiyor kendini.
Çok üzüldüm. Kendini bulmak için ailene isyan etmen lazım. Başka çaren yok malesef.
😢 valla çok üzüldüm. Ama bu şekilde hayat olmaz. Baş kaldırmalısın bence
Sen kendi değil onların istediği hayatı yaşıyorsun zaten kimliğin bu değil aileni karşına almadan bağımsızlığını kimliğini kazanamazsın ve buda seni ömür boyu mutsuz eder
25 yaş, çoktan kendi ayaklarının üstünde durman gereken, maddi bağımsızlığını ilan edip, özgürce davranabileceğin bir yaş. Kendine gel. Ziyan etme. Bir daha 25-26 olamayacaksın..
https://voca.ro/cStfRX93znZ
Durumuna üzüldüm. Hani uzmanı değilim ama en azından sanal olarak yavaş yavaş konuşup açılman iyi gelir sanki. Ne desem bilemedim yazık
Ben kimim? Bu dünyaya neden geldim? Hangi amaç için yaşıyorum? Öldükten sonra beni bekliyor? Bu soruları cevapla yeter.
Başını açamadığın için, şu an daralıyorsun. 2 seçenek var. Ya anneni umursamayıp saçını açıp rahatlayacaksın. ya da şu anki gibi darlanmaya devam
Kuş beyinli klasik aile tipinin durumu çocuklarını fanus içine alınca koruduklarını zannediyorlar
Aynen öyle ve aksine bu iyilikten ziyade kötülük oluyor Ve bencilce..:Dinde zorlama da yoktur ama gel gelelim ailesi yaşamını kısıtlayarak kızın hakkına giriyor... Bir birey değil bir mahkumdan bile beter yaşıyor resmen... hayata 4 duvar arasında kalmak iiçin gelmedi... çok yobaz bir kesimde var... yarın bir gün eşi olsa bu kız kendine güveni olmayan bir erkek boyundurluğu altında ezilen biri haline gelecek ve bunun suçlusu annesi babası olacak
@Pelinceren Öncelikle soruyu soran kişi gerçekten söylediği hal üzere mi yoksa provakasyon mu var bunu bir kenara koyalım doğru olduğunu varsayarak cevap vereyim bilinç eksikliği ile hareket edilen hiçbir yerde Doğruya ulaşılamaz ben buna inanıyorum Elbette anne baba kendi çocuğuna kendi düşünce yapısını aktarmak ister Bu gayet normal Müslüman bir anne baba çocuğunu Müslüman olarak yetiştirmek ister Bu gayet normal fakat şuur olmalı her şeyden önce yukarıda dediğim gibi fanus içine alınca çocuğu yetiştirmiyorsun korumuş olmuyorsun...
Öyle yanlış bir şekilde yapıyolar ki yapılması gereken şeyi doğruyu bile yanlış hale getirecek kadar baskı var ortada... Herşeyin bir yolu yordamı var... dinen anlarımda okul hayatı tercihi başka kararlarda da kendi tercih hakkı yok... Bana bir geliyorlar vallahl sorsan müslüman böyle Müslümanlık olmaz olsun ya... kaç yaşında insan Ve hayatının baharında ne hale gelmiş:.. Dinen yaşasın mesele bundan daha fazlası... hayat kıza değil ailesine ait gibi
Şehir dışında kendine bir iş baksan şartları iyi burda bulamam diyip gitsen?
sen sen değilsin bir projesin. sen üzülebiliyosan herkes üzülebilir biraz bencil ol artık. ekonomik özgürlüğünü eline al ve istediğin hayatı yaşa
Aileni yavaş yavaş alıştırman lazım birden sana karşı tavırları değişmez zaten.
Aynı şeyleri biz de yaşıyoruz formülü varsa isterim
Başkasına mı gözünde dört dörtlük yaşasanda sen hayatı yaşayamamışsan ne önemi kalır
kyaolban hçbiir şey yok alısdna sen sdacee bşanıı ve sunonu bil ytreeli. Anladın mı?
Biraz aykırı olmalısın hayat çok kısa yaşamak istediklerini yaşa
Yeni Çevre Edin Ve Ayrı Eve Çık Kendi Ayaklarının Üstünde Dur Sana İyi Gelecektir
Bende o anlatığın hayatı yaşadım senin gibi olamaya çalışıyorum şu an
yine aile katliamı evden kaç diyecem de maddi gelirin yok
Sen kaliplarla baskilarla kendi hayatin yerine yaşatilmak istenilen zorlanan hayati yaşayan bir yaşayan ruhsun
Cesaret göstermen ve yaptıklarını neden yaptığın konusunda bilgi edinme lazım. Sonuçta yaptıkların kötü birsey degil, belki nedenini benimsersen daha kolay olur. Küçük konularda da adım atmaktan korkma
Karakter bunalımına girmişsin tutucu bir ailede yaşıyorsun. Allah yardımcın olsun
Ciddimisin. Halimize bin şükür. Onlarla savaşmayı denedin mi?
Maalesef aile baskıları insanın yıllarını yaşamını karakterini kim olduğunu öyle bencilce çalıyor ki ömür tükenmeye başlayınca insan çok pişman oluyor hep başkalarının görüşüne göre yaşamaya mecbur kaldığını
Çok acı aynı hayat asosyallik arkadaş edinemem ama ben artık bununla yetinmeyi öğrendim yapacak bir şey yok
Sancılı bir süreç olsada kendi kararlarını alıp biraz aileden uzaklaşabilirsiniz. Bir ömrümüz var ve bence kim olursa olsun onun kafasıyla yaşamak sana verilen tek ve sınırlı hayatı heba etmek olacaktır.
Çok zor çok zor olacak iyi ki ama bir işin var su an bence daha uzak bir yerlerde kendi hayatını kurup Benliğini aramalısın bir adam gelip seni kurtarmaz mucizelere gebe bir gün oldugunu sanmıyorum ömrümüzde
Ne oluyosa ailemizin yanlıs kararları baskısı altına gırdıgımız ıcın oluyo
Üzücü baskıyla yaşamak kendin olamamak Ekonomik özgürlüğünü kazan o evden ayrıl
Bunu sen de biliyorsun. Ailenin yanından ayrılarak. Reddedenlerde etsinler.
illa çok çılgın bir hayat yaşamak zorunda değilsin ama kendi hytını yaşamak seninde hakkın. ya her şeye boşverip kafana göre bir hayat kur y da senin bu isteklerini bilen ve saygı duyan biriyle evlen.
Bence Hayatı Akışına bırakmalısın Ailen bile Olsa Seni kimse zorlayamaz Dinimizde bile zorlama yok kaç yaşında ablamızsın özgün ol ve anı yaşa erkeklerle olan muhabbetinide yinede minimum tut ablacım
Aynı kaderi yaşıyoruz cevabını bulursan bana da söyle lütfen..
bunun benzerini bende yasiyorum 😒 ezdirme kendini ailene kimsedende korkma
Kendini bulayim derken dikkat ette şeytanin kraliyla karsilasmayasin. Sonra gozyaslaria analarinizin yanina kosuyorsunuz.
kapanma konusunda tabiki senin kararın olmalıydı ama annen genede seni düşünmüş senin diğer dünyada yanmamanı istiyor meslek konusunda da sen haklısın bence
imtihan mi desem sinav mi desem bilemedim
en büyük hapishane cahil insanin kafasinin içidir
Cidden yaşadığın çok zor durum Aile baskısı kendini tanımaya vaktin bile kalmamış anca evlendikten sonra ama evlenmekten çare olurmu derdine bilemedim
Geçmiş olsun arkadaşım, birşey yapamazsın sadece evde koca bekliyorsun ailen onuda bulur biter...
Açılsanda yine aynı şey olur hiç gerek yok açılınca hiçbir şey olmuyor
Ailen biseh yok etmez senin icinde bityo hersey aileni bahane etme
İlk fırsatta kaç evden kaçabilecek bir durumun varsa bekleme derim 3 günlük dünya senin hayatın istediğin gibi yaşa kimsenin sana karışmaya hakkı yok
Önünde 2 seçenek var ya kendi özgürlüğünü kurup tek başına ya da tanıdık arkadaslarınla bir eve cıkıcaksık ya da hayırlı bir eş bulup evleniceksin
Sen toprak altına gidileceğini unutmuşsun. Sadece yazmak için ve ilgi çekmek için buradasın
Kendini bulanları sıralıyacam hangisi mutlu oldu acaba.
Kiloupatra sezar sevgilisi ve kendi ayakları üzerinde duran zengin bir kadındı senin istediğin yaşamı yaşadı ölümü intihar kobra zehri
Merilyn monreo zengin ünlü sevgisi vardı para vardı alkol vardı ölümü sevgilisi tarafından kezzap ile öldü
Ammy winehouse şan şöhret alkol sigara uyuşturucu ölümü altın vuruş uyuşturucu
Defne Joy foster evli sunucu ölümü sevgilisi ile aynı evde alkol ve ağrı kesici hap kullanma sonuç kocanın haberi yok karısı başka bir erkeğin evinde ölü olarak ambulansa bildirilmesi.
Vatan şaşmaz ölümü eski sevgilisi sırtından vurması karısının haberi yok
Yani daha sıralarım. Senşn istediğin hayatı yaşayanlar mutlumu ölümleri mutlu mu sen ailene lafa ve kafa tutuyorsun. ALLAH C. C yolunda gidenlerin Hagi birinde gördün bu yukarıda yazdıkları mı
anlamıyırum bu millettew hayatı rezilce yaşamak neden hoşlarona giderki
Kardeş sen bu kızin yaşadıği gibi yaşasana Az empati mk ya cok bisey değil
@Elisolder kötü birt şey görmedim :D isteidği hayat yaşadüğı hayattan daha iyi olmayacak
En azından kendi gibi yaşayacak eğrisini doğrusunu öğrenecek
@Elisolder orası öyle ya rezil oalcak ya da vezir hoş vezir olan pek yok
İnsan olabilmek daha büyük meziyet 4/4 lük değil kimse
@Elisolder 4 4 lük demedim asla zaten burada bazen uayrıo yamak iyidir
Islama göre olması gereken bu. Ben hatalar yaptım siz yapmayin
Otur oturduğun yerde nasibini bekle eğer nasibin yoksa ayarlarız birini
allah yardimcin olsun ne yazik bu dincilik ortaligi savurdu cahilliktir bence
burdamisin
Din cahillik değildir. Dini öne atıp yobaz gören insanların kendisi cahilliktir.
kesinlikle aynı hayat nolur bir çare bulunca bana da yazarmısın?
Biraz daha zaman geçerse seni tanıdık birine verirler zaten valla üzücü bir durum
annenler mantiklisini yapmis.. devir cok bozuk. Seni harcarlardi bu yasa kadar ailen korumasaydi..
Yani ailen bişeyleri korumak istemiş ama senide sindrmiş
Adına çok üzüldüm ya durumun çok kötü evlenip kurtul bence
evlilik çözüm değil yani aynı durumu evlendikten sonrada yaşayacak bu seferde koca baskısı bence gayete istediği gibi ailesine karşı çıkıp kendi hayatını kurabilir sonuçta bu onun hayatı ailesinin değil
Adam ailesi çomar ailesinin istediği biriyle evlenme zorunluluğuna sokacaklardır yine aynı şekilde zor durumlarda kalacak
@busenrss sevdiği biriyle. .
Annen Tanrı değil ki
O başörtüsü ana hakkı değil
Yaşadığın hayat için üzüldüm