25 yaşındayım. 7 yıldır kapalıyım ama öncesinde de kapalı gibi bir hayat yaşıyordum zaten. Asimile ederek benliğimi yok etti ailem. İnan'ın ben kimim ne istiyorum nereye gidiyorum hiç bilmiyorum
Kıyafetlerimi, gittiğim okulu , bölümü , işimi bile ben seçmedim. Sevgilim zaten hiç olmadı , babamın korkusundan... bir de doğru insan mevzusu. Sanki biri beni bekliyor bir yerde de ben bir yaşa gelince bana paket halinde sunacaklar (!) düşünceye bak. Erkeklerle iletişimim bile yoktu doğru düzgün. Şu anda da pek olduğu söylenemez. Akşamları bir kahve dünyasına gidip arkadaşımla oturamıyorum, evde tek kalamıyorum izin verilmiyor
Başımı açmak istedim annem hakkımı helal etmem tribine girdi
Ne sigara ne alkol kullandım ne barlara gittim. Kimine göre temiz kimine göre de ot gibi bir hayat yaşadım
ancak ben kendime göre yaşamadım onu biliyorum. Karakterim neydi , ben kimdim onu bile unuttum...
Kendimi bulmak istiyorum , bu nasıl olur?
Kıyafetlerimi, gittiğim okulu , bölümü , işimi bile ben seçmedim. Sevgilim zaten hiç olmadı , babamın korkusundan... bir de doğru insan mevzusu. Sanki biri beni bekliyor bir yerde de ben bir yaşa gelince bana paket halinde sunacaklar (!) düşünceye bak. Erkeklerle iletişimim bile yoktu doğru düzgün. Şu anda da pek olduğu söylenemez. Akşamları bir kahve dünyasına gidip arkadaşımla oturamıyorum, evde tek kalamıyorum izin verilmiyor
Başımı açmak istedim annem hakkımı helal etmem tribine girdi
Ne sigara ne alkol kullandım ne barlara gittim. Kimine göre temiz kimine göre de ot gibi bir hayat yaşadım
ancak ben kendime göre yaşamadım onu biliyorum. Karakterim neydi , ben kimdim onu bile unuttum...
Kendimi bulmak istiyorum , bu nasıl olur?
Güncellemeler
+1 yıl
2673
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya çalıştıktan sonra pekçok sorun çözülecektir.
Kendini geliştirmeye, ekonomik bağımsızlığınızı kazanmaya çalışın. Katma değer üretin. Böylece özgüveniniz de yerine gelecektir.
Bununla birlikte evrensel doğrulardan da ayrılmayın. Birilerine göre değerlendirmeyin kendinizi.
Kendinize zarar vermeyecek, size iyi gelecek, sizi ileriye taşıyacak eylemlere yönelin. Bunu da yaparken ailenizi de yok saymayın. Anlayışınız uyuşmayabilir. Kuşak ve anlayış farkını göz ardı etmeyin.
İsteklerinizi düzgün bir şekilde onlara da ifade etmekten vazgeçmeyin. Sadece doğru bir biçimde, doğru argümanlarla anlatın. Ortak paydada buluşmak ve anlaşmazlıkları çözmek için etkili iletişim becerilerinizi kullanın.