2 ay önce 023 promil ile ehliyetimi kaptırdım, stajyer ehliyetim iptal oldu! Ehliyet affı çıkarsa bize de vurur mu?

2 ay önce 023 promil ile ehliyetimi kaptırdım. Alkollü olmadığımı söylediğim halde ehliyetimi alıp iptal ettiler. Koronadan dolayı kolonya sürüyorum ondan çıkmıştır dedimse de ikna edemedim maalesef!

Sonra çıkıp hastaneye gittim yalnız bana hastane alkol testi yapmadı koronadan dolayı. Stajyer ehliyetim iptal oldu kesinlikle hakkımı helal etmiyorum şimdi bekleyip tekrar kursa yazılıp en baştan başlayacakmışşım ama benim o kadar param yok zaten. Şu anda ehliyet affı diye bir durum var sanki çıkacak gibi eğer çıkarsa bizede vurur mu bu durum...

Güncellemeler
+1 yıl
Hayır içmedim mahkemeye gittim ve iptal ettirdim ehliyetimi geri aldım içmissin diyen arkadaşlar içmedim diyosam içmemişşimdir zaten alkol kullanan bir insan değilim size tavsiyem şudur eğer yakalnırsanız ve suçsuzsanız hakkınızı savunun
2 ay önce 023 promil ile ehliyetimi kaptırdım, stajyer ehliyetim iptal oldu! Ehliyet affı çıkarsa bize de vurur mu?