Ehliyetim daimi iptal edildi, itiraz edersem kabul edilir mi?

Dün sabah saat 15:00 gibi arkadaşlarımın düzenlediği mezuniyet kutlaması vardı bende dahil oldum ve bi kadeh şarap içtim akşam saat 21:55 te trafik denetiminde 0.26 promil alkollü olduğumu söylediler stajyer ehliyet sahibinin alkol limiti 0.20 miş alkolün promil değeri insan vücudundan her 1 saate bir 0.15 promil azalıyor bu süre zarfında benim vücumdaki alkolün çoktan kaybolması gerekirdi ceza yazıldıktan sonra hızlı bi şekilde hastanedede alkol testi yaptırmaya gittim ama hastaneden testi istediğim görevli beni karakola sevk etti ve savcı izni olması gerektiğini söyledi karakoldada bunun sözlerin aksine adli bi olay olmadığı için bana kesilen cezaya itiraz olarak doktordan kaşeli alkol sonucu alabilirsin dediler bende tekrar hastaneye gittim ve kan testi yapılmadan sadece alkolmetreyle ölçtüler ve 0.0 promil çıktı yani alkol çıkmadı ama bu ölçümleri yartırmak için ne kadar hızlı davransamda hastane ve karakolda olayın uzanmasından dolayı aradan 1.5-2 Saat geçti ben şimdi bu doktor kaşeli sonuçla itirazda bulunsam
herhangi bi değişim olur mu birde artı olarak benim alkol ölçümüm 0.26 promil çıkmasına rağmen ceza makbuzunda 0.51 prolimili geçtiği için ceza yediğim yazıyor bunun sebebi nedir birde araca binmeden önce yüz losyonu ve parfüm kullanmıştım bir etkisi olabilir mi bu konuyla ilgili az da olsa bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim
Ehliyetim daimi iptal edildi, itiraz edersem kabul edilir mi?