Daimi iptal yazıyor stajer ehliyettim şimdi tekrar alabilirmiyim
Güncellemeler
+1 yıl
Bazı konularda iyi mesela bizim arkadaş 3 ncü defa kaptırmış 5 yıl gitmiş keşke bende stajer olsaydım siyo 5 yıl beklemeden gider tekrar kursa yazılıp alırdım diyo
Daimi iptal yazıyor ehliyette tekrar alabilirmiyim?
Nasıl alamam ne alaka 6 ay sonra gidip tekrar yazılacam en baştan sıfırdan alacam direksiyon eğitimi kurs filan ölene kadar ehliyetmi almıcam iki yaya yol vermedik diye
Yok öyle değil böyle yazınca hayatının sonuna kadar alamayacakmışsın gibi olmuş pardon xd Sürücü kursuna gitmen ordan psikotekniğe gidip ordan rapor alman gerekiyor psikoteknik onay verirse tekrar sürücü kursuna kayıt yaptırıp alabilirsin bildiğim kadarıyla
Aynen valla yüreğime indirecektin. Sende birden alamazsın artık ehliyet deyince şok oldum. Sordum 6 ay beklicekmişşim sürem dolacakmış sonra psikotekniğe ve psikiyatri raporuyla birlikte eski ehliyeti dilekçe ile sildirttip tekrar kursa yazılcakmışşım biraz sıkıntılı ama sağlık olsun artık daha dikmatli olmam lazım
Yani o iptal olan ehliyeti alamazsın demek istemiştim aslında. Düşüncesizlik ettim kusura bakma ya xd He işte biraz dediklerime uyuyormuş yine de hahshzn stajyer ehliyet sıkıntı ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Alamazsın artık ehliyet.
Nasıl alamam ne alaka 6 ay sonra gidip tekrar yazılacam en baştan sıfırdan alacam direksiyon eğitimi kurs filan ölene kadar ehliyetmi almıcam iki yaya yol vermedik diye
Yok öyle değil böyle yazınca hayatının sonuna kadar alamayacakmışsın gibi olmuş pardon xd
Sürücü kursuna gitmen ordan psikotekniğe gidip ordan rapor alman gerekiyor psikoteknik onay verirse tekrar sürücü kursuna kayıt yaptırıp alabilirsin bildiğim kadarıyla
Aynen valla yüreğime indirecektin. Sende birden alamazsın artık ehliyet deyince şok oldum. Sordum 6 ay beklicekmişşim sürem dolacakmış sonra psikotekniğe ve psikiyatri raporuyla birlikte eski ehliyeti dilekçe ile sildirttip tekrar kursa yazılcakmışşım biraz sıkıntılı ama sağlık olsun artık daha dikmatli olmam lazım
Yani o iptal olan ehliyeti alamazsın demek istemiştim aslında. Düşüncesizlik ettim kusura bakma ya xd
He işte biraz dediklerime uyuyormuş yine de hahshzn stajyer ehliyet sıkıntı ya
Ahahhzhz güncellemeye yazdın yanlışlıkla xd
😁😁sıkıntı yok sen okuduysan önemli değil😁