AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
Bence incinebilir bu ihtimal varken de hiç sormaya gerek duymadım kimseye maddi sorular...
Hayır değil o hakaret ultra fakirler için geçerli çünkü söylerken rencide olacak. Ama 10 15 alsa gururla söyler
bana sorulursa söylerim çok yadırgamam da ben öyle herkese soramam
sorulmamalı. evlenecek durumda değilseniz. benim de eşimin maaşını soruyorlar bana çok fena bozuluyorum. ne alaka. ben hiç kimseye sormuyorum babama kardeşime bile. bana ne ya
Hayır böyle şeyleri saçma buluyorum yok kadının yaşı sorulmaz yok maaş sorulmaz
Ya erkeğe maaş kadına da yaş sorulmaz diye bir şey var ama gereksiz bence
Yani bu da toplumun insanlara dayattığı bir şeylerden birisi :)
Yanlış onur kırıcı bir durum, ayrıca bir erkek asla doğru aldığı maaşı hiç bir zaman söylemez. Bana maaş soran birine paran komidinin üzerinde derim.
Peki kadınlara niye yaş soruyorsunuz madem?
@Hey_ahbap Hiç öyle bir amacım olmadı
Sorabilirsin ayıp bisey değil artık para normal geliyo sıradan niye hakaret olsun asgari ücretle çalışıyordur o para bile yeter 😃
Sorulur canım kadının da yaşi sorulur ne yapim realistim
Niye olsun bu algılar değişmeli bence kadının yaşı kilosu erkeginde maaşı sorulabilir sonuçta erkeğin maaşını sorarken kazanacağımız birşey yok muhabbet olsun maksat
Sarışınpapatya07 maaşını boşuna sormaz kadın çünkü para avcısı açlar :D
Karşıdaki adamda kadının fiziğine boyuna posuna bakarken aç değil mi? Maaş sorulması bunun yaninda daha masum 😂😂
Boyunu posunu sorarken
Sarışınpapatya07 ne alaka kadını kazanda pişirip yemenın derdınde deılız şunu söyleyım sen çok paracı para avcısı kadınsın zengın koca bulmak için hangi sureleri okuyorsun :D sorsan cennetlık huri :D
Sarışınpapatya07 ha ben söyleyım 3.000 tl maasım var + bankada 700.000 tl param var faizde babanem sağ olsul yeahh aç köpek doyurmaya gelmedım :D yeahh
Çok komiksin😂😂😂😂hemen evlenelim demek asla İSTEMEZDiM çok kiliksiz birisin ben zaten nişanlıyım senin gibi babaanne parasıyla ömür geçiren insanlarla ömür mu geçer beee faizci😂😂😂
Sarışınpapatya07 türbanlı bayan kocanın mesleği ne aylık maası ne kadar babanem geberince bana miras düştü yeah evler dükkanlar arsalar parsel parsel sattım. babanecim sağ olsun onun sayesınde bugunlere geldim git fakırle evlende göreyım kadınlıgını dini kullana kullana çürüttünüz :D yeah faiz ci diolar zaten bana yeahh
😂😂😂😂ugrasilmayacak kadar adilesmissiniz utanmadan babaannem geberince diyorsunuz ne kadar aşağılık bı düşünce siz bu dünyaya yiyip içip yatmaktan başka hiç bir işe yaramayan aciz insansiniz 😂😂😂 ve ben aciz bir insanla muhattap olmayacak kadar usul adap görmüş bir bayanım. Ayrıca biyonuzda da kadınlara karşı açlığınızı bu kadar belli etmeyin 😂😂 hayatınız boyunca kadın kadın diye inliyceksinz kimse sizinle olmayacak bu tipte bu karakterde biriyle kim olur ki😂😂😂😂
Sarışınpapatya07 nie bnmle bır kadın bırlıkte olmasın benden ıyısı şamda kayısı karılarla çok sevişiyoz ramazanda dolayı ara verdık senın kocan senı aldattıngında hüngür hüngür alıyacaksın yenı sevgılılerı olcak sen porsucan yeah ukraynalı bir bayanla seviştim en son bana canim canim dedi yeahh :D
Hadsiz terbiyesiz ahlaksız insan toplum senin gibiler yüzünden bozuk zaten yorum yapıp durma burada kimse senin pisliklerini bilmek zorunda değil
Sarışınpapatya07 ahlak topum benim yuzume nie bozuk olsunkı ne güzel mutlu mutlu yasıoz kıskanç senın koca seni aldatacak görürsün yeahh hüngür hüngür ağlıyacak 19 yasında evlenmeye kalkısmıs ne kocacı bişey bu yavv hahhha toplum gayet güzel yavv :D
Sizde de yaş 30 diyo ama beyin yaşı yok çünkü sizde beyin yok😂😂😂anneniz saman mi bastı kafatasiniza? Nişanlıyım diyorum koca diyo 😂 size yüz vermedim diye bu kadar uzulmeniz gayet normaldir üzülmeyin bana olan aşk açınız yakında geçer 😂😂
Sarışınpapatya07 sanamı kaldım yavv şaşırıyorum zaten güzel kadın deılsın senı alan nasıl almış hayrat buyumu yaptın yoksa uşak a sen benı merak etme paşam aşkının ayaklarını yıka kokudan ölürsünüz yeah gebar :D sana çekrek takıca düğününde faizli paramla :D
😂😂bunu diyorsunuz ama ozledende beni neden begenmiyorsun güzel bayan diye sapıklık yapıyorsunuz 360 derece döneklik diye buna derim😂😂😂
Sarışınpapatya07 özeli karıstırma paşam :D
Evlenme programlarında giydikleri donun markasına kadar soruyolar neredeyse😂biz maaşını sormuşuz cok mu😂
Aslında aradaki bağa bağlı. Yeni tanıdığımız birine pat diye sormak olmaz. Ama evlilik yolunda isek olabilir.
Olabilir neden olmasın ki, kimin ne kadar maaş aldığı kimseyi ilgilendirmiyor.
Ya aşağı yukarı zaten bir kişinin işini sorduğunuz zaman az biraz zekanız varsa aldığı parayı az çok tahmin edersiniz.
Erkeğin maaşı tek bir sebeple sorulur paranın varsa vercem yoksa ikile
Hakaret değildir şayet uslubunda ve nasıl sorulduğuna bağlı
Ben sorarsam, kendime hakaret etmiş olurum. Neden bunu soruyorlar anlamıyorum.
zaten çoğunun aldığına maaş denmez o yüzden bişey olmaz
Değil de rahatsız edici bir soru, sanane cevabını alabilirsin
Söylenmesi ayıp parası sorulmaz hesabı öyle bir şey.
Kadın erkek fark etmez. Bence tanımadığın bir insana pat diye bunu sormak kabalık
Yok ya sorulabilir gayet de bence kadın erkek fark etmeksizin hoş değil yani maaş sormak
Sevgiliyken filan pek hoş durum değil ancak evliliğe doğru mecbur sorulur bence
Maaş az ise mahcup eder, çoksa kullanılma korkusu ile tedirgin eder.
Sormamak en iyisi
Ayıp birşey fakat zamanı gelince de bu sorulmalı sonuçta erkeğin turşusunu kurmayacan dimi?
Burdan biriyle tanistim vs maasi birak meslegini bile sormadim yanlis anlasilmasin diye aslinda pekte umrmda diil
Ayni ben 😂
yoo bunu hıçbir kız sormadı bana daha ömrümde.. siz hakaretmi sanıyorsunuz.. :D
Değilde zaten akıllı bir erkek aldığı maaşı net söylemez
Her mesleğin maaşı belli zaten, açık açık rakam sormak hoş olmaz
Hakaret değil ama ayıba yakın bir hareket. Çok yanlış anlaşılabilecek bir durum ayrıca.
Yani bana sordukları zaman tuhaf geliyor ☺️hakaret deilde
Biz erkeklerin duygularina onem veriyosaniz sormayin... gucenebiliriz.
Kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmazmış derler hep saçma bulmuşumdur bu sözü
Hakaret değil de, edepsizliktir esasen.
Zaten bana soran birisine de maaşımı söylemem.
Siz niye yaş soruyonuz madem?
@Hey_ahbap Abla, git başkasıyla tartış. Şu an oruçluyum, ve orucumu bozmaya hiç niyetim yok.
Edepli tartışamıyon yani? Aman sen kimseyle tartışma hep oruç tut
@Hey_ahbap abla, derdin ne?
Kadına yaş sorulmaz çünkü kadınlar genç ve sexy olmak ister yaşlı birini kimse istemez ve sevmez yani kadınlar sevilmek istiyorVe erkek maaşı sorulmaz kadınlar onu istemez bu benım makyaj para ma bile yetişemez der. 2 kiside sorulmaz ayıp
Erkeğin maaşı kadının yaşı demişler duymadın mı 😄
Duydummm
Ben kimseye na kadar maaş alıyorsun sorulması taraftarı değilim kim kimin parasıni bilmeye hakkı var
Eğer evlenmeyi düşünüyorsan, evlilik yolunda adım atıyorsanız sorabilirsiniz
Empati kurun, kilolu bir kadına kaç kilosunuz diye sorar mısınız sormaz mısınız 🙂🙃
Yoo agız dolusu sövmedikce hakaret olarak görmem birşeyi 🤣🤣
böyle aptal aptal düşünceler var, erkeğe maaş sorulmaz kadına yaş sorulmaz bana göre saçmalık
Doğru olduğunu düşünmüyorum
Soranlara aliyoruz bisiler allaha sukur der geçerim :)
Hakaret değil saygısızlık
Maaşını sorup az ise aşağılamak hakarettir.
Gereksiz hakaretlik ziyade
Ciddi düşünüyorsan sorabilirsin bunda ne varki
hayır ama karşındaki insana göre değişir. o erkek iyi yürekliyse verir ama insanlıktaki çekingeçlikte değiştire bilir. :)
boş yapan olmamış zaten. sorabilirsin bana
Yanlis anlasiliyor da
Sana yaş sorsalar zorrruuuuna gitmez mi
Yooo
Bence bu ilişkinin belli bir evresinden sonra olur
Yoo çoluğumun çocuğumun rızkını öğreniyorum
sorulabilirde tabi ki güzelce sormak iyi olur
Ne alakası var. Gayet de önemli konulardan biridir
Sormadan nasıl bilebiliriz ki😂
ciddi bir ilişkideysek iki taraf da sorabilir
Nie olsun sorulabilir 😎
Kadına yaş sorulurmu?