Flört aşamasında maaş sorulmasını ben doğru bulmuyorum. Bunun yerine daha çok kişisel özelliklerini tanımak varken maddi durumunu sorgulamak yersiz geliyor. Sizce? 🤓😏
Kesinlikle öyle.. Bir kere insan empati kurmalı.. Bana biri direkt bunu sorsa ayar olurum.. Ben neden para soruyorum.. Ne yani diyelim ki aylık 100 bin geliri var o zaman her şey tamam mı oluyor.. Bana ne abi parasından. Kimseye muhtaç değilim.. Adam mı değil mi? Çalışkan mı tembel mi? Vicdan sahibi mi değil mi? Bunlar yoksa isterse dünyanın en zengin insanı olsun kaç yazar.. Keyifli akşamlar..
Böyle bir şey yapan kadın hemen = ne MAL olduğunu belli etmiş olur 2+2=4 Böyle bir şey yapana ACIMAYIN , SEVMEYİN , BAĞLANMAYIN , aniden terk etmek için plan programınızı o dk. dan sonra yapın ERKEKLER ! yoksa ilerki zamanda uçurumdan aşağı uçarsınız.. o yol çıkmaz sokak demek oluyor bu soru. Bu soruyu soran sizi değil CÜZDANINIZI önemsiyor demektir ! Açık ve NET !
doğrudan evliliğe odaklı olarak başladıysa sorulabilir... biraz ters geliyor ama ilk evvela maaş sorulmasında 8amaç evlilikse) bir sorun yok... kişisel özellik tanımak uzun zaman alacak bir şey; eğer evliliğkle ilgili somut kriterleriniz varsa ve maaş bunlardan biriyse ilk maaşı sormak gayet mantıklı
Flört aşamsında sorulmaz tabi kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmaz demişler. Şimdi flört aşamasında o soru bana sorulsa kafamda soru işareti oluşur. Param için mi seviyor beni diye bu da seni yanlış anlaşılmalar silsilesine sürükler.
Daha mantıklı bir yolu var mesela işini sor işini söyledikten sonra alacağı işten ortalama parayı hesapla baz al djjf zekanızı konuş durum biraz lütfen cjcj
maaş soran kızlar için hiç masum yorumlar yapamam bana göre maaş sorma nedenleri; yedirir mi? bana bunları alır mı? isteyince verir mi? bu tür kızlar başkasının para gücü ile zengin görünmeye çalışan görgüsüz ve ezik insanlardır. Kendine güvenmez sülük gibi başkalarından faydalanmaya çalışırlar.
Maaş ekonomik statüdür dengi mi değilmi onu merak ediyordur. Malum erkekler kız kendisinde daha fakirse sorun etmez ama kızlar erkekler kendisinden daha fakirse sorun ederler. Herkes olmasada Çoğunluk öyledir yani
hiç birini işaretlemedim çünkü hayatın hiç bir yerinde sorulacak bir soru değil ayıptır, maaş sorulmaz alınan maaş kişiyi ilgilendirir başka kimseyi değil.
Flört aşamasında maaş sormak, Doğmayacak çocuğa don biçmek gibidir.. Maddiyat ile ilgili şeyler ancak arada bir ciddi ilişki oluştuğu zaman oturulup konuşulmalı.
Anlaşmalı iş akdi imzalamıyoruz. Evlenesiye kadar sevgili ve nişanlı olduğum insanla maaş konularını konuşmaktan hiç hoşlanmam. Ben ona sormam, o da bana sormasın isterim.
Pat diye de sorulmaz ama sonuc olarak iş ciddiye binmeden maaşın ögrneilmesi gerek bence. Hayat özellikle ülkemizde çok zor. Dusuk maasla mutlu olunmaz bence