KHK'lı üsteğmen Adem Gürbüz'ün caminin avlusunda kendisini asarak intihar etmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?

KHKlı üsteğmen Adem Gürbüzün caminin avlusunda kendisini asarak intihar etmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?
KHK'lı bir çok insana haksız yere zulmedildiği kanaatindeyim. Yüz binlerce insan kamudan ihraç edildi. Özel sektörde iş bulamadı, yurt dışına çıkışları yasaklandı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kurs ve programlarına katılımları yasaklandı. Herhangi bir işyeri açmaları karşısında belediyeler dahi KHK’lılara engel oluyordu. Bu konuda tanıdığım bizatihi bir yakınımın iş yerine Kayyum atandıktan sonra yeni bir iş yeri açtığında tekrardan Kayyum atayarak iş yerine adeta çöktüler, gasp ettiler. Yurt dışından kendilerine gönderilen paraları çekmeleri dahi sorun oldu. Özel sektörde işe girmek istediklerinde de kendilerine öcü gözüyle bakılıp iş imkanları sunulmuyor. İşten çıkartılmakla kalınmadı kimisinin banka hesaplarına tedbir konuldu parasını çekemedi. Kimisi suçlu şüphesiyle hapse atıldı. Ve bunlar yapılırken sadece şüpheli vasfıyla yapıldı. Geçenlerde de bu habere denk geldim.. Kim bilir ne yaşadı adamcağızda intihar etti.. Özelliklede caminin avlusunda. Açıkçası benim vicdanım sızladı.. Bunun bizlere bakan bir vebalininde olduğu düşüncesindeyim. KHK zulmünün haddi aştığını düşünüyorum. Sizlerin bu konudaki fikirleri nedir? Adem Gürbüz'ün caminin avlusunda kendisini asarak intihar etmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?https://www.google.com/amp/s/www.tr724.com/khkli-ustegmen-camide-intihar-etti/amp/
KHK'lı üsteğmen Adem Gürbüz'ün caminin avlusunda kendisini asarak intihar etmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?