JİTEM nedir? Kelime Açılımı Jandarma İstihbarat Terör Mücadele birimi, Varlığı Devlet kadrolarında tartışılan bir kurum. Var mı yok mu tartışılan bir konu lakin Varlığı yönünde derin bilgiler var. Binbaşı Cem Ersever, Jitem'in Komutanı... Erzurumlu bir komutan... Kürtçe ve G. Doğu Halkını iyi Bilir, bölge Konusunda tecrübeli biri. Lakin bir sıkıntı var , Bazı Jitemcilerin Kendi deyişi ile " Biz Devlete Çalıştığımızı Saniyorduk lakin Gladio'ya çalışmışız "... Kimdir , Nedir bu Gladio, Varlığı Hep Tartışıldı... Gladio, NATO üyesi ülkelerin içine sızmış Amerikan Çıkarlarına Kolaylık sağlayan bir Yapi... Benim Okuduğum Köşe yazarlarinda şu dikkatimi çekti.. " Binbaşı Cem Ersever de Bu yapıyı Anladığı için Şehit edildi"...
Yeşil (Mahmut Yildirim ) ortadan kaybolmasının sebebi de bu Yapının aslında Gladio Yapilanmasina Çalıştığını
anlayıp Ortadan kayboldu.. Diye varsayımlar var, sizce ne olabilir?
JİTEM Komutanı Binbaşı Cem Ersever Neden Öldürüldü?
hayır pala sadece Cem erseveri canlandırmıyodu birden fazla kişiyi canlandırıyodu hem Cem Ersever'i hem yeşili hemde Tarık Ümiti canlandırıyor hepsinin birer birer aynı hikayesini anlatıyor.
Yeşil 'i Abdullah çatlının peşine takmışlardı çatlıyı öldürtmek için, fakat Çatlı bunu fark etti, sonrasında cem erseverin Çatlıya nasıl bir kumpas kurduğunu Yeşil bir bir anlattı çatlıya. ne hazindirki bu adamların hepsi bir bir öldürüldü.
Cem Ersever bazı Jitemcilerin yaptığı yasadışı işleri mahkemede anlatacaktı. Mahkemeden 1 gün evvel öldürüldü...
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Jitemcileri , Gladiocular " Devlete adına " Bir suru pisliklerine bulastirdilar. Ersever de bunun farkında olduğu ve Dediğin gibi Mahkeme de anlatayım derken Kafasına Sıkıp, Ankara da Köşede bir yere bıraktılar. 90'lar , Türkiyenin Cumhuriyet tarihi surecinde ne karanlık Yillari
Kendi Menfaatleri zaten var , Kacak Silah Ticareti, Uyuşturucu v. s. lakin Devlet kadrolarina sızmış Hainlerin istediklerini yapıp, is Bittiğinde suikast ile de olum vakalarida oldu.. Bugün Bu devlet , Natoya girdiğinden beridir Gladio denilen virüs ile karşı karisya
Cem ersever susturuldu ilk zamanlar yeşil yaptığı söylendi ama ben bir haber okudum ne kadar doğru bilmiyorum eski jandarma komutanı cem erseveri badisinin öldürdüğünü söyledi
Yeşilide , Devlet içine sızmış Gladiocular , Pislikelrine bulastirdilar.. bunun farkında olup, saklandı... Yoksa onu da öldüreceklerdi.. Mantık su , Devlet adına Çalıştığını sanıp, Kendi emellerine alet ettiler, is bittiğinde , Zaten Bunu yapan anliyor olayı, Direkt öldürüyorlar Suikast ile.. Yesil, artik kaçtı mi Susturuldu mu öldürdüler mi, saklanıyor mu belli değil...
@arascanpolat gladio ile oldugunu sanmam gladio zaten türkiyede her ülkede vardı özel harp adı altında. bence birşeyler biliyordu ya da bazılarının istediğini yapmadı. bir sürü sebep cıkar