Gizli Üye(25-29)+1 yılBu olayım detayını çok merak ediyorum bende bir ara arastirirdim ama ailesi Mason vs değiliz demisti birde bazıları kavga edip o an öldürdü vs demisti ama kavga etseler o an ki şiddetle kızı vurarak veya bıçaklayarak oldurebilridi kafa kesme olayı çok vahşet ce bişi ve normal değil bence onlar kavga falan etmedi dediğim gibi sen birini oldurcek olsan kafa mi kesmekle ugrasirsin yoksa silahlami vururdun? Bazı lari medyum a falan danismis o zamanlar bu olayı sebebini öğrenmek için birde cem hala yaşıyor diyolar yurt dışına kaçırıldı diyolar ben biara aşırı okudum int ten falan cemin roportajinida hatta Çince ogrencekmis hukuk okumak istiyomus yani bir insan nasıl yapar böyle bişi aklım almiyo o kadar zenginler birde silah vs illa ellerinde olur. Birde kilit nokta kız yasarkenmi kesti? Kavga edip kız yere düşünce öldü sanıp kesmiş ama ben inanmıyorum bir insan hemen düşme ile ölmez bence canlı kesti.
251 Yorumla
Soran+1 yılOtopside çıktı canlı canlı kesmiş
Testereyi zaten o kızı eve Çağırmadan almış
MSN yazışmaları var orada da diyor çok büyük bir sürprizim var diye önceden tokat atmış zaten olaydan önce çocuğun psikolojisi normal değil sapkın belli ki
bir olay üstüne öldğrmedi psikopst olduğu için kesti
Cem öldü bence kaçırılması Çünkü aile artık onu kaçırmakls uğraşmazdı zaten Münevver’in babası da görmüş Cem’in ölüsünü
Bence çok merak ettim bu olayı aynı senin gibi bağımlılık yaptı çok değişik ve sıradışı geldi ya ondandır
Cevap sahibi+1 yılAma intihar eden insan Çince ogrenemz hapiste ve birde msn konuşmalarını biliyorum babası tamamen mezar i görmedi ama sadece görmek istiyorum demişti. Ama o çocuk belki işid videoları izlemiş de olabilir belki ordan görüp de merak etmiş olabilir birde testere elektrikli de degil manuel yani kız baya acı çekmiştir Kıyamam ya birde 17 yaşındaki bir insan böyle bişey e nasıl cesaret etti? Bu da ilgnc yani dediğim gibi gerçekten çocuk kız dan nefret etse silahla vurup da oldururdu veya karnından bıçak darbesi ile de oldururdu neden kafa kesti
Soran+1 yılPsikolojisi sağlıklı değildi çünkü psikopat ruh hastası
Sağlıklı senin benim gibi bir insan düşünme bir akıl hastası düşün
Seri katlller nasıl herkesi öldürmek istiyor
Belki onunda kendi içinde bir mantığı vardır ama onu konunun uzmanları bilir psikiyatrist vs
Çince biliyormuş zaten muhtemelen geliştirmek istiyordu.
Zaten çıkmasına az kalmıştı kaçırmazlar bence onu ailesi zaten mahvoldu
Muhtemelen orada biri öldürdü onu
Soran+1 yılBabası sonradan bir röportaj daha verdi
Öldüğüne emin olmasam o mezara sokturmazdım dedi
Soran+1 yılIşıd videosu izleyip özense bile akli dengesi yerinde olan biri böyle bir yapmaz yapamaz
Cevap sahibi+1 yılBirde arkadaşları gayet sakin kendi halinde biri demişti o zamanlar okuldakiler falan birde çapkın birisi hani kızlarla öpüşme videolari da vardı zaten bir araştırma yapılmış böyle seri katiller genelde sakin tipler olurmus birde bir açıklaması var " Sonra babam kafeye birini yolladı. Onu tanımıyorum ve tipini hatırlamıyorum. Onunla geldiği arabaya bindik. Arka koltuğa
kaçak gibi uzanmıştım. Gizlenmem ve üstümü örtmem için bana bir battaniye verdi, 6-7 saatlik bir yolculuktan sonra beni bir eve yerleştirdi. Bu evde 6 ay
kaldım" bu çocuğu kim eve yerleştirdi İran a falan mı kaçtı? Ve 6 ay polisler nasıl bulamadı? İşid ile ilgisi olabilir mi? Psikoloji bozuk diyosun peki çocuk gayet zengin bir aile de mutlu gözüküyor öyle olsa illa ki belli etmezmiydi? Yani genelde pskilojisi bozuk tipler ailevi yönü eksik olan bozuk olan fakir mutsuz tipler oluyo bu çocuk görünürde gayet mutlu duruyo hani bilinç alti nasıl çalışıyo bilmiyorum ama bu konuyu iyi bir medyum bilir düşüncesini hatta eksi sözlük de yazdılar cem yurt dışında yaşıyo o mezar da baskasina ait diye dediler youtube de bir medyum da cem yaşıyo dedi bence intihar eden insan girer girmez de ederdi hapishane de fotoları var diyo ki Çince öğreniyorum hukuk okucam diyo
Soran+1 yılOnu amcası kaçırırdı ışıd ile bağı yok bence
Saklanmasını amcası sağladı zaten sonradan yardım ve yataklıktan ceza aldı
Ölmemiş öldürülmüş olabilir zaten kopuşta tek kalıyormuş artık biri çekmiştir ipini
Çince öğrense de onu kaçırma işiyle uğraşmaz artık kimse
Aile maddi manevi perişan oldu onu niye kaçırsınlar kaçırdılar dedikleri insanlara daha heyecanlı geliyor da ondan komple teorileri bence
Yoo zengin ama sevgisiz büyümüş çocuklarda bazen psikolojisi çok bozuk olabiliyor
Bir de şu var bazı hastalıklar doğuştan mesela şizofreni gibi ya da buna benzer bazı ruh hastalıkları doğuştan okb gibi bunlar genetik yoluyla aktarılıyor mesela baba şizofren çocuğuna da geçiyor.
Böyle bir şey de olabilir.
Çocuğun cebine para koymuşlar ama ilgi sevgi anne baba hiç bir şey yok.
Evet sessizlerden kork diye boşuna dememişler.
MSN konuşmalarına bakışırsa sinyal vermiş saten
Sevgililer gününde kanlı filme gitmiş vs
bir de Cem yurtdışında yaşıyor olsaydı mutlaka başka vukuatları da olurdu duyulurdu görülürdü yani
Cevap sahibi+1 yılBirde ben bu video adli kayıtların sansürsüz halini çok aradım bir ara bulamadım hatta o dönem 2 gün mü ne yayinlanip silinmis sanırım bu kafasını vücudunu falan gösteren 45 dk lik videosu varmış hani konteyner videosu varya onun devami işte evet sevgisiz büyüyen insanlar da var ama bu çocuk çapkın fotolara baktiysan kaç tane kızla fotosu var sarmas dolaş ülke ülke geziyo vs hani onlara neden zarar vermedi? Benim dikkatimi çeken neden kafa kesti tamam psikoloji bozuk olan bir sürü insan var hatırlarsan bu ceren cinayetinde adam hapisten kaçıp kızı apartman da bıçakladı veya diğer katiller hep bıçaklayarak veya silahla öldürdü ama bu kafa kesme olayı neden yani birde ters V sembolü varmış bu da dişi anlamına geliyomus ama cem polislere öyle satanist tarikatlarla alakam yok kabul etmiyorum demiş nedense banada Mason vs değil gibi geliyo öyle olsa bir sürü wp kayıtları olmszmiydi veya o tarz arkadaşları olurdu bu 99 yılında Şebnem cinayeti misal 3 arkadaşlardi altta yazmışsın zwten o olayda çok ilgimi çekmişti
Soran+1 yılO olay benimde çok ilgimi çekmişti
Onlar itiraf etti ama satanist oldukları için yapmışlar katiller
Bu çocuk muhtemelen başka kızları da zarar vermiştir öyle eğilimi varsa çünkü MSN yazışmalarına göre de zaten kafası normal değil bilinçaltında hep şiddet öfke var
Daha önceden Münevver’e tokat atmış.
Elim kaydı demiş
Diğer kızlara bu denli zarar verecek aşamaya gelememiş olabilir.
Veya yabancı ülkede otel odasında vs yakalanacağını bildiği için olabilir.
Belki ilk defa fırsat doğdu
Hazır kız ayağına kadar geldi kendi evine
Zaten 17 yasında
Ancak ancak
Çocuk sayılacak yas neredeyse
Öncesinde ufak şiddet olayları olmuştur belki de bu kadar ileri gitme fırsatı bulamamıştır.
Belki v işareti özel Anlama geliyor olabilir ya da çocuk satanizme merak salmıştır
Sevgi eksikliği derken özsevgi ana baba sevgisi gerçek sevgiyi yaşamamış.
Hep para verip basından atmış aile
Yurtdışında dolu kız olur etrafında para var diye
Ali Ağaoğlu da da para var torunu yasında kızlarla ama kim sever ki onu
Soran+1 yılO videoyu izlemedim ben vücudu tanınmayacak halde mi
Cevap sahibi+1 yılOlay anında evde kimse yokmuş yani tek başına işlemiş sanırım ama bana nedense acı çektirmek isteği ile yaptı gibi geliyo hani iyice can cekissin gibi belki de mazosistti ilgisi vardı olamaz mı? Satanist tarzı tarikatlarla bağlantısı olmasa bile çünkü Kafa kesme gibi bir olayda zaten kız da bir sürü kafasında bıçak darbeleri varmış acı çektirmek için yaptı ama orta da kızın suçu yok bir ara telinde mesaj görmüş sanırım aldattı sanmis o yüzden mi cinnet geçirdi gerçekten kıza deli gibi aşık miydi muamma buolay senin aklına nereden geldi? Kaç sene gecti birde ben o sıralar 5 e gidiyodum kucuktum
Cevap sahibi+1 yılVideonun tamamını görmedim silinmiş vücut derken bu cinayet sonrası konteyner a attı ya kızı adli tıp ekipleri kızı açarken videosu varmış işte bu kafası vücut u yakın çekim hatta hakim bile zor bakmış falan
Soran+1 yılBenim aklıma gecende Pınar öldürüldü ya oradan geldi
Aldatılsa bile sağlıklı düşünen adam böyle bşy yapmaz
Hadi diyelim cinnet geçirdi dayanamadı bıçakladı kafasına o kadar vurup kesmez.
O adam planladı muhtemelen işkence çektirdi Sadist olduğu için de olaydan zevk aldı
Soran+1 yılZaten adamın gözleri bir kayık duruyor kafa gidik duruyor
Madde vs alıyordur belki de
Başka bir kafada yaşadı
Cevap sahibi+1 yılBirde msn de diyodu ki seni bogana kadar seveceğim bence bu adam dediğim gibi acıdan işkenceden zevk alıyor kurduğu cümleler ve kafa kesme sinden belli acı çektirmek
Soran+1 yılTabi belli zevk aldığı için yaptı
Planlı programlı
Cevap sahibi+1 yılRuh hastası dolu cidden allah kötü insanlar dan korusun bizi ya... bir erkek de en önem verdiğim şey merhamet duygusu olması. Bu olay da sadistlik zwten ama cem polislere sadist veya iskencesever değilim diye açıklama yapıyor...
Cevap sahibi+1 yılBak burda medyumun duru görü yorumu ayin falan görmemiş ler hatta bu 6 ay boyunca kayıpti ya gene medyumlar duru görü ile bulmuşlar polis ile işbirliği yaparak hatta kadın diyoki tek pencereli bir ev görüyorum birisi cemi tıraş ediyor sonrs gidiyor vs diyor ve Cem bulunduğunda saç traş olmuştu
www.sonsayfa.com/.../...yumlar-bulacak-114956.html
Soran+1 yılPolis medyum işbirliği ile mi bulmuş
Onu bilmiyordum bak
Sadist değilim diye az ceza almak için dedi bence bilerek aşk cşnayeti cinnet geçirdim dedi zaten şizofren başlangıcı varmış
Ben en çok şeyi merak ettim kızı tek basına mu öldürdü yoksa birileri de yardım etti mi
Annesi olay günü devamlı elini yıkıyormuş devamlı komşular görmüş
Cevap sahibi+1 yılValla medyum lar la işbirliği olmuş evet çünkü 6 ay zor bulununca Dr. Tarlaci böyle bişi dusunmus birde evet tek yapmış ztn medyumlar duru görü ile Cem le münevver kavga ediyor vs yazmışlar okuduysan linki hatta duru görü de bir esmer örtülü kadın ve Cem arka bahçe de bişi konusmuslar duru görü ye bakan kişi ayin vs değil demiş bence de değil ve dediğin gibi sokaktaki birini de oldurebilirlerdi ama bence şizofren sadist birisi bu kavga vs değil ama o duru görü de ki esmer örtülü kadın kim? Çünkü arka bahçe de kamera yok yani o yüzden ordan giriyorlar ailesi cinayet e yardım etse allah askina evde mi kızı öldürüp dolaba testereyi saklicaklar babası falan cinayet sonrası saklanması için yardım etti sadece diye düşünüyorum. .. biz adli tıp okusak olayı cozmustuk😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBak bunlar duru görü yorumu:
"Cem ve Münevver, Cem'in evinde kahve içiyorlardı, çiçekli bir masa örtüsü. Sarı, kırmızı, yeşil renkli, minik mineli desenli. Kupalar ellerinde sohbet ediyorlardı. Münevver olduğunu tam görmediğim pardösülü bir kadın var. Karanlıkta villanın kapısında lamba yanıyordu. Bu pardösülü kadın ile Cem evden çıktı, evin bahçe tarafına yöneldiler. O arada duvara vuran deniz dalgaları görüntüye katıldı. Dalgaların hemen sağında çok büyük bir şilep gibi ya da gri renkli bir demir yığını bekliyordu.
"LARA PLAJI GİBİ UZUN BİR KUMSAL"
Cem'in evinin kapılar dahil her yeri bembeyaz boyalı, girişten sonra sağ tarafta bir salon var. Tül perdeler çok ince değil, loş bir salon görüldü. Uzunca bir koridor ve oda kapıları vardı. (Polisten evin tarifini öğrenebilmek mümkün olsa keşke...) Münevver ve Cem ayakta, sonra Cem, Münevver'i iteledi. Münevver hızla koltuğa düştü. Sürekli koltuk değiştiriyorlar, kalkıp oturuyorlardı. Büyük bir kanepe duvara dayalı gibi. Başka bir koltuk karşısında. Eller kollar kalkıyordu, tek bir erkek gördüm ancak elinde bir şey vardı, sallıyordu ama bu boğuşmada aniden karartılar geliyordu, siyah renk alıyordu. Çok detaylı görülmüyordu. Cem dışında kimse yok. Ancak o simsiyah karartılar birden ekran kararırcasına geliyordu. Belki bu sebepten ayine benzer bir kalabalık görmedim."
Ben fallar a cinler e inanan biriyim cinler yardımı ile bulunabilir her şey abd de medyumlar ile işbirliği yaparak katiller bulunuyor mesela ama tr de öyle bişi yok o dönem doc Dr ısrar ı ile yapıldı böyle bisi
Soran+1 yılHmm zaten tek basına kesmemiş
Otopsi raporunda da ama bir de kafası Muazzam kesilmiş
Evet raporda da tek basına kesilmiş olamaz biri tutmuştu yazıyordu
Acaba tam keserken babasına yakalandı babası da o arada olayı yok etmek için keserken tuttu mu kızı öldürmek için?
Ya da dediğin gibi içine cin girdi cinlerle birlikte mi yaptı?
Zaten sevgililer gününde de sevgililer günü katliamı diye filme götürmüş
Belli yani sinyal vermiş önceden
Soran+1 yılBence olay şu çocuk ruh hastası psikopat
Ailede olay büyümesin ört bas edelim diye dahil oldu
Sonrasında da daha çok ortaya çıktı hersey örtbas edemediler
Villa zaten haberde çıktı
Satamıyormuş sahibi
Cevap sahibi+1 yılEvet kesinlikle psikopat ama kızın üzerine oturup o an şiddetten zevk alarak canice tek başına da kesebilir diye düşünüyorum hani üzerine biri otursa etkisiz kalırsın kız zaten tepinmis kollari falan çizik ama aile tutmamistir o an ya öyle bişi olsa babası bilr diyo dağa götürürdum vs bak ozgrcan olayında oğlu kızı ilk öldürdü sonra babası ile ormana götürüp yok etmeye çalıştılar çocuğun psikolojisi bozuk ve o film de de demiş ya ne var bu sahneler de çok normal vs demiş sinyal vermiş ve Cem kızı bilgisayarına zeytin burnu surtugu diye kaydetmis bunun sebebi ne olabilir? Birde sana cok güzel surprizim Var vs demesi önceden planlanan bişi ztn ama kesinlikle sadist ya zevk aliyo
Cevap sahibi+1 yılBide aklıma şu geldi bu çocuk madde de iciyosa kafası güzeldir hani ondan da korkmadan cesaret etmiştir mesela annemin kuzeninin küçükken kafasını tinerciler kesmiş İzmir de düşün 90 lı yıllarda aslında o zamanlar Dada böyle vakalar vardı ama int yoktu mesela 99 yılında ki satanist ayinide kanımı dondurmustu böyle şeyler heo vardı ama biz int sayesinde duyunca şok olduk ve insan merak ediyo neden diye birde o villa yı zaten aklı olan satın almaz ya
Soran+1 yılVillanın değeri de çok düşmüş normalde 5 milyonsa 3 milyona satmak İstemişler satamamışlar
Kimse almaz orayı
İzmir’de mi kesmeye çalışmışlar sonra kurtulmuş mu?
Bence çocuk madde falan alıyordur zaten çünkü gözlerine dikkat et çocuğun normal bir bakışı yok
Gözleri kayık gibi
Zeytinburnu sürtüğü diye bence küçümsemiş varoş bulmuş kızı eğlencesine de öldürmüş
Doğru diyorsun babası dahil olamamıştır o Zana’n keserken falan belki eve gelince fark etti baba delilleri yok etmeye çalıştı
Annesi de yerleri falan silmiş ya
Evet internet olmasa duymazdık aslında hep vardı böyle şeyler
Bu arada psikopatlar genelde sessiz sakin Kişiler olurmuş belli etmezmiş kendini benim akrabam var ruh ve sinir hastanesinde doktor toplumun %1 i şizofren dedi.
Yani her 100
Kişiden 1 i şizofren
Cevap sahibi+1 yılAynen İzmir de olmuş çok çok eski olay ve öldürdüler kafasını kesip birde bu guleda Cansel olayı vardı sevgilisi kalbinden bicaklayip instagram a ömrü kısa sevgisi sonsuz kelebeğim yazmısti bu da ruh hastası hem katil ol hemde kelebeğim yaz nasıl ruh halindeler mk bunlar... Bu twitter dan da baktım bazı medyumlar çok çok eskiden yazmış ki münevver ayin de öldü cem seçildi demiş Hayyam Garipoğlu amcası masonlarla bağlantısı varmış vs demiş iyi de cem oldurse ne getirisi olacak cem e? Ve o zamanlarda böyle bişi olsa geçmiş Mason yazışmaları olmaz mıydı bence dediğimiz gibi şizofren sadist birisiydi ondan yaptı bu guleda olayindada mesela çocuk katil olup kızı seviyo gibi yazmisti ben eskiden bu isidin kafa kesme videolarına bakmistim küçükken merak edip ona bile ilerleterek izledim ki 17 yaşındaki insan bunu nasıl yapar? Yahu.. birde herkes twitter da cem kesin yaşıyo yazmış hatta bunların avukatı 1 milyon tr almış düşün bak o ölen de başka biriymis cem de uzak doğuda veya avrupa ulkesindeymis bunlar çok çok zengin bence de yaşıyor ya avukat planladı bu kaçırma işini sonra 1 milyon tr aldı vs demiş herkes intte kimse oldugune inanmiyo
Soran+1 yılBak bunu oku orada omların düşünce sistemi yazıyor
Onlar sağlıklı düşünemiyor ki
Sen mesela yanlışlıkla bir kediye çarpsan kedi hasta olsa yardım etmek ister üzüntü ve suçluluk duyarsın.
Ama onlar normal insan olmadığı için öyle bir hissetme mekanizması yok
Yani karşı tarafın ne acı çektiğini düşünemiyor empati kuramıyor.
Masonlarla işbirliği olabilir ama masonlarla işbirliği olsa niye kızı katleysinler ?
Bir de o bence geberdi
Çünkü ailesi onu kaçıracak olsa kaçırıp ne yapacaklar ki o kadar bela oldu
Ammesi de hapse girdi
Amcası kaçak
Annesi tuvalet temizlemiş.
Bence öldü ya da öldürüldü
Zaten Münevver’in babası da öldü demiş
Cevap sahibi+1 yılEvet hapse girdiler çıktılar çok önce den ama bunlar aşırı zengin cem günlük o zamanlar 2 bin lira harçlık alirmis münevver e aldığı hediyeler falan burberry atkı Prada çanta vs bunlar dünyaca ünlü aşırı pahalı markalar... ama münevver in babası görmek istiyorum demişti yani tamamen ben gördüm doğru cem dediği haberi bulamadım sadece görmek istiyorum olan var hatta müge anlı da uzun konuşmasını dinlemistim int te cem yaşıyo yurt dışında kesin bilgi diye yazanlar dolu hani hepsi mi yalancı omdan dedim... valla bir ara flash tv de adamın biri 3 cinayet mi ne işlemiş evlendirme prog. na çıkmıştı düşün bu 2000 li yıllarda bir yasa çıkmış serbest kalmış bu cemin ailesi perişan oldu artık ilgilenemz diyosun ama ne olursa olsun bence kurtarmak için cabaladilar yani bu ülke de neler oluyo neler dönüyo bişi olmuyo belki de yaşıyor bu cinayet de ya pskilojisi bozuk ya da gerçekten ayin bunlar bile net degil cem hepsini reddediyo hatta sorgulama anında konuşmak istemiyorum vs demisti sorulara sinirlenmisti
Soran+1 yılEvet testere sorusuna sinirlenmiş
Ben gördüm Münevver’in babasının öldü öldü o konu kapandı dediği videoyu atarım linkini öldürüldü diyor babası onların canı tatlıdır intihar etmez dedi
Para çok evet o zamanlar asgari ücretin 4 katı harçlık düşün
Sapıtmış hep o yüzden
Hatta bir MSN konuşmasında diyor ya tarihin en büyük sürprizini hazırladım efsane olacak diye
Sana gitar çalarım diyor
Kafasını gitar çantasına atmış
Planladı muhtemelen
Cem’i bizzat görmüşler mi yurtdışında?
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBirisi londra da arkadaşım bizzat gördü yazmış sen babasının öyle dediği videoyu bulursan at bana... birde tr de bu olay yaşandı misal dünya da ne cinayetler dönüyo biz burda kesik kafayı düşünüyoruz 😂 deepwebdiye bir site var mesela orda baya cinayetler yasak şeyler vs var lisede sınıfta bir cinayet acmislardi çok değişik ürkütücü olaylar var ya aslında arastirsak neler bulunur youtube de ruhi cenetin de videoları güzel bu isidciler de çok acımasız bir keresinde bir adamı turuncu giydirip kafeste canlı yakmislardi o çok etkiledi beni sansürsüz int te izlemiştim canlı canlı yanarak kül olmuştu ya alan ölümün bile hayirlisini versin
Soran+1 yılAmin ya
Bak video attım yukarda babasının dediği
Evet özellikle Amerika’da çok yaygınmış böyle şeyler ama ne yapmışlar biliyor Musın araştırmışlar bir kromozom mu fazlaymış ne bşy varmış ondan böyle öldürme dürtüsü geliyormuş onlarda bu dürtüye sahip olan kişileri orduya koymuş
Düşün adam zaten öldürüyor bari savunmada Çalışsın diye
Işıd zaten felaket bir kitabını okudum 1 hafta kendime gelemedim
Londra’da gördüğü Cem’in abisi olabilir abisi zaten hergün bir ülkede geziyormuş
Daha öncede Rusya’da görüldü demişlerdi ya orada da abisi ile karıştırmışlar mesela
bir de ölmese yurtdışında olsa ailesine bir şekilde yakın olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılVideoyu izledim ama mezarı daha görmemiş açık halini görmek istiyorum diyo hani o sadece öldü diye duyup tahmin yürütüyor bence öldürüldü diye
Ailesi gizlice o ülkeye yanına arada gidiyo da olabilir eğer yaşıyorsa birde bu cem 6 ay bulunmadı ya hani o süre zarfında Garipoğlu ailesi illa ki ulaşıp bulunursan böyle ifade ver vs demiştir bence birde yanına yemek getiren birileri falan vardı
Birde Bu psikopat lar madem sağlıklı dusunemiyo falan sadece kadına yönelik cinayet değilde mesela adam evli mutlu aslında iyi de bir insan ama başka bir adamla borç yüzünden kavga edip cinayet işliyor bunların sorunu ne o zaman? Böyle olan da çok var bizim bir akraba yapti böyle srkadasini kavga anında bıçakladı para muhabbetinden oysa karısı çocuğu vardi falan ... geçen de apartman da birinin akrabası ama öldürmüş gene bu para muabbbetlerinden düşün dogulular birde zenginler... birde bir kadın vardı tecavuzcusunun kafasını kesmisti belki duymussundur ben bu kadının da kötü vicdansız biri olduğunu sanmıyorum aslında bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılVe de böyle bir haber buldum bu kamera kayıtları silinmiş yani kız kesilirkenmi yoksa kesildikten sonrs mı? Belki de ayin yaptılar gerçekten silindi kayıtlar bir tarafımda ayin yapsalar ne getirisi olcak diyo ama neden ayin haberleri dolaniyo?
www.google.com/.../cinayetin-kasetleri-fatih-garipoglunda,55011
Cevap sahibi+1 yılBak burda da msn yazışmaları var okursun; hep seri katil vs konusmuslar cem desen kıza nasıl kibar nazik konuşmuş hep çok seviyo gibi www.google.com/.../152554-sanki-olum-munevveri-cagirmis
Soran+1 yılGünaydın :)
O kadın kendisine tecavüz edenin kafasını kesmişse onlara genelde nefsi müdafa diyorlar kendisini savunma amaçlı başkasını öldürmüş çünkü öldürmeseydi kendi ölecekti ya da tecavüz edilecekti.
Mesela evine hırsız girdi diyelim mutfakta öldürürsen suçlusun ama yatak odasında öldürsen suçlu değilsin çünkü mahrem alana yatak odana kadar girmiş
İkisi aynı şey değil ki psikopst sağlıklı düşünemiyor deli hasta psikolojisi sağlıklı değil öldürüyor
Ama başka biri mesela zorda kalıyor tehdit ediliyor vs o zaman bir anlık cinnet geçirip öldürüyor. Onun bir sebebi var mesela adama borç taktı ödemedi ödemedi adamında canına tak dedi aslında öldürme niyeti yoktu ama bir kavga anında kendini kaybetti öldürdü. Öyle cinayet işleyenler bile böyle vahşice katletmiyor.
Bu çocukta kıskançlık ya da başka şey yüzünden olsa bir cinnet geçirip bıçaklasa neyse ama kafasını kesmesi önceki konuşmaları sevgililer gününde götürdüğü film normal olmadığını gösteriyor.
O bir an cinnet geçirenler aslında normalde sakin birisidir birine çok sinirlendin bağırıp çağırırsın sonrada dersin ya ben çok sakindim nasıl oldu diye
Ama Allah korusun o da kötü
Cem’i bence 197 gün ailesi sakladı muhtemelen zaten evlerinde 700 bin Euro kaynolmuş o akşam kamera kayıtları silinmiş onlar delilleri yok edip Cem’i ortadan kaçırmak istediler bence
Münevver’in avukatının karışı bile Cem kaçtı değil mi ölmedi diyormuş
Ama bence Münevver’in babası peşini bırakacak bir adam değil
Soran+1 yılO kaset olayı belki de Cem keserken eğlencesine kayıda aldı sonra da kuzeni Fatih e attı izle eğlen diye
O Fatih zaten nişanladı onun nişanını gördün mü ne garip
Soran+1 yılEvet resmen kandırmış yazışmalardan da belli zaten ruh hali
Hep bilinçaltında şiddet cinayet suç var
Cevap sahibi+1 yılBence de kayıtlar da bişiler vsrdi sildiler evet o nişan ı gördüm o kızın yerinde olsam o soyadı alamazdim açıkçası birde bu cem 11 sene yurt dışına yaşamış oralar da bu cinayetler seri katiller dolu ya belki de merakı vardı birde belki seri katil olmak istedi olamaz mı? O film e gitmişler ya kızın kafasını kesmiş ler Cenm demiş ne var ki bunda münevver çok korkmuş hatta...
Birde msn konuşmaları var cem bayrampasa diye film izliyor babası ile... münevver konusu ne diye soruyo cem de haksız yere hapis yatan adamın hayatı falan diyo birde bu cem hapse girince adil yargilanmadigimi düşünüyorum hapis ten 34 yaşında çıkcam Çince öğrenip avukat olcam vs demisti adam katil oldu ama hala haksız yargılandığıni düşünüyor
Birde cem tek başına kızı kesti birde madde de kullanıyor kafası güzel olduğu için yapmıştır kız tamamen canlı olmasa bile yarı baygın olabilir çünkü bir sürü karnında cizikler vs mevcutmus yani aklım almıyo bir insanı yatırıp neden keser bir insan? O film e bile normal demesi sevgililer günü katliamı diye film resmen sinyal vermiş çocuk yok tarihin en büyük olayı olacak yok sana gitar calcam vs birde 197 gün polisler nasıl bulamadı bu da çok ilginç değil mi hiç mi diğer Semtler de kamera kayıtları yok yahu
Soran+1 yılAilesi
Sakladı olay günü polis zaten evde 700 bin Euro kayıta geçirmemiş ya
Belki de aile orada rüşvet verdi polislere güvenliğe
Çünkü sonradan o 700 bin Euro davası da sonuçlandı
Cem’i aklamak için servet döktüler resmen
Cem bence münevver olmasa da birini doğrardı o kafaya koymuş
Fatih in evlendiği kızın yerinde olsam onlarla aynı evde durmaya korkarım
Aile bir garip zaten
O nişan neydi öyle ya bir de tam Münevver’in ölüm gümünde
Cevap sahibi+1 yılBence de doğrardı ya ruh hastası psikopat katil... ve dediğin gibi rüşvet almışlar da olabilir baya oyun döndü fakir biri yapsaydi bu cinayeti daha başka şeyler olurdu zengin olduğu için ort pas edildi kayıtlar vs yok oldu
Soran+1 yılFakir yapsa çoktan ortaya çıkmıştı sebebi sonucu
O mesajını buldum ondan öldürdüm dediği de yalan
Cevap sahibi+1 yılBirde kestiği testerenin fotosuna bak bildiğin ağaç kesmek için olan testereler gibi yani keskin durmuyo sert duruyo tırtıkları insan kafası kesmek bence daha zor elektronik de alabilirdi veya keskin bıçak ile de yapabilirdi ama aldığı testere aman aman keskin durmuyo insan kesmek onunla zor olsa gerek
Soran+1 yılEvet onunla zordur
O yüzden acaba biri tuttu mu keserken
Cevap sahibi+1 yılBiri tutsa dahi keserken gene zordur bence Osmanlı da bile kelle alırken hep jilet gibi keskin kılıç la tek hamle ile kesilirmis kız baya acı çekmiştir ya valla biz de kafa yoruyoruz olumsuz şeyleri hayatımıza cekmeyelim bak münever cem hapis film konuştular olay gerçek oldu şaka gibi birde cem kız evdeykenmi testere almaya gitti bence tamamen canlı değildir kızın vücudu yara dolu üzerine oturup bütün gücü ile zevk alarak yapto bunu yani kızı sırt üstü oturttu karnına oturdu öyle kesti erkek gücü farklı bişi aslında münever e bir kere tokat mi je atmış keşke kız o zaman ayrilsaydi bizim kadınlarımız sevgi uğruna hep es geçiyo böyle hakaret şiddet fark edildiği an ayrılmak lazım
Soran+1 yılTabi 1 Tokat’ta bitireceksin işi
Onun hep devamı geliyor
Şiddeti asla affetmemek lazım
Testere kızı eve Çağırmadan önce almış bence o sevgililer günü filmine götürdüğünde onu kesmeye karar vermişti.
Hazırlık yaptı birebir konuştuklarında da o zaman imalar yapmıştır. Ama kız demiştir ki zaten hoş çocuk Zengin bana değer veriyor vs diye çok üstünde durmamıştır.
bir de Cem’in babası da yardım mı etti keserken
Cevap sahibi+1 yılBabası kacirilmasina yardım etmiş cinayeti tek yapmış ama gene de olaylar muamma bazısı aile sırrı öğrendi diyo (Ki kız öğrense nolcak kız çocuğu seviyo düşman mı da aleyhine kullansın ayrıca bunun için kafa mi kesilir ) bazısı ayin diyo... bazısı da psikolojisi bozuk diyo bu adlı tip raporu yazanlar cinayet islenirken zevk alınmış diyo o testere ile zor yani kesmek baya uzun sürmüştür güç de gerektirir kendince sorunları vardı bence içinde çözemedigi o tarz filmlere de ilgisi nin olmasi vs zengin zuppesi katil oldu bazı salak erkekler yazmış yok kızlar zengin erkek derse böyle kstledilir vs sanki fakir adamlar cinayet islemiyo aksine fakir İpsiz olanlar daha meraklı kadına zarar vermeye
Cevap sahibi+1 yılBirde bu sitede birisi yazmis bak cemin kuzeni demiş boş mezara gidip dua okucam demiş yorumları oku bak Bunlar nasıl bir aile ya? ↗
Soran+1 yılBaktım da o soru bana biraz fake geldi
Cem’in kız kuzeni yok ki amcasının oğulları var benim bildiğim
Kız varsa da öyle alenen gevşeklik yapmaz bence
Yapıyorsa da demek ki onda da insanlık yokmuş
Ayin ve sır değil bence
MSN yazışmalarına ve gittikleri filme bakılırsa hasta çocuk
Ama madde vs aldıysa muhtemelen onlar güç yapıyor galiba deli gücü gelmiştir
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl

15 Yorumla
Soran+1 yılYahudiler böyle ayin yapar mı?
Cevap sahibi+1 yılGoogle'a "Cem Garipoğlu Ayin" yaz görsel sonuçlara detaylıca bak, kaç tane kaynakta İsrail, Yahudi, Mossad dan bahsediliyor.
www.habername.com/...-gunluk-kacis-plani-77313.htm
Benzer olayı Şehriban Coşkunfırat cinayetinde de görebilirsin. Satanistlerin ayin yaparak öldürdüğü 17 yaşındaki masum bir kız.
Böyle insanlık dışı katliamları görünce biz erkekler bile gerçekten anlam veremeyip ohaa! diyoruz.
Sadece şiddet olsa bunu bizim Türk erkekleri de yapar derim ama bunların yaptığı kıyım, vahşet.
Masum bir kızı villaya çağırıp kurban gibi adamak nedir?
Ben bu vahşetlerin çoğunun dış bağlantılı ve sistematik bir biçimde yaptırıldığını düşünüyorum.
Sonuçta yapan bir Türk ama kimlerle bağlantılı? Yaptıran kim onu da araştırmıyoruz?
Soran+1 yılAma şöyle bir var ayin olsa hiç tanımadığı bağlantısı olmadığı sokaktan kimsesiz birini bulup onu keserlerdi diye düşünüyorum.
Kimisi de diyor ki kız bu ailenin bir sırrını öğrendi öğrendiği için de öldürüldü
Şehriban olayını biliyorum. Orada itiraf etmişler zaten satanist cibayeti
Cevap sahibi+1 yılAsıl tam tersi...
Ahırdan kurbanlık koyun kesmiyor ki sonuçta hedefinde insan olduğu için önce pususunu kuruyor.
Nasıl? İşte yalan aşkla, meşkle önce adayını tongaya düşürüyor.
Birkaç kez yemeğe, cafeye götürdün güvenini de kazandın.
Tamam artık kurban adayı kesilmek için hazır kıvamda.
Kızın, ailenin sırrını öğrendiği ilk etapta söylenmişti.
Ama bu ayin meselesi sonradan görünen gelişmeler.
Hatırlarsan cinayet sonrası Emniyet seferber olmasına rağmen Cem'in izine aylarca ulaşamamıştı.
Hayırdır onun arkasında kim vardı? Emniyet aylarca bulamadığına göre en az Emniyet kadar da güçlü bir desteği bulmuş olması lazım.
Sadece manşet başlıklarıyla veya tek yönlü değil detaylarıyla beraber çok yönlü düşünürsen bu tarz cinayetlerin de kimler tarafından hangi amaçla yaptırıldığını bulursun. Ancak biz haberlerde her kadın cinayeti haberini görüşte sadece cinayeti işleyen kuklaya ve kuklanın hemcinslerine sayıyoruz. Perdenin arkasındaki kim? Kuklaya bu işi kimler neyin karşılığında yaptırdı? bir an kafa bile yormuyoruz.
Soran+1 yılGaripoğlu ailesi mason mu ya da satanist miydi?
Aile çok zengin olduğu için sakladı oğlunu aylarca bulunmadı.
Herkesin gücü yetmedi işte
Ama kurban kesecek olsa bildiği birini kesip neden yok etmedi öyleyse çöpe attı?
Burası biraz acemice değil mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aile & Toplum konusunda 931 cevap paylaştı. Nedenini öğrendiğinde haklı/haksiz yorumu mu yapacaksın anlamadim?
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet merak
Psikopat olduğu için
21 Yorumla
Soran+1 yılTek basına yapmamış diyorlar
+1 yılZevk için
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGoogle yaz
12 Yorumla
Soran+1 yılYazdım da hep komplo teorisi
- +1 yıl
O zaman Müge Anlıya sor