2 tane sağlam dostum var her günün dostu sağolsunlar. Kavga ettik gün geldi ağzımızı burnumuzu patlattık ama sonunda yine sarılmasını gülmesini bildik. Aramıza bir kadın girdi yinede ayrı düşmedik. Öyle sık sık buluşmazdık mesela, sık sık görüşmezdik ama yine yollarımız kesişirdi.
İyi gün dostlarımla arama mesafe koydum.. Çevremde az ama öz insanlar var.. Bana gelince.. 7 8 yılı aşkındır görüşmediğim eski dostlarıma fırsat buldukça ismen dua etmeye çalışırım. Kendim için iyi veya kötü ayrımı yapamam belki ama vefalı bir dostum diyebilirim.
Dostum yok arkadaşım var. Arkadaşta mesafeli olur dost can ciğer ama benim ciğerimi yakacaklari için kimseyle dost olmam. Iyi ve kötü günümde anam babam ablam kardeşim dışında kimsem yoktur. Rabbim daim 💕💕
Gunumuzde herseyin maddi ve ekonomik degerinin belirlenmesi, iliskileride bu yonde sinirliyor. Whatsup gruplariyla sosyal aglarla gorusuyoruz. Misafirlik geleneklerini dusundugunuzde sikintili bir toplum iletisimi. Bu sebeple kimseyi iyi ya da kotu diye adlandiramiyorum.
Arkadaşlarım sağ olsunlar iyi günümde de, kötü günümde de yanımdalar ama ben onların iyi günlerinde pek yanlarında olmuyorum, maalesef; kötü gün dostuyum.
Bir tane dostumu ıstemedende kaybettım elımde olmayan nedenlerdenndolayı, dıgerlerı hepsı sahte arkadasmıs. Su an hıcbırısı yok hayatımda ailemde dahil. Var ama yoklar.
İyi gün dostu, o yüzden pek samimi olmam, ben her zaman iyi ve kötü gün dostu yanların da olurum, ve karşımdaki kişiden de aynı davranışı beklerim, olmazsa samimi olmam
En İyi Cevaplar