Aile & Toplum İyi gün dostunuz mu fazla, kötü gün dostunuz mu? Subarusti Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çok şanslıyım bu konuda. İyi günlerde pek etrafımda insan yoktur ama kötü bir olay gelsin başıma aramayan, sormayan, gelmeyen kalmaz. Sizin iyi gün dostunuz mu fazla kötü gün dostunuz mu? İyi gün dostunuz mu fazla, kötü gün dostunuz mu? Cevapla Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Naileaッ Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Tekk olmak iyidir 0 1 Yorumla Naileaッ +1 yıl Tesekkur ederimmm 🌼 Yorumla
karanlık_cozmosss Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benim dostum yoktur arkadaş edinmem asla realde iyi bir arkadaş değilimdir olmadım olmak istemedim hiç... 0 0 Yorumla
Manyetik35 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeni yeni öğreniyorum iyi gün dostu metre yokmuş türkü gerçek çıktı düzenin dostu olmaz 0 0 Yorumla
Minass1 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 407 cevap paylaştı. İyide yok kötüde yok 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar