Zaman yetmedigi için boyle seyler yapiyorlar bazilar bulunduğun yerde subeyi ara durumu soyle butun gun evde olmama ragmen kimse eve gelmedi de tekrar gondermeleri lazim hayir falan derlerse bir üstüyle gorus durumu soyle onlar gondertirler az ugrasmadim zamaninda
Bulundugun yerdeki yani urun hangi ptt subesindeyse orasi ara kargo durumunu öğren belki zmaan yetismedigi bugun çıkartır birseyler derlerse dun butun hun evdeydim gelen giden olmadi bildiri kagidida gormedim dersin bugun tekrar cikartirlar burdnw alman lazim derlersede dun butun gun evde olmama ragmen kargomu eve getirmediniz simdide de kargoyu benim almami soyliyorsunuz de falan uydur birseyler artik
Ya aradım ben bulunduğum ilçenin şubesini, açmadılar, şimdi ptt gönderi takibe baktım dünkü gibi dağıtıcıya verildi yazıyor (ama dün gelmemişti), umarım bugün gelir ya
Oooo o zaman tam kalemini almissin simdiden hayirlisi olsun diyelim 😀 neyse ben daha fazla kafani sisirmiyeyim senin zaten yorumlari takip etmek zor oluyor 😅
Ya aradım ben bulunduğum ilçenin şubesini, açmadılar, şimdi ptt gönderi takibe baktım dünkü gibi dağıtıcıya verildi yazıyor (ama dün gelmemişti), umarım bugün gelir ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eve gelmisler ama evde insan yokmus
Ya ama tüm gün evdeydim nasıl olur
Zaman yetmedigi için boyle seyler yapiyorlar bazilar bulunduğun yerde subeyi ara durumu soyle butun gun evde olmama ragmen kimse eve gelmedi de tekrar gondermeleri lazim hayir falan derlerse bir üstüyle gorus durumu soyle onlar gondertirler az ugrasmadim zamaninda
Yani bide para verdim kargo parası. Şimdi tam olarak kimi aramam lazım
Bulundugun yerdeki yani urun hangi ptt subesindeyse orasi ara kargo durumunu öğren belki zmaan yetismedigi bugun çıkartır birseyler derlerse dun butun hun evdeydim gelen giden olmadi bildiri kagidida gormedim dersin bugun tekrar cikartirlar burdnw alman lazim derlersede dun butun gun evde olmama ragmen kargomu eve getirmediniz simdide de kargoyu benim almami soyliyorsunuz de falan uydur birseyler artik
Tamam bakacağım teşekkürler
Rica ederim
İste dedigim olay olmus o zaman zaman yetmemis tekrar gun icinde ararsin
Yani aslinda aramanda gerekmez zaten dagitima cikmis
Tamam bakalım umarım gelir :)
Gelir gelir dert etme o kadar ne gelicek o kadar iki goz yolda bekliyorsun peki 😅😀
Kalem yaa 🤦♀️😃
Bu nasil. bir kalemmis boyle kargo sirketini baskicaksin baksana 😀😅😅 gelir gelir dert etme
Ya haha ama napiyim çok merak ettim 😂😂
Evet gelir herhalde :D
Nasil bir kalemmis bu boyle yaa merak ettim link atsana 😀
Şu kalem ya :D
![Arkadaşlar bu ne demek?]()
Geldi bu arada hayırlı olsun 😂
Vatana millete hayirli uğurlu olsun bu kalemin ozelligi ne peki 😅
Sinavlarda ugur getirsin diye mi aldin bende de oyle takinti vardi hosuma giden kalemi aliyordum ama sonrada anladim ki sorun kalemlerde degilmis 😅😀😀
Ya haha ondan değil yaa :) sağol bu arada. Eskiden kullanıyordum sonra kaybolmuştu, kırtasiyelerde baya pahalı o yüzden internetten aldım :)
Kac paraki ben buldugumda 10 tl falan di 😅
Yok be baya pahalı kırtasiyelerde ben intenretten 35 e aldım
O kadsr pahalanmis mi yaa tuh bee zamaninda olsaydim keske 😅😀 kenarinda ki o silgi gibi noktalar hosuma gitmemisti 😅
Umarim sana uğur sans getirir 😀 gule gule kullan
Ya çok teşekkürler umarım sınavlarımda o kalemle başarılar elde ederim 🤗🤗😊
Ne sinavlarina giriceksin sen peki yas araligi dogruysa tabi 😀
Yüksek lisans yapıyorum :) kalem herzaman kullandığım bir şey :D
Oooo o zaman tam kalemini almissin simdiden hayirlisi olsun diyelim 😀 neyse ben daha fazla kafani sisirmiyeyim senin zaten yorumlari takip etmek zor oluyor 😅
Evet öyle 😂😂 tamam teşekkürler tekrardan :)
Rica ederim ne demek 😊
seni bulamamışlar kargo geri gidio
benimde başıma geldi ewde yok die geri götürüyorlar oysaki bende ewdeydim kargo şirketinin işgüzarlığı
Arıyım mi napiyim parada verdim ya
ara eğer kargo merkez şubede bekliosa git al yoksa geri götürürler
Tamam bakacam teşekkürler
Şubeden alıcaksın yani 2 3 gün süresi oluyor
Adres yanlış girilmiştir olur, kargo personeli baştan savmıştır olur, eviniz çok sapa yerdedir olur. Olur da olur yani.
Bilerek getirmiyorlar banada oldu bir kaç kez geldik yoktunuz diyorlar
Evim merkezi bir yerde, daha öncede hep geliyordu, adreste doğru. Şe. refsizlikten başka bir şey değil kargo parasıda verdim.
Tekrar ara caz yap biraz tüm gün evdeydim aranmadım kapıma kagıt ta yapıştırılmadı tekrar gönderin de
Tamam bakacam teşekkürler
Önemli değill
Eve gelmişler ama seni bulamamışlar
Şubeden gelip alacak demek oluyor.
Evde bulamamaşılar şubeden alacaksın
Gelmisler seni evdd bulamamıslar kagıt bırakmıslar
Evde kimse yokmus, geri ptt subesine birakilmis
M. a. l. Burda bize cemkirecegine ara ptt yi sor
Evde bulamamışlar