Geçen sene icra olayı olmuştu haksız yere bende itiraz etmiştim durdurulmuştu şimdi uyapa girdim böyle bisi ile karşılaştım bu arada bu olay 2023 Haziran ayında olmuştu itiraz falan ettim kaldı öyle bu ne demek oluyor?

Geçen sene icra olayı olmuştu haksız yere bende itiraz etmiştim durdurulmuştu şimdi uyapa girdim böyle bisi ile karşılaştım bu arada bu olay 2023 Haziran ayında olmuştu itiraz falan ettim kaldı öyle bu ne demek oluyor?
Yani senin için verilen icra davasına iptal etme davası açtıysan bu davanın durdurulması için bildirim verilmesi gerekeceğini yanı iptal davası için takip edilmesi karanının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinin sana bikdirilmesinden bahsediyor
davanın açılmasıyla birlikte mahkeme tarafından gerçekleştirilecek ilk duruşmaya kadar yapılacak olan işlemlerin ve duruşma gününün belirlenmesi amacıyla hazırlanan tutanaktır yani bu tutanağı devam edecekseniz avukatınıza verin
ya da durdurmayacaksanız takipin kesinleşmesini isteyeceksiniz alacaklı icraya siz verdiyseniz
Bulunduğun bölgedeki adalet sarayına gidip icra takip bölümüne bunu göster eğer karşı tarafın icra takipi durduysa orada iptal ettirebilirsin bu bunu
Cevap
4Cevap
@Klnc3949 iyi akşamlar, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım, bişey soracağımda xper mi ne yetmiyormuş mesaj atamadım rica etsem mesaj atar mısın tek cümle bişey soracağım
Avukat mı bu icranın ilermesini istiyor kısaca
Olsun
Borçlusun demi
Karşı tarafın avukatı itiraz etmiş
Banka mi
Bunu yazan sensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?