AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Ben o komşuyu boğazlarım ya öyle bir şey olamaz yani ne haddine kendi evine baksın değil mi yani 🤔
ağzına biber sürerim biber sürerim koyarım kapının önüne
İyi de kocana mı getirdim diyor ki?
Belki sana hava atıyor senden daha becerikliyim diye?
Ben uyarırım, lafımı esirgemem.
Evli bir bayanın bu kadar samimiyeti doğru değil.
Millet boyle komususu olsun ister sen buldun da buluyon kocama mi is atiyor diyorsun resmen
iyilik yaramıyor bu zamanda yahu çok alıngansınız siz türkiyedekiler ne alaka sen yemek yapamıyon die getırsın
Alır afiyetle yerdim samimiyeti artınca sipariş verirdim şunu da yapsana diye :D
Sende yap götür kadının tabağını boş verme yakın olmak istiyoe demekki sadece kocana yapmıyor sonucta kocan yesin de demiyodur art niyet aranıcak bir durum yok bence
valla gecmiş olsun o kişi bnce kocanın göz dikmiş yani yoksa hergun size neden yemek yetirsin ki bn bir gün ses etmem ama 2 gün patlarım uzakdur bir dah gelme derim valla
Böyle komşular kaldımı... kaldıysa bize neden uğramazlar :)
Bu senin düşündüğünden daha ileride bir durum olabilir.
vuuu cidden burada gördüğüm en rezil troll, kafasında parçalanırdı o kaseler fikriye
İçine müsil ilacı koyduğum yemekten ben de ona götürürüm ne olacak yani komşuluk öldü mü🙄
Eşim kıskanç biriyse o kişiyi yolar deşer valla 😂 bekarım şu an gerçi de
Bakış açın ne kadar garip ya
Kadın belki seninle daha samimi olmak istiyor
Yenmiyor deyip iade et alma eşinin beğenmediğini söyle kadının kocanda gözü yoksa bile kendini bişey sanmasın
Fazla garip kuşkulanmakta da haklısınız ama güzel bir dille rahatsızlığınızı belli edin derim
Öyle komşu mu olur kocana dikkat et zaten erkekleri biliyosun
her gün olması abartıya kaçmış bunu uygun bir dille söylemelisin komşunuza
Bence alakani kes bu devirde kimse hergun yemek getirecek kadar iyi niyetli degil heleki hep kocan evdeyken getiriyorsa alma hic hisler dogru cikar cogu zaman
Samimiyetiniz varsa normal, yoksa kadın dikkat çekmeye çalışıyor
valla ya cok iyi biri ya da senin kocaya ortakcı cıkacak
Sen de tabağı dolu gönder aynısını yapmış olursun ama böyle yapmıyorsun demek ki kadın da sizde pişmiyor die düşünüp getiriyor 😄
Kocan için yaptığını nerden çıkardın kokmuş diye getirmiştir.
Kocama yapmadiysa niye kadin getirmiyorda kocasına veriyor
Söylerim bir daha getirmemesini rica ederim. Neden diye sorarsa da mahçup oluyorum der geçiişştiririm.
Komşunun niyetini bilemeyiz İyi niyetli olsa da her gün getirmesi benim de sinirlerimi bozardı Bence uygun bir dille bunu ona söylemelisin
Belki sadece iyi niyetlidir aksini neden düşünüyorsun?
Sürekli getirmesine gerek olmadığını beni mahcup ettiğini vs söyler postalardim
O yemeği kocama mücver olarak yedirirm ne bu samimiyet diye tabağı kafasına atarım
Çok pis irite olurum, öyle bir tavır koyarım ki! O yemeği ne yerim, ne de yedirtirim. Tersim çok kötü oluyor bazen.
Sevinirdim sen yemekle uğraşmıyosun işte getirsin keriz aldşsğwğwş
👏👏👏İşte özgüven.. 👍
Getirmesi iyide sürekli dogru degil bir iki defa zahmet etmeyin hergun. Bende aynisindan yaptim bgn gibi seyler soyle
Nişanlı olan komşu kızıda bize her gün yatkın yapıp getiriyor hayırdır noluyor bunlara 😀
Arada getiriyor ama ben kocama yapamiyacakmiyim yaaa bu nasıl is
Yanlış anlama belki sana getiriyor komşuluğu seven biridir belki
Bana getiriyorsa niye kocasına gönderiyor
Bir kere başından aşağıya boşat bütün tabağı bak bakalım bir daha getiriyor mu.
Adres ver dövelim kanka, nasıl olurda size çörek getirir yahuuu!
durum enteresan incelemek gerekir fazla iyi niyette bir yere kadar
Olta atiyor. Bak o seni besleyemez ben beslerim gibiwimden.
Kesin kocana vermek istiyor dikkat et kızım adam ucmasın elinden
Eşi izin vermediği sürece hiç bir şey olmaz is esinde yani kocasinda biter kocasida yüz vermesin
@Bahrkobakoglu10 erkek milleti.. anında ereksiyon olur çakar geçer güvenilmez bence
Iste o yüzden diyorum ya iş erkekte biter diye aldatacak olan insan aldatır karakterli bir erkek aldatmaz
@Bahrkobakoglu10 umarım arkadaşın kocası karakterlidir. benim hiç sevgilim olmadı millet sevgili yapıyor üstüne bir de aldatacak sevgili yapıyor. valla bravo..
Ne güzel olmamasi
@Bahrkobakoglu10 bir yere kadar güzel
Az insan çok huzur
@Bahrkobakoglu10 aynen öyle güzel söyledin :)
Aldığın yemekleri çöpe dök ve kadın seni dökerken görsün :)
Kocasina gider soylerim karina sahip çik diye baktim adamin umrunda degil sonrasi da bana kalsin
bugun yemek yapan yarın karnıyarık yedirir. tehlıkelı işler
Canım kocana getirmiyor sanada getiriyor o yemekleri farkındaysan iyice şaşırdınız artık kocan sana sadık olduktan sonra kimse kocanı elinden alamaz önce kocana güven.
Birşey yapmaya çalışan kadın açık açık senin yanında belli etmez gibi yani gizli gizli iş atar kocana yinede bilemedim canım belkide şüphelerinde haklısın kocanla bu durumu konuşmalısın.
ayrıca bu yemekleri sadece size mi getiriyor sürekli diğer komşulardan hiç mi birine götürmüyor eğer böyleyse durum o zaman kocana göz dikmiş olabilir dediğin gibi
kocan seni seviyorsa sadıksa zaten aldatmaz merak etme yinede iyi akşamlar canını sıkma
Kocana çaktırma canım sen yemekleri yapıyormuş gibi davran 😆
Birkac kez kapiyi açma. Sen de her gun biseyler yapip ona gotur ki getirmesine firsat verme
Alırken biz artık sağlıklı besleniyoruz dikkat ediyoruz falan de
Kocan demek ki senin yemeklerini beğenmiyor ya da ona senden daha güzel yemek yaptığını söyledi
Komşu ilişkileri böyle olmalı aslında eskiden de böyleydi günümüzde bunlar bitti ama belkide bir art niyeti yoktur çokta olumsuz düşünme bence
Arada olur da hergün sık sık yapılırsa huylanılır evli olsam yanlış anlamada eşimde bende pek yemiyoruz araya gidiyor derim
Zaten bana lazım bir kadın yemek yapacak. Ücretleri ne kadar bilen var mı?
Kapının önüne çop kovası koy gözünün önünde çöpe dök
soyle sende getirme diye tepkini koy ki kocan bosta olmadigini anlasin
Nasıl koyacam ne diyecem
surekli sureklu bisi getirip durma bu evde yemek pisiyo falan de bir daha getirirsen cope atarim de yenmiye falan
Valla onu söylemem utanırım ben ya ayıp degilmi sence
canim benim o insan utanmiyorda senmi utaniyon biraz sen cirkef olacaksin ki esin elinde kalsin yoksa kaparlar
Ben çok sessiz sakin bir insanim beni ezik zavallı görüyor dmeek
aynen oyle kocani elinden bile alir sen boyle yaparsan az sesini cikar ezik degilsin
Kadının kocası var neden benimkini alsin
Komsuma derim birdaha getirme diye🙄🙄aramiza mesafe koyarim
Bir ablamin basina boyle bir olay geldi babasina komsu asik oluyor. Incir receli yapip getiriyor adamin huyu suyu degisiyor. meger buyu yapiyormus bosanip beni alsin diye 😕😕
Onun kocasi mi diyo acaba kadin yapip ettikten sonra arkadasimada gotureyim vs diye
Hanım hanım sen hayırdır derim
Kiz benimle konuşmuyor evime bile gelmemis kendini ne sanıyorsa ben onun ayagina giteyim demi
Bizim Karsi komşu da öyleydi. Meğer babama asılıyormuş. Ya gecelikle kapı onune çıkıyordu. Birgün annemle çıkıp sormuştum sen hayırdır diye. Bir dhaa getirirse ben yapıyorum istemiyorum falan de. Gerçekten okuyunca ben çok sinir oldum
Valla bende cinnet gecircem yane
Sana en büyük tüyoyu vereyim mi :)
Valla versene çok ihtiyacım var yaa
Hala verecek te biz de göreceğiz..
Komşunu eşin yokken yemeğe çağır bir güzel de donat masayı ve sohbet aç yemekten falan ona de ki “ Canım sen bana kilo aldıracaksın “ de o da neden diyecektir sende “ E her gün pasta börek şişiyorum eşim yemiyor hepsi bana kalıyor “ de :) hatta sonra ekle “”Huyu batsın görmediği şeyleri falan yemez o” de :)
Yaa kolay iş ama o kadin bize gelmez çünkü biz yeni taşındık bize hosgeldine gelmedi
Hoşgeldine gelmeyen bir insanın sürekli yemek getirmesi normal değil
Ama eşi tanıyor kocami ondandır
Belkide o demiştir hanım sık sık ver bir şeyler diye. O zaman biraz zaman tanı bir ay falan aynı devam ederse böyle bir şekilde önüne geçersin
Ben ne yapcam biliyormusun mutfağa gircem tatlılar börekler ne varsa herşeyi yapcam ondan sonra kadin getirsin bakalım ben yaptigimda eyer esim kadının yaptigini kabul ederse benim yaptigimi yemese ozmn varya kıyamet kopar inanki
Senin o kadının getirdiğini eşine vermek çok büyük hata. Kadın getirdiğinde eşin getir yiyelim dese bile ben sana kendi ellerimle yaparım herkesin yaptığını yeme falan filan ile üzerini kapatıp önlem Alman gerekiyordu
Ben o tabagi onun kafasina geciririm
Eşimde beni döver valla
Seni mi döver ozaman onun ,, adamligindan“ süphe duy
Neden şüphe duycamki
Cevaplarını okuyorumda sinir oldum. Belki kurtulamıyorsun ama savunmak nedir ya.
Nedn sınır oldunki
Koca dedigin dover de sever de.. Kocaya saygi ve itaat şart
Seni aramayan hergun gece gece dışarda gezen seni evde bırakan merak etmeyen insana iaatmi sartmi diyorsun
Kocana sulanıyor dikkatli ol
Tabii ☺ ki ☺ öyle ☺ bir ☺ şey ☺ yapamaz ☺
Birgün de kendini getirir kocana 😂
Onu o yaptığı yemeklerle boğarım. Aşifteye bak sen