Güncellemeler
+1 yıl
Erkolar kudurmuş köleniz yok bedava hizmetçi sonra düğün yapmak bile istemezsiniz karınıza beş kuruş verince kudurursunuz. Birde gelmiş yok köle değil bu kendi yemeğini yapamayan aciz kendine hayrı yoktur. Yemek ihtiyaçtır insan olan yapar. Kadınlar altımızı tek değiştirmiyor bi onu yapmadınız çocuk gibi karıden yemek bekliyorlar kadın size annelik yapmak için evlenmez bu evlilik değil enayi miyiz niye evleniyoruz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yine bir genelleme seziyorum ama. Neyse yapmaya devam edin.
Bence ev işlerini erkek yapmalı
Kesinlikle kadın yemek yaparsa o evlilikten çıkar annelik yapmış olur uzmanlar da diyor erkek yüzde yüz aldatır anne gibi davranan kadınları
Sana katılıyorum evlilik erkeğin kadına hizmet etmesi demek sms biz de tam tersi
Bu yüzden Türklerde mutlu evli çok az
Kesinlikle öyle
Bunu kölelik sanan zaten hiç evlenmesin
Kölelik bu karınıza beş kuruş vermezsiniz bal gibide kölelik
Evde oturacaksin biz çalışacagiz sorumluluk almıyorsan baban anan baksın sana işten gelip sana yemek mı hazırlayacak adam şımarıklık hiç sevmem
Mağaraya dön
24 saat inşaata çalışıyorsunuz hep bahane çocuğa bakmam çalışıyorum yok yemek yapmam çalışıyorum evlenme? Oh evliliğe bal kadın köle olacak? Kadınlar çalışıyor aynen kadın ev işi görsün çocuklara baksın benim için bu evlilik değil kölelik erkek niye var? Erkek rahat etsin diye evleniyor belli siz evliliği bilmiyorsunuz
Saraylarda yaşıyor psikolojik aleminden çık
Mecbur yapacaksınız niye alıyoruz sizi
Hizmetçi al bedava hizmetçi mağara dön satılık mal değiliz
Hayır siz yapacaksınız o sizin göreviniz mecbursunuz
Kuranda mı yazıyor yallah
Hayır biz diyoruz siz de yapacaksınız köpek gibiiiii
Mağaraya dön
Kudurrrr köleeeee