AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
Niye rahatsız oluyorlar ki.
Yabancılar bile ezan duyunca müziğin sesini kapatıyor saygıdan bunlara ne oluyor.
inançları düşük insanlar rahatsız olur. ezan sesiyle doğduk selayla defnedileceğiz. kim olursa olsun dine saygılı olmalıdır
Herkese rabbim özgür nefis vermiş bildiklerini anlatmak zorundasın lakin inanmıyosa bizim ona zarar verme lüksümüz olamaz rabbim verir cezasını veya sevabını yarfılamak bize düşmez
Yani müslüman değilim ama İstanbul'da yaşıyorum bir rahatsızlığım yok sonuçta bu ülkedeki çoğunluğu olan bir dinin ritüeli ama sabahları uyanma konusunda biraz muzdaripim
Defolup amerikaya gidebilir kafirler. Sizden daha eskiyiz bu topraklarda.
Evet bizden önce de Anadolu da Bizans vardı o zaman orta asyaya gidelim
@rotasızadam1 Bizans çıkarabilirse çıkarsın. Biz yüzyıllardır buradayız.
Ezan sesinin varlığından hoşlanmamak konusunda insanın imanını sorgulaması gerekir.
Ölçsünler standardı neyse onu uygulasınlar. Ancak ricam Allah diyen dile ve kalbe karışmasınlar.
Başka ülkelerin kültürlerini görmek için giden insanların kendi ülkesinin kültürüne saygısı yok.
Ne bilim kim kaldı ki müslüman gerçekte. hepsi sözde olsa da olur massa da
Rahatsız edici olsada olmasada günde en fazla 15 -20 dakika okunuyor saygı duymasını bilin
Şimdi herkes asıp kesecek ama çocuklara tecavüz edilmeye kadınlara siddet uygulanmaya devam edecek bu ülkede ezanın sesi çok yüksek olsun düzelir dimi
Cok normal karsiliyorum bir gayri muslim yerine koyun yerinizi sabahin 5inde ezan sesiyle uyaniyorsunuz
Gayet normal, yoksa 8 milyar kişi müslüman olmalıydı. Sadece 1.6 milyar insan müslüman, geri kalanı ezan sesini tabiki begenmeyecektir.
bende rahatsız oluyorum doğru yani napıyım ki uykumu yarım bırakıyor gidip şikayette ettim 3 gün kıstlar sonra yine daha yüksek oldu bu sefer
Rahatsız olabılır ama bir beklenti içine giremez
Tren sesinden rahatsız olan tren garının yanına taşınmaz “bu treni kaldırın buradan” diyemez mesela komik olur
Yani son senelere dayanarak rahatsız etmesi muhtemeldir. Çünkü muazzam bir derecede desibel seviyesi arttı. Normal bir seviyede olunca kimsenin rahatsızlık duyacağını sanmıyorum.
Kilise canlarindan da ezanlardan da nefret ediyorum
Sirf rahatsızlık veriyor
Ne denirki onlara atacaksın bu ülkeden bizde onlarda rahat etsin.
Kişinin rahatsız olmasi normal o zaman ezan duymadığı bir yere gitsin
Boş muhabbet yapıyorlar aslında dünyanın en rahatsız edici varlıkları onlardır 👍🏼
İnsanların rahatsız oldukları şeylere baktığımız zaman aslında ona ilgisinin çok olup onu elde edememesi ya da yapamaması olduğunu görürüz
Gitsinler avrupada çam sesi dinlesinler bence.
Öyle hocalae varki sesleri berbat resmen böğürüyor adam. İşte o zaman rahatsız oluyorum evet
ezan okunmayan bir yere gitsin demekte olmuyor
imana gelsin sever o zaman
Bu ülke %99 u müslüman olan bir ülke
Ezandan rahatsız olmak ne demek
Beğennmeyen defolup gitsin bu ülkeden
@hhjeushsvahshs sen Türk 'ün ancak yüz karası olursun
Ezan sesinden rahatsizsa ulkeyi terketsin
Art niyetliyse kötü ama iyi niyetliyse hak verip hoporlörün sesi biraz kısılabilir
Ezanı sevmem boş boş arap işi. Ne diye okunuyor?
Namazıda sevmem, camiiyide sevmem. 😗
Sevmeyen ülkeyi terk etsin.
saygısız olduğunu düşünüyorum. beğenmeyen siktirip gidebilir
Güzel okunan ezandan kimse rahatsız olmaz düşüncesindeyim
Rahatsız olan varsa terketsin bu ülkeyi.
Müslüman bir ülkede yaşıyorlar duymak zorundalar
Özellikle sabah ezanı çok sinir bozucu.
Yaşın daha genç... Vaktin dolmadan inşaallah uyan kardeşim
Sinir bozucu bulduğun Ezanı birde kalbinle dinlemeye çalış
Sizin gibiler benim kardeşim olamaz. Akıl vereceğine haddini bil.
Kimse kimseyi zorla uyandırmasın herkesin saati var takvimi var. Maksat birilerini rahatsız et etmek
@dewymcindrew Merhaba hanımefendi saygılı olmalıyız tüm inançlara ilgimiz yok diye dışlamamalıyız ki benim ilgim yoktur.. Ama saygı başta gelir, ülke Müslüman bir ülke bunu kabul etsek de etmesek de bu böyle, ben aleviyim ama böyle düşünüyorum iyi düşünmek zor değil bırakın öteleştirenler onlar olsun biz saygımızla kalalım, şimdi annem diyor bir dua oku inançlı bir anneden gelmek namaz kılmasa bile faydaları var bir çocuk küçükken eğitilir ve düşünceleri değişir yapmasa bile fikirleri özgün olur saygılı sevgili olur bu oraya sol buraya ccc yazmak ile olmaz bu dışlamaktır bir insanı dışlamak en kötü bir şeydir size dışlamayın derim hanımefendi 😊 sevgi olursa bir insanda herkezi sever Ben türküm kürdüm bana sorana buyum diyorum adımız kızılbaş diye çıkmış bu tür kelimeler bile dışlamaktır insan insan olmayı bilmelidir, görmelidir, fikirleri ileri yönlü olmalıdır Allah bize bir beyin vermişse bunu kullanmalıdır ki bu ülke güzelleşsin insanı güzele teşvik etmek bu kadar kolaydır birkaç cümle ama fayda ülke üzerine olur milli bütünlülük bunun için önemlidir 😊😊😊 sitemim size değildir bu hepimize uyarı mesajı olsun... 🙂
Ezandan rahatsız olmam ama gereğinden fazla Yüksek sesli açılmasından rahatsız oluyorum. Birde bozuk sistemler eklenince kulak tırmalıyor
Allah onları bildiği gibi yapsın.
Ses yüksek az kısılması gerek
Rahatsız olanlar yallah batıya
Rahatsız olanlardan rahatsız oluyorum
Yallah Yunanistan'a diyorum
Rahatsız olanın Allah belasını versin
Azıcık aklın olsa şunu söylemezsin
Sana mı soracam neyi söyleyip söylemeyeceğimi. Ezandan rahatsız olan defolsun gitsin başka ülkede çan dinlesin
Katıksız hırıspı cıcıklırıdır.
Şeytanda ezan sesinden rahatsız olurmuş
Heralde bu diss like Atan kişide Şeytan olmalı baksana yazdığını bile beğenmedi 🤣
@Xures oda şeytanın kabilesinden demekki
Aynen olabilir 😁
Müslüman olmadiklarini dusunuyorum cinim
Huzur nedir bilemedikleri için üzülüyorum
Kulakları bozuk :D
Adım başı cami olunca insan rahatsız oluyor
bide ezan sesinde müziğin sesini komple tavır yaparcasına kapatanla beni ayar ediyo
Ezan sesi duymuycaksa yol orda 😉
Minareden kendi sesiyle okumak sünnettir.
Din farkından dolayı rahatsız olunabilir.
Aksine o ses bana huzur veriyor.
Bana huzur veriyor. Rahatsız olanı anlamıyorum
Ezan İslâm’ın sesli bayrağıdır
Allah belâlarını versin
Beğenmiyorlarsa defolup gitsinler bu kadar basit
ben rahitsiz oluyorum cunku dinzizim okadar
Bu bahane değil Asıl bahane Yüksek ses olduğu için...
@3odrum sevmiyorum cunku cehaleten baska bisey dehil
Çan Sesi?
ya da yüksek ses müzik
Sevmiyorsan da Saygı duyacaksın... Saygısızlık yapamazsın
@3odrum yuksek sesdende nefret etiyorum ozelikle uyurken
@3odrum can sesindende nefret ediyorum oda aptalca bisey
Tamam sakin ol Şampiyon
@3odrum sakinim dayi
Saygısız olduklarını düşünüyorum
imansız olmaları dışında mı
Kendilerinin rahatsız olduğunu.