Ezan sesi sizi rahatsız eder mi bu davetten rahatsız olan var mı?

Ezan sesi sizi rahatsız eder mi bu davetten rahatsız olan var mı?
Huzur da dolmuyorum rahatsızda olmuyorum. Bu coğrafyanın sembollerinden birdir ezan sesi. Millet yurt dışından Türkiyede ki ezanı işitmeye geliyor, bizimkiler bu nee kardeşim rahatsız oluyorum diyor :D Bazı ekstrem durumlar da var. Özellikle sokak aralarındaki ufak camiler. Abi minareleri ile yandaki apartman arasında 2-3 metre var. Bu insanlar çıkıp rahatsız oluyorum dese bir şey diyemem. Binadan sonra yapılan camiilerden bahsediyorum. Yoksa cami orada ev sahibi ya da kiracı sonradan geldi bunu kabullenerek gelseydin görmüyormuydun denir.
Şu soruda bile cahilce cevaplar verebiliyorlar. Evet ya da hayır diyeceksin, bu kadar basit. Yok işgal altındaymış, yok din batıyormuş. Ne alakası var?
İnsanlar sevmeyebilir. Sevmeyeni zorla sevdirecek durumda değiliz. Yapacak bir şey yok. İnsanların kendi tercihidir. Karşılıklı saygı içerisinde olmalıyız.
Ben rahatsız olmuyorum. Çeşitli dinlere ev sahipliği yapan bir ülkeyiz. Ezan da okunacak, çan da çalacak.
Cevap
8Cevap
Huzur verir. Bununla birlikte evlerle iç içe olan camilerin hoparlör sesleri makul seviyeyi geçmemeli. Evin içi bile titriyor bazen.
Aksine çok huzurlu oluyorum.
Sabah ezanı özellikle 😌
Rahatsız olan Yunanistana gitsin. Buradı müslüman Türk milletinin vatanı. Ezansız bir Türkiye, işgal altındadır, esir alınmıştır.
Hayır tabi ki aksine bana huzur veriyor
Ne güzel ☺
Hayır ezan okununca kuş gibi hafif hissediyorum ☺️
Hey maşallah ☺
Deistim ama rahatsız etmiyor.
Eyvallah ☺
Olmam elbette
Olan varmıdır sence?
Vardır tabiki
Neden rahatsız oluyorlardır sence?
Bilmem bazı insanlara din batıyor. sebebini onlara sormak lazım
Bende o insanları engellemek için soru sordum 🤷🏻♀️😌
Hmm iyi o vakit
bilakis huzur doluyorum
Hayır asla..
EyvAllah ☺
Hayır olmam.
Eyvallah ☺
nedenn olalım
hayır olmam tabiki
Rahatsız Olmam
Olmam
Sesi çok yüksek
Nasıl olmalı?
Her yerde mi aynı yoksa sizin evinizde mi
Neden saçma olsun bu seni niye rahatsız ediyor? Sen ezanın anlamını neden okunduğunu biliyor musun?
Onu yalnız Allâh bilir kim cennetlik kim cehennemlik ☺ sana iyi günler.
Hayır
Eyvallah ☺
Hayır huzur verir.
EyvAllah ☺
Hayır be ne alaka
Sakin ol şampiyon rahatsız olan çıkacaktır elbet ☺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?