Müzik & Etkinlik Ezan calarken yuksek ses muzik acmak gunah midir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Pardon arkadaslar.. yuksek ses muzik calarken ezan okunmasi gunah midir olcakti.. Ezan calarken yuksek ses muzik acmak gunah midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl ezan çalmaz. okunur. günah mı bilmem ama saygısızlıktır. Zira Allah'ın kelamından ve adından daha üstün bir söz yoktur. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aaaa sen de ezandan baska muzik dinleme madem. Yorumla
RainbowRebelRose Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Ezanın yeri ayrı müziğin yeri ayrı. Ben müzik çalınca namaza çağırıldığını anlama yetisini mi kaybediyor insanlar?#RainbowRebelRose 0 1 Yorumla Soran +1 yıl :D dur soruyu guncellicem Yorumla
Akangözyaşı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yani günah mi bilmiyorum ama acılmaz diye biliyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Muzik acikken onlar ezan okuyolar ama :D Yorumla
İstanbulBeyefenddisi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl evet bir kere bile yaptıysan 50 yıl cehennem azabı var 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Hadi be.. Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl ciddiyim hocadan duydum bunu Yorumla Soran +1 yıl Tuh lan ama napalim kafirler hep oylr Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl onlar kombineli mahkum Yorumla Soran +1 yıl Araplarla takilirsiniz siz artik :D Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl Mezdeke de açarım Yorumla Soran +1 yıl Cennette de sadece ezan varmis ama oyle mezdeke falan gunah lan Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl gizli Jbl sokarım Yorumla Soran +1 yıl He pardon memeleri yeni tomurcuklanmis ve hep bakire kalan kizlar olcakmis cennette... belki mezdeke de serbesttir, olabilir. Yorumla Soran +1 yıl Cok pedofili geldi bi an tovbe haşa falan... Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl nasi cennette koca meme yok mu Yorumla Soran +1 yıl Yokmus knki ya tomurcuk diyolar kitabiniza bakmiom mu hic, ayip... Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl hm tuh Yorumla Soran +1 yıl Napcan dinden mi cikcan meme yuzunden... allah napar cok kizar he.. Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl tamam sus artık Yorumla Soran +1 yıl :D Yorumla
egedemr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Günah+cehennem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tuh ya Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 9,6b cevap paylaştı. Sesini kıs 0 0 Yorumla
Yenikalem34 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Sen kapamiyonmuki ya 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Kapamiyorum daha da aciyorum hayvan gibi Yorumla Yenikalem34 +1 yıl Olum gunahtan korkmuyon heralde cesur kizsin mq Yorumla Soran +1 yıl Gunah ne lan cerez diye yerim xjsj Yorumla Yenikalem34 +1 yıl Yuhla o zmn sen ezan okunmasinj sevmiyon demekki namz kilmiyonmu la hic Yorumla Soran +1 yıl Yooo hic sewmem😏 Yorumla Yenikalem34 +1 yıl Lan sen kfirsjn galiba😂 Yorumla Yenikalem34 +1 yıl Oyle hissettim Yorumla Soran +1 yıl Kafir mi? yerim Yorumla Yenikalem34 +1 yıl Valla korkmaya basladim senden ya😂😀 Yorumla Soran +1 yıl Allahtan diil benden korkcaniz kucuk kullar. Xxjsjs Yorumla Yenikalem34 +1 yıl Yanj sana tapmami istermiydin Yorumla Soran +1 yıl Yok yani tapmayin da haddinizi bilin simarmayin xd kullardan hic hoslanmam simariyolar tapininca Yorumla Yenikalem34 +1 yıl Anladim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ezan çalmaz. okunur. günah mı bilmem ama saygısızlıktır. Zira Allah'ın kelamından ve adından daha üstün bir söz yoktur.
Aaaa sen de ezandan baska muzik dinleme madem.
Ezanın yeri ayrı müziğin yeri ayrı. Ben müzik çalınca namaza çağırıldığını anlama yetisini mi kaybediyor insanlar?
#RainbowRebelRose
:D dur soruyu guncellicem
Yani günah mi bilmiyorum ama acılmaz diye biliyorum.
Muzik acikken onlar ezan okuyolar ama :D
evet bir kere bile yaptıysan 50 yıl cehennem azabı var
Hadi be..
ciddiyim hocadan duydum bunu
Tuh lan ama napalim kafirler hep oylr
onlar kombineli mahkum
Araplarla takilirsiniz siz artik :D
Mezdeke de açarım
Cennette de sadece ezan varmis ama oyle mezdeke falan gunah lan
gizli Jbl sokarım
He pardon memeleri yeni tomurcuklanmis ve hep bakire kalan kizlar olcakmis cennette... belki mezdeke de serbesttir, olabilir.
Cok pedofili geldi bi an tovbe haşa falan...
nasi cennette koca meme yok mu
Yokmus knki ya tomurcuk diyolar kitabiniza bakmiom mu hic, ayip...
hm tuh
Napcan dinden mi cikcan meme yuzunden... allah napar cok kizar he..
tamam sus artık
:D
Günah+cehennem
Tuh ya
Sesini kıs
Müslümansan günah.
hayır alakası yok
Sen kapamiyonmuki ya
Kapamiyorum daha da aciyorum hayvan gibi
Olum gunahtan korkmuyon heralde cesur kizsin mq
Gunah ne lan cerez diye yerim xjsj
Yuhla o zmn sen ezan okunmasinj sevmiyon demekki namz kilmiyonmu la hic
Yooo hic sewmem😏
Lan sen kfirsjn galiba😂
Oyle hissettim
Kafir mi? yerim
Valla korkmaya basladim senden ya😂😀
Allahtan diil benden korkcaniz kucuk kullar. Xxjsjs
Yanj sana tapmami istermiydin
Yok yani tapmayin da haddinizi bilin simarmayin xd kullardan hic hoslanmam simariyolar tapininca
Anladim