Aile & Toplum Ezan sesinden rahatsız oluyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Evet rahatsız oluyorum ama söylemeye çekiniyorum Rahatsız olmuyorum ama kısılabilir Rahatsız olmuyom Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ezan sesinden rahatsız oluyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır olmuyorum. Sürekli olan bir şey değil zaten beni ilgilendirmiyor yani Ezan sesi. 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır olmuyorum aksine huzur veriyor 0 0 Yorumla
JaponnGulu Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 99% +1 yıl Saçmalama bünyamin 0 4 Yorumla Nsnsnsmsm +1 yıl Ah Japon sende adam oldun demek Yorumla JaponnGulu +1 yıl O ne demek Yorumla SonucuBelli +1 yıl Japon hanımefendi seni istiyorum Yorumla JaponnGulu +1 yıl Ben erkeğim Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır olmuyorum. Sürekli olan bir şey değil zaten beni ilgilendirmiyor yani Ezan sesi.
Hayır tabi aksine huzur verici
Hayır olmuyorum aksine huzur veriyor
bana zararı yk olsa da aynı olamadasaadada
Saçmalama bünyamin
Ah Japon sende adam oldun demek
O ne demek
Japon hanımefendi seni istiyorum
Ben erkeğim
Hayır
Rahatsız oluyorum