Kızlar Bir Adım Öne Bir erkeğin, çalışan kadın istemesi acizlik midir? (Sayfa 3) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bir erkeğin, çalışan kadın istemesi acizlik midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Grimmlock Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 56% +1 yıl Bir çomar ifadesi der kenara çekilirim 0 0 Yorumla
Untouc Takip Et Master Yaş: 41 , eic 36% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hamile olunca da kadın doktor arar bu manyaklar. 0 0 Yorumla
Herşeyeaçıksaçık Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Çalışmayan kadın evde kocaya hayatı zehreder 😂😂 0 0 Yorumla
Tesettürlübirkız Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 914 cevap paylaştı. Hayır tabi ki ne alaka? 0 0 Yorumla
EbuTurab_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. Değildir. Hayat müşterektir. 0 0 Yorumla
kederlipazar Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Özgüven sahibi kadin istiyordur aciz değildir 1 0 Yorumla
_Cambaz_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. Böyleleri keşke ölse 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10b cevap paylaştı. Hayir degildir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Bir çomar ifadesi der kenara çekilirim
Hamile olunca da kadın doktor arar bu manyaklar.
Çalışmayan kadın evde kocaya hayatı zehreder 😂😂
Hayır tabi ki ne alaka?
Değildir. Hayat müşterektir.
Özgüven sahibi kadin istiyordur aciz değildir
Ben eşimin çalışmasını isterim ama zorlamam
Saçmalık niye aciz olsun
Görsel ağır yobazlık içerir
Erkeğin durumu iyiyse çalıştırmaz zaten
Suç değil.
Evet.
Tam s. k.. p bırakmalık kız tipi
Tabiki hayır