AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
195Cevap
Kadina kaldirdigi o ellerindeki kemikler teker teker kırılsın da hepsinin acısını ayrı ayrı hissetsin inşallah
Onları anlayamıyorum basil bu kadar acımasız merhametsiz saygısız olabiliyorlar ben bir erkek hayatta yapamam bunu hayatımda bir kadın olsa ona dokunmaya bile kıyamam çünkü kadınlar çiçektir
Kendini erkek sanan şiddet uygulayan yaratıklara yazık keşke Allah biraz akıl verseydi de İnsan sınıfına girebilselerdi 👊
Ne marifeti! Kadına vurulur mu? Kaldı ki değil kadın döven erkek, kadınlara hakaret eden erkek bile adam değildir!
Acizliktir kadın çocuk birdir bir kere sana denk değiller ve sen onları koruyup kollayasın diye var o güç ayılık yapasın diye değil
Acizlikten başka bir şey değil sonuçta karşındaki insan insanca konuşmak varken şiddet uygulayan kişi de hayvan dan farksızdır
Kendinden zayıf savunmasız olan (kadın, çocuk, hayvan vs.) her ne olursa olsun zulmeden kişiye kısas yapılsın. Ne fazlası ne azı ne yaptıysa yapılsın.
Kadının dövülmesi taraftarı elbette ki değilim ama kanundaki boşlukları iftira atmak amacıyla kullanan karaktersizler var buna karşıyım
Bence bunlara hiç ceza verilmeyecek vereceksin bizim elimize streslendikce dovecez o zaman o kadının halini anlayacak şerefsizler.
Şerefsiz çipin önde gidenidir kadına ve çocuğa şiddet uygulayan..
5_6 tane boksörcünün olduğu bir odaya atacaksın görecekler kadın dövmek nasılmış...
Kadına el kaldıran erkek erkek değildir.
Acizdir. Assagliktir. Şeref haysiyet yoksunudur. Topunun canı cehenneme.
erkek üstün olduğu kas kuvvetini kadınını korumak için kullanmalıdır.
Efendi oldugunu düşündüğüm , tadınıgım hiç bir adam bunun savunucusu olmadı çok şükür. Kendinden güçsüze şiddet uygulamak korkaklıktır.
Etrafımda öyle bir erkek yok, sıkıysa kaldırsın elini
Bir erkeğe gücü yetmiyor kimseye ses edemiyor eve gelip mazlum eşinden hıncını çıkartıyor 2/3 kişi dövmüşlügüm var öyle pişman degilim
Erkeklerin görüşlerini samimi bulmadım. Burdan bile psikolojik şiddet uyguluyorlar hadi ordan
Bende öyle diyordum
Damlamayın görüşe
Aman aman yesinler
ne yazık ki bazıları destekliyor. Ben karşıyım. Kırılsın tüm o eller
El kaldıranların hepsi gebersin yok olsun erkeklikleri kopsun inş çok amin
Bize rastlamıyor ki dövelim Allah belalarını versin
Genel olarak tercih edilen erkekler yanii ne kadar sayip sovselerde her kadinin icinde mutlak mazoşistlik vardir.
kadına şiddet uygulayan erkek yoktur.. şerefsiz vardır ahlaksız vardır namussuz vardır psikopat vardir. ruh hastası vardır erkek dışı yaratiklardir
hiçbir şekilde mazereti olmayan hayvani bir yaklaşım malesef. herkesin anası bacısı varken acizlikten başka birşey değil.
Karsiyim bu duruma hersym bibyolu yordami vardır günümüzdeki insanlar bir öncekilere göre daha biliçli bu yüzden siddetle degldr konusrz cozumlenmeli
düpe düz srfz yvsk olduğunu elime geçerse öyle birisi ölümde olsa sonunda suratını düm düz edebileceğimi düşünüyorum... kadınlara , çocuklara , ve hayvanlara zarar veren herkes için aynı düşünüyorum
Hiçbir canlı şiddeti haketmiyor kadın erkek hayvan bitki..
Şiddetin erkeği kadını yoktur şiddet hiçbir canlıya yakışmaz ve layık değildir
Öyle erkeğe erkek demem, hayvan derim. Ya da ruhsuzdur.
Kadın erkek farketmeksizin şiddet uygulayan kişi insan değildir net
Görürsem baska bir sey demiyorum helva sevmeyen gelmesin hayvana siddet felan da hic affetmem
Nefret ediyorum, onların da erkek sınıfından sayılması beni üzüyor.
Bazıları aynısını şiddet gösteren erkeklere yaşatıyor.
Kadına saygı sevgi olacak onlar bize Allahın emaneti emanete ihanet edilmez...
ben karşıyım marifet falan değil bana göre acizlik
bazıları hak ediyor istisna durumlar hariç onaylanacak bir şey değil.
Dayak cozum degil. Bosarsin olur biter.
@Dolunay060 olup bitmez işte insan bu intikam almak ister canının acımasına karşılık can yakmak ister
Insan yapisi oyle.
Hem cinsim olmadıklarını hatta ayni warlik canli oldugumuzdan bile emin degilim
Erkeğe şiddet uygulayanlardan farklı görmüyorum. Şiddeti ayıracak kadar cinsiyetçisiniz.
Acizliğin vücut bulmuş hali ki şeytan bile bu kadarını fazla bulur
Birçoğunun babası da böyle olduğu için hiçbir şey düşünmeye cesaret edemiyorlardır
Anneleri gördükçe erkeklerin böyle olmasına şaşırmıyorum
Neden anneler kadın değil mi? Ne alaka
Kadına şiddet uygulayan erkekler iktidarsız ve çevrelerinde silik olan kişilerdir
boyle serefsiz kopeklere acinin alasini cektirceksin
Hiç bir şey düşünmüyorum. Düşünüpte enerjimi, aldığım nefesi israf etmek istemiyorum.
Gücü kadına yeten biri adam değildir zaten benim gözümde
erkeğin kötüsü kadınına şiddet uygular sahip olduğu fiziksel üstünlüğü şiddet yoluyla kullanarak kendini kabul ettirmeye çalışır bu tipler çünkü kendini ifade etme becerisinden yoksunlardır
Hakettiğimizi düşünmeseler oran bukadar yüksek çıkamazdı bence..
Nefret ediyorum öyle tiplerden denk gelse öldürürüm o kadar yani
Neden dovuluyor onu irdelemek sorunu cozmek icin sinirler neden geriliyor bilmek lazim ofke kontrolu icin psikolojik destek almali erkekler kadinlarda eger dovupde ovunuyorsa onun kadar aciz insan yokdur
Kadına şiddet acizliktir insanlık dışı bir davranış tır.
Emanete hiyanet ediyorlar. onarı Allah a havale ediyorum
Hiç bir şey söylemiyorum gerçekden sözün bittiği yerdeyim
Cinsiyete bağlı bir şiddet değildir şahsen. Sizden çok daha güçsüz bir canlıya zarar vermek merhametsizliktir.
Kadina el kaldirana ben erkek demek acizdir... korkakdir...
Kadına vurulur mu ya ben bikere ittim 1 yıl vicdan azabı cektim allah göstermesin.
Keşke Kadınlarda aynı şekil karşılık versede galip gelse keşke
Hele bir yanimda dnesin ya da o kaba gucunu bana gostersin bak bakalim. bidaha eli havaya kaldira biloyormu
Kim helal olsun diyor ya hem onu diyeni hem kadını döveni elimize verinde stresimizi atalım döve döve
Onların ben karakterini seveyim ben. Amcam eşini hırpaladı bir güzel dövdüm evden de kovdum yine olsa yine döverim acizlik karaktersizlikten başka birşey değil
Bence yetiştirilme tarzına göre değişiyor. Bunu destekleyen erkekler olduğu gibi desteklemeyen erkekler de var.
Alayını odunla dovesin geliyor kadına hiçbir şekilde el kalkmaz
Burda söylenecek bir şey yok hele bir karşıma çıksın o zaman dünya kaç bucakmış görür alayı