Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılbugün televizyon izlerken yine bi kadına şiddet olayı vardı. Babam da saldırgana hak verdi, neymiş kadın sarhoşmuş. Benim gözümde her ne olursa olsun tartışmanın içinde hakaret olsa bile asla yanıtı şiddet olmaması gerek. Ayrıca bi kadınla bi erkeğin gücü de bir değil.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
İnsanların karanlık yüzü
İkiyüzlülüğü...
Her erkek namusluda değildir, namussuzda değildir
Her kadın namusluda değildir, namussuzda değildir
Ancak sinir denen bir şey var, öfke bunu kontrol edemeyen erkekler kadınlara şiddet uygular ve bu biraz psikolojiden kaynaklanır
Bunun izahını tarif etmek zor
Eskiden bu kadar değildi
Dünyada, insanlarsa değişti
Ön yargı çok, tecavüz çok, sapkınlık çok
Aşırı özgür düşünceleriyle taciz ettirmeye çalışan, yalan söyleyip iftira atan insanlarla doldu.
Patronu işten çıkardı ve işten çıkarılan parasını istedi vermeyince imdat diyip taciz yalanında bulundu..
Yalanlara karnım tok, biri beni taciz ediyor diye şikayette bulunsa umurumda olmaz ben kendimi biliyorum onunda ne yapmaya çalıştığını biliyorum
Orasını burasını göstermeye çalışan bazı kesimler imdat demesin Avrupa'da yaşamıyoruz
Özgürlük özgürlük diye diye sapkınlık olan her şeyi meşrulaştırdılar30 Yorumla
+1 yılHer ne kadar dominant biri olsam da bazen yatağımda aklıma geliyor şiddet mağduru kadınlar gerçekten gözlerim doluyor hemen uyumak istiyorum yapabileceğim bir şey olsa keşke ben zorunda kalmadıkça asla kavga etmem kimseyle ama bu insanların erkek olarak nitelendirilmesini istemiyorum çünkü biz de zan altında kalıyoruz mesela benim seviyeli bir ilişkim var ciddi biriyimdir ama ona bağırmam bile hiçbir zaman hatta gerekirse canım pahasına savaşırım onun için. Yani o insan artıkları ile aynı kefede olmak istemiyorum ben kadınları tipine saçına göre hiçbir zaman ayırmadım zaten.
30 Yorumla
+1 yılŞiddet taraftarı değilim, olmaması daha iyidir.
Konuşmak her zaman iyidir
Ama şu var insanı çileden çıkaran erkekte var kadında var.
Nasıl bazı erkekler için dayaklık diyorsak bazı kadınlarda cidden hakediyor.
Durduk yere veya bir başkasına kızıp gelip eşinden, çocuğundan hırsını alıyorsa o adam dayaklık.
Kadın kendi yatağında bir başkası ile basılıyorsa o kadında dayalı. Kimse kusura bakmasın.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
101Cevap
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. bunu düşünmeyi hatta anlamaya çalışmayı denedim ... aklımın da vicdanımın da kabul edemeyeceğini anlamam saniyeler sürdü sadece..
... sonrasında ilk söylediğim şey şu oldu..
Onlar erkekse ben değilim.. Ama yok eğer ben erkeksem, onlar değil...
.
ama bunun yanlış bir önerme olduğunu fark ettim.. Aslolan şuydu ;
Onlar insansa ben değilim.. Ama yok eğer ben insansam, onlar değil..
Bu açık bir zulümdür.. Bunu yapanlar da zalimdir. Kadın , hem ruhsal hem fiziksel olarak daha narin dizayn edilmiştir.. Kas kütlesi ve fiziksel gücü bile normal bir erkeğe göre daha azdır.. Bu rastlantısal bir şey değildir.. Şüphesiz ki bu , erkeği onu dövsün diye değil, tam tersine, onu korusun diyedir... Ama bazı ö. küzler akıl ve vicdan sahibi olmadıkları için , bunun tersini algılayabilmişler fındık kadar beyinleriyle ve olmayan vicdanlarıyla..
Benim efendim Hz Muhammed sav şöyle buyuruyor..
“Sizin kız diye horladığınız bu seçkin varlığı ben omzumda taşıyorum. Rabbimin hediyesi olarak baş tacı ediyorum.”
...
Bir erkeğin , eşi veya değil her hangi bir kadını dövmesiyle , kendi annesini dövmesi arasında hiç bir fark yoktur benim gözümde.. kafası tekmelenecek adamlardır bunlar...10 Yorumla"Sizin hayırlınız, kadınlarına hayırlı olan (iyi davranan) dır. (Müslim, Birr 149)
"Kadınların haklarını yerine getirme hususunda Allâh'tan korkunuz! Zîrâ siz onları Allâh'ın bir emaneti olarak aldınız."
"Eşlerinize yediğinizden yedirin, giydiğinizden giydirin, sakın onları dövmeyin ve onları incitecek çirkin sözler söylemeyin." (Ebu Davud, Nikak, 40-41)
Bazıları hafif bir dayağı hak ediyor dayak dediysem yüze vurmak falan değil hafifçe silkelemek kendine getirmek yoksa ağız burun dal diye bir şey yok.70 YorumlaAllah erkeğe gücü kadınını korusun diye vermiş, hırpalasın diye değil. Eşine/kızına şiddet uygulayanlar ve bununla övünenler benim gözümde erkek vasfı taşımıyorlar.
Bazı kadınlar bu tiplerden daha adam..236 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana valaha bu erkekler varya cok piis hepsi ayn8 mi bilemem ama benim abim oyle pislik daha gecen kemerini dikmiyom diye kemerle dovdu bni hepsi degerimi cok gec anlarlar ama o zaman bn olmam
- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
@Burcu6544 bravo sana bu zihniyetine ulan daha bi kadın hemcinsine böyle ataerkil bi yaklaşımda bulunuyorsa erkek milletinden ne beklenirki kadına el kaldırmak erkeklik değildir desek ne yazar
+1 yılKisaca kendini erkek sanan şeref yoksunlari. Erkek dediğin eşini onuru olarak görür. Senle o artık birsiniz. Onun canının yanmasi senin canının yanması demektir. Kültürümuzde zaten kadina el kalkmaz ve canın pahasina korursun. Bilmiyorum bana mi öyle geliyor ama insan severken bile dokunmaya kiyamaz eşine ben böyle öğrendim (babam böyle değildi ama doğrusu bu diye düşünüyorum.) Merhamet olmali insanda kadin erkek fark etmez, insani insan yapan temel sey budur, çok kizla/erkekle yatinca süper insan olmuyorsun.
41 Yorumla- +1 yıl
Zaten babası annesine şiddet uygulayan erkek çocukları buna rağmen kadına şiddete hayır düşüncesinde daha çok oluyorlar :)
+1 yılKadınlar Allahın emanetidir her ne olursa olsun kadınlara şiddet yapılmamalıdır ancak şunu da unutmayınız kadın da erkeğini asla ve asla aldatmamalı boşanabilir ama aldatmak çok farklı. Aynı şekilde erkekte karısını aldatmamalıdır, delikanlı bir erkeğe aldatmak asla yakışmaz. Kısacası kadın erkeğine ve erkekte kadınına saygılı ve sevgili olursa şiddet tamamen biter, burdan bütün kadınlara önerim tipi zenginliği felan düşünmeyin önceliğiniz dürüstlük ve ahlak olsun işte ailenin mutluluğu burda gizlidir
22 Yorumla- +1 yıl
Ona rağmen ben erkekliğime konduramam bi kadına el kaldıramam diyende var yani kadın ona her ne şerefsizlik yapmış olursa olsun
- +1 yıl
Tabiki de erkeğe yakışanda budur
+1 yılkendi görüşümü açıklamak isterim öncelikle, maalesef eski insanlarımızın ve toplumumuzun kötü yönetiminden dolayı, kadına verilen hak, hukuk, adalet anlayışının olmamasından dolayı durum böyle. Ve bende artık her gün kadına şiddet, tecavüz, öldürme haberlerinden bıktım, istemiyorum, gördüğüm zaman gözümün önünde o adamı hapse girsem, ölsem bile kızlarımızı, kadınlarımızı kurtarmak isterdim. Kadınlarımız Melektir, atatürk kadınlarımıza özgürlük, seçme ve seçilme haklarını verdi. Şu anda ki yönetimden dolayı, kadınlara cinsel obje, kılık kıyafetlerine, dinine, özgürlüğüne, haklarına karışan bir toplum haline geldik.
20 Yorumla
+1 yılTabiiki de marifet değil hatta geçmişte bu sitede bile bazı kızlarda öngördüğüm zaman durdurmaya çalıştığım olaylardan biriydi. Ama şimdi şuna değinmeden edemeyeceğim: Bazı kızlar, böyle erkeklerin kötü niyetli olduğunu ve olayların bu yola gideceğini bile bile şiddete maruz kalmayı kabul ediyor ve sonra da olan oluyor. Bütün bunlara rağmen hala onlara aşklarını ilan ediyorlar ki ben böyle kızları asla anlayamadım anlayamayacağım da. Hele hele "Kocam döver de sever de." mantığı olan kadınları zaten anlamak mümkün değil. Mide bulandırıcı. Elbette kadınlar şiddeti hak etmiyor. Ben de buna karşıyım. Ancak sen bir kadını bu yoldan kurtarmaya çalıştığında o kadın göz göre göre, bunu bile bile sevmeye sebep arıyorsa ve kendi kendini ateşe atıyorsa burada bunu yapan kadında da sorun vardır derim. Unutmayın arkadaşlar, "Kendi düşen ağlamaz."
11 Yorumla- +1 yıl
Buradan dislike atmış kıza söylüyorum: Gerçekler zoruna gittiyse seni eleştiriye davet ediyorum.
+1 yılHemcinsleri ne düşünür bilmiyorum.
Benim düşüncem acizlik.
Bir erkek kendini yetersiz gördüğünde, kendine güveni olmadığında, aklıyla üstesinden gelemediğinde şiddete başvuruyorsa en aciz varlıktır.
Kendinden güçsüz birine el kaldırmanın altında birçok neden yatıyor olabilir.
Küçükken aileden gördüğü psikolojik ve fiziksel şiddet, o çoçuk büyüyünce onunla birlikte büyüyüp etrafa saldıran bir canavar oluyor.
Kılıbık erkek yoktur, kalbi ılık erkek vardır.20 Yorumla
+1 yılBir şey düşünmüyorum. Yani ben bir canlı ya da bir nesne vasfına koymadığım şeyler hakkında bir şey düşünmem. Sadece oksijen israfları. Kadınların yüzünün güldüğü, erkek baskısından, şiddetinden uzakta oldukları bir dünya diliyorum. Kadın olmak özellikle günümüzde çok zor ve çok saygı duyulası bir şey.
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Bilmiyorum anlamıyorum da zaten ben utangaç çekingen olduğum için hayatımda bir kızla bile buluşamadım kızlardan utanıyorum çekiniyorum ben hiçbir kadına şiddet uygulayamam hatta hiçbir insana şiddet uygulayamam Allah korkusu olan merhametli saygılı anlayışlı bir erkek şiddet uygulayamaz bence
50 YorumlaBu gözler hem cinsinin yediği sopayı haketti diyenleri gördü. Olduki erkeklerin arasında helal olsun lafı hiç kalıyor. İnsanların tahamül sınırları azaldı artık hiçbir korku üzerine evlilik yürümüyor. Bir kuşak sonra evlilikler daha anlamlı hal alacak çünkü mecburi toplum baskısı üzerine değil gerçekten istedikleri için evlenecek bir nesil geliyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın -oğlum naptın lan kıza- diyecekleri yerde kardeşim benim be diyorlar bir kadına sadece el ele çakmak için el kaldırılmalıdır ataerkilizm işte knk ne bekliyorsun
Bence bir tokat bir yıl vurduğu her darbe için okadar hapis yatması gerek ama yok iyi halden yok şurdan burdan indirim yapılmadan... Tecavüzcülerinde direk olarak idam edilmesi gerekir birde içerde onları besliyorlar. Kadına hayvana bebeğe. Farketmeksizin tecavüz adı altında gerçeklesen herşey direk idam...
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı. Asla hak vermiyorum böyle birşeye. Üstelik kadın ne kötülük yaparsa yapsın, isterse aldatsın isterse başka bişey yine de şiddeti asla onaylamam. Siler geçersin herkes yoluna bakar yani kaldı ki memlekette suçsuz yere de birçok kadın şiddet maduru oluyor. Bu hayvanlara dur demek için sağlam kanunlar gerekli...
10 Yorumla
+1 yılHemcinsim olduğu için utanıyorum kadınlar Allah'ı emaneti her ne yapmış olursa olsun el kaldırmaya kimsenin hakkı yok kocası da olsa
Çok sevdiğim bir söz var kadına tek bir kişi tekme atabilir o da karnındaki bebeği diye
Acıyorum sadece öyle aciz erkeklere20 Yorumla
+1 yılBunlara erkek demek bile yanlış kelime bana göre. O hak ediyor diyenler, kendilerine bir dönüp baksın bakalım. Yok o kadın kesin bir şeylik yapmış hak etmiş diyenler bile mevcut. Yazık diyorum sadece, onlara ne erkek denir, ne de adam. İnsan dışı varlıklar, denir. Bir suç duyurusunda bulunursun, eşin olacak kişi, yok sen bizi rezil ettin derler. Cidden artık acıyorum zavallı acizlere.
20 Yorumla
+1 yıl@_Süveyda şöyle ki bir erkek kadına vuramaz dini bahane edenlere gelelim peygamberimiz eşine bağırmamıştır bile bu nedir sürekli dini gösteriyorlar ulan aptallar gösterdiğiniz ayetin açıklaması tefiri derki hafifce vur bunlar öldürüyor. Bu insani bir davranış değildir Kabullenilemez.
10 Yorumla
+1 yılHepimizin sahip olduğu güçler ve güçlerin oranları güçlünün zayıfı dövmesi için değil. Biyolojik çeşitlilik içerisinde gereklilik olduğu içindir. Doğa da insan grubu dışında kalan diğer canlılar dövüşmeye sadece belli bir amaç uğruna yaparken insanlar ne yazık ki güçsüz bulduğuna, sesini çıkaramayana yapar. Bu bile ne kadar karaktersiz olduğumuzu gösteriyor.
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle kadına şiddet uygulayan tüm erkeklerin Allah belasını versin. Ne olursa olsun asla kadına şiddet uygulanmamalıdır! Zaten nerede ve kime olursa olsun şiddet çözüm değildir ve asla bir kadın şiddete maruz kalmamalıdır! Sırf gücü yetiyor diye kadına şiddet uygulayanlar erkek değildir hatta bırakın erkek olmayı insan bile değildir!
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadın yani anne eş çocuk bana Allahın emaneti die emanete hiyanet edemem Allah sorar...
Yabancı kadınsa saygım var gücümle onu ezmem her ne kadar edepsiz birisi karşıma çıksa da kaba kuvvet kullanmadım... kadındır... sonuçta. Ama edenin le terbiyemle zekamla ezebiliyorsam ezerim bu şiddete girmez. insana şiddet özellikle de çocuk yaşlı Kadın hasta gibi gücü daha düşük olana şiddet insani değil hatta Hayvan olsa yapmaz... demek ki bunu yapan çok aşağılık bir mahluk00 Yorumla
+1 yılEski sevgilimle 6 sene sürdü ilişkimiz bu süre zarfında 7 8 defa aldattım ayrılıp barışıyorduk bir tanesinde çantasının zinciriyle dövdü beni sadece siz ölmüyorsunuz veya şiddet görmüyorsunuz bu ülkede cinayete kurban giden erkek oranı kadının 2 katı fazla
02 Yorumla- +1 yıl
Abi sen de aldatmışsın ama yani şimdi hoş bir şey değil bu da. Ondan farklı kalan bir yanın yok senin de.
- +1 yıl
erkekleri de erkekler öldürüyor bil istedim 😃
+1 yılKadınını ya da kadını döven erkek ya da erkeklere adam demek yerine, korkak, cahil, gün görmemiş yobaz demek istiyorum. Kadının üstünde güç gösterisi yapılmaz aksine kadın incedir, kırılgandır, naziktir koruyup kollamak gerek.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiddet de ne baanda cok siddet gosterdi abim hep emirdigi seyleri tutmayinca dövüyor. Makyaj yapsam sıcıyor suvuyor. Arkdaslarimla bile vakit geciremiyorum. Sag olsun oyle seyler bizim evde yasak. Onların yuzunden arkadslarımdan uzaklaştım. Gezmek tozmak onlara var anca ben iş tutuyom evlenince kocan gezdirsin algısı mı var bunlarsa anlamdım sevemk suc gezmek suc giyinme tarzimiza karisan cok. Acik olmak bile suc . Onlar benden neyi kısarsa inadina onları yapasim geliyor bi insandan birseyi kısıtlaman bence heves ediyor ona sonra onu yapmayainca ici ferahlamiyor. En ufak seye azima gozume sıcan bi abim var Allh düsman basina vermesin sidddete gelcek olursak acıma duygusu yok . deliye hasta hasta yemek yapayim o enseme caksın hic acımadan . Acima duygusunu elinden almıslar birisi suna acıma duygusunu versun 🤦♀️
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKorkak olduklarını, gücünün ancak kadınlara yettiğini, adam olmadıklarını düşünüyorum
30 Yorumla
+1 yılOfff ağlamak istiyorum kadınlar erkeklere emanet değildi erkeklerin görevi kadınları korumak değildir erkekler kendilerini eğitirse kadınları tehdit eden bir durum ortaya çıkmayacaktır. KADINLAR BİREYDİR, İNSANDIR!
20 Yorumla
+1 yılMaarifet degil serefsizlik acizlik ezikliktir bir kadina vurulmamasi lazim kendinden gucsuzu ezen insanlar korkagin karaktersizin onde gidenidir ama kizlarinda burda parmagi oldugunu belirtmek istiyorum boyleleri ne yazik ki el ustunde tutuluyor
10 Yorumla
+1 yılŞairin dediği gibi : Bugün bir kez daha öğrendim adamlığı kadınlardan öğrenecek çok erkek var...
Fiziksel güç erkeğe kadınını koruması için verilmiştir gücü onun üzerinde kullanmak için değil kesinlikle.20 YorumlaAnası babası kız evlatlarına dokunmaya kıyamaz. Elin o. rosbu çocuğu gelir, senin dokunmaya kıyamadığım biricik kızına el kaldırır. Bir kadın ne derse desin, ne yaparsa yapsın arkanı dönüp gideceksin. Erkekliğe bu yakışır
14 Yorumla- +1 yıl
Burada begenmeyen kizada sasiyom dayak mi istemis cani acaba😂😂😂adam kadinlarin tarafini tutuyor bayan begenmiyor sacmaliga bak yarabi bni kurtar
- +1 yıl
😂
+1 yılHayır o tipler korkak tipler genelde erkekler arasında pek sözü geçmeyen ezik tipler dışarıda ki bu eziklik ve korkaklıklarını evde eşlerini, kardeş veya çocuklarını döverek bastırıyorlar.
30 Yorumla
+1 yılGördüğümüz yerde kesinlikle kadını müdafaa edeceğimiz, haklı veya haksız olsa bile erkeği eşek sudan gelinceye kadar döveceğimiz bir durum. Fiziki anlamda kendinden zayıf birine el kaldırmak, ancak zayıf insanların yapacağı bir harekettir.
00 Yorumla
+1 yılHayatimda bu konu disinda hicbir zaman karakolluk olmadim. Pisman miyim hayir!
Ayrica Zayif/Karaktersiz aşağılık bir varlik olarak goruyorum.. Yapanda/Ona goz yuman zavallilardan da nefret ediyorum. Oyle hemcinsim olmaz olsun.00 Yorumla
+1 yılErkek olduğu için kendini suçlayanları gördü bu gözler ve tabi "o da... yapmasaymış" ya da "erkek bu döver de sever de" diyenleri de..
Neyseki genelde kadını dövmeyi adamlık sayıyorlar diye küçük görmeler daha fazla10 Yorumla
+1 yılNe yaptıysa aynısı ona yapmak lazım ama biz yarğılayan ve ceza veren kişi olmadığımız için en az 5 sene hapis yatması lazım şu şiddet uygulayanlar...
Ve yaptığı şşdddete göre ceza verilmeli... 👍00 YorumlaBen eski eşimden işkence gördüm. Allah onları Cehennemin dibine soksun inşallah. Öyleleri adam değil ama adam diye ortalıkta gezerler.
41 Yorumla- +1 yıl
Aklım almıyor bu şiddet konusunu, gerçekten çok yazık. Aslinda bunun Psikolojini okumak isterim.
Erkeğin o esnada aklından geçeni.
Yani gercekten beni ilgilendiren konu burada, Eşler arasında erkeğin elini kaldırması. veya ciddi anlamda şiddet uygulamasına kadar geçen süreyi ve tartışmayı görmek isterim.
Ve ben şunuda gördüm ki Haberlerde tabii, Kadın kocasından şikayetci olmuyor. Bilemiyorum daha fazla mı korkmaya başlıyor.
Bazen aklım duracak gibi 10 sene evli 9 senedir şiddet var. Veya başından bu yana Şiddet.
Yani genel anlamda yahu hiç mi yok cicim ayı denen bir şey. Kanım donuyor bazen TV de bunları görünce.
Bu arada Melek Ipek hanım a da Teşekkürlerimi arz ederim, Ellerine sağlık.
Melek hanım en doğrusunu yapti zamanında. Ve yargıda bence tabii diyorum doğru bir karar verdi.
Darısı tüm şiddet gören kadınlara diyorum. Başka bir çözüm yok gibi şuanlık, Malesef.
Aciz, zavallı, yaşları kaç olursa olsun kişilik olarak olgunlaşmamış tipler tümü. Dışarda kavga görse ayırmaya korkar gelip evde savunmasız eşini döver. Git dayılığını dışarda göster.
10 Yorumla
+1 yılTabiki savunmuyorm ama millelt sunu cok abartiyor gecen bir video gördm adam arabasini yeni ailmis karisida temiz yere ayak basti ve adamda kadnn kafasni o ayak bastigi yere sürtüyor mizah yapiolar vs vs
Tuhaf olan su yorumlarda millet kadna öyle yapilir mi diye binlerce yorum 🤦🏻♀️ kadinda buna benzer bir videoyu kocasna yapmisti bu mizah tek kadnlara mi gecerli Allah askna herseyi abartiyolar10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Utanıyorum hemcinsleri olmaktan. Aynı ülkede yasamaktan. Elimde yetki olsa ilk kadına ve hayvana şiddet yasasını çıkarırdim.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBen üzülüyorum bir erkek olarak şiddet gösterilmesine ve mecliste bunun sıkça gündem olması gerekirken kavga etmeleri canımı sıkıyor..
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklik bu degil ama bazi kadinlar gercek cok tahrik ediyor adamlari. Asalagiyici sozler soyleyebiliyorlar. Bu illa siddet kuanilacak anlami cikmaz ama durumda bu yani
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılBen onlara hemcinsim demek yerine yaratık demeyi tercih ediyorum. Bir kadına ne sebeple olursa olsun el kaldıran yaratıkların gırtlağını sıkmak istiyorum. Bu kadar net fikirlerim.
10 Yorumla İnsanlar birbirlerine fiziksel, psikolojik şiddet uyguluyor. Pek umrumda değil açıkçası. Dünyanın hâli böyle maalesef. Bir noktaya kadar radikal feministleri destekliyorum bu konuda.
10 YorumlaZavallıdır, çok net.
Düşünsenize, adamın başka şekilde derdini anlatabilmekle ilgili umudu yok.
De bozkırda bir hayvan, de ormanda bi kütük, de bi de bu işte. Ne acı, yazık.00 Yorumlaİnsanlıkla alakalı bir durum insan olmayan insanlıktan çıkan insan hertürlü menalet beklenir cinsiyete bakmıyor.
Aynı şey annelikte de bitiyor kendi doğurduğu kendi öz evladını acımasızca dövüyor hatta öldürüyor halbu ki bir çocuğun sığınacağı ilk yer anne kucağı
insanlıktan çıkmış bir insan anca kaba kuvvet kullanır ve alkış tutanda onun gibidir00 YorumlaKanka bu eli sadece kadına kalkan erkeğe bir bam güm girişçen kim vurduya gitsin şişesinlee tek böbrekler yaşasın çiğeri ne çiğeri e vurun şişi nefes alırken bile kan kussun ipine
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKadına şiddet kesinlikle karşıyım nedeni kadınlar allahın emaneti sevmek varken neden şiddet ve dövmek oluyo anlamadım kadınlar gül ve çiçektir gülü çiçeği soldurmayacaksın
00 Yorumla özgüveni olmayan, gelişimini tamamlayamamış arizona kertenkeleleri
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılsabah sabah o kişiler hakkında ağır sinkaflı konuşmak istemiyorum.
10 Yorumla Benim için kadına şiddet diye birşey yok. Sadece Şiddet var. Onunda her türlüsüne şahıs yer mekan farketmeksizin karşıyım.
10 Yorumla
+1 yılÖfke ile kalkan zarar ile oturur, ben şiddet ile bir yere varılacağını sanmıyorum, kimsenin kimseyi dövmeye hakkı yok, sevmek varken dövmek nedir?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Gucu kadina yeten korkak pısırık ezik ve aşsagilik biri oldugunu dusunuyorum ve bence net oyle o tipler
20 YorumlaNe düşünebiliriz? Aklı başında cahil olmayan her insan aynı şeyi düşünür
30 Yorumla
+1 yılÜzücü bir durum çevremden kadına şiddet uygulayan birisi olur direkt soğuyorum.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı. O düşünce yapısına sahip olan kişilere canlı olarak bakmıyorum bile insan sevdiğini incitmekten korkar şiddet uygulamak hayvanlarda bile yok
00 Yorumla
+1 yılAcizlik başka bir şey değil. Birde övün utanmadan. Şuna da şaşırıyorum sabah dövüyor. Akşamda yatağa alıyor. Bu kadından ne beklersin hayret.
00 Yorumla
+1 yılkendi içlerinde zavallı bir insan oldukları için karşısındakini de zavallı yapmak istiyorlar
bence durum bundan ibaret00 Yorumla
+1 yılOnu yapanda suç yok
Suç hukukda
Böyle adamları içeri
At çıkarma bakalım
Bir daha kolay kolay
Kadına el kaldıra biliyorlarmı00 YorumlaKadına bulaşmasın inanmasın güvenmesinler. Salak erkek ler vefa var sanıyor kadında ihanet iftira dolandırma boşanma görünce seri katile dönüyorlar
00 Yorumla
+1 yılAllah nasil biliyorsa oyle yapsın kadınlar erkeklere emanettir şiddet uygulayanlar emanete ihanet etmiş olur yaziklar olsun onlara
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılAmiplerin tek bir tane hücresi var sudan oksijen alıp hücre zarından geçirerek sitoplazmaya ulaştırıyor bu dediğin varlıkların tek hücresi bile yok işine gelmiyorsa ayrılırsın kaba kuvvet nedir yani
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO erkek değil derim sadist aşağılık şerefsizin teki. Ezikliğinden yapıyordur aha ben delikanlıyım falan kendini ispatlayacak güya.
20 Yorumla
+1 yılHepsi siklerinden asılmalıdır taksim meydanında. Kadına el kaldıran onun bunun çocuğudur
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kadına şiddet uygulayan erkekler hakkında hemcinsleri neler düşünüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler