Günümüz dünyasında eşine/sevgilisine şiddet uygulayan ve bunu etrafındakilere övünerek anlatan erkeğe "helal olsun abi" diyen hemcinsleri mevcut maalesef. Sizce bir erkeğin kadını dövmesi marifet mi? Özellikle erkeklerin bakış açısını merak ediyorum.
Kadına şiddet uygulayan erkekler hakkında hemcinsleri neler düşünüyor?
Soruya cevap vermem gerekirse aslında " Kadına Şiddet " sözcük dizisi bana çok anormal geliyor, söylemek istediğim şu ki bir yerde bir şey güç uygulanarak baskı altına alınıyorsa orda yanlış bir şeyler vardır öyle değil mi biz yani şahsen konuşacaksam eğer ben böyle öğrendim ilginç şekilde günümüzde medyanın etkisini en güzel sekilde gördüģümüz vaka bu bence Kadına Şiddet başlığı altında o kadar çok haber verildi ki son 10 yılda herkes kadına şiddete duyarlı hale geldi birden bire sanatçılar oyunlar yaptı kadına şiddetle ilgili şarkılar türetildi insanlara kadına şiddet dendiği anda en az 3,4 isim akıla gelir oldu herkesin, peki size bir soru önceden nerdeydi aklınız ey sosyal medyanın prim peşinde koşan para meraklısı hırs küpü fenomenleri he önceden şiddet yoktu diyemi düşünüyorsunuz? Bir şeyleri markalaştırmayın etiket altına sokmayın şiddetin kadını erkeği büyüğü küçüğü OLMAZ Şiddetin her türlüsünü lanetliyorum, feminist duygularla yorumlarda bana yağdıracak olan güzel kardeşlerimede şunu söylemek istiyorum her yıl binlerce erkek şiddete marus kalıyor peki hangisinden haberiniz var her yıl kendini baba sanan insanlıktan nasibini almamış muz kavuğu kılıklı herifler binlerce erkek çocuğunu döve döve dilendiriyor sokağa çalışmaya gönderiyor şiddet mi görmek istiyorsunuz yağmurun altında elleri titreyerek mendil satan bir çocuğu birgün evi zannettiği yere gidene kadar takip edin ne demek istediğimi anlarsanız eğer o saatten sonra haber bültenlerinde izlediğinizde feminist duygularınız kabararak sosyal medyada yazdığınız etiketler Kadına Şiddete değil Şiddete Hayır olur belki her şeyden pay çıkarmaktan vaz geçin artık. Hadi eyvallah sizleri seviyorum kadınlar ❤
sokakta kadını döven erkek görsem rezillik çıkarırım kimse kimsenin hakkına tecavüz edemez, bide demezlermi o benim karım döverimde söverimde, yok öyle bir dünya!! Ne zaman şiddet olayları okusam sinirim tavan yapıyor ya keşke bir mucize olsada böyle şerefsizler dünyadan silinip buhar olup uçsa böyleleri kendi çocukları içinde büyük tehlike oluşturuyor böyle bir canım çocuğuna ne kadar merhamet sevgi terbiye insanlık duygusu verebilir ki, Aciz pislikler!!
Kadınlar daha güçlü olmalı ve izin vermemeli. Buraya gitme şununla konuşma bunu yapma kıskançlık kadınlara bunlar sevgi göstergesi geliyor oysaki alakası yok. BİZDEKİ KADINLAR BÖYLE OLDUKÇA O DAYAKLAR ÇOK OLUR. Unutmayın onları yetriştirende ANNELER. Bür ülkede eğitim seviyesi nekadar düşükse şiddet cinayet okadar artar.
Şimdi bu konuda önce şunu bilmeniz gerekir. Kadına güzel davranmak, kadın kadın olduğu için değil, erkeğin içinden gelmelidir. Onun bir kadın ve zarif yaratıldığını görerek, kendince ona, onun seviyesinde davranmalıdır Hiçbir kadın çıkıp ben kadınım beni kimse dövemez, söz söyleyemez gibi sözler söyleme hakkına sahip değildir. Kadın-Erkek eşittir. Kadınlara güzel davranmayı, biz bazı erkekler kendi içimizde karar vererek yapıyoruz. Yoksa size kapıdan geçerken öncelik tanıma hakkını, siz kendiniz alamazsınız, biz yapıyoruz bunu yani. Burdan önce bazı erkekleri genellememenizi rica ederiz. Kesinlikle kadınlar dövülmemelidir, bu sizin isteğiniz değil bizim isteğimiz bizim kanaatimiz çünkü bize göre fazla narinsiniz, bazı kadınlar çıkıyor, erkeğe bir sürü söz söylüyor sapık diyor şerefsiz diyor, sonra'da ondan ona karşı kibar olmasını bekliyor, belki ben kibarlık anlayış gösteririm, ama her erkek gösteremez karakteriyle alakalı olarak. Şiddet gören bazı kadınlar, nede olsa ben kadınım diyerek karşısındaki erkeğe her türlü sözü söylüyor.. Arkadaşlar siz kadın'sanız karşınızdaki de erkektir gururunu incitecek söz söylerseniz yakar her yeri, bırakın kadın'a şiddeti herşeyi yapar. Kadına şiddet olmasını istemeyiz ama her konuda'da kendinizi haklı görmeniz hiç etik değil. Ve ayrıca olay kadın'a şiddet değil Şiddetin ta kendisidir. Bir size mi şiddet gösteriliyor? Adam kendi hemcinsini parçalıyor, sana mı acır? Lütfen kadın'a şiddet deyip durmayın bir siz şiddet görüyormuş gibi Bu dünya malesef toz pembe değil Dünya'yı erkekler pisletiyor kavgasıyla savaşıyla, elimizde olan birşey değil Adamlar bebekleri bombalıyorlar düşünün O halde çıkıp sadece kadın olduğunuz için lütfen hassaslık beklemeyin Dünya kötü hep beraber şiddeti azaltmaya çalışabiliriz sadece. Erkek veya Kız çocuklarını düzgün yetiştirerek
Şiddeti savunan birisi değilim ama şu olaya da bir bakın isterim (bizzat ben gördüm). Sokakta bir adam karısını dövüyordu bizim mahalleden birisi karısını döven adamı tekme dokat dövdü sonrasında karokola gittiler dayak yiyen kadın kendini kurtaran kişiyi polise"biz tartışıyorduk o eşime saldırdı" dedi. Fakat kesinlikle tartışmıyorlardı bildiğin yerdeki kadını tekmeliyordu eşi. Sonra ise kendisini döven kocasını savundu. Bu durum mahkemeye kadar gitti kadın hala kocasını savundu sonuç mu? Adamın şimdi sabıkası var. Suçu ise dayak yiyen bir kadına yardım etmek. Böyle bir olayla karşılaşırsam polisi ararım sonra yoluma bakarım. Not; gizli olarak da yazmıyorum gerek de yok isterseniz linç edebilirsiniz.
Saçmalıktır. Şiddetin her türlüsü saçmalıktır. Soruna kadın döven erkek olarak bakarsan ama asla kökünden çözemezsin. Sorun çok daha derin ve son noktası çocuk/ kadın dövmek. Bizim toplumuzda dayak ve şiddet çok fazla var ve bir döngüye dönüşmüş durumda. Anne/baba döver, öğretmen döver, komutan döver, işveren döver... sonra döngü oluşur. Eşini döversin, çocuğunu döversin vs vs. Kısacası şiddetin çözüm olmadığını öğretmen lazım ki insanlarda oluşan bu hirarşik dayak ihtiyacı kalksın. Kendinden güçsüze zulüm resmen kültür olmuş Türkiye’de. Hayvanlardan çıkarıyor acısını bazıları, kim güçsüz gelirse artık.
Bir erkeğin kadına şiddet uygulaması onun ezikliğidir, sosyokültürel olarak gelişmemişliğidir. Kadına ne olursa olsun şiddet uygulamak acizliktir. Kadınlar sevdikleri ya da mecbur bırakıldıkları için evlilik tercihleri yaptıkları için hiç kimsenin malı olamaz. Herkes gibi birey olma hakları vardır. Şiddet uygulayan erkek ve onu keyifle dinleyen o... evlatları da bana göre müebbet yemelidir. Fiziksel güç üstünlüğü, birey olarak üstünlük sağlamaz. Bir erkek olarak şahsen bu tiplerden nefret ediyorum, önümde can çekişseler dönüp bakmam. Kimse bir kadına veya herhangi bir canlıya zarar verme hakkına sahip değildir. Şahit olursam ya kendim çözerim ya da şikayetçi olurum. Ama bunu yanlarına bırakmam. Nefret edilesi iğrenç, aşağılık insan müsveddesi bunlar. Evrimin yarısında teneffüse çıkmış beyinsiz asalak sürüsü. Tez zamanda ölmeleri ve toplumun arınması elzemdir. Bir kadınla anlaşamıyorsan ilişiğini kes. Kaba kuvvet kimseyi haklı yapmaz.
Dayak cennetten çıkma diyen birçok yakınım var ve bunlar öyle düşük seviyeli insanlar da değil. Madem cennetten çıkmış neden kullanıyorsunuz demeye de çalışmayın. Denedim ve sonuç kötü oldu. Bunun yerine eylemlerimle harekete geçtim. Gerçi artık bir şey değişmez. Şiddetin her türlüsü özellikle çocuk ve kadına şiddet gelecek karartır. Öfkemi sürekli harlı tutabilen biri olarak işkence sanat fakültesi olsa gitmeyi çok isterdim. Zira cennetten çıkma bir şeyi, dünyadaki cehennemi hak eden soysuzlara karşı kullanmak büyük zevk verirdi.
"Hem ayranım dökülmesin, hem..." diye bir söz vardır feministleri tanımlayan. Her haltı yiyeyim ama beni dövmesin. Erkek erkeği dövdüğünde sesiniz çıkmıyor. Kadın kötülük yapmaz, suç işlemez, ihanet etmez, aldatmaz, melektir siz feministlere göre. Bunu övmek ve desteklemek doğru değildir ama bir yerde kadının dayak yediğini görünce müdahale etmek aklımdan bile geçmiyor ve adaletin yerini bulduğuna inanıyorum. Kadına verilen bunca envai çeşit muazzam hukuki hakların geri tepmesi ve bu hakların suistimali ile hayatı karartılmış masum erkeklerin intikamlarının alınması ile eşitliğin sağlanmaya çalışıldığına inanıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Feminist propagandaya heyt be. Güzel de bir görsel seçmişsin tebrikler. Şİddeti bile kadına şiddet, erkeğe şiddet diye ayırıyorsunuz ya yuh yani. Erkekler aile içi şiddetin en büyük mağduru iken, en çok şiddete maruz kalan erkeklerken feministler ve feminist medya sadece kadınlara şiddet uygulanıyormuş gibi sadece bunun propagandasını yapıyorlar. Mesela medya baş suçlu. Çünkü erkeklerin mağduriyetlerini asla paylaşmıyor, haber yapmıyor. Erkekler eşleri tarafından şiddet görmelerine rağmen, ne haber yapılıyor ne de ilgileniliyor. Feminizm cinsiyetçi faşizmdir.
Aklın bittiği yerde şiddet başlar, bu işin erkeği kadını yoktur. Şiddete maruz kalan erkekte çok, adam karısına el kaldırmıyor karısı adama şiddet uyguluyor. Erkeklik gururu olduğu için olayı büyütmüyor şikayetçi olmuyor. Erkekler daha çok şiddet uyguluyor gibi görünüyor oysa psikolojik şiddet işin içine girince asıl şiddete erkekler maruz kalıyor. Duygusal olarak bakmayıp objektif olunursa anlaşılır bu durum, kısaca şiddete şiddetle karşıyım :))
Kadına, çocuğa , savunmasız olanlara uygulanan şiddet, acizligin, korkakligin yansımasıdır. Yapan da , buna göz yumup kayıtsız kalan da bu kalitesizliğin ortağıdır. Lakin böylelerine karşı en etkili ceza yaptığından çok daha fazlasını yapmaktir. Bu durum her ne kadar çelişki gibi görünse de aslında bence öyle değil.
Burda soru bence neden kadına şiddet var değil, neden kadınlar kendine şiddet gösteren erkekleri tercih ediyor olmalı.
Daha flört dönemlerinde başlayan ve bazı aklı eksik kadınların "beni sevdiği için yapıyor" lafının ardına sığınarak bu erkeklere müsamaha göstermesi nedir.
Maço maço diye diye, öylelerini seçe seçe ortalığı erkek bozuntuları ile doldurdunuz. Kusura bakmayın ama kendi düşen ağlamaz.
Zulüm ne zaman marifet olmuş? Kadına şiddette zulümdür.! "Zulümden sakınıp kaçınınız. Çünkü zulüm, kıyamet gününde zâlime zifiri karanlık olacaktır. Cimrilikten de sakınınız. Çünkü cimrilik sizden önceki ümmetleri helâk etmiş, onları birbirlerinin haksız yere kanlarını dökmeye, haramlarını helâl saymaya sevketmiştir. “ [Müslim, Birr 56]
Kur'an-ı Kerime göre sizin namusunuzu ayaklar altına almaya çalışan bu yolda olan buna meyleden kadınları dövebilirsiniz eğer dövmek istemezseniz boşanmak zorundasınız ayete göre. Kadına el kaldırmak iğrençtir ama kadınların hep piç-serefsiz erkeklere aşık olduğunu efendi erkeklere acidiklarini ve asagiladiklarini unutmamak gerek. Kendilerine hakaret edilmesinden dayak yemekten hoşlanan binlerce kadın vardır
Kötü çocuklara kendilerine şiddet gösterse bile tekrar tekrar yavşayan kadınlarken, benim gibi kadınların cüzzamlı muamelesi yaptığı efendi adamlar ise kadınlara fiske vurmadığı halde yalnız, kusruma bakmayın ama kadınlar güce tapıp, zalime yavşamaya devam ettikleri sürece makus talihlerini yenemezler...
Bunun bir bakışnaçısı oşabileceğini düşünmen bile bir hata bence, Bu durum sadece şiddeti kapsamaz yanındaki kadını psikolojik baskıyla şiddet uygulayan onu değersiz bir köle gibi kullanan erkekleride aynı kefeye koymak lazım... Eşini fiziksel veya psikolojik şiddetle kişiliksizleştiren her hemcinsimi 1 hafta aynı duruma sokacaksın bak bidaha yapıyormu
Onu yapan şerefsizler azıcık adam olsalar çok az bir vicdanı olsa bir kadına peygamber efendimizin esine kızına olan saygısı samimiyeti yaklaşımı gibi yaklasirlardi ya ben bu konulara çok aşırı fazla sinirleriniyorum benim örnek aldigim insan peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s. a. v)
Ben genelde bu gibi durumları uygulayanlardan ziyade bu gibi durumları görüp de susan insanlar pardon insan dedim karakter yoksunu mahlukatlara sormak isterdim neden sustun diye neden engel olmak için bir çaba göstermedin neden o kadıni kızi korumadın diye zaten şiddet uygulayan kişinin ne olduğu ortada biz toplum olarak bu kişileri dialayip şiddet mağdur lafını korumaliyiz
Marifet her ne olursa olsun şiddete başvurmadan halledebilmek. Yok sinirlendim , gözüm döndü falan hikaye başka bir şey değil! O yüzden saygı duyacaksın , saygı duyacaksın ve tekrar saygı duyacaksın bunu hemcinslerim adına söylüyorum tabi şiddet çözüm değil. Akıllı bir erkek aklını kullanır , kaba kuvvet değil... Acizliğin lüzumu yok o yüzden zaten hamile eşlerine bile şiddet uygulayan şe. ref. sizler var onlara ayar oluyorum...
Ya bak. Eğer ki kadın sana büyük zararlar vermişse sende ver ama şiddetle değil kafayla zekayla. Ama şiddet olmaz. Git hukuken uğraş olması rezaletini ispatla tazminat ac. Ama şiddet olmaz. Çokmu çaresizsin otur bekle. O ah emin olun kalmaz o kadının yanına. Ama demiş miydim şiddet olmaz. Iyi gözle bakamam.
Bak bazen kavga olur kaza ile olur yanlis ama olabilir ama kadini dovmek tamamen insanlik disi hee bazi seyleride gormuyor degilim mesela kadin, bana siddet uyguladi diyor ama ses kaydinda adamin bagrina basiyor adamin belli ruh hasta sioldugu niye devam ediyorsun belli ne olacagi bunlari yapan kadinlarda aptal acikcasi
Öncelikle şunu söylim, Şiddetin her türlüsüne karşıyım. Kadının sırtından sopayı, karnından dolayı eksik etmeyeceksin düsturuyla büyümüş bit millette kadına şiddet şaşırtıcı bir durum değil. Bizim ihtiyacımız olan tek şey eğitim. Herşeyin başı eğitim.
Keske kadinlar bizden daha guclu olsa. Eminim siddet diye bir sey kalmaz dunyada. Kadin da caresizce dayak yememeli ama. Savunma dersleri alip gerektiginde paker yapmayi, kolunu bacagini kolaylikla kirmayi ogrenmeli her kadin. Gucun kadina mi yetiyor sozu bile ortadan kalksin da gucumuz yetmesin, bana hava hos.
Kadın, erkek diye ayrılmamalı. Erkek de kadın da hiçbir şekilde şiddet uygulanmasını tolare edemez, etmemeli. Ayrıca düşük zekâlı insanlara şiddet her zaman çekici gelir. Bu sayede sorunlarını çözebileceklerini zannederler.
Her ne olursa olsun kim ne derse desin gücü kadına yeten şerefsizleri tek tek karşıma getirseler, onların kemiklerini kırıp inim inim inletmessem cümle alem yüzüme tükürsün !
İnsan desen küfür, ölsün desen toprağa yazık kirletecek, yaşasa hava, su herşey kirleniyor.. Yapacak birşey yok Allah ona da can vermiş asalak misali taşıyor dünya bu tipleri.
muhtelemen dötünün sadece karısına kalktığını, kendi ayarında hemcinlserine karşı aman abi dötünü yiyim ayakları yaptığını falan sanıyorlardır ki öyleler zaten.
Hayatta en çok nefret ettiğim şey kadına olsun veya diğer şeyleri olsun şiddet uygulayan hakaret uygulayan kişilerden nefret ve kin Kusmak istiyorum ya Böyle bir şey olabilir mi ya nefretle kınıyorum kadına dokunan Ellere
Bu acınası bir durum sırf senden güçsüz diye boyun eğdirmeye , sindirmeye kalkışmak. Ancak beyin yerine tezek taşıyanlar bunu anlayamazlar. bacım çocukluğunun lüzumu yok
Çevremde kadına el kaldıran kimse olmadı daha olursa da bunu hoş karşılamam ve karısını dövdükten sonra hemcinslerine anlatan ve helal olsun abi diyen insanların olduklarından emin değilim henüz hiç rastlamadım
Kadını dövene erkek demem diyenler var da yanlışları var. Erkektir erkek olmasına da insan olmamıştır. Şerefsiz erkek bir organizmadan başka birşey değildir.
Şiddetin hiç bir türlüsü marifet olamaz kadına şiddet ise asla olamaz. Türklüğün geninde kadını yüceltmek vardır. Türk genlerimizi kaybetmemek dileği ile.
insnlık dışı bişey bu , fiziksel olarak senden küvvetsiz ve duygusal olarak daha hassas birine ne sözlü ne pskolojik ne de fiziksel şiddet olmamalı bence çok acı... ama ülkenin de gerçeği maalesef
Şiddet bütün güzellikleri öldürür kazanan yoktur. Bir erkeğin kadına vurması sadece korkaklıktır. Mesela ülkeleri ele alalım savaş olduğunda insanlar ölür ülkelerin kazancı yoktur.
Kadına şiddet uygulayan acizdir. Bir kadına şiddet uygulamaya hakkı olan tek canlı, kadının karnında ki bebeğidir. O da en fazla bir kaç ay tekme atar.
Bunu yapan adam insan değil zaten bunu yasıyan kadın da susmamalı Sen Anlat Karadeniz dizidini izliyorum da orda da var bu durum diziyi zor izliyorum böyle serefsizlerii iyi bir dövmek gerekiyor
Bu tür davranışlarda olan kişiler zaten hastadır, normal değildir bu durumu onaylayan da aynı şekilde hastadır normal değildir. Bu tip kişiler erkekliğin değil insanlığın yüz karasıdır.
Helal olsun abi Diyen varmıdır bilemiyorum fakat şahsi görüşüm dışarda pısırık olan kendi halinde şiddetten uzak olan özetle dışarda borusu ötmeyen korkan adamların evindeki karısına erkekliği tutar düşüncesindeyim Korkak diye tabir ettiğimiz şahsiyetler kendine yediripte 1 kadına vurabilir Adamın yapacağı iş değil :/ şahsi fikir :/
ortalama evlilik yaşı 19 - 21 hangi mantık? günümüzde genelleme olarak sevip evlenilir inanarak yani mantık evliliği esra erolda :) adam 21 yaşından sonra dğişemiyor ise teorine kıyaslama yaparsak 35 yaşındaki komşusunun 3 yaşındaki kızana tecavuz ettiği olayı göz önünde bulundurursak ve senin teorine göre bu adam 21 yaşından önce hiç bir insanlık dışı bişi yapmadıysa bu teoriye göre deli olması lazım yanı sıra bu teoriye göre +30 yaş üstü insanlık dışı bir vukuat yapıyorsa delirmiştir öyle mi :) adında resminde ilgi çekmiyor yanlış kaynaklardan ilham alıyorsun sadece ben yatıcam :) gerekirse delide :)
çoğu Kişi buna helal olsun demez. sadece kadına şiddet değil haksız olunan her şiddet acizliktir. çocuk döven anneden hayvan döven insana karısını döven kocaya kadar.
sokak ortasında 39 yerinden bıçaklanmakta bu aşka dahilmi? her gün temizlik yapıyor diye Darp edilmek? Bir gün yapamadığına karar verdi diye 2 çocuğunun gözü önünde katledilmek Bu aşka Dahil mi? sert erkek teriminede katılmıyorum sert erkek yoktur değer vermeyen erkek vardır kimse değerverdiğine sert olamaz :/ şahsi fikir / seninkinede saygı dumak lazım :/
O adam her zaman öyleydi. Bir insan 20 30'undan sonra kavgacı birine dönüşmez, dönüşemez. Araştırabilirsin. Öyle bir şey olunca o kişiye deli damgası vuruluyor çünkü deliriyor. Yani öyle birini seçen kadını kim koruyabilir ki peşine polis ordusu mu taksın devlet. Tribüne oynama yapma. Doğru olana doğru de. Yarışma yapmıyoruz burada kim daha çok romantik diye. Hemde sana burada kişiliğin nasıl oluştuğunu o kişinin hep o olduğunu kanıt ve ispatlar ile gösterebilirim. Bu olay sadece o kadının salakça eş seçimi sorunu ben bundan adım kadar eminim.
sorunu kadının eş seçimine değindin ve en başındada bütün suç br kişide olmadığını savundun 2 si zıt düşünceler lakin önemi yok istişare yapıyoruz netice olarak bunu kadının seçimine bağlamak hata olur kimse ilk buluşmaya döner bıçaklarıyla gitmiyor o sert dediğin erkek düğün olana kadar kedi gibi zamanla ilk etken fikrlerin oturmadan evlenmek 2 hayat şartları 3 psikolojik ve ruhsal sıkıntılarının olmasıdır dişi ağrımadan doktora giden nadir insan var taşları temizletmek için v. s v. s ama durduk yere ruh ve sinir hastalıklarına psikatriye muayne olan çok nadir iş seçimde yaşantıda bnce :/
Kadında suç eş seçiminde erkekteki suç kişiliğinde. Fakat biri değişemez öbürü değişebilir. Ve ben öğretmen gibi ders anlatmayı seven biri değilim. Bir insan kişilik nedir nasıl oluşur bunu bilmiyorsa ben bunu oturup aşağı sana anlatamam. Psikolojiyi gerçekten hafif bilsen benim dediğimi anlarsın. Zaten anlasan tartışma olmaz. Kusura bakma ben burada pturup ders anlatamam bir gün dediklerimi öğrenirsen beni anlarsın. Yoksa boşa laf ebeliği bu...
6 karşılıklı oturduğumuzda sana göre 9 bana göre 6 kişiliği anlatmanın luzumu yok şu an yaşıyoruz beni senden ayıran kendime has düşünceler bu kişilik :) Kadının suçu İnanmak erkek tanıştığı gibi kalmıyor 2. çocuk olduktan sonra :) iyi gecelr :) anlaman için dahada açayım kadın seçimini yaptığı zamandaki adamla 3 sene sonra evi geçindirmeye yetmiyen ya da eşi fiziksel olarak değiştiği için umduğunu bulamayan adamla aynı adam olmuyor özetle her arkadaş her dost her sırdaş her eş seçimimizi yaptığımz an gibi hayatını sürdüre blse düğün masrafı 50 bin minimum vizite 50 tl olmazdı h. geceler :)
Ben ne zaman buraya bir şey yazsam birileri benim ismimden mi artık resmimden mi bilmiyorum. Inadına sinirlerimi hoplatmak amaçlı uğraşıyor. Kardeşim fikrin varsa yorum yap yani. Ben fikirlerim sabittir. Değişmez ( bir araştırmaya dayanmıyorsa belki) adamlar kişiliğin 21 yaşına kadar maksimum değiştiğini. Bundan sonra değişemeyeceğini yazmışlar hatta sinir ilaçları ile bile bu 2 3 yıl sürüyor bu yaştan sonra. Köklü bir değişiklik olur ise, ilaç vs bir olay ile delirirsin. Çünkü senin beyninde 2 kişi oluşur. Bir eski sen biri yeni sen. Beyin yenisini kabul etmeyecek buda delirmeye gider... Bunu uzun uzun anlatırım da sıkıcı dinlemesi okuması araştırması daha zevkli. Bu kadın bu kişiliği hiç mi bilmiyor? Hiç mi fark etmiyor? Hiç bir katil direk adam öldürmekten başlamaz ilk fiziksel ve ruhsal şiddet ile başlar bu tatmin etmeyince öldürmeye gider bu. Ve o dayak yiyen kadın bunun ilk örneği değildir. Çok büyük bir ihtimalle. Olaya duygusal değil mantıksal bakılmalı.
Bu hayatta birey olmasına izin verilmemiş, baba evine kabul edilmeyen kadınlar var. Her şey seçimler değil, eşini seçemeyen kadınlar var. Bulunduğun topluma böylesine kör olmasaydın keşke ama pardon senin fikirlerin asla değişmez :d
Bir erkek severek evlendiği aşık olduğu kadını nasıl ölesiye dövüp gözünü morartıp dudağını patlattıktan sonra nasıl aynı yatağa baş koyabiliyor bunu merak ediyorum
Nefret ediyorum en ağır şekilde cezalandırılmasini istiyorum kadına insana ve hayvana tüm canlılara şiddet uygulayan aciz karaktersiz insanlarin ağır cezalar almalarını diliyorum
Bazı kadınlar bunu avantaj kullanıp ne kadar zorlarsa sorlasın vurmamalı. Ama şiddetin her türlüsü kötü. Ha erkek tokat atmış ha kadın sende erkek misin be demiş aynı şey.
En İyi Cevaplar