Edit: Ben rahatsız etmemek için oturmuyorum kadının yanına 🙏🏻

#Subarusti
Evet almalı
Hayır gerek Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadın bence abartmış. Düşünsene sinemaya gitmişsin tek başına, sana satılan koltuğun bir yanı da bir bayana satılmış daha önceden. Salona giriyorsun hafif loş ortam. Bilete bakıyorsun yeri buluyorsun. Salon full çakılı başka oturmaya yer yok. Kendi koltuğuna geliyorsun, bayana eğilip " pardon oturabilir miyim? " kız bir s*ktr çekiyor sinemaya küsüyorsun.. Ayrıca kadınlar da boş koltuk görünce erkek, kadın, trans, lez, top, bakmadan lapp diye oturuyor sormadan..
Almamalı çünkü kadınlar öküz gibi sorgusuz sualsiz oturabiliyor. Eşitlik istiyolarsa kendileri eşit davranıcak önce. Babasının otobüsü değil otur. Çok rahatsız oluyosa az yesin taksi tutsun aynı şey erkek içinde geçerli. Eğer gereksiz feminizm kasıcak olan varsa zahmet etmesin.
Salak bir paylaşım. Çok rahatsız oluyorsan taksiye bineceksin sen rahat otur diye maaşının yarısı vergiye kesilen adam geri dönüşü olan otobüse izninle mı oturacak sokuk
Oğlum manyak bu bazı kızlar. Ulan orası toplu taşıma adam sana mı sorcak nereye oturacağını He taciz eder oturunca filan o zaman cingar cıkar ama abartmayın artık ya
O eksileyen kız da kesin görsel de ki kız
Tamam kanka 😂😂😂
Cevap
68Cevap
İzin alması gerektiğini düşünmüyorum. Açıkçası bu yazı bana biraz saçma geldi. Sonuçta toplu taşıma aracı. Bir sürü insan biniyor, boş buldukları yere oturmaya çalışıyorlar. Özel bir araç da değil, taksi gibi. ve herkeste istediği yere oturabilir. Ama tabii ki farklı yerlerde farklı durumlarda nezaketen de olsa sorması karşıdaki insanın, hoş olabilir. Ama izin alma zorunluluğu söz konusu olamaz. :)
Rahatsiz olan babasinin arabasina ya da taksiye binsin özel halk otobüsü adı üstünde babanin ozel araci degil! Tabbi butun erkeklere potansiyel tacizci gözüyle bakmayalim.
Ben asla yasitim veya +-5 yas birinin yanina oturmam twk bos yani olsada. Ama nedense kizlar paltir kültür bacaklarini aça aça mesajlarimi okuya okuya baka baka yanima pat diye oturuyorlar bende sikayetci olayim ozaman onlarda izin alsin
Evet almalı diyen kitleye sesleniyorum siz böyle insanlara kaf dağından baktığınız sürece size izin alma saygısını gerçekleştirmiyeceğiz bu soruyu kadının yanına diye değilde boş bir yere oturmak için yanındakinden izin almalıyız diye sorulsaydı evet derdim ama kusura bakmayın cinsiyetçilikle ötekileştirmeye gelemiyorum
izin alınması gerekmiyor ancak nezaketen yaniniz boş mu oturabilir miyim diye bilir ki bunu soylese diline yapismaz. ben bir erkegin ya da kadinin yanina otururken nezaketen sorarim. bunu buyutecek birsey yok. izin almak kelimesi sanirim burada kilit nokta. toplu tasima araci izin almaktan ziyade nazik olmayi gerektirir.
Bu mantığı düşünen Kıza soruyorum Otobüste yer bulamadı diyelim. Sadece Boş kalan bir yer var ve orda da Erkek oturuyorsa gideceği yer de uzak bir yerse ayakta kalmayı kabullenecekmi acaba merak ettim şimdi 😊
Yok artık daha neler.
İnsanlar birbirinin yanında cinsiyet ayırt etmeden rahatça ve karşı tarafı rahatsız etmeden oturabilir. Kadın erkek fark etmez, yanında oturandan rahatsız oluyorsan kalkarsın ya da başka bir yere geçersin olur biter basittir bu
O zaman benim akbilimin sesini duyduğunuzda her hangi biriniz kalkıp bana yerini vermeli
Engelliyim bir Allahın kulu yer vermiyor illa bir tarafım uzuvum farklı bir şekilde mi olmalı kimliğimi gösterip illa kendimi rencide mi edeyim ya
İzin almak değil de bacağını ayırarak oturup yakın temas için sıkıştırmasalar. Geçen gün resmen tacize uğradım bu konuda.
Toplu taşıma araçlarında böyle bir beklenti içinde olmak çok dogru değil. . şahit olduğun olay o beyfendinin inceligini gösterir, fakat bundan rahatsız olan kişiler otobüse binmeyin..
Aydinda yaşıyorum ve burda ki adamların çoğu kibar insanlar ben çok denk geliyorum yanına oturmak için müsaade isteyenler falan ama hiç gerek yok böyl E izin iatemelere buyursun otursun ışte.
Parkta bankta falan tamamda toplu taşıma da neden izin alayım bir bayan benden izin almıyor ki bide adı üstünde toplu taşıma yanına topda oturabilir yani 😄
izin almamalı rahatsız olacak olan otobüse binmesin
Ne o koltuk ne o otobüs bize ait. Neyin izni alınacak?
😑😑
gerek yok tabikii
hatayı zaten ötekileştirerek yapıyorsunuz hiçbir kitle ötekileşmesin ki saçma sapan olaylar da yaşanmasın artık
Görende masasına oturuyor sanır adam yorgundur oturur ve yahutta bir kadın. saçma bı düşünce bence.
ozel mulk degil. otobus kamu mali. Ama mesela erkekleri bilmem ama bazi kadinlar parkta yer olmamsina ragmen gelip oturuyorlar
Biri benden izin alsa yazık derim içimden, toplum yüzünden benim izin vermeme gerek olmayan bir şeyin iznini istiyor derim
o kadar yobazsa ayakta bir köşede dursun. zaten çekine çekine oturuyoruz hatun rahatsız olmasın diye he mk birde izin alak. ikametgah ilmuhaber ve sabıka kaydı da getirelimmi
Almak zorunda değil. Orası kimsenin özel aracı değil. Böyle yosun beyinli insanlardan nefret ediyorum
Otobüste boş yer varken illada gidip kızın yanina oturan erkekte bişey aramak lazım. Otobüs dolu kızın yanındaki yer bossa otururum kimseyede birşey sormam
Ne alakası var ayrıca neden pozitif ayrımcılık yapıyorsunuz... ayrıca o dolmuş allah allah söför koltuğuna oturmadıktan veya biri varken üstüne oturmadıktan sonra neden izin alayım 😎😎😎
Arkadaşlar bu toplu taşıma aracı kişisel araç değil...
Piremsesler gibiydim ben baba evindee 😂 Egosu beyninden büyük maşaallah. 😂
biz nasıl erkeklerin yanına otururken izin istemiyorsak, onlarında almasına gerek yoktur. doğru oturmasını bilsin yeter, açmasın 365 derece bacaklarını..
Sözeliz galiba? :D
Feminizm aldı başını gidiyor. Kadınlar üstün değildir kardeşim. Bir daha söylüyorum; kadınlar üstün değildir.
Kendinizi üstün görmekten artık vazgeçin!
İzinmiş. Hadi ordan!
aslında benim en sinir olduğum bir nokta : Bir sürü yaşlı insan ayakta iken genç kızların onlara yer vermeyerek sorumsuzca oturması :(
Bos yer yoksa oturabilir. Kibarlıktır sonucta ama haremlik selamlık olmadigi icin oturabilir direk. Para veriyorz sonucta.
Saçma herkes istediği yere oturabilir düzgün durduğu sürece
Neden alıcakmış erkeklerin oturmaya hakkı yok mu yani burada saçmalık var
Hayır gerekmiyor. Vebalı gibi kaçmak da yanlış sülük gibi yapışmak da yanlış. Medeni olalım.
😂 Otobus koltuğuna karışmaya hakkımız yok malesef kii
Ne alakası var ayrıştırıyorsunuz insanları o zaman bizler de izin alalım böyle şey mi olur
Bu ahmaklara prim falan vermeyin... Rahatsızsa taksiye binsin.
Toplu taşıma aracı sonuçta, kadın taşıma aracı değil. Ben bir erkeğin yanına otururken izin almıyorum, oturmak benim hakkım çünkü ücretini ödedim. Demem o ki erkeklerin de izin almasına gerek yok 😄
almamalı rahatsız olan kadın ayakta veya kendi kişisel aracı ile seyahat etmeli.
Kafe mi, restoran mı ulan orası.
Toplu taşımada istediğin yere oturur, istediğin kişinin yanına oturursun, bunun icazeti olmaz..
Kimse kusura bakmasın orası toplu taşıma nereye oturacağım için izin almam gerekmiyor. Rahatsız olan taksiye binsin.
Hee, oldu paşam. Benim yanıma oturmak için izin isteyrn biriyle karşılaşmadım daha. O koltuk senin değil ki senden izin alayım. Boşsa oturutum işte.
İzin istemeli evet. Ben mesela bana ters gelen biri oturduğunda biraz sonra bahaneyle kalkarım oradan. Birine yer veririm yahut inecek gibi kapıya giderim😉
Izin almasına gerek yok ama rahatsiz olduğum zaman kalk git başka bir yere otur diyip tepki gösteriyorum
erkeklerin kibar olmasını bekliyorsan sen de kibar olmalısın.
Başka boş yer varken oturmak istiyorsa izin almalı. Ama her yer doluysa yapacak birşey yok katlanacaz artık
Otobüsler devletin malı. devletten izin alsın. benim için sorun yok , gerekte yok.
Hayır kamu malı izin alma gibi birşey söz konusu olamaz.
Ne gerek var ingiliz kraliyet düşesinin yanınamı oturuyorum rahatsız oluyosa kalksın
ya kardeşim aptal mı bu insanlar, eğer yanına erkek oturmasında rahatsız oluyorsan sen kalkacaksın ayağa
Hayır niye alsın 🤔 tapulu malımız değil tan koltuk
İzin istemeden yanına oturulmasindan rahatsız olan taksiye binebilir
eğer bunu dıleyen varsa toplumsal bır eşıtsızlık var demektır
sacmalamayın ızın alınmaya gerek yok kadınlar erkeklerın yanına otururkendemı ızın alıyorlar
Yanındaki koltuğun sahibi mi oluyor kendileri? Ne salak salak şeyler bunlar Saygısızlık etmek istemem ama egolarını siviyim kendilerinin
İzin alma nedir ya? Rahatsız olan varsa s. gitsin taksiye binsin...
Babasının otobüsü mü izin alacaklar.
İzin almaları gerekmiyor bence kadin rahatsız olduysa erkeğin yanında oturmaz kalkar
Niye izin alsın ki bu kadınlar niye kendini yüceltiyor ya.
Öyle saçma şey mi olur ya. Rahatsız olan kişi ayakta gitsin istediğim yere otururum
kimsenin babasinin makam araci değil ayni ucrti oduyorsunuz
o kadinin mali değil almamali. Sabki masasina oturuyor
Oturmamalıyız bile bir çok kadının gözünde o bile taciz gibi görünüyor 😂
Ben oturmam ki yanıma oturan olursa da kalkarım zaten genelde ayakta giderim ya da uyurum.
Düşündürücü bir soru ama sorulsa iyi olur sanki nezaket açısından 🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar