Gizli Üye(36-45)+1 yılKadının ondan rahatsız olacağını düşündüğü için.
Bende öyleyim, mesela bir kadının yanına oturduğumu varsay... Kadın surat eksitse, benim yanlış anlayacağım bir hareket yapsa farkında olmadan, günlerce üzülürüm... O kadın farkında bile değil belki ama ben üzerime alındım ve kadınlar buna hiç dikkat etmez bu durum kasıtlı olarak da yapılmış olabilir... Düşünsene yanına oturan erkek yakışıklı değil hemen onu dışlamaya başlar kadın. Yani genel anlamda erkek böyle bir durumla karşı karşıya kalmamak için oturmaz.. Saygı dan da olabilir sırf kadını rahatsız etmemek adına.. Umarım yardımcı olmuştur.18 Yorumla- +1 yıl
Alıp koynuna koca yapmayacak otobüste yanına oturacan la altı üstü yok yakışıklı olmazsa surat eksitir yok bilmem ne. genelde hep cam kenarında otururum koyarım cama kafamı takarim kulaklığı disariyi izlerim yanıma kadın mi oturmuş erkek mi bilmem bile ne saçma sapan yorumlar bunlar ya
Cevap sahibi+1 yıl@re_cordis herkesin görüşü kendine... Saçma olan senin düşüncen, sen cama kafanı dayayıp devam ediyorsun eyvallah. Herkes senin gibi değil işte.. Yaşadık biliyoruz.. Hemen bir muhalefet olursunuz, benim yaşadığımı bilmeden tepki gösteriyorsun.
- +1 yıl
sen kendi kafanda kurmussun olayı abicim her hareketi böyle hemen başka yerlere cekiyosunuz. ne saygısı yani o otobüse ikinizde para verip biniyonuz rahatsiz olan az yesin taksi tutsun yanına oturmamakla saygı olmaz şu düşüncelerden bir vazgeçin artık ya iyice otekilestirdiniz kadınlari böyle düşünceler yüzünden cinsel obje olarak bakiliyo kadına.
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok, cinsel obje olarak bakanlar abazalar bu açık ve NET.. Kadınlar için de aynıları geçerli, iyice herkesi otekilestirip sapık abaza gözüyle bakiyorlar erkeklere ama hepsini aynı keseye koyamazsınız. Düşünsene yolda giderken çocuğun biri senin kötü hissetmene neden olacak bir hareket yaptı veya başka bişey.. Bu durum da onun gibi öyle düşün.. Erkek te kadın ona kötü hissettirecek bir davranış yapmasın diye oturmuyor. ben öyleyim
- +1 yıl
Benim demek istediğim erkekler bu düşünceyle kadının yanına oturmazsa bu otomatikman kadınla erkeğin yanyana olmasının kötü bir şey olduğu düşüncesini doğurur yanlış olan bu düşünce işte taciz tecavüz bu yüzden artiyo. Gayet doğal olan bir şeyi kadın veya erkek artık olmaması gereken bir şey gibi düşünüyo
Cevap sahibi+1 yıl@re_cordis anlıyorum seni sen farklı yerden bakıyorsun ben farklı yerden.. Kızlar erkeklere genel olarak sapık abaza gözüyle bakıyor bunun kim olduğu önemli değil Türk erkeğiyse sapık o kadar.. Kadınlar böyle bakıyor... Şimdi siz erkeklere bu şekilde bakarken benim niyetim iyi olsa bile niye gelip senin yanına oturayım niyetin bakış açın belli anlıyor musun?
Cevap sahibi+1 yılHalen anlamıyorsun ki, sen öyle düşünmüyor olabilirsin.. Adam günde kaç tane kadından bu yönde tepki alıyor sapık olarak bakiyorlar o çocuğa.. Sen öyle görmüyorsun belki ama o çocuk senin de öyle bir düşünceye sahip olduğunu zannedip oturmak istemiyor bu kadar ya bir şunu anlamadın.
En İyi Cevaplar
- Tatil & Seyahat konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü burası Türkiye. Kadının yanına otursak bile "oha yanıma oturdu pis sapık!!" Diye düşünüp pis pis bakıyolar. Kimisi oturmayalım diye çanta koyuyo.
Bide bunu merak ediyosunuz ya. Hemcinslerinize ve kendinize azıcık dikkat etseniz diyorum. Erkeklere karşı o kadar yabani ve iletişimsiz ki bizim kızlarımız. 0 yani.319 Yorumla- +1 yıl
şu sitede bile o kadar sapık erkek var ki tabiki kadınlar sapık gözüyle bakacak. Bu sitede çoğu kızın mesaj kutusu kapalı neden çünkü hemen numara isteme, çok güzelsin diye salak salak sırıtma falan hayatında ilk defa mı kız gördün. Yolda yürüyorum bazıları öyle pis nefsiyle bakıyor ki. Kışın soğuğunda ulusta otobüs bekliyorum açık hiçbir yerim yok ellerim dışında kafam bile kapalı ama kötü kötü bakışlar falan, adamlar gözüyle yiyor resmen, ben neden onlara o şekil bakmıyorum, bakışlarından acayip rahatsız oluyorum. Bir erkekle bir kadın her mekanda yanyana olmalı ama biri hafif açık bir kıyafet giydiğinde pis nefsiyle süzmemeli, bize bir erkeğe nasıl bakıyorlarsa öyle baksınlar biz de sapık gözüyle bakmayalım. Tamam önyargı kötü bir şey ama genel böyle biri biraz dar giysin tüm gözler üzerinde hatta ben sırf bakmak için arkasını döneni gördüm
- +1 yıl
O da Türkiyedeki kültürden kaynaklı. Türkiye cinsel açlığın afrikası. O sapık dediğin erkekler ya evlenene kadar seks yapmıyo ya da eskort bulup onla yapıyo. Adam hayatında kadın mı görmüş? Ya 18 yaşında evlencek seks yapacak ya eskortla yapacak. Medeni ülkelerde insanlar seksi normal bir şekilde yapıyo kimse kimseye abaza gibi bakmıyo.
Ben mesela şansıma kendi kafamda birkaç kız buldum onlarla seksimi yaptım. Zaten yetiştirilişimden de kadınlara saygılı olmayı ve herkesin bedeninin kendine ait ve dokunulmaz olduğunu öğrendim. O yüzden benim derdim yok. Ama tek suçlu da erkekler değil. Erkek 10 suçluysa kadın da 2-3 suçlu.
Çünkü dediğim gibi erkeğin abaza olması kadın görmemekten kaynaklanır. - +1 yıl
@Burcakxx işte tamda size o şekilde davranan sapıklarla iyi erkekleri aynı keseye koyduğunuz için böyle oluyor. Çocuk iyi niyetli biri ama, sırf o kadın da senin düşüncelerine sahiptir diye gidip onun yanına oturmuyor. Bize göre de bu site de bir sürü sapık kız var şerefsiz kız var.. Ama biz sizin gibi her kızı aynı keseye koymuyoruz ayırt edebiliyoruz.. Allah size de beyin vermiş ayırt edin.
- +1 yıl
İletişimsizlik ve din evet. İletişimsizlik çok çok büyük bir sorun. Dine gelirsek kimin dinini nasıl yaşayacağına karışcak değilim. Ama bu erkekler kadınlar abaza gibi p*rno izliyo, mastürbasyon yapıyo, gıybet ediyo, yalan söylüyo, ufak hırsızlıklar yapanı oluyodur, kalp kırıyolardır, önyargılı davranıyolar ki bu da günah. Ama ne yapıyolar zinadan uzak duruyolar. İnandıkları allah onları zinadan önce yakacak 50 farklı günah bulur.
- +1 yıl
Benim gibi düşünüyosan ne güzel 😊
- +1 yıl
Yaşasın mantıklı ve medeni düşünme yetisine sahip insanlar diyelim o zaman 😁 Üstelik ankaradasın 😧 Çok şaşırtıcı.
- +1 yıl
@Kediseverkedicik senin medeniyet anlayışın seks ten ibaret mi?
- +1 yıl
@garamanli70 hayır. Medeniyet anlayışımın bir parçası da seks.
- +1 yıl
Seks olayının medeniyetle olan bağlantısını açıklar mısın
- +1 yıl
@garamanli70 seks insan doğasının bir parçasıdır ve insanlar bunu özgürce yaşadıklarında daha mutlu ve daha huzurlu bir toplum olurlar. Sen medeniyetle olmadığını iddia ettiğin bağlantıyı açıkla?
- +1 yıl
Medeniyet her insana eşit yaklaşımli tavır sergileyebilmek, karşındaki insanın yaptıklarına hoşgörülü davranma yetisi değil mi? Senin seksle alakalı yorumun bu tanıma ters.. Neden diğer erkeklere seks yapma yetisi olmadığı için sapık abaza damgası vuruyorsun? Erkekler 10 suçluysa kadınlar da 2-3 suçlu diye bişey yok.. Medeniyette eşitlik söz konusuysa iki tarafta aynı eşitlikle suçludur.. Sen kızların içinde yetismissin kızlarla iletişimin iyidir seks yapabilirsin, diğeri köy de yetişmiştir kızlarla ilişkisi olamıyordur bu köyde yetişen insanı asagilamani gerektirir mi? Kızlar için de aynı adam kadınlarla fazla muhabbet etmemiştir biraz değişik bakabilir.. Medeniyetten bahsediyorsunuz ama karşınızdaki insanı o durumuyla hosgoremiyorsunuz. Nerde Medeniyett?
- +1 yıl
@garamanli70 öncelikle, bu dediklerin ideal toplumda herşeyin standart olduğu bir toplumda geçerli. Herşeyin ideal olduğu bir toplum bulamazsın ki kadın erkek eşit derecede suçlu olsun. Erkeklerin öncelikle kadınlara yaklaşmayı bilmesi gerekiyo. Ve köyde de bir toplum var şehirde de. Ama büyük ama küçük, bir şekilde iletişim nedir nasıl iletişilir öğrenmesi gerekiyo toplumda yaşamak için. Kadınların ne yapması gerekiyo? Kadınların da iletişimini kuvvetlendirmesi lazım. Yabani yabani davranıyolar sonra erkekleri suçluyolar o da yanlış.
Her insan üç aşağı beş yukarı eşit özelliklerle dünyaya geliyo. Kendini geliştirmek kişiye kalıyo. Dağdaki çoban gidip robert kolejini burslu kazanabiliyosa köyde yetişmiş herif de kadınlarla konuşmayı öğrenebilir. - +1 yıl
@Kediseverkedicik bana göre de bu dönemde açık kızlar kapalı kızlardan daha kaliteli kapalilar şerefsiz her yönüyle... Ama ben demiyorum ki kapalilarin Allah belasını versin, yaşasın açıklar... Herkes yaptığıyla mesul medeniyet diyorsan iki tarafı da hosgormek zorundasın.. Anlatmaya çalıştığım olay bu
- +1 yıl
Erkekler yaklaşmayı bilmesi gerekiyorsa, kadınların da abaza sapık erkeklerden ayırması lazım iyi olanları. Biz kızların hepsine kaşar diyor muyuz? Onlarında erkeklerin hepsine abaza veya sapık deme hakkı yok.
- +1 yıl
@garamanli70 anladım farkındayım. Ben bazı konularda faşist davranırım ama.
- +1 yıl
@Kediseverkedicik peki bu da senin düşüncen.
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler ne saçma yorumlar yapmış öyle ya. Rahatsız olan kadın binmesin kardeşim otobüse kendine özel taksi tutsun. Edep saygı felan demişler bide bir erkekle kadın otobüste yan yana oturunca edepsiz saygısız mi olunuyo kafaya bak yani. Valla ben bir erkeğin yanına oturuyorum o otobüse biniyosak ikimizinde hakkı. Benim yanıma da oturuyolar gayet normal bir şekilde olması gereken gibi. Oturmayanin kendi salakligi
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCiddi misiniz yoksa bir kinaye mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet o kadar saçma yorumlar var ki bir an anlayamadım ciddi olduğunuzu kusura bakmayın :) İyice yozlaştı toplumumuz çok yazık..
+1 yılBenim yanıma oturuyorlar. Bazıları hayvan gibi yayılıp beni yarım koltukta bırakıyor. Bazıları da edepli edepli oturuyor.
22 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
kadınlar, göz tacizine uğramamak için erkeklerin karşısına yanına vs oturmamaya çalışıyor. Erkekler de sapık muamelesi görmemek için aynı şeyi yapıyor. Toplum böyle şekillenmiş biran da değişecek şeyler değil. Suçlu olarak herhangi bir cinsiyet seçemiyorsun, tacizci erkek çok fazla ama bu tacizciyi yetiştiren bir de anne var işte naparsın
10 Yorumla
+1 yılŞimdi şöyle izah edeyim ;afitap bu tamamiyen kişiden kişiye değişken bir cekingenlik evet bende de var ayarıca yanlış anlarmı yanına otursam? memelekte abaza tayfa kol gezerken.
ister istemez oluyor yani bir de bayanım karamsar bir bakışı yanına oturduğuna pişman ediyor.!10 YorumlaBayanların aklında oluşabilecek soruları işaretlerini ortadan kaldırmak için olabilir. Benim yanıma niye oturdu? B eni gözüne mi kestirdi? Bana bir şey yapar mı? Benimle aynı durakta inip beni takip eder mi? gibi düşünceleri hesaba kataraktan oturmuyor olabilirler ki ben böyle düşünüyorum ve oturmuyorum. bunun TEMEL SEBEBİ ülkemizde yaşanan taciz, tecavüz ve kadın cinayetleridir.
10 Yorumla
+1 yılKadın rahatsız olmasın diyedir herhalde. Ha bazı sapıklarda varki kadının yanına oturmayıp tepesinde dikilip gözetliyorlar onları orası ayrı. Canım öyle bir memlekette yaşıyoruz ki kadınların yanına oturmaları normal yani insan yemiyoruz ama çoğu zihniyetteki kadınlar da rahatsız oluyor. Onlar ne yapsın beş parmağın beşi de bir değilki
00 Yorumlabize. öğretilen saygidan dolayı cünku kadın huzursuz oasın diye kadinlar yanina oturan erkeklerden korkma derecesine gelmiş ve taciz endisesi yaşamasinlar diye
14 Yorumla
+1 yılBen otururum ama bacaklarımı ayırıpta yanımdakini rahatsız etmem...
21 Yorumla
+1 yılHer şey kadınların iki dudağının arasında , kalkıp taciz ediyo dese 5 yıldan başlıyor. Kendinide savunamıyorsun üstelik birde olay yerinde ki sahte kabadayılar insanın üstüne yürüyor. Çok saçma bir durum içine düşmemek için. Oturmuyorum.
30 YorumlaBen hep çekinirim kadının aklına kötü birşey gelmesin diye
14 YorumlaYanına otursak istemeden elimiz değse ve kadın bağırsa nolucak haksız yere sapık muamelesi yiceksin bunları yaşamaktansa ayakta dur daha iyi
31 Yorumla
+1 yılSıkıntı yok öncelik boş yere bakarım yoksa da koltukta oturan bir bayansa yanı da boşsa otururum... Oturmayıp ayakta mı gidecem gltmek istediğim mesafeyi...
10 YorumlaValla ben hiç boş koltuk varken ayakta duran erkek görmedim 😂
13 Yorumla
+1 yılbilmiyorum otururum bir erkeğin yani bossa başka yer yoksa karşı tarafta oturur oturabilir sıkıntı yok. rahatsız vermediği surece
11 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde yanlış anlaşılmaktan (Bazı kadınlar) sanki biz ona saldıracakmışız gibi canavarca bakışlar. Başım ağrıyacağına ayakta giderim
11 Yorumla- +1 yıl
Erkekler diye genellemeseniz? Çünkü bu durumu bazı hemcinsleriniz de yapıyor. Demekki cinsiyet değil, karakter meselesi.
Ben otururum
Ama soylede birsey var kendini bir halt sanan kadinlar bir boyle sanki bisey olmus gibi bakmalar flan he hakli olan bayanlarda var tabiki ama gereksiz rahatsiz olmus havalaro flan bizlerixe rahatsiz ediyo10 Yorumla
+1 yıledepli birsekilde oturduktan sonra ne zararin olabilir ki ben oturuyorum valla
12 Yorumla- +1 yıl
sonucta oda evine gidiyor ve ya isine bende oyle baska maksatla binilmiyor ki :)
Tatil & Seyahat konusunda 591 cevap paylaştı. Bazıları benim arkamdan yürüdüğü için bile rahatsız oluyorum terliyorum korkuyorum böyle hissettirmemek için sanırım
21 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 612 cevap paylaştı. sevgilisi vardir
esi vardir
veya korkar yanlis anlasilmaktan10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Genelleme yapmıyorum ama bence çekingenlik yüzünden oturmuyolar. Yoksa oturmak isterler elbette
10 Yorumlaihtiyar vs.. gelir onlar otursun diye düşünceli olabilirler belki
10 Yorumladüşünmekle yapmak ayrı durum, karıştırmayın lütfen.
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 375 cevap paylaştı. Kadinlarin sapik muamelesi yapmasi bir cekiniyolar toplanip ters bakis atiyolar otobusten inesi geliyo insanin
20 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılniye şimdide oturmamalarımı suç oldu bende oturmuyorum çünkü oturursam karekterine göre ya rahat olmayabilir ya da bir yeride kalkabilir kendini bir şey sanıp oturmamak en iyisi
10 Yorumla
+1 yılYa ben özellikle gidip kızların yanına oturuyorum kafayı mı yedin
10 YorumlaÇekiniyor olabilir ama ben boş yer hiç görmedim İstanbul'da 😑
10 YorumlaÇünkü tüm erkeklere potansiyel sapık gözüyle bakıyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılNormal hayatta çekinmem ama otobüste allah korusun. Bana bütün direkler otobüste girse bile, bir kadına otobüste 5 metreden fazla yaklaşmam.
00 YorumlaHic birzaman cekinmem bos yer oldumu otururum kadin olsun erkek fark etmez..
10 Yorumlaben hep öyleyim cekinirim bir bayanın yanına oturmaya sevmem ayakta kalmak daha iyi hissetiriyor
11 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılHiç öyle bişey yok niye oturmayayım. Ha peynirli doritos kokusu geliyorsa o ayrı
10 Yorumla
+1 yılrahatsız etmemek içindir
ben oturuyom valla umrumda olmaz :D20 Yorumlacekındıyınden bırde etraftakıler sanmasınkı kadın duskunu dıye gecen bende otobusdeydım arkaya dogru gıdıyordum kadının yan koldukta cantasını alırgıbı yaptı ben oturayım dıye oturmadım
19 Yorumla
+1 yılbende oturuyorum ama ülke geneli sapkın ve salak düşüncede olduğu için oturmadığımda oluhlr
10 Yorumla
+1 yılKadınların tüm erkekleri sapık olarak görmesinden. Yani bunun sebebi kadınlar :/
13 Yorumla- +1 yıl
Bu düşünce o adamı kadının yanına oturtmuyor. Ya bu düşünceden vazgeç ya da neden oturmuyor acaba diye merak etme
- +1 yıl
Senin bence sorunların var, yakın zamanda terapi gör. Hem erkeklere sapık diyorsun hemde neden yanıma oturmuyor diyorsun. Nasıl bir ironisin :D
Turkiye kimseye guven olmaz kadinlar cekinir diye urker diye baska bir sebebi yok diyemeyecegim cunku var tacizler tecavuzler
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim hiç öyle bir derdim yok yer varsa otururum. Erkek kız teyze amca farketmez
10 Yorumla
+1 yılKendince saygı rahatsız olmasın zihniyeti cahill insanların işin
20 YorumlaBen otururum ama çok zor durumda kalinca otururum. Yani tek boş yer orasiysa otururum öyle yani. Her kadının ya da kizin yanınada oturmam.
10 Yorumla
+1 yılSen hiç metrobüse binmedin galiba😂
19 Yorumla- +1 yıl
Cidden çok şanslısın o zaman 😂
- +1 yıl
Yok metro farklı. Metrobüs otobüs gibi ama ayrı bir yolu var diğer arabalardan o yüzden trafik olmuyor. Ama kalabalığı çok meşhurdur örneğin iş çıkışı zincirlikuyu metrobüs durağı diye google görsellere yazarsan ne demek istediğimi anlarsın😂
- +1 yıl
Sadece bekleyenler o birde sen metrobüsün içini görsen 😂 Her gün iki kere bu çileyi çekiyorum istanbuldan bir an önca gitmem gerek 😂😂
- +1 yıl
Sağol valla😂
+1 yılyanlış anlaşılır oldu her şey bu ülkede
ama bu böyle gitmez10 Yorumla
+1 yılKadın rahatsız olmasın diye.
116 Yorumla- +1 yıl
Kadın niye rahatsız olsun benden kafayı yicem şimdi çıldırıcam ben amuda kalkarak mı oturuyorum otobüste :D
- +1 yıl
nerde yaşıyonuz siz anlamıyorum şehir felan
- +1 yıl
@IWDevotion olamaz mı rahatsız?
- +1 yıl
Olaması için sebep söylermisin
- +1 yıl
@IWDevotion daha önce yaşadığı bir olay olabilir. Otobüste tacize uğramak gibi.
- +1 yıl
ne olum oturmaktan bahsediyoruz nasıl taciz edicek ayrıca normal bir insandan bahsediyoruz neden taciz etsin
- +1 yıl
@IWDevotion beni taciz ettiler
- +1 yıl
Daha önce hiç öyle bir olaya tanık olmadım belkide ben bilmiyorum
- +1 yıl
Haydaa nerde oldu bu
- +1 yıl
@IWDevotion Böyle olay Türkiyede çok. Şurada soru sor otobüste hiç tacize uğradınız mı diye anket yap ve cevapları gör bazı erkekler bile tacize uğruyo artık
- +1 yıl
Erkekler pek anlamaz kadınları. Ara sıra empati kurmak gerek.
- +1 yıl
Ben pek bilmiyorum o zaman İzmir Eshotla gidiyorum kaç senedir görmedim daha öyle bir olay
- +1 yıl
@IWDevotion İzmir medeni şehir daha az yaşanıyordur ama Tr de çoook örnek var
- +1 yıl
@Burcakxx Haklısın o zaman da ben kız olsam döner çakarım bir tane milletin içinde bakar durur öyle :D
- +1 yıl
@IWDevotion adam ya inkar ederse yapmadım derse gel de ispat et. Gerçi bu durumlarda genelde kadınlara inanılır ama ters tepme adamın kafayı sana takma ihtimali var
Gizli Üye(30-35)+1 yılben genelde telefonlari gözetlemek için oturmuyorum :D
10 Yorumla
+1 yılRahatsiz olmasin diye ozellikle tesetturlu bir bayansa dikkat ederim.
00 Yorumla
+1 yılUtanıyordurlar veya rahatsız olmasın diye olabilir
17 Yorumla- +1 yıl
Neden rahatsız olsun ben tersten felan mı oturuyorum otobüste üstüne felan mı çıkıyorum veya
- +1 yıl
@IWDevotion bazı erkekler 2 metre bacak açtığı için olabilir mi?
- +1 yıl
Nasıl yaa :D zaten oturma yeri dar bacağını nereye açıcak
- +1 yıl
@IWDevotion i.hurimg.com/.../55eaaceaf018fbb8f88f8fbc.jpg
Böyle de oturulmaz. Alanımı işgal edemezsin, böyle bir hakkın yok - +1 yıl
Ben niye böyle oturayım yaa zaten zayıfım sıkışan tarafım ben normalde öyle oturanı zaten uyarırsın düzeltir
- +1 yıl
@IWDevotion ben uyarırım kesinlikle. Ama uyarmaktan çekinen çok kız var
- +1 yıl
Ahhh anladım şimdi
+1 yılSizin biraz psikolojik sorunlarınız oldugundan aniden ticavuzcuuu diye bagirmanizdan çekiniyoruzdur.
10 YorumlaBöyle bir şey mi varmış
14 YorumlaUtanır mesela ben utanırım :)
10 YorumlaRahatsız etmemek için.
10 Yorumla
+1 yılkadın sapık demesin diye.
21 Yorumla- +1 yıl
Bu silivri otobüsü mü? 😂
+1 yılBende öyleyim kişisel tercih açıkçası
10 YorumlaBuraadan anlatmak istemem 😉
10 YorumlaBelki kadın rahatsız olur diye
10 Yorumla
+1 yıloturduğumdan bilmiyorum
10 YorumlaBen oturuyorum sorun yok 😊
10 Yorumla
+1 yılKadin rahatsiz olmasin diye
10 Yorumlakadınlar rahatsız olmasın diye
10 Yorumla
+1 yılOturursan sapıksın bakışı varsa kadında, oturmam
10 Yorumlakadin rahatsiz olur diye
10 Yorumla
+1 yılsiz sapik gözüyle bakmayın diye
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçarsan bakarlar. Yanına oturup sürtünse daha mı iyi. Ben de ayakta kalmayı tercih ederim, ayakta olan bayanlar otursun diye!
00 Yorumla
+1 yılKarşıdaki kadın bazen o ifadeyi verebiliyor
10 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler