Temel amacımız kendimizi sevmek değilmi?
Toplumda bozulmasın diye kurulan yuvalarda kurban edilen kadınlar var. Ne hanım deniliyor ne de cariye, hertürlü amaca uygun olarak kullanılan, imzayla sahip olunulmuş kadınlar var. Bize, yemek ve temizlik yapmayı kocaya iyi bir hizmetçi yetiştirmeyi amaçlamış analarımız var bide . Üzücü değilmi? Keşke en önce kendimize saygı duymayı hiçbirşeye mecbur olmadığımızı ve dünyaya gelme amacımızın bir erkeğe adanmak olmadığını öğreten bilinçli ebeveynlerimiz olsaydı !
Her şiddete maruz kaldığımda buna bağışıklık kazandığımı farkettim. Bende artık yıllar içinde buna alıştım. Canım nerdeyse hiç acımıyor. Esas düşündüğüm şey; ben niçin ısrarlıyım dayak yemeye? Sevgili büyüklerimizin "herkeste var kızım herkes çekiyor yuvan dağılmasın çocukların öksüz kalmasın kocandır o senin otur ekmeğini ye" diye beynimizi yıkadıkları için olabilirmi? Bu sevgili büyüklerimizmi bizi köleleştirdi? Onurumuzun mücadelesini sessiz kalarak kazandıkmı sizce?

Bir sadisti tatmin etmekten öteye geçtimi?
Beni yüreklendirip kefen paramı boynuma altın yapan aileme teşekkür ederim. Günaha girmek istemeyen yuvamın bozulmasını istemeyen bencil akılveren büyüklerime teşekkür ederim. Bana ne büyük bir iyilik yaptıklarını keşke kendileride görebilseler..
Ben bu şekilde belki uzun bir müddet devam edicem, belki ömrüm yettiği kadar.. Cesaretim yok. Fikrim yok. Özgüvenim yok. Öğrendiğim kadar dert çekmeye, öğretmedikleri kadar özgürlüğe kilit vurmaya devam edicem.
Evlenmeden önce yaratılış amacınızın ne olduğunu bir düşünün!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar