Heryer ama solo varken sıkıntı yok tabiki solomsolo
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 ay
Çocuk olduğundan dolayı hem telaş hem panik derken eli ayağı dolanabiliyordur bence aile üyelerinin. Okul günü unutulan eşyalar, stresle yere dökülen yemek, tam da o günü bulan sorunlar
Bu soruya yanıtım kesinlikle mutfak ya da yemek masası hele o çocuk kendi odasında çalışmayan biriyse bu dediğimi çok iyi anlarsınız bence. Oturma odasındaki kırılmış uçlar, silgi tozları... 😆
Valla küçüklüğümden beri hep dağınık bir çocuktum sürekli odam dağınıktı bir türlü alışamadım. Küçükken hep çantayı odaya fırlatır direkt dışarı koşardım. Eğer çocuklarınız da daginiksa o oda dağılacak illaki bunun kaçarı yok
valla kardeşime dayanarak söylüyorum. bizim evde iki yer eşit miktarda kirleniyor. oturma odası ve tuvalet. velet odada yapamadığı duvar boyama işlemini tuvalette hallediyor olan anneme oluyor.
Genelde en çok antre/giriş kısmı kirleniyor; ayakkabılar, çantalar, montlar orada birikiyor. Ardından da mutfak masası ödev ve atıştırmalık yüzünden en hızlı dağılan yer oluyor.
Okul başlayınca evde en çok antre dağılıyor. Ayakkabılar gelişigüzel çıkıyor, çantalar yere bırakılıyor, montlar askıya asılmıyor. Her gün küçük bir kaos.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Bence anneler okulla ıstırahate cekılıyor pek bi yer de kırlenmıyor aslına bakarsan😃😃
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
solo aldığımdan beri bütüün temizlik bezlerini çöpe attım☺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
257Cevap
Üniversite ye geçtim annem evi çok dağıtıyorsun diyordu artık demez
Silgi kırıntılarından yer zemini kirlenir daha çok 😒
Çalışma odası heryer kırtasiye malzemesi kalemler çizikler
Bir evde en çok kirlenen yer hol çocuk olsun olmasın
Uzun yıllardır evde çocuk yok. O yüzden bilemiyorum.
okul elbiseleri tabik haftada bazen iki kete yıkamak gerekiliyor
Evet her yerde pratik ev okul iş seyahat te arabada bile işe yarıyor ben çok memnunum
Bence koridordaki halı, paspas, oturma odasındaki koltuklar, halı, banyo
evet telaş vesaire derken çok yoğun oluyor çocuğum olursa bakarız
Heryer ama solo varken sıkıntı yok tabiki solomsolo
Çocuk olduğundan dolayı hem telaş hem panik derken eli ayağı dolanabiliyordur bence aile üyelerinin. Okul günü unutulan eşyalar, stresle yere dökülen yemek, tam da o günü bulan sorunlar
Neyse ki Solo var
Evde kirli olmayan yer kalmıyor neyse ki solo imdada yetişiyor 😅
Solo olmasa halimiz yamanmış vallahi :D
Eğitim öğretim yılı hayırlı olsun minnak öğrencilere
Yüzey temizleyici çıkarmayan marka kalmadı herhalde
Bütün her yer olur ama biz de çocuk yok kafa rahat xvs
Bu soruya yanıtım kesinlikle mutfak ya da yemek masası hele o çocuk kendi odasında çalışmayan biriyse bu dediğimi çok iyi anlarsınız bence. Oturma odasındaki kırılmış uçlar, silgi tozları... 😆
Benim oğlumu tarif etmişsin
Bizdede aynı durum çalışma odası yokmuş gibi yemek masasında yapılıyor ödevler.
😀😀😀 hepimizin derdi aynı sanırım
solo kaliteli güzel marka markette ilk tercihim ama bazen göremiyorum markette her zaman olmuyor
Sabah okul telaşında banyo ve mutfakta ufak kazalar kaçınılmaz oluyor. Solo yüzey temizleme havlusu elimde dolaşıyorum sabahları :D
Ahaahah çok iyi değil mi ama ya :D
harika bir bence elinize sağlık pratik bilgiler
Valla küçüklüğümden beri hep dağınık bir çocuktum sürekli odam dağınıktı bir türlü alışamadım. Küçükken hep çantayı odaya fırlatır direkt dışarı koşardım. Eğer çocuklarınız da daginiksa o oda dağılacak illaki bunun kaçarı yok
Her yer zeminler duvarlar halılar ve koktuklar genelde
Ayyy alla şükür okul telaşı bitti bizde hem okuyup hem çalışmak 🤯 şu an tek sorun çalışmak hahahahaha
Kesinlikle eve giriş. :D Öyle bir girip her şeyi fırlatıp çamur yapıyolar ki. :D Neyse ki solo ile siliyorum hemen.
Ama okullar açıldı anneler icin tatil başladı olsun okadarcık büyüyene kadar göz yummak en iyisi 😌
Çocuklar okula başlayınca ev kirlenmiyor ki 😀😀😀 aksine daha derli toplu kalıyor bizde
Tatil başladı desene
evin heryeri desek aslında sanki daha mantıklı olabilir😅
Solo yüzey temizlik ürünleri çok kullanışlı pratik hijyenik
Çocuklar okuldan dönünce en çok banyo kirleniyor :( Ama solo ile hemen hallediyoruz <3
En çok mutfak kirleniyor bence çünkü sabah akşam yemek hazırla vs
valla kardeşime dayanarak söylüyorum. bizim evde iki yer eşit miktarda kirleniyor. oturma odası ve tuvalet. velet odada yapamadığı duvar boyama işlemini tuvalette hallediyor olan anneme oluyor.
Genelde en çok antre/giriş kısmı kirleniyor; ayakkabılar, çantalar, montlar orada birikiyor. Ardından da mutfak masası ödev ve atıştırmalık yüzünden en hızlı dağılan yer oluyor.
Okul başlayınca evde en çok antre dağılıyor. Ayakkabılar gelişigüzel çıkıyor, çantalar yere bırakılıyor, montlar askıya asılmıyor. Her gün küçük bir kaos.
Bence anneler okulla ıstırahate cekılıyor pek bi yer de kırlenmıyor aslına bakarsan😃😃
solo aldığımdan beri bütüün temizlik bezlerini çöpe attım☺
Her öğrencide ve her kişide bulunması gereken ihtiyaç malzemesi
Valla bizde çocuk yok ama geçmişte aile evinde yaşanılan faktörlerden yola çıkarak en çok kirlenen yerler çocuk odası ve mutfak bence
Ben üniversiteye gidiyorum ailemizin evi ama çekirdek aile ben annem babam kardeşim yani kardeşim liseye gidiyor evde çok kirlenmiyor.
Lavabo ve havlusu. Bir çırpıda el yıkanır lavaboda siyah siyah su damlacıkları, havluda ıslanınca yumuşayan kirlerin geçişiyle lekeler
Çocukların kendi odaları tabiiki de. Özellikle duvarları kalemlerle boyalarla çizmeye bayılıyorlar :)
Ben okula giderken en çok masamın üzeri kirlenirdi. Hala öyle aslında. Sürekli odamda ve masamda vakit geciriyorum
Mutfak bence. Okula yetişmek için aceleyle kahvaltı hazırlanıp mutfağı toparlamaya vakit kalmaz.
Kirlenmeyen bir yer yok özellikle çocukların temas ettikleri yerler
lavabo kirleniyor çünkü genelde elleri kirli oluyor ve orayı da pisletip kirli bırakıyor.
Anne misin sende
direkt odam dolabım yatagım masam her her karmakarısık
Çocuğun masası işlenebilir ayakkabısı sulugunun dışı
@Selcanoterxx evet
Tabii ki de her yer... Ama soloyla güç bizdeee lekelere geçit yokk
Çalışma masası ya bence makyaj masasıda olabilir ssjs
Ben hep çocuk olduğum için bu konuda yorum yapamıyorum 🤭😹
evde en çok kirlenen yer giriş kısmı yani antre gibi yerler daha çook kirlenir
Kirli sepeti sanırım sonuçta eve daha az uğranıyor eskisi kadar dağılmaz ama kitaplıklar da olabilir
Bence başta salon ve mutfak en çok kirlenen yerler olur
Coluk Cocuk Yok Genelde Heryer Temiz Ben Kirletmedim Sürece 😃
Genelde çocuk odası vs filan
Mutfak kahvalti desen var bulasik desen var ogle yemegi vs vs
Halılar en çok kirlenir ve pakeler kirlenir kıyafetler kirlenir
Giriş kapısı ve ayakkabılık çocuklar eve adım attı mı toz ve çamur hemen yayılıyor. Neyse ki solo yüzey temizleme havlusu ile hallediyoruz hemen
Evde her yer kirlenir maalesef. en çok da odalar
Evi bilmem ama... Okulda kesinlikle her yeri kirletiyorlar
Küçük kardeşim okulda maç yaptığı için beyfendinin kirlenmeyen yeri kalmıyor 😂
Sessizlik sakinlik olur Kafa dinlemek için güzel bir keyif yani
En çok kirlenen yermi temizlik olmaz ki o evde zaman yok kfkekd