Alışveriş & Hediyeler Tatil sonrası temizlik = Yazın en büyük sınavı. Sen bu işi nasıl kolaylaştırıyorsun? (Sayfa 4) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1317 Tatil sonrası temizlik = Yazın en büyük sınavı. Sen bu işi nasıl kolaylaştırıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 30 kişi beğendi
FranzKafkaa29 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Genelde birilerine yaptırarak tabiki 😅😅😅 0 0 Yorumla
_nalann Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 84% 11 ay Kolay diye bir şey yoktur herşeyde emek şart 0 0 Yorumla
Ssherlock Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 108% 11 ay Tatil sonrası temizlik solo ile daha kolayy 0 0 Yorumla
justtmurat Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 11 ay Köşeye solo at, iki dakikada pırıl pırıl her yer 0 0 Yorumla
belirsizkaranfil Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Hem tatil sonrası hem tatil öncesi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Tatil sonrası temizlik zor degil Yeter ki doğru malzemeler kullanılsın gerisi kolay. 0 0 Yorumla
melenri Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 33% 11 ay Temizlik şart tabikide. Ama terliyor insan 0 0 Yorumla
Anlamadımgitti41 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 11 ay Tatile gitmediğim için sorun yok 😂 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 11 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. bir kaç gün dinleniyorum ondan sonra yapıyorum.. 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 11 ay Az az yaparak bitirmeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
ZehirliSarmasik0 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 11 ay Temizliği ben yapmıyorum sevgili solo. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Solo yüzey temizlik havlusu ile problemi kökünden çözüyorummm solo💗💗💗 0 0 Yorumla
Yangınsözlühüddam Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Hele hayırlısıyla bir dönelim de :) 0 0 Yorumla
oktaytetik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 11 ay Solo kullanmadım hiç tahriş ediyor mu dndjjdndnd 0 0 Yorumla
papatyagirlll Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Ara ara yaparak bitirebiliriz aslında 0 0 Yorumla
Hristiyan-1misyoner Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Temizlikçi geliyor uğraşmak yok 0 0 Yorumla
MaskeliPanter Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Bizim evde var çok güzel çok kullanışlı 0 0 Yorumla
Herbokolog7 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Bilgilendirme için teşekkürler arkadaş 0 0 Yorumla
Uğurr1903 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% 11 ay Temizlik imandandır temiz olun temiz kalın ulen 0 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% 11 ay Temizlikçi tutuyoruz o şekilde yapıyorum 0 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 11 ay Solo her yerde rahatlık tabikide vazgeçilmezim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
268Cevap
Evet bende seviyorum bunu
Genelde birilerine yaptırarak tabiki 😅😅😅
Solo gibisi yok harika bir ürün
Solo iyi gerçekten tavsiye ederim
Temizlik çok üşeniyorum ama hayatın en önemli şeylerinden biri
Ben çok yapmıyorum ya 😅 😅
solo candır gerisi heyecandır
Kolay diye bir şey yoktur herşeyde emek şart
Tatil öncesi yapmak tabiki de insan daha rahat olur
Müzik ileee taçlandırıyorum👑
Kolay gelsin dostum eyvallah
Tatil öncesi temizlik tabikideee
nefret nefret sirekli temizlilten yeterli değil mi var da ben
Tatil sonrası temizlik solo ile daha kolayy
Köşeye solo at, iki dakikada pırıl pırıl her yer
Tatile gitmedim sorun yok
yapmıyoruz gitmeden temizliyporuz :D
Bir solo alabilir miyim😊😊👍🏻
Hem tatil sonrası hem tatil öncesi
Tatil sonrası temizlik zor degil
Yeter ki doğru malzemeler kullanılsın gerisi kolay.
Temizlik şart tabikide. Ama terliyor insan
#solo hayat kurtarıyor :)
Tatile gitmediğim için sorun yok 😂
Döner dönmez başlarım temizlge
Gitmeden de gelincede temizlenir
En basitinden temizlikçi tut o yapsın 😅
Canım isteyince temizlik yapıyom ya
bir kaç gün dinleniyorum ondan sonra yapıyorum..
Az az yaparak bitirmeye çalışıyorum
Farketmez bana lalalalalalalalal
Tatil öncesi tabiki sorması dandisk
Tabiki soloyla daha pratik
Temizliği ben yapmıyorum sevgili solo.
Hiç bir şey yapmıyorum, o kadar🤣
Katiliyorummmmmmmmmmmmmmmm
Eve temizlikçi çağırarak.
organize yeterince edilmişse çok kolaylaşır
Temizlik yapmiyorum ki ben amasyada
Çok kullanışlı bence te n
Müziği açıyorum ve başlıyorum