Alışveriş & Hediyeler Tatil sonrası temizlik = Yazın en büyük sınavı. Sen bu işi nasıl kolaylaştırıyorsun? (Sayfa 3) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1317 Tatil sonrası temizlik = Yazın en büyük sınavı. Sen bu işi nasıl kolaylaştırıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 30 kişi beğendi
Onurrr2636 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 11 ay Temizlikçi tutarak olurdu heralde tatile gidemediğimiz için😅 0 0 Yorumla
Ceylannnx Takip Et Xper 1 Yaş: 26 11 ay Yardım edebilecek biri varsa sohbet eşliğinde daha kolay bitiyor 0 0 Yorumla
YorgunCİCEK52040 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 11 ay yapmayarak :DDD ve sadece yatarak karşılıyorum ne uğraşıcam be aman 0 0 Yorumla
yildizzzx93 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 11 ay Sık sık tozları alarak bunu alışkanlık haline getirmeliyiz 0 0 Yorumla
Скы_Ԝалкэр Takip Et Xper 2 Yaş: 30 11 ay Mümkün olduğunca temiz bırakarak gidiyorum ve geldiğimde çok sorunla karşılaşmıyorum 0 0 Yorumla
OsmaniyeBey Takip Et Xper 4 Yaş: 42 11 ay Süpürge ile temizledikten sonra nemli bir bez ile gördüğüm yerleri siliyorum. 0 0 Yorumla
Astaldo5122 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 11 ay Temizlik her zaman şart harhafta kesinlikle temizlikti çağırırım ve detaylı isterim 0 0 Yorumla
inxcix Takip Et Xper 2 Yaş: 29 11 ay Kesinlikle temizlik şart ve işimi soloyla rahatlıkla hallediyorum 0 0 Yorumla
mrkikirik Takip Et Xper 4 Yaş: 27 11 ay Kuzenlerim sağolsun ben hiç uğraşmıyorum 😂Geliyorlar, temizliyorlar, gidiyorlar 🙃 0 0 Yorumla
Ricardo__ Takip Et Xper 3 Yaş: 40 11 ay Aile ortamı yardımlaşma temizlik ile daha zevkli olur 0 0 Yorumla
Medusa_3 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 11 ay Tatil dönüşü temizlik gerçekten zorlu bir süreç fakat solo ile bu çok kolay hale geliyor. 0 0 Yorumla
çikolata-adam Takip Et Xper 4 Yaş: 38 11 ay bunlar sayesinde rafların tozu için su dolu kova vs eskide kaldı 0 0 Yorumla
Gizli6732 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 11 ay Çok zor oluyor tatilden sonra insanın yapası gelmiyor 0 0 Yorumla
prensesssssss6565 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 11 ay Hepsini makineye attım Beyazlar siyahlar ayrı ayrı ve bitti 0 0 Yorumla
BirYuDumEspressO Takip Et Xper 3 Yaş: 38 11 ay Şu anda evdeyim misafir gelecek akşama ben elimde Solo ile temizlik yapıyorum 0 0 Yorumla
MehmetOzkan9966 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 11 ay Antrenman yaparak ve psikolojimi hazirlayarak 0 0 Yorumla
Kagan-Kaptan Takip Et Xper 2 Yaş: 43 11 ay Her zaman temiz tutuyoruz, çünkü Her zaman tatildeyiz 0 0 Yorumla
themovie Takip Et Xper 4 Yaş: 23 11 ay Ne bileyim ev temizliği yapmayı sevmiyorum onun yerine yerime yapan oluyor 0 0 Yorumla
Benimişteöff Takip Et Xper 1 Yaş: 27 11 ay Bu havlular hayatımıza girdiğinden beri ev işleri hep çok daha kolay 0 0 Yorumla
Enss0606 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 11 ay Gitmeden temizlersen bütün sorun ortadan kalkar gibi 0 0 Yorumla
skilyonerzenci Takip Et Xper 1 Yaş: 95 11 ay Soloyla temizlik yapıyorken betalar kuduruyor. Bu yüzden alfaların tercihi Solo. 0 0 Yorumla
McBorderles Takip Et Xper 4 Yaş: 30 11 ay tek yaşadığım için ve küçük ev olduğundan zorlanmıyorum 0 0 Yorumla
peceli1624 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 11 ay Çok kaliteli kesinlikle tavsiye ederim on numara bes yıldız ürün herkese oneririmmmm 0 0 Yorumla
Pıttıkboğann41 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 11 ay Temizliğin üstadı solooo gerçekten çok güzel bi marka 0 0 Yorumla
busenur_23 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 11 ay Valla ben her gün temizliyorum ev işleri hiç bitmiyor ki yaaa 0 0 Yorumla
Kovadakisu Takip Et Xper 2 Yaş: 42 11 ay Yazlığım olsaydı :) tabi ki robot süpürge ve temizlik havluları ile hallederdim 0 0 Yorumla
veglsancisi Takip Et Xper 3 Yaş: 23 11 ay Tatile gidemedik daha ama bir an önce yapar çıkarız annemle 0 0 Yorumla
Femboyum Takip Et Xper 5 Yaş: 20 11 ay Solo gerçekten çok doğal içerikleri var hassas tenime tam uyuyor 0 0 Yorumla
KlavyeninSessizTusu Takip Et Xper 1 Yaş: 20 11 ay Nefret kustuğum eşyalardan kurtulup temiz başlangıç yapmak en iyisi diyorum. 0 0 Yorumla
kirmizialevv Takip Et Xper 2 Yaş: 23 11 ay Kolaylaştıramıyorum bana cok zor geliyor ama temizlik yapmadan da duramiyorum 0 0 Yorumla
Bluesky_9688 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 11 ay Tabiki heryerde elim ayağım olan temizlik havlulariyla 0 0 Yorumla
Werteb Takip Et Xper 2 Yaş: 20 11 ay Valla solo temizlik havlusu gerçekten baya iş yapıyor teşekkürler solo 0 0 Yorumla
Mehmet_Yılmaz98 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 11 ay Sevgilim sizi tercih ediyo 2,5 saate ev pırıl pırıl 0 0 Yorumla
Pentegrama6134 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 11 ay Temizlik zor iş Allah kolaylık versin sıcakta temizlik yapana 0 0 Yorumla
hazan49 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 11 ay Temizlikçi tutarak ev işleri zor oluyor tüm gün çalıştıktan sonra ev temizliği yapmak 0 0 Yorumla
maskülenn Takip Et Xper 1 Yaş: 26 11 ay Tatil dönüşü hiçbir şey yapmayarak Temizlemeyerek :) 0 0 Yorumla
MavrickParadox Takip Et Xper 3 Yaş: 30 11 ay Normalde ben tatilden sonra temizlik yapmam ya çok zor gelir bana nedense 0 0 Yorumla
Protonyum8 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 11 ay Hayatımı en çok kolaylaştıran imkanlar sunan en kalın katmanlı Solo tek geçerim 0 0 Yorumla
Vicky_1 Takip Et Xper 3 Yaş: 19 11 ay şu an kısa süreli bir tatildeyim ve evet kaldığım eve gelince toparlaması zor olacak 0 0 Yorumla
Azrasut Takip Et Xper 1 Yaş: 30 11 ay Solo yüzey temizleme mendilleri hayatı kolaylaştırıyor 0 0 Yorumla
voluptas Takip Et Xper 1 Yaş: 45 11 ay ben tatile gitmeden evi temizliyorum her yeri kapatım gidiyorum geldiğimde ev tertemiz oluyor 0 0 Yorumla
Sedaklks Takip Et Xper 2 Yaş: 22 11 ay Temizlik yapıp tatile gittikten sonra bulduğun o temiz ev. Miss gibi 0 0 Yorumla
atabey911 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 11 ay tatil sonra sadece temizlik değilki, yaptığın her şey ağır geliyor. 0 0 Yorumla
serdar9797 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 11 ay solo gerçekten çok büyük işler başarıyor temizlikte 0 0 Yorumla
rumuzumsu Takip Et Xper 2 Yaş: 21 11 ay Her şeyi zamanla sırasına göre yaparım. Maximum 3 gün içinde bitmiş olur. 0 0 Yorumla
Li3xsa Takip Et Xper 1 Yaş: 19 11 ay Solo həyatımı kurtarıyorsun her zaman bayıldım sanaa😍 0 0 Yorumla
aichlibe Takip Et Xper 1 Yaş: 20 11 ay genelde ailem çatır çutur yorgunluktan bayılırken yatıp dinlenirim 😁 0 0 Yorumla
BeyazYarasamm Takip Et Xper 3 Yaş: 20 11 ay Evi çok kirli bırakmadan çıkıyorum. Sonra gelince yavaş yavşa hallediyorum 0 0 Yorumla
Msserenn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 11 ay Hiç oturmadan başlıyorum., çünkü oturunca kalkmak çok zor 0 0 Yorumla
KokonaaGörL Takip Et Xper 3 Yaş: 21 11 ay Ev temizliği artık çok kolay Solo ile 5 dk da pratik temizlik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
268Cevap
Temizlikçi tutarak olurdu heralde tatile gidemediğimiz için😅
Yardım edebilecek biri varsa sohbet eşliğinde daha kolay bitiyor
yapmayarak :DDD ve sadece yatarak karşılıyorum ne uğraşıcam be aman
Sık sık tozları alarak bunu alışkanlık haline getirmeliyiz
Mümkün olduğunca temiz bırakarak gidiyorum ve geldiğimde çok sorunla karşılaşmıyorum
Süpürge ile temizledikten sonra nemli bir bez ile gördüğüm yerleri siliyorum.
Temizlik her zaman şart
harhafta kesinlikle temizlikti çağırırım ve detaylı isterim
Kesinlikle temizlik şart ve işimi soloyla rahatlıkla hallediyorum
emeğinize sağlık. ama yorucu oluyro temizlik :/
Kuzenlerim sağolsun ben hiç uğraşmıyorum 😂
Geliyorlar, temizliyorlar, gidiyorlar 🙃
Yardımlaşarak, robot süpürgeler sağolsun 😅
Aile ortamı yardımlaşma temizlik ile daha zevkli olur
Tatil dönüşü temizlik gerçekten zorlu bir süreç fakat solo ile bu çok kolay hale geliyor.
Tatile gitmrmk 😂 ya da şirkete temizletmek
bunlar sayesinde rafların tozu için su dolu kova vs eskide kaldı
Çok zor oluyor tatilden sonra insanın yapası gelmiyor
Hepsini makineye attım Beyazlar siyahlar ayrı ayrı ve bitti
Şu anda evdeyim misafir gelecek akşama ben elimde Solo ile temizlik yapıyorum
Antrenman yaparak ve psikolojimi hazirlayarak
Her zaman temiz tutuyoruz, çünkü Her zaman tatildeyiz
Ne bileyim ev temizliği yapmayı sevmiyorum onun yerine yerime yapan oluyor
Bu havlular hayatımıza girdiğinden beri ev işleri hep çok daha kolay
Yeni Solo Temizlikte Ultra Güçle
Uç Sevinçle 😏
Gitmeden temizlersen bütün sorun ortadan kalkar gibi
Soloyla temizlik yapıyorken betalar kuduruyor. Bu yüzden alfaların tercihi Solo.
tek yaşadığım için ve küçük ev olduğundan zorlanmıyorum
Çok kaliteli kesinlikle tavsiye ederim on numara bes yıldız ürün herkese oneririmmmm
Temizliğin üstadı solooo gerçekten çok güzel bi marka
Valla ben her gün temizliyorum ev işleri hiç bitmiyor ki yaaa
Yazlığım olsaydı :) tabi ki robot süpürge ve temizlik havluları ile hallederdim
Tatile gidemedik daha ama bir an önce yapar çıkarız annemle
Ev işlerinden üşenmediğim için pek zor değil
Solo gerçekten çok doğal içerikleri var hassas tenime tam uyuyor
Nefret kustuğum eşyalardan kurtulup temiz başlangıç yapmak en iyisi diyorum.
Kolaylaştıramıyorum bana cok zor geliyor ama temizlik yapmadan da duramiyorum
Tabiki heryerde elim ayağım olan temizlik havlulariyla
Valla solo temizlik havlusu gerçekten baya iş yapıyor teşekkürler solo
Sevgilim sizi tercih ediyo 2,5 saate ev pırıl pırıl
Temizlik zor iş Allah kolaylık versin sıcakta temizlik yapana
Temizlikçi tutarak ev işleri zor oluyor tüm gün çalıştıktan sonra ev temizliği yapmak
Tatil dönüşü hiçbir şey yapmayarak Temizlemeyerek :)
Normalde ben tatilden sonra temizlik yapmam ya çok zor gelir bana nedense
Hayatımı en çok kolaylaştıran imkanlar sunan en kalın katmanlı Solo tek geçerim
Temizlik Yapmayarak 🤷 o yüzden de rahatım.
şu an kısa süreli bir tatildeyim ve evet kaldığım eve gelince toparlaması zor olacak
Solo yüzey temizleme mendilleri hayatı kolaylaştırıyor
İhtiyacım var ama belki daha iyisi de vardır
tatil dönüşü temizlik yapmaya mecali olan mı var?
ben tatile gitmeden evi temizliyorum her yeri kapatım gidiyorum geldiğimde ev tertemiz oluyor
Temizlik yapıp tatile gittikten sonra bulduğun o temiz ev. Miss gibi
tatil sonra sadece temizlik değilki, yaptığın her şey ağır geliyor.
solo gerçekten çok büyük işler başarıyor temizlikte
Her şeyi zamanla sırasına göre yaparım. Maximum 3 gün içinde bitmiş olur.
Solo həyatımı kurtarıyorsun her zaman bayıldım sanaa😍
genelde ailem çatır çutur yorgunluktan bayılırken yatıp dinlenirim 😁
Evi çok kirli bırakmadan çıkıyorum. Sonra gelince yavaş yavşa hallediyorum
Çağırıyorum Bir temizlik firmasını kökten çözüm 😂
Hiç oturmadan başlıyorum., çünkü oturunca kalkmak çok zor
Ev temizliği artık çok kolay Solo ile 5 dk da pratik temizlik
üşenmem gecene kadar öylece duruyor