Tatil sonrası temizlik gerçekten zor olabiliyor. Ben genellikle hızlı ve pratik olması için solo kağıt havlu kullanıyorum; hem yüzeyleri kolayca siliyor hem de fazla zaman kaybetmemi engelliyor.
Işe önce valizi boşaltmakla başlıyorum zaten giderken evi süpürüp silip gitmişimdir yüzeysel bir temizlik daha ilk önce sonrasında günlere yayarak süpürme silme camlar pencereler derken tatil dinlenmişliği ile yapıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Tatile yine gidemedik ama temizliği hep yapıyoruz tabi ki solosuz olmaz 🥲
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Tatil sonrası temizlik işini çok uzatmayı sevmem. Solo yüzey temizlik havlusuyla kapı kolları, masa üstleri ve cam kenarlarını bir güzel sildim sonra kendime kahve yaptım. Hem kolay hem de zamandan tasarruf.
Tatil dönüşü temilik yapmıyorum tatil öncesinde yapıyorum valizimde her şey kategorili ve yıkanmış sadece valizi ac ve yerleştir bitti eğer temizlik yaparsam sadece süpürüyorum rahatlığım için üşenmemem lazım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Tatil enerjimi kaybetmeden temizlik bitsin istiyorum. Solo yüzey temizlik havlusu ile hızlı hızlı yüzeyleri sildim içim rahatladı!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Evde yalnız yaşıyorsan ya da temizlikten anlamam diyorsan bir solo yüzey temizlik havlusu edin. Çamaşır suyu falan yok direkt sil geç.
Detaylı olan temizlik düzen tatil öncesi tabiki tatil sonrası tek kullanımlık temizlik ıslak mendilleriyle tozları alıp çamaşır makinasıyla iki günlük bir bağ kuruluyor 😅 ister nefret bağı ister aşk 😂
Sevgi içinde ve neşeli olarak yapıyorum öyle temizlik yaparken zaman çabuk geçiyor, bittikten sonra da temizlediğimi gözden geçiriyorum sevinmek ile kalmıyor tertemiz ortamı gördüğüm de çok mutlu da olurum.
Sevgi içinde ve neşeli olarak yapıyorum öyle temizlik yaparken zaman çabuk geçiyor, bittikten sonra da temizlediğimi gözden geçiriyorum sevinmek ile kalmıyor tertemiz ortamı gördüğüm de çok mutlu olurum
Tatil sonrası temizliği yazın en yorucu işi. Kolaylaştırmak için odaları bölerim o şekilde yaparım. Müzik açar, parça parça yaparım. vakit kaybı olmasın diye hızlı hızlı yaparım.
Müzik aç yanına en sevdiğin rahatltıcı 432 hz olabilir ya da hareketli pop. dans ederek yap Tıpkı duş gibi düşün dans ederek yapılan o bedensel temizlikten tek farkı evin olması.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
işte bu yüzden annelerin sözünü dinlemek ve tatilden önce evi temizlemek çok önemli.
Yaşadığın alanı temizlemek her anlamda güzel. Temizlik sonrası o alanda geçirdiğin her dakika huzurlu. Temizlik yaparken de yüzey temizlik havluları oldukça yardımcı oluyor 🥰
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
Solo solo solooo en hesaplısı :D hesaplımı ne onu bilmem ama en güçlüsü olduğu kesin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Vay be solo temizlikte resmen çığır açmış denemk lazım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Temizlik işini uzatmayı sevmeyen bir erkek olarak söylüyorum. Solo yüzey temizleme havlusu benim gibi pratik düşünenler için birebir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
268Cevap
Tatil güzel oluyor ama tatil sonrası temizlik zor oluyor maalesef yine de yapılması gerekiyor
Hafta sonumu ayırarak 1 saatimi sadece temizliğe
Tatile gitmedim ama yazın temizlik çok zor ya sıcaktan mayışıyorsun gözün kesmiyor hiç
Tatil sonrası temizlik çok zor. Eve gidince napicam bilmem 😏
Tatil sonrası temizlik gerçekten zor olabiliyor. Ben genellikle hızlı ve pratik olması için solo kağıt havlu kullanıyorum; hem yüzeyleri kolayca siliyor hem de fazla zaman kaybetmemi engelliyor.
Işe önce valizi boşaltmakla başlıyorum zaten giderken evi süpürüp silip gitmişimdir yüzeysel bir temizlik daha ilk önce sonrasında günlere yayarak süpürme silme camlar pencereler derken tatil dinlenmişliği ile yapıyorum
Tatile yine gidemedik ama temizliği hep yapıyoruz tabi ki solosuz olmaz 🥲
Tatil sonrası temizlik işini çok uzatmayı sevmem. Solo yüzey temizlik havlusuyla kapı kolları, masa üstleri ve cam kenarlarını bir güzel sildim sonra kendime kahve yaptım. Hem kolay hem de zamandan tasarruf.
Tatil dönüşü temilik yapmıyorum tatil öncesinde yapıyorum valizimde her şey kategorili ve yıkanmış sadece valizi ac ve yerleştir bitti eğer temizlik yaparsam sadece süpürüyorum rahatlığım için üşenmemem lazım
Tatil enerjimi kaybetmeden temizlik bitsin istiyorum. Solo yüzey temizlik havlusu ile hızlı hızlı yüzeyleri sildim içim rahatladı!
Evde yalnız yaşıyorsan ya da temizlikten anlamam diyorsan bir solo yüzey temizlik havlusu edin. Çamaşır suyu falan yok direkt sil geç.
Tatil sonrası temizlik zor degil
Yeter ki doğru malzemeler kullanılsın
Detaylı olan temizlik düzen tatil öncesi tabiki tatil sonrası tek kullanımlık temizlik ıslak mendilleriyle tozları alıp çamaşır makinasıyla iki günlük bir bağ kuruluyor 😅 ister nefret bağı ister aşk 😂
Sevgi içinde ve neşeli olarak yapıyorum öyle temizlik yaparken zaman çabuk geçiyor, bittikten sonra da temizlediğimi gözden geçiriyorum sevinmek ile kalmıyor tertemiz ortamı gördüğüm de çok mutlu da olurum.
Sevgi içinde ve neşeli olarak yapıyorum öyle temizlik yaparken zaman çabuk geçiyor, bittikten sonra da temizlediğimi gözden geçiriyorum sevinmek ile kalmıyor tertemiz ortamı gördüğüm de çok mutlu olurum
En sevmediğim durumlardan tatil dönüşü ev temizlik işleri
Sizde evinizin temizliğinde Yeni Solo Yüzey Temizlik Havlularını kullanınız.
Tatilin en sevmediğim yanı zaten bu. Dönüşte temizlik yapmak. Ama tatile çıkmadan evi temiz bırakırsan çok kirlenmez bence.
Solo yüzey temizlik havlularıyla işim çok daha kolay! İyiki elimin altında her zaman oluyor ter temiz mis gibi yapıyor gıcır gıcır herkese öneririm🤍
Solo ürünleri ile yazın temizlik artık daha kolay
Öyle büyülü anlar falan olmuyor. Tatil sonrası temizlik bence yazın en yorucu işi.
Kesinlikle mendillerle işim çok kolaylaşıyor 🥳
Şu mendilleri çıkarandan Allah razı olsun :))
tatil öncesi tabi kii de en azından tatilden gelip yorumlamak var
Tatil sonrası temizliği yazın en yorucu işi. Kolaylaştırmak için odaları bölerim o şekilde yaparım. Müzik açar, parça parça yaparım. vakit kaybı olmasın diye hızlı hızlı yaparım.
Müzik aç yanına en sevdiğin rahatltıcı 432 hz olabilir ya da hareketli pop. dans ederek yap
Tıpkı duş gibi düşün dans ederek yapılan o bedensel temizlikten tek farkı evin olması.
işte bu yüzden annelerin sözünü dinlemek ve tatilden önce evi temizlemek çok önemli.
Yaşadığın alanı temizlemek her anlamda güzel. Temizlik sonrası o alanda geçirdiğin her dakika huzurlu. Temizlik yaparken de yüzey temizlik havluları oldukça yardımcı oluyor 🥰
Solo solo solooo en hesaplısı :D hesaplımı ne onu bilmem ama en güçlüsü olduğu kesin
Vay be solo temizlikte resmen çığır açmış denemk lazım
Temizlik işini uzatmayı sevmeyen bir erkek olarak söylüyorum. Solo yüzey temizleme havlusu benim gibi pratik düşünenler için birebir.
Solo temizlik ürünleri ile kolay basit hızlı ve hijyen
Tatil sonrası ev göçüyor iki tane minik kedim var onlar zaten evin bebekleri heryeri batırıyorlar
Tatil dönüşü temizlik yapmak kesinlikle yorucu. Ama düzenli olarak temizlik yapınca bence çok rahat🙆
Solo yüzey temizlik havluları pratikliğiyle favorim. Tatil dönüşü evdeki tozları tek hamlede alıyorum deterjanla uğraşmaya gerek bile kalmıyor
tatile gitmeden temiz bırakmaya çalışıyorum ve enerjim yerindeyken de yapmaya çalışıyorum yoksa temizlik tam bi eziyettr
Tatilden önce temizlik yapıp kağı pencere heryeri kapatıp tatilden sonra miss gibi tertemiz eve girmek en iyisi
Tatile gittiğim vakit döndükten sonra evimi temizlemekten asla sıkılmam çünkü temizlik yapmak tam benlik
Ben temizlik yapmayı sevmem ve hep kolayına kaçarım bu yüzden akıllı robot cam silme makinesi gibi aletlerle 30 dakikanı alır
Solo dev rulo havlu, sıradan kağıt havlulara göre üç kat daha uzun, saklaması da kat kat daha kolay!
Derin nefes alıyorum ve temizlik sonrası evimi hayal edip başlıyorum başlayınca devamı geliyor zaten
Tatile gitmeden temizliği halletmek önemli çünkü kirli birakip gidersen daha kotu olur bana göre işi önceden yapıp bir temel atmak iyidir
Solo, harika. Yüzey temizleyici ıslak havlular çok kullanışlı oluyor. Kullan at bez gibi ama daha etkili
Yazlığa gitmeden kendi evimi temizliyorum yazlığa gidince orayı kendi evime gelince ev mis gibi duruyo
Beni ilgilendirmiyor dur bari temizlikçim Svetlana atayım okusun işine yarar evimi temizlesin
Muzik acip bi kahve molasi vermek kolaylastirabilir ve modumu yerine getirebilir gibi geliyor.
Ben yazın akşam üzeri iş yaparım her yaz zira sıcak hareket edince vücut isisida artıyor buda migrenimi tetikliyor
Mutluluğun acısının bir yerden çıkması gerek. Tatil sonrası temizlik çok güzel çıkartıyor acısını tatilin 💁🏼
o sonrası temizlik bu sonrası temizlik bi kurtulamadık be ahahah
Ne kadar kendine çekilip kafana taktığın şey varsa düşünürken temizlik yapmak terapi gibi oluyor
tatil sonrası temizlik gerçekten çok zor tüm dinlendiğin boşa gidiyo sanki
temizlik yapmıyorum 🙄 böyle bir yeteneğim yok :)
Temizlikçi çağırmak daha mantıklı geliyor benim için.
Mümkün mertebe düzenli olmak gerek yoksa yoruluyoruz
Tek yaşayan biri olarak dağılmasına fırsat kalmıyo bide robot süpürge var oda kolaylaştırıyo
Arkadaşlarla iş bölünmesi yapmak daha hızlı olmasını sağlıyor
Evi kirletmediğim için gerek kalmıyor pek sadece toz konusunda fazla titizim
Solo harikalar yaratır ve zamandan tasarruf ettirir
Yaz temizliğinde ilk yapılması gereken ıslatmak oluyor çünkü diğer türlü çok toz kalkıyor.
Gerçekten temizlik mendili kullanıyorum ben de. Büyük kolaylık.