Alışveriş & Hediyeler Bahar temizliği için başkalarına vereceğin en pratik tüyon ne? (Sayfa 4) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2836 Bahar temizliği için başkalarına vereceğin en pratik tüyon ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 64 kişi beğendi
gereksizbiri1903 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Kimseyi rahatsız etmeyin, aşırıya kaçmayın yeter 0 0 Yorumla
constantin3434 Takip Et Xper 1 Yaş: 41 1 yıl Sürekli temiz olmak yeterli, ekstra bir bahar temizliğine gerek yok bence :D 0 0 Yorumla
harddcore123 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl Kızlar camları silerken askılı kıyafetler tercih edin, komşularınızı da düşünün :P :D 0 0 Yorumla
King4040 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Vallahi çok tembelim ne yazık ki çok temizlik yapamıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Soloyu kullanmalari başka temizlik malzemesi ile temizlik yaptığımı düşünmek istemiyorum hep onu kullanırız 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Biliyorsunuzdur belki ama bilmeyenler için ufak bir tüyo yerleri silmeden önce süpürmek yerine kuru bir şekilde paspaslayin saç toz ne varsa alıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Camları açık bırakmayınBir anda yağmur yağıp açık unuttuğunuz cami halinizi ıslaklığından fark edebilirsiniz 0 0 Yorumla
buuygulamanasilbişey Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Beyaz sirke olabilir en doğali 1 0 Yorumla
fundaskmn Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 55% 1 yıl Solo efsanesin 😍😍😍 süper ya üstüne yok tanımam 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben camları önce siler tozu alırım sonra makina vurup yerleri silerm 1 0 Yorumla
VerKurtul3169 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Temizlemeyin nasil olsa yine kirlenecek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sanırım bir yardımcı ile birlikte bunu yapmak en doğrusu olabilir. 0 0 Yorumla
tyjudjjtjsjds Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl evi sürekli havlandır ve yerleri ozonla sil 0 0 Yorumla
hdjdnsmsms Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Bende temizligd baslamaliyim er ya da gec 0 0 Yorumla
leafclover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% 1 yıl Temizliği biriktirme, boş kaldıkça azar azar yap 0 0 Yorumla
burkiidiyebilirsiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 90% 1 yıl Beyaz sirke ve detarjan ılık su 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Önce sinirlenip sonra kalkıp tüm evi temizlemek.. bilen bilir en iyi terapi yöntemi 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% 1 yıl Solo ile temizlik şahane gerisi bahane 0 0 Yorumla
58_Esmer_58 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Bende bir gün umutla o günü bekliyorum 0 0 Yorumla
Samwise_gamgee Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Islak mendille temizlesinler masaları 0 0 Yorumla
Shishii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 92% 1 yıl dip temizlik her yeri olabildiğince temizle 0 0 Yorumla
soruusoruyorumm Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% 1 yıl Yüzey temizleyici yerine beyaz sirke kullanmak 0 0 Yorumla
bildiginbekarim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Solo solo soooolooo 🤣 diyebilirim yaani 😁 0 0 Yorumla
tutkuluromantik012 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Temizlik temizlik yorar yapmayın o yüzden 0 0 Yorumla
Napolyonun_Görümcesi Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Solo soloooooooooooooooooooooooo 0 0 Yorumla
DnzKaptan Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yıllardır ilk akla gelen tabikide Solo 😇 0 0 Yorumla
Senhaklısınnilgun Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Guzel fikirler var tesekkurler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
282Cevap
Kimseyi rahatsız etmeyin, aşırıya kaçmayın yeter
Sürekli temiz olmak yeterli, ekstra bir bahar temizliğine gerek yok bence :D
Kızlar camları silerken askılı kıyafetler tercih edin, komşularınızı da düşünün :P :D
Vallahi çok tembelim ne yazık ki çok temizlik yapamıyorum
Soloyu kullanmalari başka temizlik malzemesi ile temizlik yaptığımı düşünmek istemiyorum hep onu kullanırız
Biliyorsunuzdur belki ama bilmeyenler için ufak bir tüyo yerleri silmeden önce süpürmek yerine kuru bir şekilde paspaslayin saç toz ne varsa alıyor
Camları açık bırakmayın
Bir anda yağmur yağıp açık unuttuğunuz cami halinizi ıslaklığından fark edebilirsiniz
Beyaz sirke olabilir en doğali
Tüm temizliklerde en güzeli solo🥰
Solo efsanesin 😍😍😍 süper ya üstüne yok tanımam
Ben camları önce siler tozu alırım sonra makina vurup yerleri silerm
Teşekkür ederimmmmm djdjdj
Temizlemeyin nasil olsa yine kirlenecek
Solo yüzey temizleyici mendil pratik ve kullanışlı
Sanırım bir yardımcı ile birlikte bunu yapmak en doğrusu olabilir.
En kolayı temizlikçi tutmak
evi sürekli havlandır ve yerleri ozonla sil
Çok yorulacaksın buna bil ama değecek.
Solo en iyilerinden biri o olabilir
Bende temizligd baslamaliyim er ya da gec
Temizliği biriktirme, boş kaldıkça azar azar yap
Temizlik suyuna parfüm sıkmak
Düzenli temizlik iyidir🙂
güzel bir temizlik bencede
Beyaz sirke ve detarjan ılık su
Önce sinirlenip sonra kalkıp tüm evi temizlemek.. bilen bilir en iyi terapi yöntemi
Solo ile temizlik şahane gerisi bahane
Yapmamak yapmamak yapmamak 🤣
Temizlikçi tutun işiniz varsa
Bende bir gün umutla o günü bekliyorum
Islak mendille temizlesinler masaları
Evi bol bol oksijen ile doldurmak
Boya badana halıların yıkanması
Evi havalandırmak ve sonra tozlara savaş
Mümkünse etrafı kirletmeyin 😅
Camsilin içine sirke katın
dip temizlik her yeri olabildiğince temizle
Püf noktam yoktur ya dümdüz girişirim