Alışveriş & Hediyeler Bahar temizliği için başkalarına vereceğin en pratik tüyon ne? (Sayfa 3) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2836 Bahar temizliği için başkalarına vereceğin en pratik tüyon ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 64 kişi beğendi
gizliisimsiz000073 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Temizliğe en üstten başlayın Yere sürdügünüz bezi tezgaha tasımayın lütfen öneri degil 1 0 Yorumla
Madamewater1 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 yıl Dolap raf tan başlayın önce zorlar sonra kolay 🙏🌸🪄 1 0 Yorumla
Umursamıyorum_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Ben az az temizlik yaparim ama solo en iyisi bence hem rahat hemde güzel sonuc 0 0 Yorumla
HappyWhip Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 yıl Temizlik hiç anlamam ama ıslak mendiller Şu an çok kullanılıyor sanırım 0 0 Yorumla
Ruslu Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 yıl Odada ne kadar eşya varsa bir odaya taşımak o odayı baştan sona sil süpür yapmak 0 0 Yorumla
yaralıyüzrip Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Makineleri hazırlıklı olsun bayram geliyor çok kirler akacak 0 0 Yorumla
evlimutsuz33 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 1 yıl Hafta sonuçlarını tercih etmelerini tavsiye ederim hafta içi istek olmuyor 0 0 Yorumla
berfno Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Koltukları parlatıcı ile silelimCamları da öyle silince yağsada leke ypmıyor 0 0 Yorumla
İyiadam2029 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Temizlik yapacağım diye kendinizi çok yormayın tavsiyem bu :) 0 0 Yorumla
yaren0135 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl kızlarım, her işi siz yapmayın eşinize de bol bol iş verinnn 0 0 Yorumla
umudutyok Takip Et Xper 2 Yaş: 43 1 yıl Solo, dan şaşmayın derim tercih ettiğiniz için pişman olmazsınız 0 0 Yorumla
arasgeoklar Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Bol su kullanın. Zaten bahar da bitmek üzere yaz geldi. 0 0 Yorumla
filozi Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Temizliğe fazla kafaya takmayın özellikle ev hanımı olanlar 0 0 Yorumla
Birbilinmez07 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Temizlik bezleri kullan at şeklinde olanlar en pratiği bence 0 0 Yorumla
Okan123ihh Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Mobilyaa haliii boyaa komple temizlik gerekiyoo biz boyle yapiyoruzz 0 0 Yorumla
GoldenMother Takip Et Xper 1 Yaş: 41 1 yıl Halıları yikatsinlar, yorgan, yastik havalandırsınlar. 0 0 Yorumla
ugurakgün79 Takip Et Xper 1 Yaş: 46 1 yıl Hic ugrasmadan temizlik şirketi. Çagirmak... bu kisa hayatta cokta yormayin kendinizi bayanlar 0 0 Yorumla
yokhesapkardesiim Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl Temizliğe başlamadan müzik tek başına olmak ve temizlik perilerinin gelmiş olması 0 0 Yorumla
Dişperisi000 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Annem en iyisi bilir genelde onla birlikte yapariz ana o ne yapacagimizi söyler 0 0 Yorumla
destek1 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Paran varsa yardım al 😁 bahar temizliği 1-2 gün veya 1 haftalık yorgunluk demek 0 0 Yorumla
ball1ekmekk Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl su ve sirke aynı zamanda kimyasalları karıştırmadan kullanın lütfen 0 0 Yorumla
delidoluadamınbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 44 1 yıl Temizlik değilde kendine zaman ayırıp hyatı kacırmamak.. 0 0 Yorumla
mutlakariskal Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl huzurla oturabileceğiniz bir ortam için temizlik yapmak çok güzel şeydir. 0 0 Yorumla
Çorapsvrince Takip Et Xper 1 Yaş: 46 1 yıl Evleri temiz tutalım bahar ve kış temizliğine gerek yok:) 0 0 Yorumla
İncecrpsver Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Evleri temiz kullanalım yaz kış temizliğe gerek yok:) 0 0 Yorumla
Happyddiwali Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Temizlik malzemelerini arkadaşı (temizleme bezinden) ayırmayın hepsi birlikte güçlüler 0 0 Yorumla
xesmerkız24 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Sirke her temizlikte mutlaka kullanılması gerekir harika bir şey 0 0 Yorumla
mayaaksoy Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Her gün temizlik yaparak zaten temiz olur bahar temizligine gerekmez 0 0 Yorumla
renardetmiel Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl en ustten en alta temizlik yapin ev supurulup sonra toz almayin mesela. yapan cok gordum. 0 0 Yorumla
hhc1453 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl En pratik çözümü söyleyeyim Bahar temizliği yapmamak 😂 0 0 Yorumla
xxxeceda Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl temizlik için en temel şey bence beyaz sabun çözemeyeceği leke yok 0 0 Yorumla
MersinliAşk2 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 yıl Temizlik kelimesinin kökenidir, olmazsa olmazıdır SOLO Evde her zman bulunmalıdır 0 0 Yorumla
Mahfolduk Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 yıl Bizim pek temizlik ile işimiz olmaz ama olursa kullanırız 0 0 Yorumla
arkasislambasi13 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Belirli aralıklarla temizleyin daha kolay temizlersiniz az kir olunca 0 0 Yorumla
merve90080 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Ben bi temizlik yapmisjm resmen ne yediğimi unuttum akşam o derece 0 0 Yorumla
hatice3302 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Temizlik yapmalari dipten baslasinlar ay canım temizlik istedi 0 0 Yorumla
2kalemsayfa Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Bahar temizliği bana göre evi dip bucak temizlemek müziği son ses acip 0 0 Yorumla
EmzirmeOdasiBekcisi Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Bahar temizliği çok güzel bir şey bence hepinizi seviyorum 0 0 Yorumla
sultannn22 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Başlarken planlama yapın dağınıklığı azaltın doğal temizlik malzemeleri kullanın havalandırma 0 0 Yorumla
Dirtyone Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Bahar temizliği iyidir miss gibi tertemiz bir evden daha iyi ne olsun 0 0 Yorumla
aynurdogac Takip Et Xper 3 Yaş: 34 1 yıl Annelerinizin sözünü dinleyin en iyisini onlar bilir 0 0 Yorumla
_Kimberly_ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 1 yıl Gazete kağıdı ile silinen camın temizliği hiçbir bezde yok 0 0 Yorumla
melisdhh Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Temizlik yapmak için ilham geldiğinde temizliğe başlasınlar 0 0 Yorumla
SENZACAVALLO Takip Et Xper 2 Yaş: 31 1 yıl Islak mendille önce agıx , sonra eller sonra ayakkabılar 0 0 Yorumla
akvaryumhobi Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Bende hizmet etmeyi seviyorum temizlik her zaman iyidir 0 0 Yorumla
ByForsa Takip Et Xper 4 Yaş: 39 1 yıl Bu konuda uzman biriyle anlaşmanız evinizi güzelce temizlemenizi öneririm. 0 0 Yorumla
JustLikeThat Takip Et Xper 1 Yaş: 44 1 yıl Temizliğin baharı, yazı, kışı olmaz. Temizlik vazgeçilmez enderlerimizdendir... 0 0 Yorumla
Meryem2934 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Çok severim temizlik yapmayı her insan temiz olmalı 0 0 Yorumla
gerçektensıkıldım Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Başkalarının bana vereceği en pratik tüyoya göre değişir 0 0 Yorumla
Mayıs31cekelim Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Anneler bilir ne istersek ne sorsak bir cevapları olur anneler günü kutlu olsun 0 0 Yorumla
selmann50 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Solo havlularını kullanmaları çok emici gerçektende 0 0 Yorumla
Kankırmızı33 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 1 yıl Doğru temizlik malzemeleri tercih edin eşyalarınız zayi olmasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
282Cevap
Temizliğe en üstten başlayın Yere sürdügünüz bezi tezgaha tasımayın lütfen öneri degil
Çom ugraşnata gerek yok zaten yşne kirlenecek))
Dolap raf tan başlayın önce zorlar sonra kolay 🙏🌸🪄
Ben az az temizlik yaparim ama solo en iyisi bence hem rahat hemde güzel sonuc
Temizlik hiç anlamam ama ıslak mendiller Şu an çok kullanılıyor sanırım
Odada ne kadar eşya varsa bir odaya taşımak o odayı baştan sona sil süpür yapmak
Makineleri hazırlıklı olsun bayram geliyor çok kirler akacak
Hafta sonuçlarını tercih etmelerini tavsiye ederim hafta içi istek olmuyor
Koltukları parlatıcı ile silelim
Camları da öyle silince yağsada leke ypmıyor
Temizlik yapacağım diye kendinizi çok yormayın tavsiyem bu :)
kızlarım, her işi siz yapmayın eşinize de bol bol iş verinnn
Solo, dan şaşmayın derim tercih ettiğiniz için pişman olmazsınız
Bol su kullanın. Zaten bahar da bitmek üzere yaz geldi.
Temizliğe fazla kafaya takmayın özellikle ev hanımı olanlar
Temizlik bezleri kullan at şeklinde olanlar en pratiği bence
Mobilyaa haliii boyaa komple temizlik gerekiyoo biz boyle yapiyoruzz
Halıları yikatsinlar, yorgan, yastik havalandırsınlar.
Hic ugrasmadan temizlik şirketi. Çagirmak... bu kisa hayatta cokta yormayin kendinizi bayanlar
Temizliğe başlamadan müzik tek başına olmak ve temizlik perilerinin gelmiş olması
Annem en iyisi bilir genelde onla birlikte yapariz ana o ne yapacagimizi söyler
Paran varsa yardım al 😁 bahar temizliği 1-2 gün veya 1 haftalık yorgunluk demek
su ve sirke aynı zamanda kimyasalları karıştırmadan kullanın lütfen
Temizlik değilde kendine zaman ayırıp hyatı kacırmamak..
huzurla oturabileceğiniz bir ortam için temizlik yapmak çok güzel şeydir.
Evleri temiz tutalım bahar ve kış temizliğine gerek yok:)
Evleri temiz kullanalım yaz kış temizliğe gerek yok:)
Temizlik malzemelerini arkadaşı (temizleme bezinden) ayırmayın hepsi birlikte güçlüler
Sirke her temizlikte mutlaka kullanılması gerekir harika bir şey
İyi bir temizlik şirketi bul ve arkana yaslan 😀
Her gün temizlik yaparak zaten temiz olur bahar temizligine gerekmez
Tüyolar sizden :) teşekkürler paylaşım için
en ustten en alta temizlik yapin ev supurulup sonra toz almayin mesela. yapan cok gordum.
En pratik çözümü söyleyeyim
Bahar temizliği yapmamak 😂
temizlik için en temel şey bence beyaz sabun çözemeyeceği leke yok
Temizlik kelimesinin kökenidir, olmazsa olmazıdır SOLO
Evde her zman bulunmalıdır
Bizim pek temizlik ile işimiz olmaz ama olursa kullanırız
Belirli aralıklarla temizleyin daha kolay temizlersiniz az kir olunca
Ben bi temizlik yapmisjm resmen ne yediğimi unuttum akşam o derece
oğlun varsa eline bir süpürge ver o halletsin
Temizligini yapmak , kaliteli marka kullanmak.
Lavanta yağını yüzey temizleyiciye eklemek :)
Temizlik yapmalari dipten baslasinlar ay canım temizlik istedi
Bahar temizliği bana göre evi dip bucak temizlemek müziği son ses acip
Hava güzelde temizliği boş ver dışara çık 😌
Bahar temizliği çok güzel bir şey bence hepinizi seviyorum
Başlarken planlama yapın dağınıklığı azaltın doğal temizlik malzemeleri kullanın havalandırma
Bahar temizliği iyidir miss gibi tertemiz bir evden daha iyi ne olsun
Annelerinizin sözünü dinleyin en iyisini onlar bilir
Gazete kağıdı ile silinen camın temizliği hiçbir bezde yok
Temizlik yapmak için ilham geldiğinde temizliğe başlasınlar
Islak mendille önce agıx , sonra eller sonra ayakkabılar
Bende hizmet etmeyi seviyorum temizlik her zaman iyidir
Bu konuda uzman biriyle anlaşmanız evinizi güzelce temizlemenizi öneririm.
Benim belirli bir taktiğim yok, iyi ovalarım
Temizliğin baharı, yazı, kışı olmaz. Temizlik vazgeçilmez enderlerimizdendir...
Çok severim temizlik yapmayı her insan temiz olmalı
Başkalarının bana vereceği en pratik tüyoya göre değişir
Anneler bilir ne istersek ne sorsak bir cevapları olur anneler günü kutlu olsun
Solo havlularını kullanmaları çok emici gerçektende
Doğru temizlik malzemeleri tercih edin eşyalarınız zayi olmasın