Evet ev işini kendi haline bırakmak en iyisi ,, bahar mıs canin nezaman isterse yaparsın,, hayatından önemli değil bide her gün yarım oda temizle ,, Allah in günü bitmez,, yavaş yavas aceleye gerek yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
En büyük tüyom Solo Yüz Temizlik Havluları 😍 Dolap içlerini bile siliyorum, mis gibi yapıyor. <3
camları temizlemek için kullandığımız bezler bazen iz bırakabiliyor bez çeşidine göre değişiyor tabi ama iz çıkaran bir beziniz varsa bunun yerine evde kullanmadığiniz bir gömlekle de camları da temizleyebilirsiniz çok iyi temizliyor
Bir sabun bezli mop başlığı ve beze ihtiyacımız var kollarımızı çok yormadan bezi sabunla yıkayıp mupa yerlştirin zaten tıtmak için sabit yerleri var ve onunla tüm duvarları temizleyebilirsiniz çok pratik hızlı ve temiz
Bahar temizliğinde çok yorulduğunu düşünüyorsan evini daha sık temizlemen gerekiyor biranda uzun süre bekleyen bir kirlilik doğal olarak seni yoracaktır
Markası çok önemli temizleyicinjn hepsi aynı gibi gözükebilir ama hayir özellikle uni baby ve sololarin temizlik malzemeleri güzel oluyor tavsiye ederim
Aslında ben daha önce ıslak mendille temizlik olamayacağını düşünüyordum ama bu yüzey temizleme havluları çalışınca hayatımı kurtar dı iyi ki varsın solo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
282Cevap
Adı ustunde bahar temizliği çok iyi ya ozaman merhaba diyecez
Alıyorsun solo yüzey temizleyicisi arkana bakmadan temizliyorsun bir güzel.
çok sıkıcı bir iş. temizlikçi tutmayı tercih ederim
koltuk, yatak altlarını adam gibi temizlemek lazım yoksa alerji bitmiyor
Kirletme ki temizlemek zorunda kalmayasın. Ayrıca az eşya candır. Minimalistlik hurra.
valla bi karışım yapıyorlar deterjan sirke bir de bi şey daha kat solo ile sil oh mis her yer
Temizlik için eve destek alıyor gelip temizleniyor değilse ben anlamam zaten
yüzey temizleme havlulari ile hem temiz hemde pratik temizlik yapabilirler
Temizlik sırasında olabildiğince kimyasaldan uzak durmak gerekir
#Hükümdar
Verebileceğim en güzel tüyo; 2000 TL verip yapacak birini bulun 😀
Temizlik robotu kullanın tertemiz ve zahmetsiz iş çıkarıyor.
Selam,
Önce mutfaktan başlamak lazım temizliğe, sanki mutfak temiz olunca bütün ev temizleniyor. Solo güzel bir marka, severek kullanıyorum. jdjd
Rahatlıkla kullanabiliyorum en sağlam marka diyebilirim
Camları silerken az biraz saç kremi ekleyin çok güzel parliyor
Solo ile bahar temizliği çok başka oluyor bizim evde. 🌸
Özel temizlik bezleri var sil at bunlar inanılmaz etkili ev güzel bir temizlik sağlıyor
Evet ev işini kendi haline bırakmak en iyisi ,, bahar mıs canin nezaman isterse yaparsın,, hayatından önemli değil bide her gün yarım oda temizle ,, Allah in günü bitmez,, yavaş yavas aceleye gerek yok.
En büyük tüyom Solo Yüz Temizlik Havluları 😍 Dolap içlerini bile siliyorum, mis gibi yapıyor. <3
camları temizlemek için kullandığımız bezler bazen iz bırakabiliyor bez çeşidine göre değişiyor tabi ama iz çıkaran bir beziniz varsa bunun yerine evde kullanmadığiniz bir gömlekle de camları da temizleyebilirsiniz çok iyi temizliyor
Bir sabun bezli mop başlığı ve beze ihtiyacımız var kollarımızı çok yormadan bezi sabunla yıkayıp mupa yerlştirin zaten tıtmak için sabit yerleri var ve onunla tüm duvarları temizleyebilirsiniz çok pratik hızlı ve temiz
Sizde yüzey temizliğinde Yeni Solo Yüzey Temizlik Havlularını kullanınız.
Hiç bişey yapmamak iki gün sonra tekrar pislenecek🙈
Fazlalık, göze batan ne var ne yok atın. Ev rahatlasın✨
en güzel tavsiye kirletmeyin
ıslak temizlik mendilleri büyük rahatlık zaten bezler bakteri topladığı için sevmiyordum, ben kullanırken biraz da sirke damlatıyorum üzerine
Yeni Solo Yüzey Temizlik Havluları bahar temizliğinde de yardımcı gücün!
Bahar temizliğinde çok yorulduğunu düşünüyorsan evini daha sık temizlemen gerekiyor biranda uzun süre bekleyen bir kirlilik doğal olarak seni yoracaktır
Markası çok önemli temizleyicinjn hepsi aynı gibi gözükebilir ama hayir özellikle uni baby ve sololarin temizlik malzemeleri güzel oluyor tavsiye ederim
Cam pencere falan bisey açmamaya calisin fazla mumkun olabildigince. ozen gayret gosterin. malum. polen. toz moz. falan filan. ne bileyim. aklima gelen
Solo ürünleri varsa temizliyorlar l temizlik daha kolay
Ayyy yeni bitti bahar temizliği solonun yüzey temizleyici mendilini kullandım hatta tavsiyem en dağınık yerden en kullanılan odaya doğru ilerlemek
Deli gibi bütün evi ayağa kaldirmamak bence 😀😀😀
Yavaş yavaş yapmak en iyisi
Azar azar yap, hepsini bir günde bitirmeye çalışma. Tabi ki solo gibi yardımcı malzemelerle.
Aslında ben daha önce ıslak mendille temizlik olamayacağını düşünüyordum ama bu yüzey temizleme havluları çalışınca hayatımı kurtar dı iyi ki varsın solo
@KusursuzAnqaralı kusursuz :)
Davlumbaz telini sıcak su ve makine deterjanı ile temizlşyorum mükemmel oluyor
Tercih ettiğim ve sürekli kullandığım memnun kaldığım bir markadır
Önce süpürgeyle alacaksın her yeri sonra paspaslayacaksın
Güzel kokulı deterjan ıslal mendiller falan yani güzel kokuku şeyler kullanılmalk
Bazen sadece su yeter temizlik için.
Mutfakta, banyoda, tuvalette…
Kimyasal dolu temizlik ürünlerine boğmadan da etrafı arındırmak mümkün
Ben aklıma esince yaparım sadece. Yinede etrafı temiz tutun yeterli.
Perdeleri yıkarken 1 tane bulaşık tableti koyun bembeyaz oluyor ☺️
Önce mutfaktan başlamak lazım temizliğe, sanki mutfak temiz olunca bütün ev temizleniyor. Solo güzel bir marka, severek kullanıyorum. jdjd
Yapılacakları liste yapıp bir kağıda not almak. Sonra sıralayıp yaptıkça tik atmak. Aşırı kolaylaştırıyor
Temizlik konusunda takıntısı olanlar için pratik çözüm olur
Temizlik yapmayıp yapmayım 1 güne sıkıştırmak mantıksız. Gün gün temizlik yapılmalı
@Sude_0202 ne güzel terlemişsin öyle
Temizlik, hem bireysel yaşam kalitesini artıran hem de toplumsal yaşamın düzenini sağlayan en temel alışkanlıklardan biridir.
Beyaz sirke ile temizlikk yapin dolaplari falan silin kotu enerjidir falan herseyi yok ediyor gayette guzel temizliyorr
Bahar temizliği diye biley yok herzaman temiz ve düzenli olacan insan olmanın kuralları bunlar
Solonun tüm ürünleri harika severek kullanıyorum özelliklere yeni çıkan yer temizleme havluları mükemmel teşekkürler SOLO🙏
yerleri sildigmiz suyun icine sirke karıstırırsak daha hijyenik oluyor ozellikle evcil hayvanı olan kisilerin evleri icin
Öncelikle evinizi temizleyin sonra bahçenizi temizleyebilirsiniz ekipmanlarınızın iyi olmasına dikkat edin ve acele etmeyin sağlıkla kalın
Acele etmeden temizlik bide bu islak mendiller gercekren cok etkili oluyor artık bu iste adini duyulmuş solo var
Camlar silinsin perdeler yıkansın ev havlusu ıslak mendiller de çok kullanış lı ve pratik oluyor
Acele etmeden ve sitres yapmadan zamana yaymak. Bu işi tek bir günde bitirmek zorunda değilizm
@Lovegirl23 esiniz ya da evlimisini bilmiyorum ama sorun olmuyor mu?
Bahar temizliği en güzel temizliktir. Ama kendini de ruhen bedenen temizlemelisin sadece evle olmaz
Benim hiç bir pratik tüyom yok evi baştan aşağıya yıkamak
pratikliginden ziyade vileda suyuna biraz lavanta yagı dökmek mmmiisss gibi kokutur
Bahar temizliğini çok severim ve paylaşımı çok beğendim
benim tavsiyem evi bol bol havalandırın bahar kokusu eve gelsin
Müzik dinlerken istediği şekilde yapabilir benim tavsiyem müzikle yapsın
Müzik ruhun gidasidir
Müzikle her şey güzeldir