Alışveriş & Hediyeler Temizliğin tam bir terapi gibi hissettirmesi için neye ihtiyacın var? (Sayfa 5) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4534 Temizliğin tam bir terapi gibi hissettirmesi için neye ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 79 kişi beğendi
Arteria_Coronaria Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Teknolojik olsun tek düğmeye basmayla, pratik. 0 0 Yorumla
KriminalPsikoloji34 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 91% 1 yıl Gerçekten kaliteli ise yarıyor 0 0 Yorumla
Beyazkin_34 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Gözümle gördüğüm her yerin temiz olması 0 0 Yorumla
meraklı4226 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Temizlik imanın yarısıdır temizlik için solo 😂 0 0 Yorumla
dorukmentes Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Başka birinin temizlenmesine ihtiyacım var 0 0 Yorumla
Gizemlibey61 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kirli bir ortamda temizlik sonrası ferahlık 0 0 Yorumla
GreenStormx1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 89% 1 yıl Gülsuyu da etkili. Hem kokusu hoş djjdjd 0 0 Yorumla
hotwfe Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Temizliğe gerek olmamasına 0 1 Yorumla HardBoddy 1 yıl @hotwfe senin heryerin temizz Yorumla
abuzerbaba Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 84% 1 yıl HarikasınıZzz bayıldım umarım gerçek olur 0 0 Yorumla
ArtıkİnsanDeğilim Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Temizlik iyidir iyidir terapi gibi hissettirir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Temizlik herşeydir temizlik yapmasını severim hiç solo kullanmadim ama deneyeceğim 0 0 Yorumla
Abuzittin34 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Elektrik süpürgesine ihtiyacımız var😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Boyle arkada müzik açılı olacak jem dans etceksin hemde temizlik yapacaksın 0 0 Yorumla
yüksekLİBDO Takip Et Xper 3 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Çok kaliteli kullanışlı tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Solo temizlik havlusu lazım parlatıcılı 0 0 Yorumla
mavicennetii Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl güzel bir müzik olabilir ve evde tek olmam 0 0 Yorumla
Nisanur0434 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl kaliteli temizlik malzemelerine tabii ki 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Her ay düzenli parası ödenen bir temizlikçiye 🙄 0 0 Yorumla
lucianwr Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Temizlikçiye ihtiyacım var, tek başına zor oluyoru 0 0 Yorumla
banaordanbiolmeca Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl hiç temizlik yapmadım bilmiyorum 0 0 Yorumla
Alarçınroyem Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Su olsun gerisi hallolur , susuz temizlik olmaz 0 0 Yorumla
mutlubirisiiiii Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 92% 1 yıl Kesinlikle müzik ve evde tek kalmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
320Cevap
Teknolojik olsun tek düğmeye basmayla, pratik.
içine sinerse terapi gibidir.
Gerçekten kaliteli ise yarıyor
Gözümle gördüğüm her yerin temiz olması
Temizlikten nefret ederim
Temizlik huzur verir solo
Kesinlikle çamaşır suyu olabilir
Temizlik imanın yarısıdır temizlik için solo 😂
Başka birinin temizlenmesine ihtiyacım var
Güzel marka. Severizzzzzzz
Kirli bir ortamda temizlik sonrası ferahlık
Gülsuyu da etkili. Hem kokusu hoş djjdjd
Temizliğe gerek olmamasına
@hotwfe senin heryerin temizz
Arabamı temizleyerek terapi oluyorum
HarikasınıZzz bayıldım umarım gerçek olur
enerjime.. sonra vesaire vesaire işte
Solo ile temizlik kaçınılmaz
Temizlik iyidir iyidir terapi gibi hissettirir
Doğru bence tam olarak öyle
Şarkı, şarkı, şarkı hagagagxbxjdn
Solo her zaman 1 numara temizlikte
Robot süpürge gerisi lesinlikle boş
biraz vakit ve bolca köpük
Temizlik herşeydir temizlik yapmasını severim hiç solo kullanmadim ama deneyeceğim
Elektrik süpürgesine ihtiyacımız var😂
Boyle arkada müzik açılı olacak jem dans etceksin hemde temizlik yapacaksın
Çok kaliteli kullanışlı tavsiye ederim
Temizliğin tam bir terapi gibi hissettirmesi için çok şey lazım
Solo temizlik havlusu lazım parlatıcılı
şarkısız temizlik yapamam
Çok güzel ürün özellikle ıslak havluların kokusu muazzam
Solo ya ihtiyacım var galiba
Çok fazla kir olcak öyle olur bence
Temizlik kokusu olabilir.
Şarkı eşliğinde olursa fena olmaz.
#solo 'nun harıka urunlerı var