Alışveriş & Hediyeler Temizliğin tam bir terapi gibi hissettirmesi için neye ihtiyacın var? (Sayfa 4) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4534 Temizliğin tam bir terapi gibi hissettirmesi için neye ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 79 kişi beğendi
kısmetsizbey Takip Et Xper 5 Yaş: 41 1 yıl elektrikli süpürge toz bezi deterjan ve sıcak su 0 0 Yorumla
Yavşakadrian Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 yıl Keşke her şey solo olsa ! Bu sloganı kullanırsanız telif alırım )) 0 0 Yorumla
Eubert Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Herkesi evden kovmaya ihtiyacım var gerisi kendi liği nden hallolur 0 0 Yorumla
arivva Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Temizlik sadece fakirlerin terapisi zengin olsan farklı seçeneklerin olur 0 0 Yorumla
melisaaa255 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Müzikle temizlik yapıyorum benim için terapiye dönüşüyor 0 0 Yorumla
SHUTUP07 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl çocuklarınızı uyuttuktan sonra yapın temizlinizi sinir küpü olmak istemiyorsanız... 0 0 Yorumla
şerryyyy Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Evde kimsenin olmaması ve yüksek sesli bi müziğe hepsi bu 0 0 Yorumla
Dkor89 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Terapi gibi gelmiyor maalesef, yastik yorgan netflix terapimdir benim 0 0 Yorumla
ishakKıran Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Müzik istek yalnızlık Ama önemli olan içten gelmesi ve ben bunu yaparım demek 0 0 Yorumla
berra222_ Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl Sadece müzik ve bezler terapi gibi hissetmeme yeter 0 0 Yorumla
nazzzerrer Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Çok sıkılmış ve yapacak bir şeyimin olmaması lazım 0 0 Yorumla
HERBOKOKOK41 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Temizlik yapınca zaten insan otamatik olarak terapi yapiyor 0 0 Yorumla
isiltilikelebek06 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Solo benim de her zaman favorim ve en beğendiğim tabiki 😎👍 0 0 Yorumla
Türkgençbey Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Sevdiğinin seni taktir edeceği düşüncesi, bence seni motive eder 0 0 Yorumla
Aynalardandalar Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Solo temizlik mendili ve müzik tam terapidir. 0 0 Yorumla
Kraliçe_Bilge Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Solo zaten kullandığım tek marka paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
AdıOlmayanAdam35 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl çok güzel temizliyor gibi duruyor bir tane alırım 0 0 Yorumla
petroljungkook78 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl her yerin yerli yerinde düzenli olması gibisi yokkk🥺🥺🥺 0 0 Yorumla
Matmazel_Decourton Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Zaten markette tek tercihim solo paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
Msserenn Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Güzel kokulu temizleyicilerle temizlik yapmak ayrı iyi hissettiriyor 0 0 Yorumla
Arya_q Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Takıntılı olmaman gerekır yoksa temızlık yapılmıyor 🤣 0 0 Yorumla
CiilginGenc31 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl solo tuvalet kağıdından memnun olmayan yoktur 0 0 Yorumla
Okantas_34 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 1 yıl Kuru Peçetleriniz eskiden daha yumuşaktı şimdi biraz sertleşmiş 0 0 Yorumla
_ezgi_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Temizliğin terapi gibi olması için yalnızlığa ve kirliliğe ihtiyaç var 0 0 Yorumla
KendineMemur Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Sakın sakın yavaş yavaş yapacaksın aceleye gelmek yok 0 0 Yorumla
MehmetPolat34 Takip Et Xper 1 Yaş: 44 1 yıl Sevdiğim kadınla birlikte yapmak tam bir terapidir. 0 0 Yorumla
Gereksizcesoru Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Yapıştır ordan Ferdi Tayfur (ne alaka bilmiyorum) 0 0 Yorumla
ozlemwzd Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Temizliğin terapi gibi olduğu dönem dertli kederli olduğumuz dönemlerdir bence 0 0 Yorumla
Merv3_ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Temizlik her yönüyle beni mutlu ediyor ya, o kokuyu solumak bile hayat verici oluyorr 0 0 Yorumla
Wqxcw Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Bu temizlik tüyoları için çok çok çok çok çok teşekkür ederiz 0 0 Yorumla
Buzzz_Adam_ Takip Et Xper 1 Yaş: 38 1 yıl Baştan aşağı temiz olmaya ihtiyacım var terapi olması iicin 0 0 Yorumla
furkanbghdhdsh Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 77% 1 yıl Müzik stres varsa çok güzel rahatlatır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tatli bir muzik ile tum evi vileda perdelere tertemiz bir yikayis herdeyi halleder muzik ruhun ilaci 0 0 Yorumla
banyoterligi02 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 73% 1 yıl Önce müzik açın bence zaman akıp gitsin 😅 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl İyi bir temizlik gereçlerine iyi bir bez 0 0 Yorumla
Busee098 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Mobilyaya zarar vermemesi extra puan bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Solo yüzey temizleyicisi benim için cok kullanışlı ve pratik oluyor 0 0 Yorumla
bildiginbekarim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Hep bilindik zaten solo işini iyi yapıyor 0 0 Yorumla
MelikeÇaytak Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Temizlik yaparken ben de rahatlıyorum. 0 0 Yorumla
yaymuuyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Rahat bir playlist ve kahve gerekiyorrr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
320Cevap
elektrikli süpürge toz bezi deterjan ve sıcak su
Keşke her şey solo olsa ! Bu sloganı kullanırsanız telif alırım ))
Herkesi evden kovmaya ihtiyacım var gerisi kendi liği nden hallolur
Temizlik sadece fakirlerin terapisi zengin olsan farklı seçeneklerin olur
Müzikle temizlik yapıyorum benim için terapiye dönüşüyor
Uygun malzeme zaman biraz da enerji yeter bana
Güvenli bir çevre, güvenli insani ilişkilere
çocuklarınızı uyuttuktan sonra yapın temizlinizi sinir küpü olmak istemiyorsanız...
Evde kimsenin olmaması ve yüksek sesli bi müziğe hepsi bu
Terapi gibi gelmiyor maalesef, yastik yorgan netflix terapimdir benim
Müzik istek yalnızlık Ama önemli olan içten gelmesi ve ben bunu yaparım demek
Sadece müzik ve bezler terapi gibi hissetmeme yeter
Çok sıkılmış ve yapacak bir şeyimin olmaması lazım
Temizlik yapınca zaten insan otamatik olarak terapi yapiyor
Solo benim de her zaman favorim ve en beğendiğim tabiki 😎👍
Sevdiğinin seni taktir edeceği düşüncesi, bence seni motive eder
Solo temizlik mendili ve müzik tam terapidir.
Solo zaten kullandığım tek marka paylaşım için teşekkürler
çok güzel temizliyor gibi duruyor bir tane alırım
her yerin yerli yerinde düzenli olması gibisi yokkk🥺🥺🥺
Zaten markette tek tercihim solo paylaşım için teşekkürler
Güzel kokulu temizleyicilerle temizlik yapmak ayrı iyi hissettiriyor
Takıntılı olmaman gerekır yoksa temızlık yapılmıyor 🤣
solo tuvalet kağıdından memnun olmayan yoktur
Kuru Peçetleriniz eskiden daha yumuşaktı şimdi biraz sertleşmiş
Temizliğin terapi gibi olması için yalnızlığa ve kirliliğe ihtiyaç var
Sakın sakın yavaş yavaş yapacaksın aceleye gelmek yok
Sevdiğim kadınla birlikte yapmak tam bir terapidir.
Bağımlılık gibi insanı yaptıkça yapası geliyor
Yapıştır ordan Ferdi Tayfur (ne alaka bilmiyorum)
Temizliğin terapi gibi olduğu dönem dertli kederli olduğumuz dönemlerdir bence
Temizlik her yönüyle beni mutlu ediyor ya, o kokuyu solumak bile hayat verici oluyorr
Bu temizlik tüyoları için çok çok çok çok çok teşekkür ederiz
Baştan aşağı temiz olmaya ihtiyacım var terapi olması iicin
Müzik stres varsa çok güzel rahatlatır
Tatli bir muzik ile tum evi vileda perdelere tertemiz bir yikayis herdeyi halleder muzik ruhun ilaci
Şarkı dinlemeye ihtiyacım var
Kesinlikle müzik ve yalnızlık
Kulaklığımm çikolatam kahwemm
Güzel bence olmua sevdim baya
Önce müzik açın bence zaman akıp gitsin 😅
Solo ve güzel hareketli bir müzik
bende ona benzer soru sorcaktım😂😂
Psikoloğa ihtiyacım var kardeşim
Son ses kulaklık ile müzik dinlemek
İyi bir temizlik gereçlerine iyi bir bez
Boş vakite ve güzel bir eve
güzel kaliteli ürünleri var