Alışveriş & Hediyeler Temizliğin tam bir terapi gibi hissettirmesi için neye ihtiyacın var? (Sayfa 3) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4534 Temizliğin tam bir terapi gibi hissettirmesi için neye ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 79 kişi beğendi
alrynaa Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl hem iyi ve güzel bir müzüik emde misgi kokan bir detarjan içime çekince ohhh demem lazım 1 0 Yorumla
Nesesem Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Temizlik benim için hiç bir zaman terapi gibi olmadı olmayacak da sanırım 1 0 Yorumla
bendandan Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl temizliğin terapi gibi hissetirmesi için hızlı bitmesine ihtiyacım var :D 1 0 Yorumla
cemr1ss Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl müziikk kesinlikle müziksiz yaptıgım işten keyif almaam 1 0 Yorumla
dogylady Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Temizlik yapmaya gerek kalmamak en iyi terapi bence 1 0 Yorumla
Sevimgüngörmüş Takip Et Xper 1 Yaş: 40 1 yıl Temizlik güzeldir imandan gelir ama suyada çok şey katmamak lazım 0 0 Yorumla
mmeeeloşş Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl şarkı dineleyerek ve etrafta kimse olmadan yapmak terapi gibi hissettiriyor 0 0 Yorumla
Judy_Abbott Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Temizlikte tek tercihim solo paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
yasanmamammali Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl kesinlikle muzik acmalisinjz temizlik yaparken sakinlesitriyo ve hos yani 0 0 Yorumla
Stańczyk Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Temizliğin tam bir terapi gibi hissettirmesi için yalnızca müziğe ihtiyacım var hjklfşg 0 0 Yorumla
Mt2198 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Temizlik yapılırken ruh haline göre müzik de dinlenilirse keyifli olur. 0 0 Yorumla
thmpln Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Sağlam bi uyku, abla , anne ve yengeye ihtiyacım var onlar yapınca daha bi huzurlu oluyorum😁 0 0 Yorumla
GmsGns97 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 yıl Temizlik insanın sahip olması zorunlu olan bir özellik. Bunu bilmek yeterli. 0 0 Yorumla
hazwkrc Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Şarkı çalması lazım ve evde kimsenin olmaması lazım. 0 0 Yorumla
Ximedaca1 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Kulaklıkla müzik dinleyerek bütün evi temizleyebilirim ama bulasiklardan başlamam gerek 😂 0 0 Yorumla
azroşniva Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Müziğe ihtiyacımız var. Müzikle her şey harika gidiyor 0 0 Yorumla
mptzlpzvnk Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Kendi temizliğim dışındaki temizlik işlerinden hiç haz almıyorum 0 0 Yorumla
mespirik Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl MüzikBen müziksiz iş yapamam elimi bile kaldıramam 0 0 Yorumla
Skdjrhddjdjf Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl En kaliteli deterjanşarı ilk başta bi kaö yudum iç gerisi kafa yapar zaten 0 0 Yorumla
Cagricaglayan7 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Oto yıkama da çalışırsan terapi gibi hissedebilirsin 😂 0 0 Yorumla
Siyahelma9 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Mümkün değil ki temizlik terapi olsun dam bir angarya 0 0 Yorumla
YumusakAdam35 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Bir süpürge bir kürek bir el bezi ve bir cana ile ihtiyaç var 😀 0 0 Yorumla
Olgnbyyyyyyy Takip Et Xper 3 Yaş: 41 1 yıl Temizlik yorucu olsada insanı mutlu huzurlu yapıyor 0 0 Yorumla
vefasizmiyimkii Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl her markette buluna bilen rahat bir urun S U P E R B I R S E Y 0 0 Yorumla
healthlife3 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 1 yıl Solooo her zaman olduğu gibi yine zirvede ve kalitesinden asla ödün vermeden ilerliyor 0 0 Yorumla
pinkooderma Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Dizi açık olması lazım mutlaka yoksa tadı çıkmıyor tek başıma bir de evde tek olmam lazım 0 0 Yorumla
Isinebakkarsim Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Evde kimsenin olmamasına ve hazır yemeklere. 😂 0 0 Yorumla
Cindy25 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Enerjim yüksek olmalı güneşli bir hava olmali birde muzik 0 0 Yorumla
Suicenbalık Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Guzel bi muzik esiginde yapılan temizil o kirler gectikce gelen rahatlama 0 0 Yorumla
yorgun49 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 1 yıl Solo gibi kaliteli ve güzel havlu kağıda ihtiyacım var teşekkürler Solo 0 0 Yorumla
coffee_hunterr Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 yıl Harika bir depresyona ihtiyacım var ki dip köşe temizleyeyim evi 0 0 Yorumla
sivridillipatavatsiz Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Travma veya ağlamalı drama ihtiyaç var ki dip köşe evi temizleyelim 0 0 Yorumla
schmdetjdwehf Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Tek kullanımlık bezler gerçekten çok iyi olur. İyi ki varsın @Solo 0 0 Yorumla
KsHatipoglu Takip Et Xper 3 Yaş: 101 1 yıl Temizlik imandan gelir. O yüzden hijyen için solo diyorum. 0 0 Yorumla
BahtsıBedevı Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Ucuz yeşil bulaşık sabunu ve Sarı bulaşık bezi 0 0 Yorumla
Hard_Man_34 Takip Et Xper 4 Yaş: 110 1 yıl Kalite önemli ucuza alıp işe yaramayana para vermekten iyidir 0 0 Yorumla
GececiEmre69 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Hem evde hem arabada kullanıyorum çok işimi görüyor 0 0 Yorumla
uzunsaçlıbiri Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Bu doğuştan gelen bir şey, sonradan kazanılan bir şey değil. 😂😂 0 0 Yorumla
zeynep292 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Müziğe ve enerjiye ihtiyacım var birazda bu ikisi yeter 0 0 Yorumla
adelisaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Ben çok severim temizliği özellikle süpürge yaparken overthink yapmak sarıyor 0 0 Yorumla
Gülbahar27 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Biraz depresyon biraz anksiyete bolca temizlik malzemesi 0 0 Yorumla
25Moonlight Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl sadece pozitiv enerjiye ve tembelleğimden kurtulmaya 0 0 Yorumla
askrrr Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Sirkesiz temizlik olmaz Ben her yeri silerken 3-4 damla sirke damlatırım 0 0 Yorumla
Godfather51 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl e olursa olsun elma sirkesiz temizlik olmaz he bide larnbonat he bide limon 0 0 Yorumla
Ilknur__a Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Kafayım dolu olması lazım bak ozaman temizliği nasıl yaptığını anlamıyorsun 0 0 Yorumla
gizlikulan Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Tabikiside soloyla kağıt havlu kelimesini en iyi karşılayan marka 0 0 Yorumla
kemalizm03 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Müziği açıp işe girişince tam bir terapiye dönüşüyor 0 0 Yorumla
Yabangülü22 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Solo bir dünya markası ama biz fiyatına göre değerlendiriyoruz 0 0 Yorumla
aylakki59 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Solo dan baskasini tanimam hem kaliteli hem hesapli her zaman solo 1 numaramdir 0 0 Yorumla
mestoldumm Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Temizlik için dolayı ihtiyacımız var sanırım abicim 0 0 Yorumla
hayatsevinciniarayan Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Motivasyon, güneşli bir hava ve tabi ki temizlik malzemeleri müziği de unutmamalı. 0 0 Yorumla
kahv3d3lißi Takip Et Xper 4 Yaş: 39 1 yıl Solo cidden temizlikte bir harika ben de evimde solonun ürünlerini kullanıyorum ve çok da memnunum 0 0 Yorumla
Mamamiya20 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Kulaklık taktıktan sonra Şarkı dinlemek ve blede sapına şarkılar söylemek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
320Cevap
hem iyi ve güzel bir müzüik emde misgi kokan bir detarjan içime çekince ohhh demem lazım
Temizlik benim için hiç bir zaman terapi gibi olmadı olmayacak da sanırım
temizliğin terapi gibi hissetirmesi için hızlı bitmesine ihtiyacım var :D
müziikk kesinlikle müziksiz yaptıgım işten keyif almaam
müziğim ve temizlik malzemelerim inanılmaz ikili
Temizlik yapmaya gerek kalmamak en iyi terapi bence
Temizlik güzeldir imandan gelir ama suyada çok şey katmamak lazım
şarkı dineleyerek ve etrafta kimse olmadan yapmak terapi gibi hissettiriyor
Temizlikte tek tercihim solo paylaşım için teşekkürler
kesinlikle muzik acmalisinjz temizlik yaparken sakinlesitriyo ve hos yani
Temizliğin tam bir terapi gibi hissettirmesi için yalnızca müziğe ihtiyacım var hjklfşg
Temizlik yapılırken ruh haline göre müzik de dinlenilirse keyifli olur.
Sağlam bi uyku, abla , anne ve yengeye ihtiyacım var onlar yapınca daha bi huzurlu oluyorum😁
Temizlik insanın sahip olması zorunlu olan bir özellik. Bunu bilmek yeterli.
Şarkı çalması lazım ve evde kimsenin olmaması lazım.
Kulaklıkla müzik dinleyerek bütün evi temizleyebilirim ama bulasiklardan başlamam gerek 😂
Müziğe ihtiyacımız var. Müzikle her şey harika gidiyor
Bilmem evde çalan hoş bir müzik olabilir gibi...
soloya ihtiyac var bence ama bilemedim şimdii
Kendi temizliğim dışındaki temizlik işlerinden hiç haz almıyorum
müzik gerekli sadece baska bi şeye ihtiyacim yok
Müzik
Ben müziksiz iş yapamam elimi bile kaldıramam
En kaliteli deterjanşarı ilk başta bi kaö yudum iç gerisi kafa yapar zaten
Oto yıkama da çalışırsan terapi gibi hissedebilirsin 😂
Mümkün değil ki temizlik terapi olsun dam bir angarya
Bir süpürge bir kürek bir el bezi ve bir cana ile ihtiyaç var 😀
Temizlik yorucu olsada insanı mutlu huzurlu yapıyor
her markette buluna bilen rahat bir urun S U P E R B I R S E Y
Tabii ki soloo solooooo her zaman yanımızda
Solooo her zaman olduğu gibi yine zirvede ve kalitesinden asla ödün vermeden ilerliyor
Dizi açık olması lazım mutlaka yoksa tadı çıkmıyor tek başıma bir de evde tek olmam lazım
Evde kimsenin olmamasına ve hazır yemeklere. 😂
Enerjim yüksek olmalı güneşli bir hava olmali birde muzik
Guzel bi muzik esiginde yapılan temizil o kirler gectikce gelen rahatlama
Temizlik dendi mi akla gelen ilk marka Solo'dur.
Solo gibi kaliteli ve güzel havlu kağıda ihtiyacım var teşekkürler Solo
Harika bir depresyona ihtiyacım var ki dip köşe temizleyeyim evi
Travma veya ağlamalı drama ihtiyaç var ki dip köşe evi temizleyelim
Tek kullanımlık bezler gerçekten çok iyi olur. İyi ki varsın @Solo
Temizlik imandan gelir. O yüzden hijyen için solo diyorum.
Ucuz yeşil bulaşık sabunu ve Sarı bulaşık bezi
Kalite önemli ucuza alıp işe yaramayana para vermekten iyidir
Hem evde hem arabada kullanıyorum çok işimi görüyor
Bu doğuştan gelen bir şey, sonradan kazanılan bir şey değil. 😂😂
Müziğe ve enerjiye ihtiyacım var birazda bu ikisi yeter
Ben çok severim temizliği özellikle süpürge yaparken overthink yapmak sarıyor
Biraz depresyon biraz anksiyete bolca temizlik malzemesi
sadece pozitiv enerjiye ve tembelleğimden kurtulmaya
Sirkesiz temizlik olmaz Ben her yeri silerken 3-4 damla sirke damlatırım
e olursa olsun elma sirkesiz temizlik olmaz he bide larnbonat he bide limon
Kafayım dolu olması lazım bak ozaman temizliği nasıl yaptığını anlamıyorsun
Tabikiside soloyla kağıt havlu kelimesini en iyi karşılayan marka
Müziği açıp işe girişince tam bir terapiye dönüşüyor
Solo bir dünya markası ama biz fiyatına göre değerlendiriyoruz
Solo dan baskasini tanimam hem kaliteli hem hesapli her zaman solo 1 numaramdir
Temizlik için dolayı ihtiyacımız var sanırım abicim
Güzel kokularaaa
Heryer tertemiz kokacak miss gibi
Motivasyon, güneşli bir hava ve tabi ki temizlik malzemeleri müziği de unutmamalı.
Solo cidden temizlikte bir harika ben de evimde solonun ürünlerini kullanıyorum ve çok da memnunum
Kulaklık taktıktan sonra Şarkı dinlemek ve blede sapına şarkılar söylemek