Arkada enerjik bir müzik olmazsa temizlik yarım kalır bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Benim annem nefes darlığı olduğu için kokulu temizlik malzemesi çok kullanamıyoe. Ama benim evim olursa tertemiz kokan çiçekli deterjanlar kullanırım. Eksik bu şimdilik
Solo’nun o pratik havlularını ben de kullanıyorum, özellikle doğal güç olan sirke-karbonat katkılı olanı baya iyi. Camda aynada iz falan bırakmıyor ve mis gibi kokuyor birde. Evde temizlik yaparken resmen terapi gibi geliyor artık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Temizlik yapmak zaten terapi gibidir. Aslında Kafanın içini temizliyorsun. Arınıyorsun negatif düşüncelerden
solo uzun yıllardır kullandığım bir marka ve kalitesinden çok da memnunum hem hesaplı hem de kaliteli yıllardır kullanıyorum paylaşım için teşekkürler solo
Full bir temizlik olmasına ihtiyacım var. Çünkü temizlik yarı myapalak yapıldığında ya da bir yer tamizlenmediğinde yapılmış olmasının bir anlamı yoktur benim için
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Biraz müziğe biraz da neye bilim bakalım neye neye mi sevgiye
Temizlik yapmak benim için terapi deği l stres sinir sıkıntı dır hiç sevmem illa terapi olucaksa eğer müzikle temizlik yapmak diyebilirim müziksiz temizlik mi olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Sağlam darbe yediğim bir olaya ihtiyacım var ki o temizlikten hıncımı çıkarayım
Gerçekten de solo ile temizlik terapi gibi geliyor bana yıllardır solo'nun ürünlerini kullanıyorum kullanmaktan da çok memnunum paylaşım için teşekkürler benim için sadece soloya ihtiyacım var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
320Cevap
Terapi gibi olması için ekstra bir şeye mi ihtiyac oluyormuş 😂
Solonun yüzey temizleme mendillerini cok seviyorjm hem yeterince ıslak ve tozları guzel topluyot
Sesli bir müzik ayak altında olmayacak gereksizlik 😂😂
Soloyu kullanıyorum bir numara paylaşım için teşekkürler
Ürünlerinden memnun olduğum Solo tavsiyeleri için teşekkür ederim.
Temizlik her zaman öyledir çok güzel bir çalışma
Arkada enerjik bir müzik olmazsa temizlik yarım kalır bence
Benim annem nefes darlığı olduğu için kokulu temizlik malzemesi çok kullanamıyoe. Ama benim evim olursa tertemiz kokan çiçekli deterjanlar kullanırım. Eksik bu şimdilik
Temizlik yapmak insana hem ruh halim rahattadır Hem de biz karışık olarak
Uzun zamandan beri kullanıyoruz diğerleri gibi ince değil
Valla robot değilim bilmiyorm. kadinlar iyi biliyor ışını
Cam sil
Toz bezi
Vileda kovası
Deterjan
Temizlik yapacak olursam buraya tekrar gelmek lazım
Temizlik yapmayı çok seviyorum ama sadece kendi evimi temizlemeyi seviyorum
Solo çok iyi marka hem de ekonomik paylaşımda güzel olmuş
Hem yumuşak hem hesaplı sjsjsj
reklamlerle yazılanlar birbirini genelde tutmaz ama bakalım
Temizlik çoğu kadın için terapi cidden. Solo'yu da severim. Teşekkür ediyorum yazı için.
Temizlik yapan bir hanımefendiye ihtyiacım var sadece :D
Teşekkürler tam bir yol gösterici oldu benim için
Evde kimsenin olmaması
Çayımın her daim olması
Ve sürekli enerjik şarkılar jsjs
Temizlik yaparken en kısa sürede tamamlamayı hedeflerim bunu başarmak terapi olur 😃
Bir şeye ihtiyacım yok. Keyfimin yerinde olması yeterli.
Solo her zaman temziklikte terapi gibi geliyor bana zaten. Ve her zaman destekcim.
Müzik dinlerken çok seviyorum temizlik işi uğraşmayı
Solo’nun o pratik havlularını ben de kullanıyorum, özellikle doğal güç olan sirke-karbonat katkılı olanı baya iyi. Camda aynada iz falan bırakmıyor ve mis gibi kokuyor birde. Evde temizlik yaparken resmen terapi gibi geliyor artık
Temizlik yapmak zaten terapi gibidir. Aslında Kafanın içini temizliyorsun. Arınıyorsun negatif düşüncelerden
kesinlikle soloyu deneyin hem kaliteli hem hesaplı
Sizde evinizin temizliğinde Solo Temizlik Havlularını kullanınız.
solo uzun yıllardır kullandığım bir marka ve kalitesinden çok da memnunum hem hesaplı hem de kaliteli yıllardır kullanıyorum paylaşım için teşekkürler solo
Temizliğin terapi gibi hissedilmesi için benim için sadece solo yeterli hem kaliteli hem hesaplı yıllardır kullanıyorum paylaşım için teşekkürler
Temizlik sağlıklı bir şey olduğu için terapi gibi geliyor
Full bir temizlik olmasına ihtiyacım var. Çünkü temizlik yarı myapalak yapıldığında ya da bir yer tamizlenmediğinde yapılmış olmasının bir anlamı yoktur benim için
Biraz müziğe biraz da neye bilim bakalım neye neye mi sevgiye
Temizlik yapmak benim için terapi deği l stres sinir sıkıntı dır hiç sevmem illa terapi olucaksa eğer müzikle temizlik yapmak diyebilirim müziksiz temizlik mi olur
Sağlam darbe yediğim bir olaya ihtiyacım var ki o temizlikten hıncımı çıkarayım
Gerçekten de solo ile temizlik terapi gibi geliyor bana yıllardır solo'nun ürünlerini kullanıyorum kullanmaktan da çok memnunum paylaşım için teşekkürler benim için sadece soloya ihtiyacım var
Solo iyidir kalitelidir. Tuvalet kağıdını ve kağıt havlusunu kullanıyorum memnunum
Güzel kokan temizlik malzemeleri, enerjik bir müzik listesi ve bitince huzurla kahve içeceğim bir köşe—işte tam bir temizlik terapisi!
Tüm evi kulaklıkla süpürmek ciddennnnn bir terapi at tımarlamak gibi falan kafa iyileştiriyor
Her gün temizlik yapar mısın muhakkak
Kaliteli malzemeler ve eldiven. Eldivensiz temizlik yapınca kendimi kirlenmiş gibi hissediyorum
ben cok sınırlenıyorum temızlık yaparken bı anda enerjım bıtıyor sonra asla bıtmıycekmıs gıbı gelıyor
Yuzey temizlik havlulari super solo camasir suyu kokmasi ve kuru degil asla islak ben bayiliyorm
Benim terapi gibi olması için sadece soloya ihtiyacım var paylaşım için teşekkürler solo markette tek tercihim
Ciddi bir motivasyona bir kaç gün önceden psikolojik olarak hazır hissetmeliyim ya da yeni bir deterjan alır isem daha hevesli olurum
Moduna en uygun şarkını seç ve sadece temizliğine odaklan zihnini boşat hem sana hem evine iyi gelir
Harika. su an. ilk is. Solo yuzey temizlik havlusu alacagim. Sagolun bu harika urun. tavsiyesi icing 😃
Benim için temizliğin kendisi zaten terapi gibi bazen temizlik hastası mıyım acaba diye düşünmeden edemiyorum
Gerçekten üzgün mutsuz olmaya ihtiyacın var. O ruh haliyle yapılan bi temizliğin verdiği etkiyi hiç bi psikiyatrist vermez
Ay ne terapisi yahu ha evin temiz düzenli olması iyi hissettiren bişey ama bir temizlikçim ya da robotum olsa iyiydi☺️
Temizlik yaparken, güzel bir kızın gözümün önünde zuhur etmesi ve onun hayaliyle, tam gaz tüm evi dip bucak bal dök yala kıvamına getiririm..
Bişe yapmama gerek yok sadece temixlik yapıyorum ve rahatlıyorum bide telefonda arkadaşlarla konuşarak daha çabuk bitito
Solo, hem yüzey temizliğinde gösterdiği yüksek başarıyla hem de o eşsiz koku ve yumuşaklıkla evdeki atmosferi bambaşka bir hale getiriyor.
Fazla temizlik malzemesini birbirine karistirmak iyi drgil... cigerlere zarar veriyor,, dikkat !
bence bu temizlik havluları gerçekten çok işlevli. normal temizlik bezlerini her seferinde yıkayıp uğraşmak daha çok zaman alıyordu.
Güzel bir müzik ile temizlik bir terapiye dönüşüyor gerçekten evini kendi evin gibi sahiplenip temizledikten sonra sıkılmana imkan yok
o değil de şu duşakabin camlarını nasıl temizliyorsunuz? kullanmadığım ürün kalmadı ya bez izi kalıyor ya da leke.. cam gibi cam olmuyor :)
Eğer arkanı döndüğün an o ev dağıliyo bulaşıklar dağ gibi oluyosa cinnet geçirmek gibi fakat temizleyince mis gibi diyoniliyosan terapinin en alasi
Müzik ve filme müzik dinlediğim yerde terapi givi geliyor
Müziğe ihtiyacım var ya müzik olmadan yapılan temizlik zulümdürrrr
solooyla tanıştıktan sonra temizliği daha çok sevdim