Bence ne kadar su çektiği önemli olmakla birlikte doğada ne kadar hızlı çözündüğü de önemli. Bunun yanında Solo elbette çok emici ve dayanıklı, fiyatı da ona göre, alırken fiyat x fayda performansına bakılmalı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O kadar da dayanikli olmadin suda erisin cunkunbrn çöpe degil tuvalete atıp sifon çekiyorum dayanikli olursa gider tikanabilirb
Solo her zaman için her eve lazım ve her evde olması gerekendir gereçtir gerek kalitesi gerekirse yıllardır sektörün öncülüğünü kaptırmaması adına büyük bir marka herkese tavsiye ediyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Olabilemes 🙅🏻♀️ Tabii ki serbest dalış rekortmeni daha dayanıklıdır 😅
Tuvalet kağıdının dayanıklı olması gerçekten öenmli bir nokta ve kalitesi de öyle gerçekten yıllardır solo kullanıyorum ve hesaplı ve rahat bir marka zaten çok bilinen bir markada aynı zamanda
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
İmiciliğini biraz daha arttırsak o zaman fiyat performans ürünü olabilir bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
İlk defa görüyorum bunu yani görselde olan yüzücüyü
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Peçetenin kalitelisi makbuldür diğerleri hemen yırtılıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dayanıklı olması benim için çok önemli teşekkürler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
evet solo gerçekten güzel bir marka bende severek kullanıyorum. gayet dayanıklı beğendim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
408Cevap
Başarılarının devamını dilerim, guru duyuyorum kendisiyle. Ve yarışamaz elbette 😉
İyi ki hayatımdasın Solo yanıbaşımda kurtarıcı
Marka kalite olunca tabii ki dayanıklı olur
Dayanma gücü artmış olabilir tam anlamıyla dayanamaz.
Daha dayanıklıdır solo yaparsa kralını yapar
Mutfakta olmazım oldu. 🌸 Muhteşem ürününüz var benden söylemesi
en çok reklamını seviyorum fil bütün nemi çekiyordu ya güzeldi
Bence solo ürünleri olduğu sürece olabilir, bizim çocukluğumuzun ürünleri.
Ağlarken de aradığım tek şey solo oluyor. Bi o dayanıyor bana ve sümüklerime.
Olmalı bencede hemen ıslanmada giden kağıtlar sıkıntı yapışık kalıyor
Solo'yu herkese öneririm gerçekten de çok dayanıklı
Ben kükürtlü sabun kullanıyorum çok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum.
Hem doğa dostu, hem de suya dayanıklı olabiliyormuş :)
Bence ne kadar su çektiği önemli olmakla birlikte doğada ne kadar hızlı çözündüğü de önemli. Bunun yanında Solo elbette çok emici ve dayanıklı, fiyatı da ona göre, alırken fiyat x fayda performansına bakılmalı.
O kadar da dayanikli olmadin suda erisin cunkunbrn çöpe degil tuvalete atıp sifon çekiyorum dayanikli olursa gider tikanabilirb
Sizde suya dayanıklı olan Bambu katkılı Solo ürünlerini deneyiniz.
Solo Bambu Katkılı Tuvalet Kağıdı çok dayanıklı ve hesaplı 🤩 bizim tek tercihimiz Solo tüm herkese öneririm 😊
Solo her zaman için her eve lazım ve her evde olması gerekendir gereçtir gerek kalitesi gerekirse yıllardır sektörün öncülüğünü kaptırmaması adına büyük bir marka herkese tavsiye ediyorum
Olabilemes 🙅🏻♀️ Tabii ki serbest dalış rekortmeni daha dayanıklıdır 😅
Tuvalet kağıdının dayanıklı olması gerçekten öenmli bir nokta ve kalitesi de öyle gerçekten yıllardır solo kullanıyorum ve hesaplı ve rahat bir marka zaten çok bilinen bir markada aynı zamanda
İmiciliğini biraz daha arttırsak o zaman fiyat performans ürünü olabilir bence
İlk defa görüyorum bunu yani görselde olan yüzücüyü
Peçetenin kalitelisi makbuldür diğerleri hemen yırtılıyor
Dayanıklı olması benim için çok önemli teşekkürler
evet solo gerçekten güzel bir marka bende severek kullanıyorum. gayet dayanıklı beğendim.
Hem dayanıklı olması, hem de suda kolay eriyebilir olması gerek.
Gerçekten dayanikli, biminkine felan hic benzemiyor, herzaman elimde solo hic birakmam.
Evimde solo kullanıyorum solonun vermiş olduğu yumuşacık hissi çok seviyorum
Solo bu işin en kalitesi bende tavsiye ederim
Solo markette benim tek tercihim paylaşım için teşekkürler solo zaten uzun yıllardır seni kullanıyorum
soloyla tanismadan once nasil rahat rahat yasiyormusum anlayamadim ama simdi markette hemen elim soloya gidiyor
Solo türkiyenin en suya dayanıklı ayrıca okadar yumuşak kağıt havlu üreticisi tabikide bir dalışçı gibi dayananilir :)
Solo Bambu’ysa tabii ki! Artık, Türkiye’de suya dayanıklılık denince akıllara onlar geliyor: Şahika Ercümen ve Solo Bambu.
Solo kesinlikle uzun yıllardır tercihim hiçbir zaman değiştirmedim. Her zamanda ürünlerinden memnun kaldım
Zaten sürekli solo kullanıyorum evde ama bitti iyi hatırlattı bu paylaşım market listesine ekleyim
Ben tuvalet kağıdıyla tezgahın üstündeki suyu bile temizliyorum o kadar emiyor düşünün muhteşem bir şey aklımızla bin yaşayın
Aaa sorunun cevabı içinde zaten WC kağıdı diyip geçme scuba dalış rekortmeni marketlerdeki fiyatlara taktir etmemek elde değil ))
suya niye dayanıklı olsun ki, kanalizasyonları mı tıkasın ben öyle istemem, suda parçalansın isterim.
solo çok iyi ben çok seviyorum kaliteli bide
Yıllardır Solo kullanıyoruz paylaşım için teşekkürler
Tuvalet kağıdından tek bir isteğimiz var hemen bitmesin çok sert olmasın
@Glszsld yumksak mi olmali
Bence evet tahriş eder diğer türlü
Tahriş etmemesi için olduğuna emindim zaten
Hassas kalçaya ve narin kalcaya sahipsin sanirim
@Hassas_Dokunuşlar sanane yrram
Gerçek indirimler bekliyoruz, tabi kaliteyi düşürmeden
Ben çok memnunum heryerde kullanıyorum kolaylık benim için
Tuvalet kağıdı zaten suyu emmek için yapıldığı için bence olamaz
Bence önemli olan tuvalet kağıdının suda çözünebilir olması lazım.
Ucuzsa dayanmasa da olur. Benim için önemli olan ucuz olması.
ne kadar dayanıklı olabilir ki
Olabilir soloysa havuza 10 tane atsak havuz cekilir
Biraz ütopik gelse de başarılı bir reklam sloganı. tebrik ederim.
Bazen olabilir tabi ki , her zaman dayanmaz ama.
Böyle bir soru sorulduğuna göre kesin denenmiştir ve cevabı evettir.
İnce olması sorun yaratır çabuk yırtılır ve dayanıksız olur.
aldım kullandım kullanın kullandırtın arkadaşlar pişman olmazsınızzz 🤩🤩🤩🥰
Kalitesini gün geçtikçe arttıran bu alanın öncü markası. Her zaman güvenle satın aldığım ürün
Hahaha olamaz tabikide ama solo cidden suya çok dayanıklı bir kağıt peçete severek kullanıyoruz
Ben soruyu anlamadım ne tuvalet kağıdı dalış rekortmeni ne tuvalet kağıdına mı dalıyor
Tabiki olamaz peçeteden bu kadar beklentimiz de yok dalış malış
dedikleri kadar dayanıklıysa biz de bir deneyelim
Bambulu mu, ilk defa böyle bi şey duydum, kesinlikle denemek lazım
Yıllardan beri solo kullanıyoruz ve kalitesinden çok memnunuz paylaşım için teşekkürler