Alışveriş & Hediyeler Pratik temizliğin gizli silahı! Yüzey temizleme havluları ile temizlik yapmak neden bu kadar keyifli? (Sayfa 2) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4127 Pratik temizliğin gizli silahı! Yüzey temizleme havluları ile temizlik yapmak neden bu kadar keyifli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
ulkuaydos Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl gerçekten wc de olsun mutfakda olsun evin her yerinde solo kullanıyorz biz çok memnunuz. 0 0 Yorumla
Türkü Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Hem pratik hem hijyenik Solo Yüzey Temizleme Havlusu XL’ı severek kullanıyoruz, çok memnunuz. Denemeyene tavsiye ederim, mis gibi bir temizlik için Solo'yu seçin 🌸 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Geç kalınmış bir bez , şu an daha gelişme ister kullaniyorum 1 0 Yorumla
Nemesis051 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Yüzey temizleme havluları, temizlik sırasında pratiklik ve etkililik sağlayarak gerçekten birer gizli silah gibi işlev görüyorlar. 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yani temizlik imandan gelir temizlik iyidir yapalım 0 0 Yorumla
Turhan___SulTan Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Solo markası gerçekten harika kullanmaktan memnunum markette tek tercihim size de tavsiye ederim paylaşımınız için teşekkürler 0 0 Yorumla
ayvegecemavisi Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Güzel ben beğeniyorum açıkçası zaten reklamda ne görsem alıyorum bunuda denemeden bişey diyemem alırım yakında güncellerim soruyu 0 0 Yorumla
Kraliçe-ZarafeTi Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Elinize sağlık soloyu kullanıyorum çok kaliteli ve hesaplı bir marka emeğinize sağlık harika bir paylaşım olmuş 0 0 Yorumla
xmoonly Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl geleneksel sarı bezler hem kokusu hem hijyen bakımından çok yetersiz kalıyor böyle ürünler çok daha kullanışlı 0 0 Yorumla
2Serkannnn2 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Yüzey temizleme havluları ile yeni tanıştım yaklaşık 1 ay oluyor çok pratik çok güzel hızlı bir şekilde sonuç veriyor 0 0 Yorumla
Oxygenlove Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Yüzey temizleme havlularıyla temizlik yapmak, pratik olmaları ve hızlı sonuç veren etkili bir temizlik sağlamaları nedeniyle keyifli olabilir. 0 0 Yorumla
MissWonderstruck Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Bu havlular yeniden yıkamak zorunda olmamak, ve direkt kullanıp atabilmek en iyisi ya >>> 0 0 Yorumla
Tulsa_King Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yüzey temizleme havlularıyla temizlik yapmak, pratik olmaları ve hızlı sonuç veren etkili bir temizlik sağlamaları nedeniyle keyifli olabilir 0 0 Yorumla
Zeynewlal Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl En çok keyifli geldiği zaman genellikle yazın disarida cocuklarin ve kuslarin sesi gelirken bir yandan da favori sarkimi actimda oluyor 0 0 Yorumla
YaşamÇiçeqi Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl Pratik bir temizlik için solo solo soooooloooo 1 5 Yorumla Class69 +1 yıl @YaşamÇiçeqi solooooooo Yorumla YaşamÇiçeqi +1 yıl @Class69 yeeesss Yorumla Class69 +1 yıl Solon olayım la Yorumla 2 yorumu gör YaşamÇiçeqi +1 yıl @Class69 😂😂 Yorumla Class69 +1 yıl Sırıtma solo ya ayıp olur Yorumla
Ship_kaptan28 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Temizlik yaparım mecbur ama yapmayı hiç sevmem 1 0 Yorumla
benbualemdeolmam Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl mükemmel bence ya bizim resmen elimiz ayağımız oldu 1 0 Yorumla
deniz1478 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bence çok mükemmel, pratik bir şey. Sadece çevreye zararlı maalesef 1 0 Yorumla
Joesilvera Takip Et Xper 4 Yaş: 60 +1 yıl Bayanlar daha iyi bilir bu soruya onlar cevap vermeli 1 0 Yorumla
arkaxx Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Bayagi bir temizlik hastasi olabilirsin haftada iki gün yeter 1 0 Yorumla
Muhteriz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bir dünya markası solo hem hesaplı hemde kaliteli 1 0 Yorumla
olgunbirbireyy Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Temizlik yapmak keyifli değil. Kirlerin çıkışını izlemek keyifli 1 0 Yorumla
Boşluktayın Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bak simdi muzigini acmissin son ses kulakligini takmissin , tum gun evi temizleyebilirim 1 0 Yorumla
esvv1 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl En kısa zamanda alıp denicem bu yüzey havlusunu teşekkürler solo :) 1 0 Yorumla
xyeze Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Anlık olarak küçük alanlari temizlemede çok pratik ve kullanışlı 0 0 Yorumla
HACKSOZ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Mükemmel kokusu var vede cok iyi temizliyor bayıldım 0 0 Yorumla
Cadı-Liliy Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Elinize sağlık çok teşekkürler bu paylaşım için 0 0 Yorumla
alyayim Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Pratik çünkü ıslanma derdi yok direkt kullan çöpe at oh miss 0 0 Yorumla
privatewolf Takip Et Xper 3 Yaş: 44 +1 yıl pratik çünkü, kullanıp atıyorsun, eskiden bezler ile uğraşmak ne zordu kim bilir 0 0 Yorumla
Lily-Queen Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl ben markette hep soloyu kullanıyorum teşekkürler 0 0 Yorumla
Hayat--ttt Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Gerçekten bu yüzey temizleme havluları iyi ki var her yerde imdadımıza yetişiyor 0 0 Yorumla
3mirhan_7 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Bir tane hediye edersiniz sorunuzu yanıtlayabilirim😅 0 0 Yorumla
CanMeyveci Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Kaliteli ürünler olduğu için temizlik kaliteli hala geliyor 0 0 Yorumla
Afrodit_Sihri Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Solo kullandığım ve memnun kaldığım bir marka paylaşımınız için teşekkürler harika olmuş 0 0 Yorumla
HisliBirii Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çok pratik her yerde ve her alanda kullanılır çünkü 0 0 Yorumla
Kraliçe_Zarafeti Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Salo markasını kullanmaktan memnunum elinize sağlık harika bir paylaşım olmuş 0 0 Yorumla
SelfishLover Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Hem hijyenik hem de günlük hayatımı çok kolaylaştırıyor ☺️ 0 0 Yorumla
Ukala3535 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Reklam yüzü diye demiyorum ama SOLO cidden çok iyi 0 0 Yorumla
Koraygok676777 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Kesinlikle haftasonlari kendimi ozgur hissettigim zamanlarda temizlik ayri bir guzel oluyor 0 0 Yorumla
SrhdSnnn Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Çevre dostu bir temizlik ürünü hem de çok pratik. 0 0 Yorumla
uğurBilgisayar Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl temizlik güzel bir şey, bu havlular temizlik işini kolaylaştırıyor. 0 0 Yorumla
Hornlove Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Suyun içinde beklemek ve rahatlamakOrtamın sessiz olması gerekir 0 0 Yorumla
m4rla_ Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Temizlikte en sevdigim koku beyaz sabun kokusudur 😍 0 0 Yorumla
yusufaras104 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Kulan at urunler pratik oldugu icin daha fazla keyifli olur. 0 0 Yorumla
12Ahmet11 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Bu kişiye göre değişir herkes keyiş alamayabilir 0 0 Yorumla
çikolata_adam Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl gelmiş geçmiş en iyi icat vallahi cep boyu olsa diyesi geliyor insanın :D 0 0 Yorumla
YaramazBeyefendi35 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl çok kullanışlı ve pratik oluyorlar gerçekten 0 0 Yorumla
Kbenlizade Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Yüzey temizleme havlulariyla temizlik dar vakitte bile keyif veriyor 0 0 Yorumla
Mehrimiiss Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Ben sürekli kullanıyorum her yeri ter temiz yapıyor ve çok pratik bir kullanım var. 0 0 Yorumla
AşağıİnenPiston Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Pratik olması ve 1 parça ile birden çok alanı kolayca temizlemesi. 0 0 Yorumla
burcucummm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Solo is the best aşko ya ama düsünmem gerk bu soyyu 0 0 Yorumla
ihtiyaçtanişte Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Hem çok pratik hem hesaplı her zaman favorim 0 0 Yorumla
balımsuyahşi Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Temizlik iyidir temizliği severim temizlik benden sorulur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
234Cevap
gerçekten wc de olsun mutfakda olsun evin her yerinde solo kullanıyorz biz çok memnunuz.
Temizlik yapmamın hiçbir hali keyifli değil bence haha
Hem pratik hem hijyenik Solo Yüzey Temizleme Havlusu XL’ı severek kullanıyoruz, çok memnunuz. Denemeyene tavsiye ederim, mis gibi bir temizlik için Solo'yu seçin 🌸
Geç kalınmış bir bez , şu an daha gelişme ister kullaniyorum
Yüzey temizleme havluları, temizlik sırasında pratiklik ve etkililik sağlayarak gerçekten birer gizli silah gibi işlev görüyorlar.
Yani temizlik imandan gelir temizlik iyidir yapalım
Güzel ben beğeniyorum açıkçası zaten reklamda ne görsem alıyorum bunuda denemeden bişey diyemem alırım yakında güncellerim soruyu
Elinize sağlık soloyu kullanıyorum çok kaliteli ve hesaplı bir marka emeğinize sağlık harika bir paylaşım olmuş
geleneksel sarı bezler hem kokusu hem hijyen bakımından çok yetersiz kalıyor böyle ürünler çok daha kullanışlı
Yüzey temizleme havluları ile yeni tanıştım yaklaşık 1 ay oluyor çok pratik çok güzel hızlı bir şekilde sonuç veriyor
Yüzey temizleme havlularıyla temizlik yapmak, pratik olmaları ve hızlı sonuç veren etkili bir temizlik sağlamaları nedeniyle keyifli olabilir.
Bu havlular yeniden yıkamak zorunda olmamak, ve direkt kullanıp atabilmek en iyisi ya >>>
Yüzey temizleme havlularıyla temizlik yapmak, pratik olmaları ve hızlı sonuç veren etkili bir temizlik sağlamaları nedeniyle keyifli olabilir
En çok keyifli geldiği zaman genellikle yazın disarida cocuklarin ve kuslarin sesi gelirken bir yandan da favori sarkimi actimda oluyor
Pratik bir temizlik için solo solo soooooloooo
@YaşamÇiçeqi solooooooo
@Class69 yeeesss
Solon olayım la
@Class69 😂😂
Sırıtma solo ya ayıp olur
Elinize sağlık markette zaten tek tercihim solo
Temizlik yaparım mecbur ama yapmayı hiç sevmem
Temizlik güzeldir neyle temizlersen temizle
mükemmel bence ya bizim resmen elimiz ayağımız oldu
Bence çok mükemmel, pratik bir şey. Sadece çevreye zararlı maalesef
Bayanlar daha iyi bilir bu soruya onlar cevap vermeli
Bayagi bir temizlik hastasi olabilirsin haftada iki gün yeter
Bir dünya markası solo hem hesaplı hemde kaliteli
Temizlik yapmak keyifli değil. Kirlerin çıkışını izlemek keyifli
Bak simdi muzigini acmissin son ses kulakligini takmissin , tum gun evi temizleyebilirim
En kısa zamanda alıp denicem bu yüzey havlusunu teşekkürler solo :)
Anlık olarak küçük alanlari temizlemede çok pratik ve kullanışlı
Mükemmel kokusu var vede cok iyi temizliyor bayıldım
Şundan 3 5 adet gönderinde anneme veriyim sevinsin
Elinize sağlık çok teşekkürler bu paylaşım için
Pratik çünkü ıslanma derdi yok direkt kullan çöpe at oh miss
pratik çünkü, kullanıp atıyorsun, eskiden bezler ile uğraşmak ne zordu kim bilir
ben markette hep soloyu kullanıyorum teşekkürler
Gerçekten bu yüzey temizleme havluları iyi ki var her yerde imdadımıza yetişiyor
Bir tane hediye edersiniz sorunuzu yanıtlayabilirim😅
Kaliteli ürünler olduğu için temizlik kaliteli hala geliyor
Solo kullandığım ve memnun kaldığım bir marka paylaşımınız için teşekkürler harika olmuş
Çok pratik her yerde ve her alanda kullanılır çünkü
Salo markasını kullanmaktan memnunum elinize sağlık harika bir paylaşım olmuş
Hem hijyenik hem de günlük hayatımı çok kolaylaştırıyor ☺️
Reklam yüzü diye demiyorum ama SOLO cidden çok iyi
Kesinlikle haftasonlari kendimi ozgur hissettigim zamanlarda temizlik ayri bir guzel oluyor
Çevre dostu bir temizlik ürünü hem de çok pratik.
temizlik güzel bir şey, bu havlular temizlik işini kolaylaştırıyor.
Suyun içinde beklemek ve rahatlamak
Ortamın sessiz olması gerekir
Temizlikte en sevdigim koku beyaz sabun kokusudur 😍
Kulan at urunler pratik oldugu icin daha fazla keyifli olur.
Bu kişiye göre değişir herkes keyiş alamayabilir
gelmiş geçmiş en iyi icat vallahi cep boyu olsa diyesi geliyor insanın :D
temizlik solo ile daha ferah ve daha güzeldir
çok kullanışlı ve pratik oluyorlar gerçekten
Yüzey temizleme havlulariyla temizlik dar vakitte bile keyif veriyor
Ben sürekli kullanıyorum her yeri ter temiz yapıyor ve çok pratik bir kullanım var.
Çok güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık
Pratik olması ve 1 parça ile birden çok alanı kolayca temizlemesi.
Solo is the best aşko ya ama düsünmem gerk bu soyyu
Çok güzel bir paylaşım zaten tek tercihim solo
Hem çok pratik hem hesaplı her zaman favorim
Temizlik iyidir temizliği severim temizlik benden sorulur