Alışveriş & Hediyeler Pratik temizliğin gizli silahı! Yüzey temizleme havluları ile temizlik yapmak neden bu kadar keyifli? (Sayfa 3) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4127 Pratik temizliğin gizli silahı! Yüzey temizleme havluları ile temizlik yapmak neden bu kadar keyifli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
cano100877 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Yok canım yok valla temizlik ve keyif bir arada kullanılmaz 0 0 Yorumla
özgürruhlusavaşçı Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Su temizlik insani cileden ciksrtit neyseki artik soloyla daha kolay :))) 0 0 Yorumla
fr12337592 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Gerçekten harika bir şey artık spreylere para vermiyorum🤣 0 0 Yorumla
melissam_ Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Temizlikten öte kirlerin çıkmasını görmek keyif veriyor doğrusu 0 0 Yorumla
zemmheriii Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Temizlik gibisi yok yaaa... Mükemmel taktiğe gerek yok içinden geldiği gibi 0 0 Yorumla
aysiii54 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ben kullanıyorum baya iyi toz bezi devri bitti evde 0 0 Yorumla
yagmuristecanim Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Solo cok guzel bir marka yıllardır kullanırım bayılıyorumm 0 0 Yorumla
Lady__Midnight Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl solo hem hesaplı hem kaliteli bu güzel paylaşım için teşekkür ederim 0 0 Yorumla
Yalnız_MeLis Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl markette zaten tek bir tercihim var o da solo elinize sağlık 0 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hımmmm güzelmiş beğendim denenebilir 1 0 Yorumla
The_Empress Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl sirkeli su neyinize yetmiyor 1 1 Yorumla emretsci1907 +1 yıl Demi ama😂😂 Yorumla
tanrınınkırbacı31 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl Yüzey temizleme havlululari yüz yılın icadı 1 0 Yorumla
aşırımeraklıbirisi10 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Solo gayet güzel. Evde kullanıyorum 1 0 Yorumla
gokhankocaaga2196 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Benim de her zaman favorim Solo 😎. 1 0 Yorumla
ferhatımben Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Sola ve sarı bezler asperox Süper üçlü 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bundan bizde de var ve gayet kullanışlı 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Solo solo reklamını çok severdim 1 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Solo solo soooolooo güzel bir reklamı vardı 1 0 Yorumla
eda260198 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Hijyen önemli tercihlerimden birisi 1 1 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl @eda260198 kesinlikle katılıyorum Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 46% +1 yıl eskisi kadar değil ama olsun yapacak bisey yok 1 0 Yorumla
kkartallggibiii Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Baya işe yarıyor ama çabuk bitiyor 1 0 Yorumla
Mark_Antony Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 64% +1 yıl Solo Havlu her işe yarar her eve lazım. 1 0 Yorumla
fundaskmn Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 55% +1 yıl Denicem hemen ya bayıldım yorumalrda falan 0 0 Yorumla
Bahayreiss Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Bilmem neden size soralım belki pahalı diyedir 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Solo ürünleri severek kullanıyorum tavsiye ederim 0 0 Yorumla
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Gerçekten büyük kolaylık teşekkür ederim. 0 0 Yorumla
nurwhys Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 91% +1 yıl temizlik hastalarının tercih listesinde ilk 3te 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel ve bilgilendirici bir paylaşım olmuş elinize sağlık teşekkürler 0 0 Yorumla
Apartmançapkını Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 38% +1 yıl Güzel bir çalışma olmuş teşekürler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
234Cevap
Yok canım yok valla temizlik ve keyif bir arada kullanılmaz
Su temizlik insani cileden ciksrtit neyseki artik soloyla daha kolay :)))
Gerçekten harika bir şey artık spreylere para vermiyorum🤣
Temizlikten öte kirlerin çıkmasını görmek keyif veriyor doğrusu
Temizlik gibisi yok yaaa... Mükemmel taktiğe gerek yok içinden geldiği gibi
Ben kullanıyorum baya iyi toz bezi devri bitti evde
Solo cok guzel bir marka yıllardır kullanırım bayılıyorumm
solo hem hesaplı hem kaliteli bu güzel paylaşım için teşekkür ederim
markette zaten tek bir tercihim var o da solo elinize sağlık
Daha denemedim ama her eve lazım 👍🏽
Pratik temizlik kesinlikle büyük bir kazanç!
çünkü temizliği bize kolaylaştırıyor
Hımmmm güzelmiş beğendim denenebilir
Kapitalizm böyle bir şey işte
Kaliteli paylaşım oldu emeğinize sağlık
sirkeli su neyinize yetmiyor
Demi ama😂😂
Yüzey temizleme havlululari yüz yılın icadı
Tabiki solo oldugu icin keyiflii 🤠
Solo gayet güzel. Evde kullanıyorum
Benim de her zaman favorim Solo 😎.
Solo kullanın bence kaliteli
solo solo solo basarliiiii
Solo ürünleri kaliteli kullanışlı
Bilgilendirme için teşekkürler
Sola ve sarı bezler asperox Süper üçlü
Bi bakayım güzele benziyor
Solo iyi ya yapıyor bu işi
Bundan bizde de var ve gayet kullanışlı
Solo solo reklamını çok severdim
Almak lazım her eve lazım
Temizlik önemli herzaman ki
Solo solo soooolooo güzel bir reklamı vardı
Hijyen önemli tercihlerimden birisi
@eda260198 kesinlikle katılıyorum
hijyen için önemli ve pratik
eskisi kadar değil ama olsun yapacak bisey yok
Solo gerçekten güzel temizlik için
Su çekişi gerçekten inanılmaz
Solo ile temizlik güzell.
Baya işe yarıyor ama çabuk bitiyor
özellikle temizlik havlusu süüper
Solo Havlu her işe yarar her eve lazım.
Pratik oldugu icjn hazir bez
Denicem hemen ya bayıldım yorumalrda falan
Çünkü solo solo solo info da verdik
Bilmem neden size soralım belki pahalı diyedir
Güzel paylaşım tebrikler kullanılır
Çünkü solo o dimi süper etkili
Her eve Solo kesinlikle şarttir.
Solo ürünleri severek kullanıyorum tavsiye ederim
Solo çok seviyorum teşekkürler
Güzel kokuları duymak şahane
Pratik solo her zaman iyidir
Solo temizliğin sağ koludur
Temizlik imandan gelir eh
Mükemmel anlatım olmuş tebrikler 1
Gerçekten büyük kolaylık teşekkür ederim.
Evde mutlaka olması gerekir
temizlik hastalarının tercih listesinde ilk 3te
Güzel ve bilgilendirici bir paylaşım olmuş elinize sağlık teşekkürler
Güzel bir çalışma olmuş teşekürler