Alışveriş & Hediyeler Evin içinde ayakkabı ile dolaşmak size anormal geliyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor evin içinde ayakkabı ile dolaşıyorum ben 😅 dışarıda giydiğim ayakkabıyı evde giymiyorum tabi Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar her saat, her zaman ayakkabı ile dolaşmıyorum. Arada giyiyorum sadece Evin içinde ayakkabı ile dolaşmak size anormal geliyor mu? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Yeni ayakkabı alınca evde gezerim ahags ayağıma alışsın diye fena olmuyor aslında shhd 1 0 Yorumla
fatma9648 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Çok anormal ve rahatsız olurum zaten bütün gün iste disarda giyiyorum evde rahat olmayı tercih ederim 0 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evime ayakkabıyla girmeye teşebbüs edeni Polatın Çocuğunu kaçırmış İskender gibi görüyorum 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Evet ya. Ev sonuçta ben asla rahat edemem. Uzanıyoruz oturuyoruz koltukta. 1 0 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Anormalden zıyade rahatsız edıcı bısey bu ev demek rahatlık demek bana gore 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Temizse ya da yeni alındıysa arada bende yapıyorum hatta kombin yapıp gezdiğim oluyor dhsj 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Arada ben de giyiyorum evde davet olunca güzel giyinince ayakkabısız olmuyor 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bunu bende yaparım, özellikle topuklularla. Anormalse anormal, ben seviyorum.. 0 0 Yorumla
Mascren Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Yok ya hiç rahat gelmiyor bana ben yatağa bile oturacağım zaman yere bastığım çorapla girmiyorum. 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Anormal evinde rahat olamadıktan sonra rahatlıkla oturamadıktan sonra ne anlamı var 0 0 Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yok ya her zaman güzel olmaz ayağım havasız kalır kokar 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bence anormal, hem sağlık ve rahatlık bakımından da iyi değil. 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Bende ayakkabı ile geziyorum, yerlerde halı yok o yüzden. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. Sen kraliyet soyundan geliyorsn demekki 2 0 Yorumla
headachrr Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bana hi gelmiyo ya keske ayakkabıyla dolassak 1 0 Yorumla
Mustaffak Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 58% +1 yıl Çorap bile giyemiyorum ayakkabi anormal tabi 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Hiç sevmem ayakkabı ile dolaşmayı kizarim 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Ayakkabı olmaz ama patik güzel oluyor evde. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ülke manyak dolu her an her şey olabilir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka slsösösnsks Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. geliyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yeni ayakkabı alınca evde gezerim ahags ayağıma alışsın diye fena olmuyor aslında shhd
Çok anormal ve rahatsız olurum zaten bütün gün iste disarda giyiyorum evde rahat olmayı tercih ederim
Evime ayakkabıyla girmeye teşebbüs edeni Polatın Çocuğunu kaçırmış İskender gibi görüyorum
Evet ya. Ev sonuçta ben asla rahat edemem. Uzanıyoruz oturuyoruz koltukta.
Anormalden zıyade rahatsız edıcı bısey bu ev demek rahatlık demek bana gore
Temizse ya da yeni alındıysa arada bende yapıyorum hatta kombin yapıp gezdiğim oluyor dhsj
Arada ben de giyiyorum evde davet olunca güzel giyinince ayakkabısız olmuyor
Bunu bende yaparım, özellikle topuklularla. Anormalse anormal, ben seviyorum..
Yok ya hiç rahat gelmiyor bana ben yatağa bile oturacağım zaman yere bastığım çorapla girmiyorum.
Anormal evinde rahat olamadıktan sonra rahatlıkla oturamadıktan sonra ne anlamı var
Yok ya her zaman güzel olmaz ayağım havasız kalır kokar
Bence anormal, hem sağlık ve rahatlık bakımından da iyi değil.
Bende ayakkabı ile geziyorum, yerlerde halı yok o yüzden.
Ayakkabıyı ilk aldığımda alışmak için evde giyerim
Sen kraliyet soyundan geliyorsn demekki
Bana hi gelmiyo ya keske ayakkabıyla dolassak
Evde de rahat olayım be
Yok ya ev terliği sadece
bu zengin alışkanlığı be :D
Hiç hijyenik değil mikrop yuvası
Ayrıysa normal
evet anormal bir durum.
Çorap bile giyemiyorum ayakkabi anormal tabi
Çok saçma geliyor ya.
Hiç sevmem ayakkabı ile dolaşmayı kizarim
Bunda anormal birsey yok ki
Ayakkabı olmaz ama patik güzel oluyor evde.
rahatsız bir his bence
Evin içinde terlik giyiyorum
Ülke manyak dolu her an her şey olabilir.
Ne alaka slsösösnsks
evet anormal
geliyor
Geliyor
Zengin işi
Gelmiyor
Evet.
Evet.
Evet anormal
Evet
Hoş değil