vallahi yengec burcu olarak usengecligin daniskasiyim solonun cikardigi bu urun hayatim da daima yer alicak bir urun cunku yika tekrar kullan urunleri bana hijyenik gelmiyor bu urun sayesinde rahat ve temiz bir sekilde kullaniyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim toza alerjim var. Toza doğrudan temas etmek mahvediyor beni. Kesinlikle alıp deneyeceğim
Temizlik konularında çok üşengeç oluyorum ama solo yüzey temizleme mendili ile hemencecik silebiliyorum yani saatlerce temizlikle ugrasmaktansa solo yüzey temizlem mendili ile saniyeler içinde hemen silebiliyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Solo zaten alanının en iyisi, üç kuruş daha ucuz olsun diye parayı çöpe atmaya gerek yok, solo farkını her yerde belli eder..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her yeri temizliyor aynaları siliyorum koltuklardada iyi
Aslına bakarsanız hiç kullanılmadım ama hijyene önem veren titiz birisi olduğum için temezlikle ilgili memnun kalınmış ne varsa almaya çalışır ve bilgi edinmek için elimden geleni yapıyorumsa
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Çok kullanışlılar ben beğenerek ve severek kullanıyorum kokuları da ayrı hoş oluyor 🙂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
toz alırken çok işe yarıyor denemeyenler mutlu denesin
Her dakika elimin altinda olmasi benim icin büyük bir avantaj çünkü anlik isleri kocaman temizlik bezleri ile yapmaktansa iz bırakmayan yüzey islak mendili bu konuda harika
Solo XL temizleme havlusu var mı diye her zaman gittiğim markete yarın bakacağım, ne demişler temizlik imandan gelir, sehpa için güzel olur diye düşünüyorum...
Üşengecim ve daima pratiklikten yanayım. Bezi yıka bi daha sil falan bana göre şeyler değil. Bu yüzden solo benim için müthiş bir ürün çıkarmış diyebilirim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Solo Solo bir numaraaaaaaa reklamları ile büyüdük biz. Solo bir numara
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Deneyeceğim hemen benim gibi iki kedisi olan için mantıklı bir seçim gibi geldi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Temizlik yapmayı çok severim. İşimi kolaylaştıran ürünleri de.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
343Cevap
Bazen kendimi bile silesim geliyor okadar iyi!!
Cook kullandigimiz bir urun, her eve lazim..
Solo her evin ihtiyacı tıpkı, mutfakların da olmazsa olmazı.
Ben kullanıyorum memnumum güzel mendil size de tavsiye ederim
Daha fazla yüzey alanını bir ya da iki mendille rahatça silebilmeni sağlayabilir.
Evimde havlu kağıt tuvalet kağpıdı ve tüm temizlik kağıt ürünlerinde tercihim @Solo
Her yeri temizledikten sonra dışarı çıkarken bide ayakkabıları sil tamamdır 😂
Annem de almış bunlardan. Islak mendil sanıp kullandım, diyorum neden bu kadar kalın bu 😃
Temizlik ve hijyen için bir numara. Paylaşım için teşekkürler elinize emeğinize sağlık
Solo’nun bu ürününü görmemiştim. Güzel ve faydalı bence
Gayet kullanışlı Bn severek kullanıyorum stokladim hatta
Daha az tüketildiği için ekonomik yönden tasarruf sağlar.
Solo yu kendimde kullanıyorum ve tercih ediyorum gerçekten hayatımı çok kolaylaştırıyor
Bilgisayar başında çalıştığım için etraf çok tozlanıp kirlenebiliyor. Solo ıslak mendil kullanıyordum zaten ama bundan değil. Bunu da deneyeceğim.
cok rahat temizlik yapiliyor ve mis gibi koku saciyor etrafa
Tavsiye ediyorsunuz yani.
ilk defa dün kullandım gerçekten faydasını gördüm yararlı bir ürün pratik
vallahi yengec burcu olarak usengecligin daniskasiyim solonun cikardigi bu urun hayatim da daima yer alicak bir urun cunku yika tekrar kullan urunleri bana hijyenik gelmiyor bu urun sayesinde rahat ve temiz bir sekilde kullaniyorum
Benim toza alerjim var. Toza doğrudan temas etmek mahvediyor beni. Kesinlikle alıp deneyeceğim
Temizlik olsunda ne olursa olsun
Fark etmez
Yeter ki temizlik koksun etraf
Temizlik konularında çok üşengeç oluyorum ama solo yüzey temizleme mendili ile hemencecik silebiliyorum yani saatlerce temizlikle ugrasmaktansa solo yüzey temizlem mendili ile saniyeler içinde hemen silebiliyorum
Solo zaten alanının en iyisi, üç kuruş daha ucuz olsun diye parayı çöpe atmaya gerek yok, solo farkını her yerde belli eder..
Her yeri temizliyor aynaları siliyorum koltuklardada iyi
solo bizim evdeki her şey kaliteli ve uygun fiyatlı
Toz almak için de can sıkıcı anlık lekeler için kullanılmalı bence
Kokusu çok cezbedici , sanki evde temizlik yapılmış hissi oluştıruyor
Bu bilgilendirici güzel paylaşım için teşekkürler
Aslına bakarsanız hiç kullanılmadım ama hijyene önem veren titiz birisi olduğum için temezlikle ilgili memnun kalınmış ne varsa almaya çalışır ve bilgi edinmek için elimden geleni yapıyorumsa
Çok kullanışlılar ben beğenerek ve severek kullanıyorum kokuları da ayrı hoş oluyor 🙂
toz alırken çok işe yarıyor denemeyenler mutlu denesin
Pratik ve çok kullanışlı, kokusu da ayrı güzel
Her dakika elimin altinda olmasi benim icin büyük bir avantaj çünkü anlik isleri kocaman temizlik bezleri ile yapmaktansa iz bırakmayan yüzey islak mendili bu konuda harika
Solo XL temizleme havlusu var mı diye her zaman gittiğim markete yarın bakacağım, ne demişler temizlik imandan gelir, sehpa için güzel olur diye düşünüyorum...
Üşengecim ve daima pratiklikten yanayım. Bezi yıka bi daha sil falan bana göre şeyler değil. Bu yüzden solo benim için müthiş bir ürün çıkarmış diyebilirim.
Solo Solo bir numaraaaaaaa reklamları ile büyüdük biz. Solo bir numara
Deneyeceğim hemen benim gibi iki kedisi olan için mantıklı bir seçim gibi geldi
Temizlik yapmayı çok severim. İşimi kolaylaştıran ürünleri de.
Tam bir harika
Büyük olduğu için az kullanılır çünkü daha iyi temizler
Gerçekten çok güzel ve çok pratik ama kalitesini bozmayiniz
Bizim milletimiz ufak mendille neler yapiyordu bununla neler yapılabilir düşünün 😂
Çok kurtarıcı Bi ürün çocuklu misafir geldiğinde yerlere bişeyler döktüklerinde hemn xl havluyla temizliyorum kurtarıcı gerçekten.
Valla artık evde bez aramaktan bıktık hatta aramıyorum bile direk kagıt havluyla siliyorum cok ta kullanıslı Solo Bu konuda cok basarılı 👏🏻
Yüzey temizleyici de olabilir ama çok pahalı değil mi mesela ben mendille sildim ama çok güzel oldu
Normal ıslak mendilin bi tık gelişmiş hali işte
eskiden hepimizin bildiği bir markayı kullanıyordum. bu gönderi ile aydınlandım! artık solo kullanacağım
Aaaa cok guzel gerçekten ben o yıkayıp kullandığımız bezlere dokunmaya tiksiniyordum bu ürün benim için biçilmiş kaptan gibi gözüküyor
Alamadığım tozları lekeleri alıyor ve daha ekonomik daha pratik sürekli bez değiştirmeme gerek kalmıyor
İşyerinde büyük masa ve evdeki bilgisayar masamın üstünde duruyor genelde solo havlu. Solo solo, solooooo. Hem yumuşak hem hesaplı 😂
Çok iyi bence hem pratik hem kolay çok kullanmak yerine bi tane kullanıp bi miktar para daha fazla verip iyi olanı almak en iyisi
Doğayı kirletiyorlar çevreyide düşünmek lazım
Çok güzel bir paylaşım olmuş ellerine sağlık
Solo lo lo solo evimin her zaman ihtiyaç duyduğu temizlik mendili
Hayatımı kolaylaştırıyor çok kullanışlı çok güzel
Temizlerken çok daha iyi temizler diğer havlular gibi değil
kesinlikle çok güzel, denemenizi öneririm evimde çok az toz varken bez sıkmaya gerek kalmıyor
Cam silerken çok iyi oluyor leke bırakmıyor tek mendil ile bir cam siliniyor :D
İşe yarar tabi bide xl olması ayrı bir değer
Bu yıl eve çıkmak zorunda kaldım ve bundan aldım gayet güzel bence.
Büyükler Ya ayakkabı da siliniyor çok güzeller sjjdksjs
Cok bi albenisi yok bence sıradan temizlik malzemesi iste