Alışveriş & Hediyeler XL Yüzey Temizleme Mendili hayatını nasıl kolaylaştırır? (Sayfa 3) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2632 XL Yüzey Temizleme Mendili hayatını nasıl kolaylaştırır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 58 kişi beğendi
EvinEB Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl henüz kullanmadım. yeteri kadar fenomen olursam ben de seve seve kullanacağım. 0 0 Yorumla
sfvsdnm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Solo diyince aklıma sadece solo solo soloooo sesi geliyor 0 0 Yorumla
Findikkurdu1416 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Aşırı memnunum. Kim bulup yaptıysa Allah razı olsun. işimi çok kolaylaştırıyor 0 0 Yorumla
wb-loader Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl bu üründe çamaşır suyu katkısı var mı? temizlik sonrası elimde yanmalar oluyor. 0 0 Yorumla
Mryusufkyn9 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ben ıslak mendili temizleyici bir araç olduğunu yeterli görmüyorum 0 0 Yorumla
çekingençekirge07 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Çok işe yarayan ve her daima ise yarayan bir urun 0 0 Yorumla
EmirErayElibol Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Bu mendil hayatımı kolaylaştırmakla kalmadı aynı zamanda masamı silmeme yardımcı oldu 0 0 Yorumla
KUZGUN_NNN Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bence evet etkili ama hepsi bi yerde üretimi yapılsa nasıl olur acaba? 0 0 Yorumla
kaslimahir Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Her qnlamda cok kulllqmisli her yerde kullanabikiyorum 0 0 Yorumla
laviniaaa_06 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl solo cok kaliteli yani bence cok güzel olmus başarılı tebrikler 0 0 Yorumla
Xxxtentationsss Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Güzel kuşumun işediğini almak için kullanıyorum 0 0 Yorumla
flowergirl3 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Ben kullanıyorum. Cidden çok işe yarıyor bu mendiller epey pratik 0 0 Yorumla
Minaa_00 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Üşengecim üşengeç birisi için gayet güzel bir şey 0 0 Yorumla
Babygirllll8876 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Lojmanda kaliyorum ama zaman zaman bana bile lazim oluyo yani olur olmadik her yer toz oluyo 0 0 Yorumla
Hasrett25 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bence her eve lazım sıradan ıslak mendiller yerine bu gibi mendiller kullanılabilir 0 0 Yorumla
Newbeginning Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Bu markanin mendilini kullanmadim ama deneyebilirim 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Hayat yer temizleme beziyle kolaylasmayacak kadar zorlaştı 0 0 Yorumla
Minee3511 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Devamlı kullanıyorum çok pratik bulunmaz mükemmel bir şey 0 0 Yorumla
MirBeg1422 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Aniden Gelen Misafire Kapı açmamak en iyi temizlik.. 0 0 Yorumla
İbrahim4818 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Normal mendile göre büyük daha kolay temizlik sağlıyor 0 0 Yorumla
selin_ss2002 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Çok pratikler. Kısa sürede her şeyi halledebiliyorum 0 0 Yorumla
merytc4ns Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Yeni reklam stratejileri üretiliyor. Bunları öğrenmek uygulamak lazım 0 0 Yorumla
ship_kaptan Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bence xl daha iyi ve diğerinde 3-5 tane yerine bu tek yeter 0 0 Yorumla
alfaerke Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl bilemedim ilgi alanım değil. Temizlikçi ablaya sormak lazım :) 0 0 Yorumla
EgonomikHayaller Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Gayet kullanışlı bir ürün bende kullanmaktayım 0 0 Yorumla
duzcelibey Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Temizlik önemli herkes temiz olsun adamı hasta etmeyin 0 0 Yorumla
Celil07 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Hijyen acisinda ve temzili acisindan baya kolaylas tirir 0 0 Yorumla
Yalnızkız0_1 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Masa, gibi yüzeyler için çok pratik. İşimi çok kolaylaştırdı. 0 0 Yorumla
turunçgiller33 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Temizlik önemli tabi… güzel bir çalışma olmuş 0 0 Yorumla
Cokomellipanda Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Aslinda evet alabilirim. Ise yarayan bir seye benziyor. 0 0 Yorumla
SuNsEtsErT Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Yüzümüzü sildiktenden sonra ayakkabıları unutmuyoruz veya telefonun kapağını silip atıyoruz 😂😂 0 0 Yorumla
KaramsarKoala Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Çok sakar olduğum için içecek taşıdığım çoğu zaman ihtiyacım olur 0 0 Yorumla
mellissback Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Solo yu kendimde kullanıyorum ve tercih ediyorum gerçekten hayatımı çok kolaylaştırıyor. 0 0 Yorumla
Diyadinli35 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Hayatı kolaylaştıran ve daha hijyenik bir ortamm için en iyisidir 0 0 Yorumla
amologbey Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kullananlar memnun kalmış demekki kaliteli ve iyi ki memnun kalmışlar 0 0 Yorumla
rd21rd Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Her anlamda çok iyi herkese tavsiye ederim. Fiyatı çok uygun 0 0 Yorumla
süvari09 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hiç denemedim ama eminim mutfakta cok işe yarıycaktır 0 0 Yorumla
Sarah___ Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Temizleme mendili olmadan napardik hayal bile edemiyorum 0 0 Yorumla
Sultann1994 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Kanepeleri ve döşemeleri yıkamak için çamaşır deterjanı denedim 0 0 Yorumla
büşranınkitaplıgı Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Ayyy ben de aldım şu an çok iyi oluyor kullanıyorum 0 0 Yorumla
Açelya_01 Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Her yerde kullanılabilir bir mendil çok rahat. Teşekkürler solo. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Solouu kendimde kullanıyorum ve tercih ediyorum gerçekten hayatımı çok kolaylaştırıyor harika gerçekten 0 0 Yorumla
Sevilayyylay Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Güzel içerik olmuş👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 1 1 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl gece gece bunu nasıl buldun :D Yorumla
biradettuba Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Kolaya kaçmak bence bu detaylı temizlik iufitn 1 1 Yorumla biradettuba +1 yıl İyidir* Yorumla
Luciferingunlugu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Çok ama çok kolaylaştırıyor cidden 1 0 Yorumla
cemcemilay Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% 11 ay Cok aktif kullandığım bir ürün doğrusu 0 0 Yorumla
askomyeto Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 64% +1 yıl Tabiki kolaylaştırır ben şahsen çok memnunum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
343Cevap
henüz kullanmadım. yeteri kadar fenomen olursam ben de seve seve kullanacağım.
Solo diyince aklıma sadece solo solo soloooo sesi geliyor
Aşırı memnunum. Kim bulup yaptıysa Allah razı olsun. işimi çok kolaylaştırıyor
bu üründe çamaşır suyu katkısı var mı? temizlik sonrası elimde yanmalar oluyor.
Ben ıslak mendili temizleyici bir araç olduğunu yeterli görmüyorum
Çok işe yarayan ve her daima ise yarayan bir urun
Bu mendiler cidden hayat kolaylığı ya çok iyi
Bu mendil hayatımı kolaylaştırmakla kalmadı aynı zamanda masamı silmeme yardımcı oldu
Bence evet etkili ama hepsi bi yerde üretimi yapılsa nasıl olur acaba?
Her qnlamda cok kulllqmisli her yerde kullanabikiyorum
solo cok kaliteli yani bence cok güzel olmus başarılı tebrikler
Çok pratik bir çözüm. Acil durumlarda kurtarıcı
Güzel kuşumun işediğini almak için kullanıyorum
Ben kullanıyorum. Cidden çok işe yarıyor bu mendiller epey pratik
Üşengecim üşengeç birisi için gayet güzel bir şey
Lojmanda kaliyorum ama zaman zaman bana bile lazim oluyo yani olur olmadik her yer toz oluyo
Bence her eve lazım sıradan ıslak mendiller yerine bu gibi mendiller kullanılabilir
Bu markanin mendilini kullanmadim ama deneyebilirim
Hayat yer temizleme beziyle kolaylasmayacak kadar zorlaştı
Devamlı kullanıyorum çok pratik bulunmaz mükemmel bir şey
Aniden Gelen Misafire Kapı açmamak en iyi temizlik..
Normal mendile göre büyük daha kolay temizlik sağlıyor
Çok pratikler. Kısa sürede her şeyi halledebiliyorum
Yeni reklam stratejileri üretiliyor. Bunları öğrenmek uygulamak lazım
Bence xl daha iyi ve diğerinde 3-5 tane yerine bu tek yeter
temizlenmek için başka neden aklıma gelmiyor.
bilemedim ilgi alanım değil. Temizlikçi ablaya sormak lazım :)
Gayet kullanışlı bir ürün bende kullanmaktayım
Temizlik önemli herkes temiz olsun adamı hasta etmeyin
Hijyen acisinda ve temzili acisindan baya kolaylas tirir
Masa, gibi yüzeyler için çok pratik. İşimi çok kolaylaştırdı.
Temizlik önemli tabi… güzel bir çalışma olmuş
Aslinda evet alabilirim. Ise yarayan bir seye benziyor.
Yüzümüzü sildiktenden sonra ayakkabıları unutmuyoruz veya telefonun kapağını silip atıyoruz 😂😂
Çok sakar olduğum için içecek taşıdığım çoğu zaman ihtiyacım olur
Solo yu kendimde kullanıyorum ve tercih ediyorum gerçekten hayatımı çok kolaylaştırıyor.
Hayatı kolaylaştıran ve daha hijyenik bir ortamm için en iyisidir
Kullananlar memnun kalmış demekki kaliteli ve iyi ki memnun kalmışlar
Her anlamda çok iyi herkese tavsiye ederim. Fiyatı çok uygun
Hiç denemedim ama eminim mutfakta cok işe yarıycaktır
Temizleme mendili olmadan napardik hayal bile edemiyorum
Kanepeleri ve döşemeleri yıkamak için çamaşır deterjanı denedim
Ayyy ben de aldım şu an çok iyi oluyor kullanıyorum
Her yerde kullanılabilir bir mendil çok rahat. Teşekkürler solo.
Solouu kendimde kullanıyorum ve tercih ediyorum gerçekten hayatımı çok kolaylaştırıyor harika gerçekten
Güzel içerik olmuş👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
gece gece bunu nasıl buldun :D
Kolaya kaçmak bence bu detaylı temizlik iufitn
İyidir*
Çok ama çok kolaylaştırıyor cidden
Kullanırsam kolaylaştırır hayatımı.
Cok aktif kullandığım bir ürün doğrusu
Suya sabuna dokunmadan solo
Solo her zaman en iyisidir
Hayatı kolaylaştıran çok büyük bir icat
anladımyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Evlerde kullanımı çok güzel