Alışveriş & Hediyeler Temizlikte kullandığın bezlerin hijyenik olduğundan emin misin? (Sayfa 6) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1927 Temizlikte kullandığın bezlerin hijyenik olduğundan emin misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 46 kişi beğendi
bileesin Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl Kendim yikamadigim sürece emin değilim. 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Hayir her türlü o bez hijyenik olmaz bence 0 0 Yorumla
idvadimela Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Maalesef emin değilim Sadece umuyorum o kadar 0 0 Yorumla
Arda_ateş Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 49% +1 yıl Değilim ama yapacak bir şey yok başka bez yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet eminim cunku surekli degistiriyorum. Surekliden kastim yani ayda 1 degistirsen kafidir. 0 0 Yorumla
Pisagors Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Nerden bilelim abla ne bulursak onu kullanırız 0 0 Yorumla
hogwartsınbirdilberi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 76% +1 yıl Hayır galiba, temizdir ama aşırı hijyenik değildir 0 0 Yorumla
KişiselGelişimci Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl Eminim. Yıkanıyor makinada düzenli. 0 0 Yorumla
DoğrusözlüAdamX Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 84% +1 yıl Eminim her zaman Temizlik yapıp Temiz bırakırım 0 0 Yorumla
stepdude Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Solo bu konularda gerçekten başarılı bir ürün 0 0 Yorumla
bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Emin olmak için temizligine önem veririm sürekli 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
tam_1asln Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Ben bezleri makineye atıyorum temizlıkten sonra 0 0 Yorumla
privzeyno Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl Tabiki hijyenik hergun yıkıyorum makinaya atiyorum 0 0 Yorumla
uur_uur Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 73% +1 yıl Eski çamaşırları kullanıyorum gayet hijyenik 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Solo severek kullanıyoruz begendigim marka 0 0 Yorumla
biraderim Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Sorgulamadim hic öyle bi derdim de yok 0 0 Yorumla
Yenna Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır değilim. Ama ne yapayım başka seçenek yok. 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Ürünü ilk defa görüyorum. Güzele benziyor. 0 0 Yorumla
Musasönmezoğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Değilim :) İşyerinde yokanırsa temiz olur sanırım 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Mümkün olduğunca temiz tutmaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Eminim son kararım ve solo ile her şey güzel 0 0 Yorumla
İnception41 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Valla suya sok cukar tamam temizleniyor 0 0 Yorumla
KötüCatŞerafettin Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Emin olmaya çalışıyorum Elimden geldiğince 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık 0 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Solo solo solooooooo:) solodan şaşmayın 0 0 Yorumla
memati_baba_pıro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Degilim bdjdhdhshdhhsbsjsjsjwksnskdjjejrjjtjrjdjjr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
355Cevap
Eminim dikkat ederim zaten
Kendim yikamadigim sürece emin değilim.
Evet eminim tabiiki yani öyle
Öyledir belki yani muhtemelen olabilir
Hayir her türlü o bez hijyenik olmaz bence
Maalesef emin değilim Sadece umuyorum o kadar
Değilim ama yapacak bir şey yok başka bez yok
Bencede hijyenik değil iz bırakiyor
Evet eminim cunku surekli degistiriyorum. Surekliden kastim yani ayda 1 degistirsen kafidir.
Sürekli makinede yıkıyorum.
Nerden bilelim abla ne bulursak onu kullanırız
Hayır galiba, temizdir ama aşırı hijyenik değildir
Eminim. Yıkanıyor makinada düzenli.
Tabi ki de öyle değil lessssssssss
Sağolun bilgilendirme için
Soloyu severim. Kullanırım.
Tercih ettiğimiz bir marka teşekkürler 🙏
Solo bezlerini deneyecegim
Tabiki evet kendim yıkıyorum da
Eğer düzgün temizlenirse neden olmasın
Kesinlikle, paket paket alırım çünkü.
Evet eminim niye olmasın ki
Tuvalet kağıdı artık çok pahalı
Eminim her zaman Temizlik yapıp Temiz bırakırım
Solo bu konularda gerçekten başarılı bir ürün
Alıp denemek lazım bilemiyorum
Benim alanım değil simdilik
Annem bilir en iyisini ya 😅
Emin olmak için temizligine önem veririm sürekli
paylaşım için teşekkürler
Paylaşımınız için teşekkür ederimmmm
Ben bezleri makineye atıyorum temizlıkten sonra
Tabiki hijyenik hergun yıkıyorum makinaya atiyorum
Eski çamaşırları kullanıyorum gayet hijyenik
Temizdir tabii ki bezler eminim
Solo severek kullanıyoruz begendigim marka
Tabii ki eminim. Yoksa neden yapayım
Hayır emin değilim maalesef
Sorgulamadim hic öyle bi derdim de yok
evet eminim
solo kullanıyorum çünkü
On kadar temiz degil bildiğim
Güzel bilgilendirme olmuş
Evet eminim hijyenik evet çok hijyenik
Hayır değilim. Ama ne yapayım başka seçenek yok.
Kesinlikle Evet yoksa yapamam
Ürünü ilk defa görüyorum. Güzele benziyor.
Temizlik ben yapmiyorum o konuda
Yıprandıkça bezler yenisi alınıyor
Değilim :) İşyerinde yokanırsa temiz olur sanırım
Mümkün olduğunca temiz tutmaya çalışıyorum
Eminim son kararım ve solo ile her şey güzel
Valla suya sok cukar tamam temizleniyor
Emin olmaya çalışıyorum Elimden geldiğince
Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık
Emin olmaya çalışıyoruz dncjdj
Solo solo solooooooo:) solodan şaşmayın
Emin değilim solo, yu görene kadar
Teşekkürler paylaşım için