Alışveriş & Hediyeler Temizlikte kullandığın bezlerin hijyenik olduğundan emin misin? (Sayfa 5) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1927 Temizlikte kullandığın bezlerin hijyenik olduğundan emin misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 46 kişi beğendi
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Çoğu kir tutuyor bir çok marka denedim 😁 0 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Kullan at bez kullandığım için sorun olmuyor 0 0 Yorumla
PrensinProfili Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 72% +1 yıl Hijyenik almaya özen gösteriyorum 0 0 Yorumla
portakal_şekeri Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Çok güzel bir ürün bence herkes kullanmalı 0 0 Yorumla
kumsalozdemirr Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 84% +1 yıl hiç emin değilim çünkü temizlik yapmıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tabiiki de. Temizlikte kullandığım bezlerin hijyenik olmasına önem veririm 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Emin değilim annem alıyor ve kullanıyor hshsh 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl En hijyenik solo , solo solo solo soloooooo 0 0 Yorumla
prensbey_1 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl Solo ile temizlik bambaşka mis pak tertemiz 0 0 Yorumla
ichbiinkaann Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl ne zamandır piyasada peki, ilk kez görüyorum. 0 0 Yorumla
uygargünn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Kloraga yatırdık miydi tertemiz olur bezler 0 0 Yorumla
ertekinst Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl en iyi bezi anam bilir o yüzden ben bilmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bana mikrofiber bezler daha iyi geliyor hem yumuşak hemde çok kullanışlı 0 0 Yorumla
Ugurx2023 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Cok tüy gibi ince ince şeyler birakiyorlar 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Emin olmasam kullanmam galiba 😄 0 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Valla hijyen testi yapacak vaktimiz yok 0 0 Yorumla
barmen112233 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl emın degılım herysey yapay sahtae dunyada 0 0 Yorumla
Dayêmıntenênehile Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İyi bir marka kullansam tabi güvenirim 0 0 Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl eminim tabi evi pis bezle mi temizlicem 0 0 Yorumla
sonergenbükücü Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 55% +1 yıl Evet bence temizler, dikkat ederim buna. 0 0 Yorumla
Halenurbiricik Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 50% +1 yıl Hayıırrr hiç bşr şekilde emin değilim 0 0 Yorumla
bags_banny Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Temizlik ile ilgili güzel bir bilgi olmuş 🤗 0 0 Yorumla
strongmen16 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 46% +1 yıl Olmasada yıkar temizler öyle kullanırım 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl evet eminim Hijyenik Temizlik Bezi alırım 0 0 Yorumla
-_-Mamacita-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 66% +1 yıl Değilim maalesef pek temiz olduklarını sanmıyorum. 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Güzel bir çalışma olmuş. Emeğine sağlık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
355Cevap
Çoğu kir tutuyor bir çok marka denedim 😁
Emin olup öyle temizlik yaparım.
Kullan at bez kullandığım için sorun olmuyor
Hijyenik almaya özen gösteriyorum
Yok be millet ucuza bakıyor atirtık
Çok güzel bir ürün bence herkes kullanmalı
hiç emin değilim çünkü temizlik yapmıyorum
Tabiiki de. Temizlikte kullandığım bezlerin hijyenik olmasına önem veririm
Değilim olamıyorum da maalesef
Emin değilim annem alıyor ve kullanıyor hshsh
En hijyenik solo , solo solo solo soloooooo
Solo ile 1.0 onde baslaar eminim
Solo ile temizlik bambaşka mis pak tertemiz
ne zamandır piyasada peki, ilk kez görüyorum.
Kloraga yatırdık miydi tertemiz olur bezler
Hem hijyenik hem cep dostu solo
Solo guzel temizlik bezine gerek yok
en iyi bezi anam bilir o yüzden ben bilmem
Bana mikrofiber bezler daha iyi geliyor hem yumuşak hemde çok kullanışlı
Hayır dandik bez çok var.
Yıkandıktan sonra her bez temizdir
Solo gibisi yok favorimdir
Cok tüy gibi ince ince şeyler birakiyorlar
hiç bir zaman emin olamadım 🤣
Solo ile artık daha eminim
Faydalı paylaşım teşekkürler
solo solo soooloo reklam harika
Emin olmasam kullanmam galiba 😄
Eminim ya atıyorum makineye
Kullan at bezler kullanırım.
Teşekkürler paylaşım için
Valla hijyen testi yapacak vaktimiz yok
evet eminim.. hemde çok eminim.
emın degılım herysey yapay sahtae dunyada
Maalesef ki emin değiliz solo
İyi bir marka kullansam tabi güvenirim
eminim tabi evi pis bezle mi temizlicem
Kaliteli yerlerden temin ediyorum
Evet bence temizler, dikkat ederim buna.
Evet hijyen konusunda titizim
Değilim maalesefff. Pistir
Emin değilim. Evde mikroskop yok.
Camasır suyuna batırıyorum
Hayıırrr hiç bşr şekilde emin değilim
Güzel bilgi teşekkürler…..
Temizlik ile ilgili güzel bir bilgi olmuş 🤗
Solo ewc kağıdı çok ama çok kalite
Olmasada yıkar temizler öyle kullanırım
Evet eminim neden emin olmayayım
teşekkürler bence için süper olmuş💙
Hijyen önemli dikkat etmek gerek
Hayır degilim inşallah temizdir
Her konuda hijyene dikkat 3derim
Evet kaliteli bez kullanırım
Hiç dikkat etmem desem 🤣
Çok pratik ve iyi düşünülmüş bir ürün
evet eminim Hijyenik Temizlik Bezi alırım
Güzel calisma emeğinize sağlık
Değilim maalesef pek temiz olduklarını sanmıyorum.
Güzel bir çalışma olmuş. Emeğine sağlık