Alışveriş & Hediyeler Temizlikte kullandığın bezlerin hijyenik olduğundan emin misin? (Sayfa 4) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1927 Temizlikte kullandığın bezlerin hijyenik olduğundan emin misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 46 kişi beğendi
Beyefendi_006 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Mutlaka piyasada sağlıksız ürünler vardır. dikkat etmek lazım 0 0 Yorumla
AhtapotNECMİ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bence hijyeniktir hijyenik değilse de hijyenik hale getirin 0 0 Yorumla
Susuuuuuuuuuuuu Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Temizlik yapmayi sevmedigim icin dikkat etmem jaldjwlsjaksnz 0 0 Yorumla
zeynepakinci Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl solo vazgeçilmezim tuvalet kağıdı kağıt havlu hepsinde solo. 0 0 Yorumla
Xrda21x Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Düzenli temizlik ve özenli uygulamayla gönül rahatlığıyla sıkıntı olmaz 0 0 Yorumla
Barsdemir Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Düzenli temizlik ve özenli uygulamayla gönül rahatlığıyla sıkıntı olmaz 0 0 Yorumla
Franky11 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Nasıl emin olabiliriz ki ama Solo bu konuda Türkiye'de 1 numara :) 0 0 Yorumla
UNFORGİVEN5 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Evet eminim çünkü ben kullanıyorum ve de dezenfekte ediyorum 0 0 Yorumla
MesutMelih Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Zaten hijyen olmazsa o bez yapış yapış olup kurur bence 0 0 Yorumla
senay-korkmaz Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl denemek istiyorum bence de bunlar daha hijyeniktir 0 0 Yorumla
Kemal_06_ Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Temizlik yapmıyorum haftada bir abla geliyor çözüyor 0 0 Yorumla
mentorola Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Hijyen çok önemli biseydir tabikide öncelikle aldığın şeyin kalitesine bakıcaksin 0 0 Yorumla
BirBardakVideoOyunu Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl solo markası güzel bir marka tuvalet kağıtlarını kullanıyorum 0 0 Yorumla
Kimene03 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Tabiki eminim neden emin olmadığım. bezleri kullanayım degil mi 0 0 Yorumla
melekyüzlübirkız Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bu ürünlerin hepsi çok güzel. Temizlik yapmak çok zevkli oluyor 0 0 Yorumla
Nurimoo07 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl İlla her bir nesnede bakteri ya da mikroorganizmalar bulunmaktadır 0 0 Yorumla
SinemSelin123 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl çamaşır makinesinde yıkayıp geri dönüşümlü kullanmak daha mantıklı. 0 0 Yorumla
AꓭƆꓷƎŦӘ187 Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Temizlik gereçleri 30 dakikadan fazla bu suda bekletilmez. 0 0 Yorumla
hfkanal Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bence kullanılan temizlik bezlerinin hiçbiri hijyenik değil. Tek seferlik kullanmak lazım. 0 0 Yorumla
Herobebe Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sanmam fabrikadan çıkarken ya da paketlenirken ila toz bulaşmıştır 0 0 Yorumla
livramento Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Tabiiki de. Temizlikte kullandığım bezlerin hijyenik olmasına önem veririm 0 0 Yorumla
Denizgüneşsuay Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Hayır temizlikte kullandığım bezlerin hijyenik olduğundan emin değilim. 0 0 Yorumla
ebrurubi Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl çok sık bez değiştiriyorum çünkü artık kendinden geçiyorlar. bu ürün enteranmış denenebilir 0 0 Yorumla
Mustafa440 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Temizlik için ciddenkağıt havlu kullanan var mı? 0 0 Yorumla
aleynanis Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Domestosa bastırıyorum ve temizleniyo tavsiye ediyorum 😂 0 0 Yorumla
Selenenintragedyası Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Sık sık domestosta bekletiyorum ama yine de hijyenik olmadığına eminim… 0 0 Yorumla
bilinmez98 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Temiz oldugunu umuyoruz sonucta direk fabrikadan cikis 0 0 Yorumla
TKObey Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Kullan at bezler kullanıyordum hep, temiz diyebilirim o yüzden. 0 0 Yorumla
YeNeRUtKaN Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl Kullandığımız bezleri sürekli çamaşır makinesinde yıkayabiliriz Böylece hijyenik olur 0 0 Yorumla
errrkek31 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl solo gercekten cok güzel ve kaliteli evde sadace solo kullanıoruz 0 0 Yorumla
Ygmurkklm Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Ben bu konuda hassas biriyim ve bezlerim hijyenik olur heo 0 0 Yorumla
AlpTasci31 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Başkadı benden önce kullandıysa temizlememYoksa Kusuyorum 0 0 Yorumla
birdumqn Takip Et Xper 5 Yaş: 51 +1 yıl Ben temizlik yamam ama yapmam gerekseydi emin olmak için tikardim 0 0 Yorumla
Derinnduyguu Takip Et Xper 4 Yaş: 52 +1 yıl Deneyecegim, genelde bezlerimi ayri olarak makinede yikarim 0 0 Yorumla
Mehmetoztk Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl peki sen içtiğin suyun nekadar hijyenik olduğunu ispatlıyabilir misin 0 0 Yorumla
Ekinn11 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Hayır o yüzden elimin ucuyla bile onlara dokunmuyorum. 0 0 Yorumla
dnnnsss Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hayır tam aksine pis olduklarını elimden geldiğince uyarmaya çalışırım 0 0 Yorumla
Lipstikbloodbath Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Çamaşır sodası sirke çamaşır suyu bulaşık deterjanı tertemiz yapar 0 0 Yorumla
Deeepsea9758 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Temizlik çok ama çok önemli heleki şu havalardan 0 0 Yorumla
mylittegingstar Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Her temizlikten önce çamaşır suyuna yatırdığım bezlerimi temizliyorum sence temiz midir solo 0 0 Yorumla
gizlikullaniciiii_ii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Çamaşır suyu toz detarjan ve sıcak su kullanıyorum tertemiz oluyor 0 0 Yorumla
krtalgibii Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Temizlik öncesi sonrası önce bezlerimi temizlerim 0 0 Yorumla
suskunbusra Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Evt. Buluyorum özellikle mikro fiber bezleri çok kulaniym 0 0 Yorumla
carmillam Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Bencede marketlerden aldiklairmz hijyeniktir herhalde 0 0 Yorumla
Alper006 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Yanı evet bezlerdekı bu olay sınır bozucu bu urun guzele benzıyor denemek lazım 0 0 Yorumla
Istanbul1991 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Yedigimiz gibi kullandigimizda hicbirseyden Emin olamyiz 0 0 Yorumla
onu_da_bitirin Takip Et Xper 3 Yaş: 126 +1 yıl 2 yildir kullandigim saribezle dun agzimi silmistim 0 0 Yorumla
ggammzee Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Tek kullanımlık pratik kaliteli bir bez, kullanılır. 0 0 Yorumla
mr_mk Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kaliteli bir ürüne benziyor tabii fakat peçete vs. kullanmak daha cazip gibi hala 😁 0 0 Yorumla
derinha Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 74% +1 yıl Valla makinada yıka en yüksek derecede al hijten 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Islak mendil peçete havlu bez mikrofiber bez kabak lifi ne bulursam temizliyorum tabii iyi bir temizlik ürünü ile... 0 0 Yorumla
QueenOfDaisies Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Makineye atiyorum yikaniyorlar valla 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sarı bezlerden nefret ederim iyi olmuş bence bu 1 14 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Tüylü olduğu için mi nefret ediyosun sende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Zevkli_Temas iy yok ya böyle sanki her tarafı mikrop kaynıyormuş gibi his oluşuyor Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Bende o ince tüylerinin etrafta görmeye dayanamıyorum. Sanki daha beter bağırmışım havası veriyor bana da Yorumla 11 yorumu gör Cevap sahibi +1 yıl @Zevkli_Temas olabilir 😂 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Ev hanımı misin bu arada 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Zevkli_Temas hayır öğrenciyim Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Öğrenciler hep gizli mi olur KS'de 😊😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Zevkli_Temas yani böyle daha iyi. Arada kullanıyorum zaten. Bir soru sormam için xper kazanmam gerekiyor onun için takıldım biraz burada Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Kaç x per puanın var? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Zevkli_Temas 2 xper xp:175 miş Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl İsteqqq Attd. Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Bakalım sorun neymiş merak ettim 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Zevkli_Temas burdan olmaz Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl tamam işte istk att. Yorumla
DygslKız Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Evet yoksa ne diye temizlikte kullanalım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
355Cevap
Mutlaka piyasada sağlıksız ürünler vardır. dikkat etmek lazım
Bence hijyeniktir hijyenik değilse de hijyenik hale getirin
Temizlik yapmayi sevmedigim icin dikkat etmem jaldjwlsjaksnz
solo vazgeçilmezim tuvalet kağıdı kağıt havlu hepsinde solo.
Düzenli temizlik ve özenli uygulamayla gönül rahatlığıyla sıkıntı olmaz
Düzenli temizlik ve özenli uygulamayla gönül rahatlığıyla sıkıntı olmaz
Nasıl emin olabiliriz ki ama Solo bu konuda Türkiye'de 1 numara :)
Evet eminim çünkü ben kullanıyorum ve de dezenfekte ediyorum
Zaten hijyen olmazsa o bez yapış yapış olup kurur bence
denemek istiyorum bence de bunlar daha hijyeniktir
Temizlik yapmıyorum haftada bir abla geliyor çözüyor
Hijyen çok önemli biseydir tabikide öncelikle aldığın şeyin kalitesine bakıcaksin
solo markası güzel bir marka tuvalet kağıtlarını kullanıyorum
Tabiki eminim neden emin olmadığım. bezleri kullanayım degil mi
Bu ürünlerin hepsi çok güzel. Temizlik yapmak çok zevkli oluyor
İlla her bir nesnede bakteri ya da mikroorganizmalar bulunmaktadır
çamaşır makinesinde yıkayıp geri dönüşümlü kullanmak daha mantıklı.
Temizlik gereçleri 30 dakikadan fazla bu suda bekletilmez.
Bence kullanılan temizlik bezlerinin hiçbiri hijyenik değil. Tek seferlik kullanmak lazım.
Sanmam fabrikadan çıkarken ya da paketlenirken ila toz bulaşmıştır
Tabiiki de. Temizlikte kullandığım bezlerin hijyenik olmasına önem veririm
Hayır temizlikte kullandığım bezlerin hijyenik olduğundan emin değilim.
çok sık bez değiştiriyorum çünkü artık kendinden geçiyorlar. bu ürün enteranmış denenebilir
Temizlik için ciddenkağıt havlu kullanan var mı?
Açıkcasi içeriklerine bakarak hareket etmek lazim
Domestosa bastırıyorum ve temizleniyo tavsiye ediyorum 😂
Sık sık domestosta bekletiyorum ama yine de hijyenik olmadığına eminim…
Temiz oldugunu umuyoruz sonucta direk fabrikadan cikis
Kullan at bezler kullanıyordum hep, temiz diyebilirim o yüzden.
Kullandığımız bezleri sürekli çamaşır makinesinde yıkayabiliriz Böylece hijyenik olur
solo gercekten cok güzel ve kaliteli evde sadace solo kullanıoruz
Ben bu konuda hassas biriyim ve bezlerim hijyenik olur heo
Başkadı benden önce kullandıysa temizlemem
Yoksa Kusuyorum
Ben temizlik yamam ama yapmam gerekseydi emin olmak için tikardim
Deneyecegim, genelde bezlerimi ayri olarak makinede yikarim
peki sen içtiğin suyun nekadar hijyenik olduğunu ispatlıyabilir misin
Hayır o yüzden elimin ucuyla bile onlara dokunmuyorum.
Hayır tam aksine pis olduklarını elimden geldiğince uyarmaya çalışırım
Çamaşır sodası sirke çamaşır suyu bulaşık deterjanı tertemiz yapar
Temizlik çok ama çok önemli heleki şu havalardan
Her temizlikten önce çamaşır suyuna yatırdığım bezlerimi temizliyorum sence temiz midir solo
Çamaşır suyu toz detarjan ve sıcak su kullanıyorum tertemiz oluyor
Temizlik öncesi sonrası önce bezlerimi temizlerim
Evt. Buluyorum özellikle mikro fiber bezleri çok kulaniym
Bencede marketlerden aldiklairmz hijyeniktir herhalde
Yanı evet bezlerdekı bu olay sınır bozucu bu urun guzele benzıyor denemek lazım
Yedigimiz gibi kullandigimizda hicbirseyden Emin olamyiz
2 yildir kullandigim saribezle dun agzimi silmistim
Tek kullanımlık pratik kaliteli bir bez, kullanılır.
Kaliteli bir ürüne benziyor tabii fakat peçete vs. kullanmak daha cazip gibi hala 😁
Valla makinada yıka en yüksek derecede al hijten
Islak mendil peçete havlu bez mikrofiber bez kabak lifi ne bulursam temizliyorum tabii iyi bir temizlik ürünü ile...
Bilemedim Değilim oladabilir
Makineye atiyorum yikaniyorlar valla
Sarı bezlerden nefret ederim iyi olmuş bence bu
Tüylü olduğu için mi nefret ediyosun sende
@Zevkli_Temas iy yok ya böyle sanki her tarafı mikrop kaynıyormuş gibi his oluşuyor
Bende o ince tüylerinin etrafta görmeye dayanamıyorum. Sanki daha beter bağırmışım havası veriyor bana da
@Zevkli_Temas olabilir 😂
Ev hanımı misin bu arada 🤔
@Zevkli_Temas hayır öğrenciyim
Öğrenciler hep gizli mi olur KS'de 😊😂
@Zevkli_Temas yani böyle daha iyi. Arada kullanıyorum zaten. Bir soru sormam için xper kazanmam gerekiyor onun için takıldım biraz burada
Kaç x per puanın var?
@Zevkli_Temas 2 xper xp:175 miş
İsteqqq Attd.
Bakalım sorun neymiş merak ettim 😊
@Zevkli_Temas burdan olmaz
tamam işte istk att.
Evet yoksa ne diye temizlikte kullanalım
Sonuna kadar eminim kesinlikle
Her kullanım için ayrı bez önemli
Pratik olma açısından iyi.
İkikere kullanılan her şey ilk kullanıldığında kirlenir